63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
K.András #8662 Sorry azért van különbség,Gáspár joval idösebbnek néz ki. -
K.András #8661 Nézd meg Gáspárt Sándort,sok különbség külsöre nincsen :))) -
Látod, az egész élet, egy örök talány :o)
Különben, ha valakit érdekel, bár a látvány nem éppen szívderítő látogasson el ide. Kollégáim munka közben. -
Haliho!
Van egy kérdésem ugyan nem ide tartozik de szeretnék választ találni a gondomra. Meg lehet-e oldani és ha igen akkor hogyan, hogy régi audio kazettán lévö számokból MP3-at csináljak, van erre valami tuti megoldás, mi kell hozzá?
Válaszokat elöre is köszi! -
Ezennel véget vetek az örömünnepnek. Aki lemaradt, hát vessen magára :o)
Különben nem vesztett semmit sem. -
Quasar #8656 Éreztem, hogy láttam már valahol. -
Semmi baj. Simon szol: Aldaryn moderalj! :)) -
JJaj, az explorerbe akartam bekopizni a linket, nem ide, bocsesz :))) -
http://www.szinhaz.hu/ujszinhaz/images/tarsulat/gaspar.jpg -
K.András #8652 Nagy formának tartalak.Komolyan!
Hihetetlen számomra az az öszinteség ahogyan kitárulkoztál,és hidd el eszemben nem volt megbántani téged(szerintem senkinek) csak egy kis csipkelödés volt :)
Egyébként nagyon hasonlitasz Gáspár Sándor szinmüvészre,de ezt biztos sokan mondták már, ha nem itt az ideje! :)
http://www.szinhaz.hu/ujszinhaz/images/tarsulat/gaspar.jpg -
Semmi gondság. Őszintén szólva, engem is mulattatott a dolog. -
Bocs, ha valami megjegyzés kellemetlenül esett, de ez a bagázs itt már csak ilyen... :) Meg különben is, szeresse az ember a "mondvacsinált talányokat"...
További kellemes MAX fórumozást... -
Az igazság itt található. :))) -
Sziasztok!
Feszült figyelemmel olvasgattam az alábbi hozzászólásaitokat, különösen ami a személyem körüli találgatásokat illeti. Megmondom őszintén, némelyik okfejtés rettenetesen tetszett. A késsőbbi találgatások elkerülése végett, úgydöntöttem, derüljön ki az igazság itt és most, de csak a ti számotokra és csak ma.
-
Miiért nem jó neked avi-ban? Ezeket nem szokták exe-ként futtatni. Vagy csak én nem tudok róla :O De szerintem h írsz hozzá C-ben egy engine-t akkor futtat6od exeként, de nem szoktak ilyet sztem. Javítsatok ki, ha rosszuul tudom. -
icecave #8646 Sziasztok. Sóval, van egy demóm, és szeretném a max fájlt átirni exe filebe, hogy elinditom és megy, ill. ugye akkor valós időben számolja ki a gép a képeket.
Szóval lehet szerezni valahol ilyen programot???
Ha igen, lécci irjátok meg, merre.
Köszi! -
nenad_y: :))) -
Quasar #8644 Lehet Sonajk tényleg fiú, mert benne van a nevében. son=fiú gyermek ajk=az meg akitől származtatják. Tehát ő Ajk fia.
Aragorn, son of Arathorn -
Talán skizófrén? :)
Youth: Azért elvétve telálkozhatsz imitt-amott képekkel, amiket csinálok, leginkább WIP-ekkel, meg amolyan ujjgyakorlatokkal. Dehát ez van, időm meg nincs. Majd lesz. Ha kirúgnak az egyetemről.... :]
-
Arrrgh! :)
Pedig pont én szoktam mérgelődni, hogy főleg te miért nem a "válasz" linkkel írsz hozzászólást, így volt, hogy kutakodni kellett, mire is gondoltál, erre én is kihagyom... Hehe. -
K.András #8640 most valami borzaszto modon ég ám a fejem :)))
hogy lehetek ennyire hülye, vagy nem figyelek oda rendesen?nemtom LOLOLOL -
K.András #8639 Hu akkor valami eszméletlenül benéztem ezt :))))
Sorry Aldaryn :)))) LOL asszitem nekem szolt merhogy azt irtam mitöl jo egy oldal ha nincsen rajta semmi :))) -
lehet hogy hipohonder:)
vagy az nem az?
-
A matekellenes beszolas meg nekem szolt, ugyhogy egyenlore elmarad a bunyo. -
Azer mer remeli hogy lany, es akkor esetleg lehet hogy Sonja-nak hivjak. -
K.András #8635 LOL át is keresztelted...Nem Sonjak hanem Sonajk :) -
K.András #8634 ez jo :) -
Lion, nem kell mindig matematikai szemszögből nézni a dolgokat. Például jelenesetben kicasit azt érzem, hogy eléggé erőltetett ez az algebrai megközelítés, mikor a vak is látja, hogy ez egy valószínűségszámítási probléma.
Tehát van egy hiptézisünk, hogy Sonajk lány. Sonajk azt állítja, hogy ő nem lány, de nem tudjuk, igazat mond-e.Tehát annak a valószínűége, hogy igazat mond 1/2. Ez legyen P(A) = 0,5 Sonajk azt állítja, hogy "életed egyik legnagyobb tévedése vagyok", de mint köztudott K.András élete legnagyobb tévedése lány volt, ergó Sonja ezzel azt állította, hogy ő lány, viszont, ha ezt az állítást P()-nek tekintjük, akkor könyenbeláthatjuk, hogy P(B) = 1-P(A). A feltevés viszont hami, mert Sonjak nem tudta, hogy K.Ansdrás legnagyobb tévedése egy lán volt, ezért merte kijelenteni a P(B) állítását, és ha ezt a tényt ő hamarabb ismeri, valószínűleg nem állítja fel a tézisét.
Most kezdem én is elveszíteni a fonalat, abbahagyom.
Sonjak, mi a keresztneved? :O :DDD -
K.András #8632 Legyél gyorsabb!:) -
Quasar #8631 Youth: Ahogy láttam te minden fórumon ott vagy, tehát láthatod Aldaryn WIP képeit, ha felrak. Mert szinte bárhol járok, lehet hogy ott van Aldaryn hozzászólása is (vagy képe), te mindig hozzászólsz. ÉS tök úgy mintha akkor láttad volna először.
Ne értsd félre, ez nagyon tetszik, csak én már akkor nem tudok mit hozzáfűzni, mert mindig elmondod őket. :( -
M.A.G.U.S. rulez-ha már a könyvnél tartunk! -
Izomszagot érzek :)) Ha bunyó lesz ne haggyatok ki!!!! :))))))))))
Amúgy Aldaryn!! Régen (kb fél éve) úgy szerettem megnézni a fórumot márcsak amiatt is mert szinte naponta frissítetted a fórumot a képeiddel... Most ebből úgy visszavettél (tudom én is, de a te képeidet szeretem :))) Pl amikor a szobádat csináltad... Mostanság szinte csak moderálni jössz ide... hát hogy van ez??? :)) Szóval személy szerinte én örülnék ha WIP-eket, kis részeket mutogatnál, legyen szó egy KOCKÁRÓL :)))
Na elég a nyalásból!!!! Megyek olvasni : The Phantom of The Opera... a zenéje nagyon tetszik most könyben is megnézem (persze anglul, a legkönnyebb szinten :)) valahol el kell kezdeni készülni a nyelvvizsgára :)))
Jóéjszakát mindenkinek! -
K.András #8628 Mármint kit moderálsz ki?Meg milyen matek???Remélem ezt nem nekem mondtad!!!Ha meg nekem, akkor gyorsan vegyél vissza arcodbol! -
Még egy sor matek, és kimoderállak. Grrrrrr..... !!
SZVSZ lebegtetőegység van az aljába építve, így odébb is könnyen lehet gurítani. Csupán arra kell vigyázni, hogy ha nem akarjuk mozdítani, akkor ne nagyon dőljünk neki. Vagy egyszerűen le lehet kapcsolni valahol az antigrav-ot... :)
-
K.András #8626 Ha semmi nincsen benne, akkor mi a jo? :))) -
Nem lebeg az! Talpakon all, csak nem latszik. Kis kepzeloero, emberek! :))
De ha eleted legnagyobb tevedese egy lany, vagyis o lany, es o meg azt mondja, hogy "nem lany", akkor ez ellentmondashoz vezet, de mivel vegig ekvivalens atalakitasokat vegeztunk, ez csak ugy lehetseges, hogy kezdeti feltevesunk hibas. -
akkor lány:)
amugy jó a honlapod csak még semmi seincs benne:( -
K.András #8623 "Még annyit, hogy nem lány, csak életed egyik legnagyobb tévedése vagyok."
Legnagyobb tévedésem egy lány volt, szoval ha te vagy a legnagyobb tévedésem akkor te lány vagy :))) -
Ja!
Még annyit, hogy nem lány, csak életed egyik legnagyobb tévedése vagyok. -
Nem pontatlan az! Mikor jártál utóljára bútorüzletben? Na látod. Ez itt egy magyar bútoripari KTSZ teljesen szabványos szekrénye. Teljesen szokványo, ha itt-ott kicsit kiáll, kilóg, leesik.