63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Sonajk @:o)
    A license error has occured. Please restart your system to initializa the license management system. If this problem continues, contact your system administrator or authorized dealer.
    Error [18.1.78].

The software license failed to initialize. [Error 18]

na erre varrjatok gombot

mi a sz@r baja van???
  • vaklo
    W XP-home alatt találkoztam ilyennel, nálam 2000 alatt nem volt ilyen probléma
    Nem. Már az agyamra megy lassa. Úgy kiba@om, hogy öröm lesz nézni!!!
  • vaklo
    Sonajk - működik?
  • Kumesz
    Köszi szépen!!
  • nenad
    barmilyen jobb rajzoloprogrammal, pl photoshop, photoimpact. De akar hasznalhatsz illustratort/freehandet is, es akkor vektorban is megcsinalhatod(merettol fuggetlenul elesek maradnaka konturok)
  • Kumesz
    Az elöbb nem küldtem el a cimet milyenre gondoltam de most korrigáltam!http://www.pumaszallas.hu
  • Kumesz
    http://www.pumaszallas.hu
  • Kumesz
    Valaki megtudná nekem mondani melyik programmal érdemes nekikezdeni egy ilyesfajta logonak!!
    Elöre is köszi!
    Köszönöm a segítséget.
  • vaklo
    ftp://ftp1.discreet.com/web/support/3dstudio/

innen a C-Dilla zipeket és C-Dilla HTML dokumentumokat magadhoz másolod, elolvasod amit írnak
    Nenad_h!

Köszönöm a kritikát, véleményt és minősítést, mellyel személyemet illetted. Az igaz, hogy én mindezek helyett, segítséget szerettem volna kapni (talán elég világos volt a megfogalmazás, bár ki tudja). Ennek ellenére én a hozzászólásodat még egyszer nagyon szépen köszönöm.

Baráti üdvözlettel
    Hali!
    Kéne gyors segítség. Arra már rájöttem, hogy MAX 4-et valamiért nem tudom feltelepíteni (cdillaval van gondja az indulánál). Ellenben most nem tudom, hogy MAX 5, vagy MAX 5.1-et tegyek-e fel. Arról nem is beszélve, hogy mintha olyan emlékeim lennének, hogy a Combustion a kettőközül valamelyikbe nem működött. Szóval ti melyik verziót tennétek fel? Esetleg MAX 6? A 4-es talán a rengeteg hozzá található plugin miatt lett volna jó.

HELP!
    Pls.
  • SoftFX
    A Cornell box-nál a fehér boxot a mennyezeten mivel/hogyan csinálják???
  • fle go
    ja, a kulombozo maró szerszám ami a zsanérok számára csinál lyukat, okozhat némi "égett" szagot...
  • K.András
    " "Égett" forgács? :)"
    Tudod ezt is ugy készitik mint a cserépedényt, égetik LOL
  • Aldaryn
    Szép a bútordarab, Kíváncsi vagyok a többi elemre. NEkem személy szerint bejönnek ezek a tiszta fa bútorok, miden különösebb csillogó lakk, vagy festés nélkül...

Frenkie: "Égett" forgács? :)
  • FRenkie
    fínom!Szinte érzem a friss égett forgács illatát, mintha csak most jött volna ki a műhelyből!
  • fle go
    LionTR: érdeklödd meg légyszives milyen progi kell hozzá, köszi!
    Frenkie: jók a díszek, esetleg kisit jobban tükrözödhetnének, noha van ilyen dísz is, nekem mániám hogy az ilyesmi csillogjon villogjon:)
    Redfox: nekem negyon tetszik a szekrényed!! Szvsz tökéletes és szép a render is!
  • Redfox
    Hello mindenkinek!
    Egy kicsit javítottam a szekrényen, az illesztéseket megcsináltam, és jobb lett, csak kevés az időm rá.:( De azért megpróbálom megcsinálni még a karácsonyfadíszt is rendesre. És akkor majd azt a fát is meg lehet csinálni. Addig is itt a szekrény:

Jóccakát all!
  • K.András
    Miért nem javitod ki az aprobb hibákat?vagy milyen jellegü hibákat mondasz?
  • icecave
    Jó, de demovetitésre viszem, nem akarok égni...
  • FRenkie
    egyszerű:
    ne rendereld ilyen jó minőságben->és akkor nem látszanak a hibák!
  • icecave
    #8670???
  • Aldaryn
    :)
    Szépek a díszek, ahogy egy jómunkásemberhez illik :)
    Tényleg tetszik.
  • FRenkie
    kurva jó:)(a nick)

mostan ezen dógozom.jómunksember lévén.
  • Redfox
    Jó a logód!:)
  • Nyiri
    HO-HO-HO-HO ! :P
  • FRenkie
    Viszont van egy Adobe termék, asszem Atmosphere(s) címmel.
  • FRenkie
    nemtudom :(
  • LionTR
    A kovetkezokre van szukseg: hangkartya audio bemenettel, hifi audiokimenettel --> ez meg a hangkartyaba, meg kell a gepre 1 progi, amivel lemented a filet. Ha kell, megkerdezem milyen progival csinaltuk multkor, mer man nem emlekszem.

Frenkie: arra. Eleg kiraly volt. Foleg mikor mondta a srac, hogy "amint latjak a kezelese egyszeru, egy csomo minden ugyanugy mukodik benn, mint a MAXben (egergombok funkcioi, stb). Valoszinuleg a programozok szerethettek a MAXot..."
  • FRenkie
    a 3dquestre gondolsz?
    az tényleg zsér.csak megkéne szerezni.
  • icecave
    Köszi mindenkinek, megpróbálom.
    Még vmi: milyen formátumban rendereljek, hogy közel DVD minőség legyen? Milyen felbontásban?
    Azért kell, mert ilyen jó minőségben már látszanak az apró hibák!
  • fle go
    Lion ezt kifejtened kicsit bovebben? Kell ehhez valami progi, vagy hogyan mukodik, meg nem csinaltam ilyesmit eddig ezert gozom sincs rola.
  • LionTR
    Ilyen progit mi is lattunk az expon, bar nem hinnem, hogy freeware lett volna :) Sajnalhatod, hogy akkor nem voltal!
  • Aldaryn
    Lehet, hogy most elküldtök a ... ba, de a MAX-hoz adott C++ SDK-ban van egy-két olyan példafile, ami pontosan ezt csinálja, ha van haverod, aki vágja a témát, vagy te vagy benne nagyon, akkor akár könnyen személyre is szabhatod, vagy az adott SDK elemekből sajátot is építhetsz...

U.I.: Egyszer láttam egy freeware engine-t, ami képes .max fájlokat megjeleníteni, de ez full game-engine volt, minden egyébbel együtt....

VRML is mindig ott van, és ekkor jöhet nenad megoldása, kisütöd a texmapokat, és nagyon jól fog kinézni VRML-ben is... Egyedül a filterezésekkel lesz ott gond... :))

Vagy... Renderelsz Avi-t AA nélkül... :]

- A.
  • icecave
    Nem, végülis jó az avi, de az nem úgy néz ki, mint ha valós időben számolná ki a VGA. Vagy van vmi dettó jó avi form, amin majdnem úgy néz ki, mint ha maxban nézném???
    Köszönöm :)
    A #8652-ről nem is beszélve. Öszintén jól esett.
    Thx.
  • LionTR
    Hifit, amiben van deck is, rakotsz gepre, es bedigized.