229
-
attila0012 #229 Aki akar velem hamachin keresztül játszani pl.: dota (lehetőleg nem egy játékos;))
Név. WarcraftSzerver
Jelszó: interCOM9
Kezdő és haladó, de inkább haladó szinten vagyok! Köszi!
Hamachit ha lehet a legújabbat töltsd le, majd hálózat, csatlakozás meglévő hálózathoz! -
HegyesDani #228 szerintem nagyon gagyi!!!!!!!!!!!
-
#227 hogy kell használni a batle.netet plz segitsen valaki -
nezolder #226 Magyar szerver (elég ezt feltenni és ez midnent letölt ami kell): Kani Loader Installer -
doki11 #225 nem jó a magyarositás segítsen valaki
-
eminemboy #224 Campos az egy server multis :) -
eminemboy #223 Hy
eminemboy :)) eminemboy vagyok én is kellene beszéljunk :)
Na bye... Ja ♪0s a wardcraft-ot mar rég kivitem k♫8sz a megértést!!! -
Campus #222 Sziasztok!
Valaki megtudná mondani hogy a Warcraft Battlenet Edition mi??
Kiegészítő vagy multis???
Köszke! -
Balukapitány #221 Sziasztok.Egy barátom javasolta ezt az oldalt.Remélem tudtok majd segíteni. Az a problémám, hogy fent van a gépemen az RoC, és a TFT is(feltört).Leszedtem hozzá a HUNCRAFT magyarosítását(RoC+TFT), csak nem tudom, hogy milyen patch-eket, crack-eket, meg hasonlókat kell még feltelepíteni a gépre, és persze hogy milyen sorrendben.(nincs is még egy se).Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném!!! A mailem: [email protected] !Ha nincs kedved irkálni küldj egy telszámot amin felhívhatlak! Még 1X köszönöm. Üdv:Balu -
Torry #220 Neten csak eredeti játékkal lehet játszani?
-
#219 Hi, kéne 1 kis help. A Frozen Throne 3.pályáján van egy optional quest: meg kell találni 10 Fregmant of Shadow Orb-ot. 9 gond nélkül meg is lett, de az utolsót SEHOL nem találom.
Ha valaki tudja plz segítsen, kezd elegem lenni annyit kerestem :D
txh! -
#216 IDE KÜLDTEK, EZÉRT IDE ÍROM:
----------------------------
Szeretnék tőletek segítséget kérni.
Tudom régies dolog, de én most kaptam meg a Warcraft III-at.
Olvastam hogy megvan ennek a játéknak a magyarítása a Huncraft oldalon.
Többször visszanéztem már oda, de úgy tűnik, hogy nem lehet onnét letölteni, vagy csak én vagyok a béna (?).
Tudnátok nekem segíteni ennek a játéknak a magyarításában?
Köszönöm szépen...
-
#215 Na én nem játszotam egyikkel sem most akarom letölteni.A kérdésem hogy a Warcraft 3 Reign of Chaos ez az alapjáték? -
#214 Játszik még valaki ezzel a gémmel??? Most lett meg a Frozen Throne. De először a Reign of Chaos-t nyomom végig. Nekem a kedvenc fajom a Night Elf. És nektek??? -
DeedY #198 Hi!
Rulla a game ha valaki tud hozzon már össze egy jó kis EQ koppincsot :)) Ja meg valami jó kis játékossal pl: SK.KOva(Q) vagy hogy a faszba írja a nevét meg esetleg Alucard :))) szivesen lealáznám fejüket -
DeedY #197 Szeva!
Az érdekes nekem AMD Athlon 900MHz, GeF2Ti200 32MB 384MB SDRAM. Az oprendszerem meg jelenleg semilyen azaz gatya kivan szegény Quantum winyóm... de lesz jobb nah a lényeg hogy nálam rendesen megy Mathe én nem tom sajnos szerintem oprendszert azt cserelj :) vagy takaríts meg ilyenek én XP -t ajánlok ... bocsi csak ennyit tudok -
Zerg #187 "A másik dolog meg az, hogy tessék mondani nekem egy, a Warcraft 3-at grafikailag jelentősen megverő realtime stratégiát az elmúlt időkből. Nem lesz ilyen. "
A kedves cikkiro amnezias? :)
Elfelejtkezett a magyar fejlesztesu S.W.I.N.E. -rol?
Grafikailag egesz biztosan magasan veri a W3-at... -
Yetike #172 Az ilyen kijelentések a naivitásodról tesznek bizonyságot -
#170 Kösz, sajnálni nem kell, különösen azért, mert annyira nem magasztatam azért az egekbe.. :-)
-
Yfel #163 A War3 inkább taktikai mint stratégiai játék... szerintem sem lehet az AOE-vel összehasonlítani. -
#147 Egész jó a pályaeditora. Készítettem már pályákat. Játszott valaki a StarCrafttal? Az editora nagyon hasonló szerencsére. Nézzétekmeg a pályáimat:
http://jzo.uw.hu/
Készítettem már mindkét játékhoz egy rakat pályát érdemes megnézni. -
Yfel #143 Szerintem meg tök jó és most ugyanannyit érveltem mint te :) -
#137 ja az a Heros!
:)
-
Yeti #133 Erdekes hogy kb 2 evvel ezelott, amikor megjelent a diablo2 azt is mindenki elkezdte fikazni, hogy milyen csunya, meg hogy milyen szar, ennek ellenere meg mindig tele van a b.net, es meg mindig nagyon sokan jatszak. Ez igy lesz a war3mmal is szerintem... -
#125 kar hogy csak forumokon vagy ilyen penge :D azt hallgasd egesznap a pruntyogest... :D -
#124 te :D
-
#120 Egy hös nem csak max 8 egységet vezethet? (vagy én informálódtam már megint rosszul?) -
#118 Helka
Nekem nincs meg a game, de láttam már, és érdekelne hogy magyarországon hol lehet kipróbálni?
Szerintem nincs semmi baj a grafikával igaz láttam már szebbet. Érdekes és változatos egységek és épületek. Eggyetlen hibát vettem észre:nem tetszett hogy csak 8 egységet kezel egy hős. ENNYI -
#117 Sziasztok!
Készítettem már hozzá pályákat. Szerintem tök jó az editora, bár programozás szempontjából nem olyanbőséges szerntem, mint a StarCrafté volt. Akit érdekelnek a pályák (érdemes megnézni őket), azok letölthetik itt:
http://jzo.uw.hu/ -
hugi_0 #107 " habla_ 2002. aug. 12. 17:06 | Válasz erre | #92
Ne hülyéskedjél már igi! Ha szerkesztesz egy pályát abban mi lesz a random?
Éppen ez az egyik legnagyobb bajom a W3-mal, hogy az eredményes játékossá válás részben egy adott stratégia gépies betanulását jelenti egy adott pályán, nem kell alkalmazkodni a pillanatnyi terepviszonyokhoz mert egy bizonyos pálya mindig pontosan ugyan olyan.
Egy normális stratégiában az ember soha nem játszik ugyanazon a pályán, improvizációt követel.
Egyébként ki a fasz akar hadjáratot szerkeszteni? a gép elleni játékot meghagyom a kukáknak ill. azoknak akiknek nincsen hozzáférésük a nethez. Én minden játékban kizárólag a multiplayert használom a single-be bele sem nézek. "
akarcsak en szoltam volna
singlet utoljara kb 4 eve jatszottam RTS el
-
#97 Nem olyan rossz ez a 3D grafika. Figyeld csak meg, mennyire aprólékosak (legalábbis a jelenlegi shader-mentes, sima felületekhez képest) a textúrák, és az egyes karakterek poligonszáma is elég magas. Sokan talán azért sírják vissza a régi 2D-s verziót, mert akkoriban egy játék még megtehette azt a csodát, hogy fantasztikusan be tudjon robbani a köztudatba. És ehhez a sikerhez az emlékek hozzápárosítják a 2D világot. ( a Star-Wars hasonlatnál maradva: Mindenki tátott szájjal nézte annak idején az első (negyedik :)) rész kezdő jelenetét, amikor a Csillagromboló beúszott a mozivászonra. És ezt az élményt már nem tudta visszaadni a sokkalta több látványelemet felvonultató Baljós Árnyak. Ugyanez áll a Warcraft első két részére a harmadik ellenében.)
Manapság, amikor is RTS-özönben élünk, már az is nagy szám ha valaki jó valósidejű stratégiát csinál. A WIII pedig nagyon jó. Csak időközben tarolt a C&C sorozat, az Emperor (Dune), a Total Annihilation sorozat - hogy csak párat említsek. A Blizzardnak az idő a legnagyobb ellenfele - két, sőt három éves késési ciklusok tarkítják a megjelenéseket. És közben a konkurencia szemtelenül kilopkodja az ötleteket. (Na jó, ez a vád bárkit érhet :))) -
#96 Nem vagyok az apád, nem tűnt fel? :))) -
Devla #91 Pfff nehez eset vagy :) A leiras szerint is "The Lich King offered them untold power" - ez pont ellentmond annak, hogy a ket heronak ugyanazok a skilljei csak az emberi/undead megfeleloje, meg a szamok is ugyanazok benne. De ez az egesz nem er annyit, hogy ennyit vitatkozzunk rajta - ez volt az utolso hozzaszolasom paladin/death knight temaban. Persze tudom, hogy nem fogod tudni megallni hogy ne koss bele ebbe is, csak valaszt mar ne varj tolem ;) -
Devla #84 Direkt ezert mondtam hogy nem szar gepen jaccottam vele, hogy ne jojjetek 640es felbontasal, ezert most leirom: 1024ben jaccottam, minden beallitas maxon. Fogadok hogy azok akik istenitik W3at ha jaccottak SCvel megallas nelkul rusholtak. En utaltam minden formajat, es W3al is az a legnagyobb bajom hogy pont erre van kihegyezve. Mellesleg AoE-ben van palyaszerkeszto. -
Devla #72 Nagyon jol tudom, hogy a paladin atallt az elohallotakhoz a tortenet szerint, vegigvittem singlet. Ez akkor is gyenge huzas volt toluk, ebben a jatekban pont az lenne a lenyeg hogy minden unitot masfelekeppen kelljen hasznalni, mindegyik egyedi legyen. Tortenettel meg mindent meg lehet magyarazni, ha akartak volna siman megoldhattak volna. -
#71 Majd meglátjuk a World of Warcraftot. Remélem nem három év múlva :) Nekem a fő hiányosság-érzetem a hangulat miatt van. Kicsit olyan érzés, mint amikor először megnéztem a Baljós Árnyak-at. Jó, tényleg jó, de nem az igazi.
Kedves SSeth!
Most már valóban utoljára piszkállak. :) Nem tűnt fel hogy az én nevem Laci73 és a _lusta toldalék csak a gyors belépés miatt van? És az sem tűnt fel hogy nem én vagyok Devla? -
Devla #69 Udv! Eloszor is, amig en normalis hangnemben beszelek addig ne anyazz. Masodszor, kepzeld jaccottam vele es ezek utan is az a velemenyem hogy szarul nez ki a 3d eroltetese. Mielott ezzel jonnel, nem p300 es voodoo1 komboval lattam a jatekot. A ket emlitett hero skilljei ertelemszeruen nem 100%ban egyeznek meg, de majdnem ugyanazok pld egyik sajat unitit gyogyit, ellenfelen (a faj ellenfele, undeadnel ember es forditva) fele annyit sebez. Masik egy aura, ami 1-2-3 bonuszt ad erossegtol fuggoen, majd mindket oldalon feltamasztas, strategiai szempontbol ugyanaz mindketto mert hullabol csinal unitot. Mindossze a negyedik skill az, ami egyedi, bar azokbol is mindketto a herot vedi. Ha ezek kozott nem tunik fel az egbekialto hasonlosag akkor megprobalhatom megjobban a szadba ragni, bar akkor mar ugyis remenytelen... -
#63 Kiegészítés: A fotorealisztikus grafikát egy átlagos játékon belül képzelem el. -
Devla #55 Szerintem a varazslatok is elegge el vannak szurva, az meg vicc, hogy a paladin es death knight hero egy az egyben megegyezik csak mashogy hivjak a skilleket. A grafika szerintem egyaltalan nem szep, randa szogletes az egesz. Sokkal jobb lett volna, ha maradnak a megszokott 2d megjelenitesnel, csak persze joval reszletesebben, nagyobb felbontasban. -
Devla #50 Blizzard a kedvenc jatekfejleszto cegem, de sajnos diablo1/starcraft ota folyamatosan romlik a szinvonal. D2 mar nem az igazi de meg jo jatek, W3at pedig par nap alatt meguntam olyan egyhangu. (rush rush rush n+1 emberrel ahol n az ellenseg unitszama) WoW pedig teljesen hidegen hagy, ha ingyen lenne akkor sem kellene... Remelem terveznek 1-2 even belul egy melto d3 vagy sc2-t, vagy ez a ceg is eltunik a sullyesztoben.