2549
Grafikák, 2D, 3D made by us
-
#572 A Frischluft honlapján van Photoshopos és Afer Effects-es demo is. A Photoshopos demoban egy file van: "Lenscare.8bf", az After Effect-esben kettő: "DepthOfField.aex" és "OutOfFocus.aex". Amit én találtam, abban szintén egy "DepthOfField.aex" és egy "OutOfFocus.aex" van. Ez alapján nem úgy tűnik, mintha ugyanaz jó lenne PS-hoz és AE-hez is... (Az AE-s egyébként megvan.) -
#571 és olyanod nincs véletlenül?? amúgy a demója meg photoshophoz van, bár.....
"Installation:
-------------
To install this demo version simply move the Lenscare plugin
to your host applications plugin folder and restart it.
In Photoshop i.e. the plugin folder is a sub folder of
Photoshop named 'Plug-Ins'."
szóval szerintem megy mindegyikkel -
#570 Hmmm... Ha jól nézem a .nfo file-t, akkor ez az After Effects-hez van, nem a Photoshophoz... -
#569 igenigenigen! -
#568 eDonkey-n láttam egy ilyet: AE - Frischluft Lenscare 1.0.rar (1,37 MB). Ezt keresed? -
#567 :(((((((
bent vagyok, csak ez a dir már nem létezik -
#566 ha valaki tud, próbáljon már meg bejutni, hátha így sikerül szerezni pár jó stuffot -
#565 Baze, már a konditeremben sem vagyok biztonságban?!? -
#564 Jó!! De honnan volt képed a testemről?? -
#561 Hajrá!
Off:
Benéztem a gumiszobába. Bazzzzzzz... :D
-
#560 10 useres és full, de nem adom fel -
#559 thx, megnézem -
#558 61.81.86.147 /incoming/020915073212p/ nul/.data/winnt/_.-tagged-._/ by/-=oOo=-MeSsMaStEr-=oOo=-/ for/.dLs/ l:anonymous p:[email protected] port:21
Symantec Norton AntiVirus Corporate Edition v7 61 37b Client Win32-ROR, Symantec Ghost Corporate Edition v7 0-JADEiSO, NORTON CLEANSWEEP 2002 RETAIL SUB100-PHXiSO, FRISCHLUFT LENSCARE FOR ADOBE AFTER EFFECTS V1 0-MIDNIGHT, Nero MP3 Encoder Unlimited Usage for Nero v5 5 9 9 NeroExpress NeroMIX Retail-UnderPl, Nero Mpeg2 Svcd for Nero v5 5 9 9 Retail-UnderPl, MAYA v3 9 WinALL Incl Keymaker-dF
Most találtam, nem ellenőriztem... -
#557 Feltúrtam jónéhány hub-ot, de a Lenscare-el nem találkoztam. Találtam megint párszáz-mega plug-in-t, de ez nem volt közte sajnos. De ha esetleg később megtalálnám, akkor mindenképpen leszedem és szólok. -
#556 aha, nekem úgy tűnik -
#555 Ez a teljes neve, hogy Lenscare? -
#554 leszedtem a lenscare demót, ez lesz az, csak kéne a full, ugyanis itt pont a DEPTH nem működik, meg különben sem lehet megcsinálni a műveletet, csak preview megy
szóval ilyen warez oldalt nem ismersz?? vagy valami jó fórumot? -
#553 köszi, nézem -
#552 valamelyik Corel-hez van, és elég szépen imitálja a 3D-s effektet -
#551 Ilyet találtam még: http://www.frischluft.com/
Ez photoshop-hoz van, és van benne depth of field opció. -
#550 Hmm... aszongyák a jónépek, hogy ez a DOF 3d-s progikhoz van... Kellene lennie 2D-s alkalmazáshoz is? -
#549 remélem, érted, mire gondolok, ez végül is egy fake fókusz effekt
3D Studio-ban is meg lehet csinálni, csak egy komolyabb méretű képnél már minimum napokig renderelne, így meg megvan pikkpakk -
#548 Hmm... Ehhez a Depth of field-hez még nem volt szerencsém, mindjárt utánanézek...
Amúgy a kpt6 jó Photoshop alá is -én is ahhoz használom- Corel-ből csak a Draw-t használom, de az meg ugye vektoros. -
#547 nos, lehet, hogy nincs is, amit keresek
nekem Depth Of Field plugin kéne, Corel alá van, de én Adobe párti vagyok
szóval ha nem photoshop, nem baj, csak Adobe legyen (ha van ilyen) -
#545 Nekem van Eye candy 4, meg kpt6.0. Az EC-t ha gondolod akár mailban is át tudom küldeni, mert kb. 1 mega az install. A kpt6 az húzósabb, mert azt eredeti progihoz (asszem bent a Corel-hez) adták és cd-s.
Amúgy DC-n biztosan fent van. valamelyik nap láttam egy srácot, akinél vagy fél giga plug-in volt. :) -
#544 aha kösz
és na nincs mindegyikre 300 dollárom? -
#543 www.google.com -
#542 photoshop plugineket hol találok? -
#541 Photoshop 9.0 RULEZ :DDDD -
#540 :stupidme:
fluga=farok -
Madmaxx #539 persze hogy az. azért is volt ott a smiley. -
#538 szerintem az autó fotó nem? -
#537 nemmondommeg :)) -
#536 Király!Az autót mivel rajzoltad?:)) -
#535 Nah, én is csináltam egyet
Lehet fikázni...
-
#534 erről ne nyissunk vitát, (nem azé' mintha olyan okos lennék, sőt egyáltalán nem vágom a fizikát, nekem még anno a fizikatanárom meggyőződése volt, még le is vezette, amire persze tutira nem emléxem),de szerintem fel lehet igy fogni. -
#533 hát pedig de:) -
#532 mondjon már valaki egy cimet ahol le tudom tölteni a Photoshop 7-et -
#531 lenyultam osztalytars mostani gamestarjat, es annak a legelso oldalan volt. egy chat ablak kivagasa volt. allitolag most indulé. szerintem ez sem lesz hosszu eletu, de azert kivancsi vagyok. -
Madmaxx #530 Hát szerintem az időt igy nem lehet értelmezni.