2549
Grafikák, 2D, 3D made by us
-
#311 start-beállítások-vezérlőpult-betűtípusok-új betűkészlet telepítése, majd kiválasztod a mappát, ahol vannak, kijelölés, oszt hajrá.
a fotoszop és a mex a legjobb 2 szerintem, valaki corelre, mayára, bryce-ra, paint shop pro-ra esküszik, ki kell próbálni őket, amelyik kézre áll. Adobe termékek közül nagyon ajánlatos használni szövegekt formázására az Adobe Illustrator-t, igaz ezt csak akkor, ha már vmennyire vágod a témát.
a pen tool nekem is a megfejthetetlen kategóriába tartozik, mindig kurva sokat szenvedek vele mire sikerül vmi okosságot összehozni.
átlátszóság: opacity/fill (igaz a különbségre lama módon nem jöttem rá) illetve a blending optciók,ami a layer menüben van alapból normal-ra van állítva, aztán jön a diffuse, color dodge, color burn, satöbbi. -
#310 help!
A letöltött betűtípusokat hogyan lehet berakni a fonts mappába, mer át akarom másolni de nem engedi. -
#309 sziasztok!
a painter 7-et honnan lehet letölteni ? -
#308 tenksz! Most szedem. -
#307 3D studio max 4 letöltő helyet nem tud valaki? Nekem megvan csak hiányzik belőle 2 setup file -
HoTDoG #306 Azaz 3D max . -
HoTDoG #305 Ezeket a képeket mivel csináljátok? 3D Maxtor, Photoshop? Nagyon nemértek az ilyen modellezéshez, grafikázáshoz, de lenne 1pár 5letem meg kedvem is.
Szal mondjátok meg kérlek mely programokkal lehet ilyeneket csinálni, és esetleg egy letöltés linkkel +crackel is dobjatok meg.
Kösz -
#304 itt fent van:
ftp://subnet.donpac.ru/Distribut/Graphic/PHOTOSHOP7/ -
#303 tudna vki linket full, nem tryout photoshopra?
Az enyém vmi erősen hiányos verzió :( -
#301 aha köszi
na mara ennyi:) -
Madmaxx #300 Alsó hullámvonalat meg pen tool. (hu azt a szart a mai napig nem tudom kezelni! :)) ) -
Madmaxx #299 Hát szépen a kör selection + négyzet selection összeadásával aztán Edit->Stroke -
#298 arra ami kozott van a kek textura
meg az alsot azt mivel? kezzel vagy hullammal? -
Madmaxx #297 milyen vonalat? melyikre gondolsz?
-
#296 és mégegy. ilyen vonalat hogy huztal? liquifity-vel, vagy egyszeru vonallal, es egybekonvertaltad es azt toltotted ki a texturaval? -
#295 köszi -
Madmaxx #294 Átlátszóság az opacity a layeren. Kiválasztod a texturával kitölteni kivánt részt és fill->pattern
Amugy érdems minden egyes dolgot külön layerre csinálni. -
#293 egy kerdes meg. olyat hogy lehet hogy bizonyos fokig atlatszo legyen? es azt hogy abban a kis teruleten, a korben legyen csak az a textura, az a layer? -
#292 Kösz!
Lehetséges az, hogy a tryout photoshopban le van tiltva csomó dolog? Mer néztem tutorialt és csomó olyan dolog volt benne ami nálam nincs... -
#291 c:\Windows\Fonts [rejtett dir] -
#290 letöltött fontokat hova kell bemásolni? -
Madmaxx #289 www.acidfonts.com -
#288 még valami: Betűtipusokat honnan lehet letölteni? -
#287 Lehet. -
#286 http://www.procreate.com/ -
#285 Amúgy télleg lehet photoshoppal ilyeneket csinálni? -
#284 tenksz, m1ek lehúzom ftpről :) -
#283 Nagyon ajánlom a Metacreations Painter-t. Én a 7-est használom, de a régebbi verziók is nagyon jók. -
#282 nem hiszem L, hogy ezt fotosoppal csináltad :) -
Madmaxx #281 hmm mit basztam el bakker? nah ujra
-
Madmaxx #280 Tessék lehet fikázni! :)) Bár még nincs befejezve. Csak meguntam és kéne ihlet a folytatásához.
-
#279 ammámegvan. Azzal csináltam ezt a csodálatos logót :)
Mivel lehet még? -
#278 ammámegvan. Azzal csináltam ezt a csodálatos logót :)
Mivel lehet még? -
Madmaxx #277 Photoshop! It rulezz!!! -
#276 Milyen programokkal lehet csinálni ilyen képeket? -
#275 Faja, teccik! Csak az a "Vigyázz..." szöveg zavaró kicsit. ;) -
#274 én maradok minimalista pista -
#273 magus lesz a grafika death metal guruja :D -
#272 király :) -
#271 probalkozom