Warcraft 3: Reign of Chaos
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Név. WarcraftSzerver
Jelszó: interCOM9
Kezdõ és haladó, de inkább haladó szinten vagyok! Köszi!
Hamachit ha lehet a legújabbat töltsd le, majd hálózat, csatlakozás meglévõ hálózathoz!
amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670
rggfd
eminemboy :)) eminemboy vagyok én is kellene beszéljunk :)
Na bye... Ja ♪0s a wardcraft-ot mar rég kivitem k♫8sz a megértést!!!
rggfd
Valaki megtudná mondani hogy a Warcraft Battlenet Edition mi??
Kiegészítõ vagy multis???
Köszke!
Ha valaki tudja plz segítsen, kezd elegem lenni annyit kerestem :D
txh!
----------------------------
Szeretnék tõletek segítséget kérni.
Tudom régies dolog, de én most kaptam meg a Warcraft III-at.
Olvastam hogy megvan ennek a játéknak a magyarítása a Huncraft oldalon.
Többször visszanéztem már oda, de úgy tûnik, hogy nem lehet onnét letölteni, vagy csak én vagyok a béna (?).
Tudnátok nekem segíteni ennek a játéknak a magyarításában?
Köszönöm szépen...
Next PC upgrade: 2022
Strenght and honor Maximus. http://vnet.hu/vagil (MX Maximus\'s site)
Rulla a game ha valaki tud hozzon már össze egy jó kis EQ koppincsot :)) Ja meg valami jó kis játékossal pl: SK.KOva(Q) vagy hogy a faszba írja a nevét meg esetleg Alucard :))) szivesen lealáznám fejüket
Only the dead have seen the end of war.
Az érdekes nekem AMD Athlon 900MHz, GeF2Ti200 32MB 384MB SDRAM. Az oprendszerem meg jelenleg semilyen azaz gatya kivan szegény Quantum winyóm... de lesz jobb nah a lényeg hogy nálam rendesen megy Mathe én nem tom sajnos szerintem oprendszert azt cserelj :) vagy takaríts meg ilyenek én XP -t ajánlok ... bocsi csak ennyit tudok
Only the dead have seen the end of war.
A kedves cikkiro amnezias? :)
Elfelejtkezett a magyar fejlesztesu S.W.I.N.E. -rol?
Grafikailag egesz biztosan magasan veri a W3-at...
http://jzo.uw.hu/
Készítettem már mindkét játékhoz egy rakat pályát érdemes megnézni.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Nekem nincs meg a game, de láttam már, és érdekelne hogy magyarországon hol lehet kipróbálni?
Szerintem nincs semmi baj a grafikával igaz láttam már szebbet. Érdekes és változatos egységek és épületek. Eggyetlen hibát vettem észre:nem tetszett hogy csak 8 egységet kezel egy hõs. ENNYI
Készítettem már hozzá pályákat. Szerintem tök jó az editora, bár programozás szempontjából nem olyanbõséges szerntem, mint a StarCrafté volt. Akit érdekelnek a pályák (érdemes megnézni õket), azok letölthetik itt:
http://jzo.uw.hu/
Ne hülyéskedjél már igi! Ha szerkesztesz egy pályát abban mi lesz a random?
Éppen ez az egyik legnagyobb bajom a W3-mal, hogy az eredményes játékossá válás részben egy adott stratégia gépies betanulását jelenti egy adott pályán, nem kell alkalmazkodni a pillanatnyi terepviszonyokhoz mert egy bizonyos pálya mindig pontosan ugyan olyan.
Egy normális stratégiában az ember soha nem játszik ugyanazon a pályán, improvizációt követel.
Egyébként ki a fasz akar hadjáratot szerkeszteni? a gép elleni játékot meghagyom a kukáknak ill. azoknak akiknek nincsen hozzáférésük a nethez. Én minden játékban kizárólag a multiplayert használom a single-be bele sem nézek. "
akarcsak en szoltam volna
singlet utoljara kb 4 eve jatszottam RTS el
Manapság, amikor is RTS-özönben élünk, már az is nagy szám ha valaki jó valósidejû stratégiát csinál. A WIII pedig nagyon jó. Csak idõközben tarolt a C&C sorozat, az Emperor (Dune), a Total Annihilation sorozat - hogy csak párat említsek. A Blizzardnak az idõ a legnagyobb ellenfele - két, sõt három éves késési ciklusok tarkítják a megjelenéseket. És közben a konkurencia szemtelenül kilopkodja az ötleteket. (Na jó, ez a vád bárkit érhet :)))
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nõket, A sugaras, a bánatos Õsz-idõket
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nõket, A sugaras, a bánatos Õsz-idõket
Kedves SSeth!
Most már valóban utoljára piszkállak. :) Nem tûnt fel hogy az én nevem Laci73 és a _lusta toldalék csak a gyors belépés miatt van? És az sem tûnt fel hogy nem én vagyok Devla?
\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/
Most vagyok túl a kb. 200. multiplayer gémen és azt kell hogy mondjam hogy valóban kisebb a bányászat jelentõsége mint a BWben, de itt is ha jobb játékos ellen játszol és a termelést elrontod akár egy kicsit is, halott vagy :) Szóval habla megállapítása hogy semmilyen kompromisszumra nem késztet... hát, nem minõsíteném.
A másik az upkeep. Elsõre valóban idegesítõnek tûnhet, de az uccsó pár tucat játékban én nem emlékszem hogy pár percnél többet high upkeep-ben töltöttem volna. Szóval nagyon jó ötletnek tartom, énénkíti a játékmenetet.
Egyébként minden kedves hozzászólónak javaslom hogy elõször töltsön el pár hetet a bneten, jusson el a 10. szintig a ladderen és utánna minõsítse a játékot.
Kicsit furcsa azt olvasni hogy kevés benne a stratégia, mert ha már jók ellen játszol (Lev >= 12), akkor már ha nincs elõre kigondolt stratégiád, jó micród és hibátlan kezdésed és nem tudod mi ellen mivel támadj/védekezz, akkor nyekk.
Üdv mindenkinek,
Zedas
\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/
OK! Mondjak szebbet 3d-s grafikában? Az ösrégi Ground Control 100x szebb, jobb stratégia: Close Combat sorozat.
Ez a WC3 jó kis kikapcsoló olyan télleg játék játék.
Érc
Bye.
http://www.stormriders.hu/art.html
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
aki szepet akar latni, annak ajanlom a collector`s editionhoz adott "ART of WARCARFT" c. konyvet .. leteszitek a hajatokat ....
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.