Street Legal - Az Invictus játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csacsi
Én megértem, hogy nincs patch, csak akkor nem kéne irogatni mindenkinek, hogy van patch, meg tesztelem, meg ilyenek...vagy legalább tegyen oda egy smilet.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

bfg900
Semmi. Nincs még patch. Értsétek már meg :)
Lazarus
véletlenül letörölték az invictus gépérõl és most újra kell csinálnijuk :)
Csacsi
si=is

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Nah, akkor most valaki írja már le, hogy mi si van azzal a patchel.

[Walaki]D`Lair
Hah! Jövök föl mint a zsanai olaj! 0-60: 1.293sec az egész meg 8.543sec!!!! Hajlongjatok! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Manta: Nem kicsit vagyok vele tisztában hogy az nem egy dakota közmondás...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Lazarus
Azt nem próbáltam :)
bfg900
Mer az elözö sound mod kb oylan. Elöször röhögögörcsöt kaptam töle és enkimentem midnennek :)
bfg900
Az lehet, de biztos hogy roszabb a tüsszögös medvénél?
Lazarus
Az új hangokat le ne töltsétek! Olyan lesz a kocsi hangja mint egy kasztrált sövénnyírónak
Lazarus
V6al 1.6
v8al 1.7
Mr.Macho
fasságodat, hagyd abba, vagy ha nem fasság, akkor aggy linket!
hali
megalolfosvagy

www.napisajto.hu

MuERTe
Na lejött, megyek tesztelni!
hali
na what a fuck arcok?

www.napisajto.hu

hali
na what a fuck arcok?

www.napisajto.hu

hali
ehh, most szépnek érzem magam! :D

www.napisajto.hu

vtb

"Street Legal Patches

Delayed Till Hell Freezes Over"

jóóóópofák
Csacsi
Most van patch, vagy nincs?

vtb
a windowsba kilépést általában az egynél több kocsi megléte okozza, ezt hatványozza egy kurumma megléte . eladni úgy tudod, hogy a garázsban simán rákattintassza a sell-re
vtb
szép az új nickem?
JohnnySmith
Remélem a save game problémát is orvoslni fogja!
Mert az fps után nekem ez a legfontosabb.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Lazarus
ne csigázz már :)
hogyan lehet az egér érzékenységet visszafogni?
Boborjan
namá peccset akajok :)
vtb
Nesztek!
Boborjan
NAAAAAAAA :)
Boborjan
elvileg non offical :)
PhantomW
van már a street legalhoz pecs?

The World is Yours

Boborjan
Nah mikor kúszik már fel?
Mr.Macho
jah, hogyne, hiszem, ha látom...
MuERTe
Nem publikus, de ha jók lesztek talán fölkúszik az sg ftp-re :))
Falabu
Figy!!
Szívat!!!

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

hali
ahhááááááát

www.napisajto.hu

Boborjan
Muerte ne szíívass minket légy oly kedves. IDE AZZAL AZ FTP CÍMMEL! :)
Mr.Macho
milyen ftp??????????
CS@
Már elküldtem mindent. Mondjuk az ülés és a kormány átszínezése kb 2perc volt (nem vittem túlzásba) a mûszerfallal többet szórakáztam mert a mutatókat nehézkes volt a helyére tenni.

MuERTe
Ftp-rõl.
Mr.Macho
honnan töltöd?
MuERTe
A flashget kiírja. De rohadt lassan jön :(( 2-3k
Mr.Macho
honnan tudod hogy 32MB?
hali
rejtélyes

www.napisajto.hu

vtb
mért nem enged de a felhasználói infók-hoz??? pedig már me vagyok jelentkezve :((
Mr.Macho
az átrajzolt textúrákat elküldhetnéd a sl.fw.hu-ra, hátha valaki le akarná tölteni...
bfg900
Na csináltam magamnak logo-t. Én vagyok a grafikus és ez nyilván láccik rajta ;) Na szóval csak ideiglener, mig nem tudok renderelni valami szépet :)
CS@
Cars/racers/autotipus/textures és átrajzolgatod ahogy neked tetszik.
Én például pirosra kárpitoztam az ülést sárgára a kormányt egyedi mûszerfalat csináltam STB.

MuERTe
PATCH INFO

Greetings,
I have talked with Activision, Currently they have the patch and they are doing extensive testing on it to make sure they patch copy's the correct files for patching, making sure it changes the right programming ect.. ect.. They also said this patch is going to dramatically Increase the performance of the game, As well as fix most of the known bugs we are experianceing.
At this time it is sketchy on the release date, I am hearing maybe this week, or next week.. and even today.. It all depends on how well it all goes. Please sit tight and keep watching the site, We will have it avaliable for download AS SOON AS IT HITS!

It will be well worth the wait!

Thanks,

Christy,
Builders Edge Team
Support/Developer

hali
repul feléd a féltégla

www.napisajto.hu

Csacsi
Most valaki leírhatná, hogy ez AZ a patch, vagy csak valami más? És ha jó patch, akkor dobhat linket is :)

Falabu
De, télleg kb mekkora lesz ez a Pecs?

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––