2549
Grafikák, 2D, 3D made by us
-
#398 ihleted nincs?:) -
Madmaxx #397 Egyet se muszály! Annélkül is simán lehet boldogulni. Amugy az Eye Candy az néha jól jön.
És most siess alkotni! :))) -
#396 még egy utolso kerdes aztan lehet csinalok is vmit:)
milyen plugineket muszaly leszedni, es honnan? és hol vannak jo pluginek? -
[Walaki]D`Lair #395 LOL!!! Minek a rövidítése a HSF? :DDD -
#394 hehe nekem is volt de szinte az összes photoshop pluginem eltűnt. pedig volt kpt, andromeda, eye candy..minden.
ja és észrevettem egy bugotmég régebben a kpt 5-ben. az egyik blur esetében 300dpi-nél mindig kiirja, hogy out of memory. én akkor arra gondoltam hogy szerény képességű pc-m nem alkalmas a dologra, de aztán ugyanezt mepgróbáltam egy g3as macen 512mb rammal (3-4 éve volt asszem) és ugyanúgy kifagyott out of memory üzenettel...LOL -
Madmaxx #393 Fluga:
Interlace plugin-ed nincs véletlenül? Régne találtam valahol de már isten tudja hol van. Egyik reinstallnál elveszett. -
#392 nem tudom pontosan csomo mindent kombináltam -
Madmaxx #391 PS gondolom a watercolor effekt?! -
#390 egér+LW+Photoshop ;) -
Madmaxx #389 Lightwave Rulezz!!! -
#387 Nekem tetszik :))
mivel csináltad? -
#386 nem tudom, aminek látod!
mondjuk egy csillag -
Nyiri #385 ez mi? -
#384 -
Madmaxx #381 a mask a kitakarás. Tehát egy kép megfelelő részét kitakarod igy az nem fog látszódni. Maszkolás föleg az áttünésnél és elhalványitásnál fontos, hogy ne éles élek látszódjanak ha két kép egymásra van téve hanem folyamtosan elhalványodjon a felsöbb rétegen lévő kép éle (majd végül átmegy átlátszóba), igy az alatta lévő képbe mintha beleolvana (persze itt kell ügyelni arra, hogy azért a világosság, kontraszt stb. két képnél közel azonos legyen, hogy egymásba olvadjanak) -
#380 oke meg egy kerdes:) ertem hogy a layer a réteg, de a mask az mi? es a vector mask? -
Madmaxx #379 Minden a megfeleő képanyag kérdése Magus. Kutakodsz megszerzel csomó képet amit aztán lehet hogy csak sokkal később használsz fel. Aztán kiválasztod a képet, megfelelő méretre állítod, kivágod a neked tetsző részt és variálgatsz a layer blending modejaival (overlas stb...). Lehet maszkolgatni is hogy teljes legyen az áttünő hatás stb. -
#378 1. hogy csinaltad a kriksz krakszokat a fej felett?
2. hogy csinaltad ilyenre a szajat? sotet es erek jonnek ki belole
3. a felso hatteret
4.a rozsdakat a homlokon es a levagott kart.
csak ennyi a kerdesem:) -
#377 Egy kis ajánló a végére:
www.twistedrealmz.com
Itt is szoktak lenni contest-ek, asszem pont most is van. Amúgy ütős galériák vannak, winamp skin-ek, jó kis community. Hajrá! -
#376 Köszi még 1x! -
#375 ahha. pont erre lettem volna kiváncsi:"egy lány 3 különböző fotója"
De akkor nagyon jó lett !
Grat. -
#374 Nem tudom, mert nem egy képből csináltam, hanem -huhh... utána kell számolnom - kb. 6-7-ből. A három arc pölö 1 és ugyanaz a személyhez tartozik. Vagy hogyismongyam Magának, teccikérteni? :) Szóval egy lány 3 különböző fotója. -
#373 Tenkjú! Én is elég pepecselős vagyok, de nekem inkább addig nehéz, míg beugrik az a valami ami után megszületik a kép. Utána már csak olyan sebességgel kell(ene) dolgozni ahogy az agyam pörög. :) Kb. 1 hónapja nem csináltam semmit, ma megjött az ihlet (vagy mi a szösz...)
Holnap megy mail, ma már fáradt vagyok, sztem off-olok egyet. -
#372 4 óra alatt megcsináltad??Az elég szép teljesítmény.Tekintve, hogy én elég pepecselős vagyok.A logomat is min. 2 órán keresztül rajzoltam CorelDraw-ban:)
(Bár tudom, hogy nem láccik, de én szeretem az ilyen egyszerű, piktogramos stílust:)) -
#371 Ceno: már csak arra lennék kíváncsi, hogy hogy nézett ki az eredeti kép...
Nem linkelnéd be ? -
#370 Köszi! A pánt már a foton is ilyen "béna" volt. (Már ha a csíkra gondolsz) -
#369 Köszönöm! Igen. -
#367 nekem tetszik, de mindig ilyen elborultakat csinálsz ? -
#366 Modemesektől gigasorry! -
#365 Huhhhhh... 17 órától nyomatom egyfolytában, szemem folyik, fejem zsong... Az eredmény:
Never Be Clean Again
-
#363 Eh, +one :) -
#362 "The content of the layer is not directly editable" <--erre mi a megoldás? Photoshopot próbálgatom de állandóan ezt írja ki... -
#361 ööö, 3dsmax-ot cédén kaptam valakitől de kazaa-ról le lehet húzni! -
#360 DE csak elég kezdő vagyok ilyensmiben is :) de asszem egy oszt. kép részletet beteszek... ha megtalálom. -
#359 Woow egy 3dsmax linket küldj nekem mailben plz :) DC se találom sehol :) -
#358 Szerintem a fogaskerék kifejezetetten jó volt...
indeustrila meaning felirat színe és fontja nem biztos hogy jó.
Fűrészt jó hogy kiszedted.
Jobb alsó sarokból én azokat a karaktereket tűntettem volna el, a vonalak nagyjából maradhattak volna.
Egyébként király kép.
-
#357 nézzétek meg újra, kis módosításo törpéntek -
#356 kai`s power tools -
#354 nekem is lenne véleményem.. :)
szal az épületet én kicsit átvinném a végére transparent-be, hadd legyen olyan hatása mintha elveszne a ködben.
Az épület tetejéről induló 3 "csik" és rajta a szöveg nekem kicsit elnagyoltnak tűnik, túl egyszinű/egyszerű (szemben a épület színeivel/részleteivel)
A jobb alsó sarokban lévő mintázatot igazából nem tudom hova tenni, vhogy nekem nem illik a képhez.
Amúgy jó kép, ügyes vagy :) -
#353 azé lesznek módosításokkk...pölö a fűrész lennt az át lesz értékelve...a fogaskerekek is...