2549
Grafikák, 2D, 3D made by us
-
[Walaki]D`Lair #486 -
[Walaki]D`Lair #485 Gyenge a gyomrotok.... -
#484 Potoshop 7-et honnan lehet leszedni?? -
Madmaxx #483 Hehe bejött Fluga? :))
Nem tom valamikor IRCen linkelték be. Én az első képig jutottam:) -
#482 Hajrá! -
#481 pénteken csinalok akkor lezsz idoöm. bar nincs ihletem, meg hat technikai tudasom se, de majd beszurok, csak ehhez osk ido kell az meg nincs sok. meg most olyan olgokat muveltem a padomra irodalmon, azon elmelkdedem azt hogy lehetne gepem megcsinalni -
#478 ezt az oldalt mégis hogy találtad meg?? még mindig forog a belem... -
[Walaki]D`Lair #477 jaja...PSP 7.0-val én mapeket csináltam a Terep 2-höz....:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
ennyit tud...:)) -
Madmaxx #476 nem szabad egy nagy fasza programot (PS)
egy szarral összekeverni (PSP) eheheh eheheh :) -
[Walaki]D`Lair #475 :))) télleg...most hogy mondod...:))) -
Madmaxx #474 csak PS az a PSP
PSP-Paint Shop Pro -
[Walaki]D`Lair #473 Nemsokára én is szállítom a képeket:DDD Hétfőre +lesz a PSP 7 + Painter 7 +egyebek és utána még egy pár hónap és kész :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Madmaxx #472 Csinálj PINHEAD-et ceno! -
Madmaxx #471 Mikor láthatjuk az első Magus remekművet? :) -
[Walaki]D`Lair #470 Mennyi ideje csinálsz ilyen képeket? -
#469 1. Hát ráraktam és utána layer blending
2. foton volt egy láncdarab. Csináltam belőle sok nagy láncot. :)
A vér/rozsda nem effekt, hanem textúra pepecs. ;) -
#468 1.hogy raktad ra a texturat igy?:)
2. a lancokat hogy?
ezt a ver/rozdsa effekt lattam mar vmelyik pluginben. csak ennyi:) -
#467 Gondoltam... :) -
Madmaxx #466 Egy szóval se mondtam hogy nekem igegn! :) -
#465 Hát ez csippet durva...! :))) Amúgy nekem nagyon nem jönnek be az ilyen jellegű oldalak - bármilyen fura is. -
Madmaxx #464 www.ogrish.com itt találsz jó "nyersanyagot" :))))) ehe-ehe-ehe -
#463 A régebbi HR-ek (I-II-III) nekem is jobban bejönnek. Köszi a javaslatokat, nagy részét mostmár én is kicsit máshogy csinálnám. (Hmmm a csavarokat tényleg átszerkeszteném egy csippet.) Aztán holnap lehet hogy megint máshogy, stb... :)
Mindegy, a sorozatnak ez az 1. darabja, lesz még 7. Reszkessetek! :D Peace!
ma 16:52 | Válasz erre | #461
Köszi! -
Madmaxx #462 Hehe ceno látom nem tudsz elszakadni a Hellraiser styletől :)) Amugy nekem a régebbiek jobban tetszettek. Felsorolnám szerintme mivel lehetne faszábbá tenni a képet (de nem leharapni a fejem)
1. maga a test testúrája nagyon sikszerü. Szerintem próbáld vmi geometriai effektel elérni azt a hatást minha vmi hengerre feszitették volna rá.
2. csavarok a testen. Talán ha a szélső csavarok méretét állitanád kissebre és a közép felé haladva fokozatosan nagyobra akkor jobb hatást érnél el. Esetleg kisérletezhetnél a perspective módositóval is.
Nah ennyi
amugy a Hellraiser filmek után itélve ez király. Néhány nagy nyilt seb azért jól jönne még rá :) -
#461 Egyébként nekem is bejönnek nagyon a munkáid, gratula..Az autodidakta dologgal pedig maximálisan egyet értek, és megfejelném még egy jó adag affinitással is!:D -
#460 Tenkjú!
Gery1890: Valahogy úgy.... :) Egyébként egy tanfolyamot elvégeztem, de csak a hivatalos papír miatt. Ebben a szakmában nem a papír számít. ;) Autodidakta módon tanultam/tanulom/fogom tanulni ezt a témát. -
#459 Semmi tanfolyam, csak megszállta az ördög:DDD -
#458 egyébként Masterpiece!!!!! -
#457 Jártál valami tanfolyamra, vagy miből tanultál ilyeneket? -
#454 http://www.deviantart.com/deviation/947547
a váll textura..de hogyan?? -
#453 kibaszott axelero. vmilyen féreg miatt remote reset volt vagy mi a pina oszt nem volt netem úgy 3 napig...még most is remegek....
szóval az óra render tuti lett, gratula!
meg még jönnek saját képek is csak vizsgaidőszak van:(
fluga.deviantart.com
-
#452 túl durvák és szögletesek a vonalak, próbáld meg ívelni, a vonal a testén fusson. és akkor már vedd bele a lábakat is :) -
#451 ezt hogy csinaltad? kivagtad siman es vector mask+gradient tool vagy mi? -
[Walaki]D`Lair #450 Háát...azok a vonalak a csajon olyan elmosódott hatást váltanak ki...de ez csak a fején szembetűnő...amúgy nincs vele sok baj, főleg hogy ez egy Béta :DDD -
[Walaki]D`Lair #447 baszsus megnéztem a deviantarton a képeidet....hááát öcsém....valami félelmetesen jók....egyszerűen kitapétáznám a szobámat ilyenekkel :DDDDD -
#446 Tudom, hogy későn szólok, de a photosop7 ott volt a #304-es hozzászólásban:) -
[Walaki]D`Lair #445 Azóta megtaláltam...KaZaa powah!!!
DC++ ---->>> -
Madmaxx #444 THE POWAAHHH OF PHOTOSHOP! Kis saját montázs.
Alap1
+ Alap2
= Saját kép :)
Imádom ezt a programot.
-
[Walaki]D`Lair #443 És passive módban sem tudok senkire kapcsolódni... -
[Walaki]D`Lair #442 Nem, nincs tűzfalam és ME-t használok! A büdös k***a isten ba***a meg!!! -
[Walaki]D`Lair #441 :DDDD