63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
DEx- #9395 Youth: Thx!
-
Sziasztok!!
Van valakinek MAX 5-höz olyan importáló pluginje amivel .OBJ objektumokat tudok maxba cuppantani?
Előre is köszi! -
Így van, és semmilyen más programot se magyarba nyomasd!
Én is sokat szívtam a magyar PS-sel... -
nenad #9390 csak manual magyarositasrol hallottam, azt hiszem max nemetben van meg es kifujt. -
nenad #9388 moszkito halo, egy sracnak tokoltem ki a materialt, ha kell valakinek esetleg...

material -
és egyébként mi az oka annak, hogy a shag hair példáulnem működik együtt a mental ray-jel? Egyébként még nem is próbáltam, csak mondták, hogy úgysem fog menni. De monsdjuk mire kéne számítani, ha mégis kipróbálnám? -
Már vagy fél éve lassan,... van MAX alá. A Splutterfish "felkarolva" a dolgot, megcsinálta... De semerre sem lehet rábukkanni! Eh... -
nenad #9385 waoooo micsoda gyonyoru asztalos munkak :) -
nenad #9384 koszonom szepen! :) -
Nenad. Kész. az x3-on van 20ig, az uw-n 21-től 27ig + crc
totalcmd-fileegyesités, majd unpack, enjoy ;) -
nenad #9382 19ig lent van toltsed tovabb -
Igazán szép lesz. És egyértelműen látni a fejlődést az előző kocsidhoz kéépest. Csak így tovább. -
Culram #9380 WIP képeim az ArtistPub-on.
http://www.artistpub.hu/index.php?p=forum_topic&id=312 -
Aldaryn:
Pár dolog :)
1.- Ez a shave & Haircut van egyáltalán max alá már?
2.- Mikor csnálod meg a legos tutorial-t?
3.- A cg talkos képről csak annyit, hogy nem pofátlanság cg-s fórumba fényképet beküldeni? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDdd
Más: em tud valaki olyan tutorialt, ahol fejet texturaznak be? Nekem az unwarp-pal lennénke gondjaim, illetve, hogy hogyan festik meg a textúrát.
-
nenad #9378 nem fog felmenni csak kb2-3 mega nincs tobb hely a hard disken... Tedd a masikra (privat) kb 40 mega max -
Ismerem az x3-at, már megy a cucc; most kezdtem, 15 kb/sec, és 58 Mb. 27×1,44 Mb ... Lehet kalkulálni :) -
nenad #9376 sawo kuldok masik cimet latom ez tele van :( -
nenad #9375 Sawo nem tom vagy e, a szerverre idonkent fel percet is varni kell mig becsatlakozik de utana hasit! Koszi! Adatok priviben(!) -
Ehh...nem voltam elég figyelmes, a kereszt részben tényleg kerekebbek az élek, na majd még kovácsolgatok rajta, úgy is addig csinálom még tökéletes nem lesz!
Köszi a véleményeteket. -
Remélem ez az: 3dtotal.com-on fiat500-as tutorja -
a + lyuk a fénykép alapján kerekebb, nem ennyire éles oldalai vannak -
DEx- #9371 Megvan valakinek a tutorial, ami itt volt?:
http://free.x3.hu/klub3d/fiat500_karosszeria_01.htm
Sajna eltűnt.
Esetleg, aki leszedte elküldené mailban?
Thx,
DEx-
-
DEx- #9370 Aldaryn: Ez igen, gratula a képedhez a cgtalkon!!! -
Ha szabad megvédnem Aldarynt, az a belógó valami ott nem más mint egy sejtelmessé -a DoF miatt- elhomályosodott ceruza :) -
egyértelműen fejlődsz fle go:)
Még látok pár felesleges "ötödik éleket" is,de király. -
Nem tudom hogy néz ki az eredeti, de ezzel minden rendben van! Szép! -
Udv Emberek!
Hat tudjatok mar jo regota szenvedek a lego darabok modellezesevel ha szabad igy fogalmaznom:))
Sokan segitettetek es ezt koszonom, nagyon kivancsi vagyok mi a velemenyetek, tudom ez meg messze van a profizmustol, most ez az eredmeny.

-
Be kellene szerezni a Shave & Harcut-ot. Ennyi lenne az egész. :) De nekem sincs meg, pedig baromi régóta hajtom... Ha jól tudom, valkódi geometriát hoz létre, de "renderidő alatt". És nagyon nagy mértékben együttműködik bármilyen rendererrel, ami képes geometriát renderelni... :P
Szóval... ez kell.
Nenad: Akkor jól tippeltem, olyan, mint a voxel. -
Culram #9364 Quasar morphing to Culram.
Csak szólok, mindent megváltoztattam. -
Köszönöm mindenkinek, ha kicsit macerásan is, de megvan az importer :) -
nenad #9362 kuldtem privatot -
nenad #9361 en csinaltam mar fejet de zbrushban.
Fasza, estefele leszel? -
Nenadesz: Te csináltad a fejet, vagy pedig modellezted?
47 megányi szék, asztal, meg mindenféle házbavaló modell vár arra, hogy áttiplizzen Nenadesz ftp-jére. -
nenad #9358 relaks egy magyar object converter kb 300 formatot ismer. :)
http://web.axelero.hu/karpo/
probald ki, szerintem jo lesz. -
Nem tud valaki olyan technikát, amivel mental ray alatt is lehet majd ilyen szőrözést csinálni? Én eddig a Digimatiion Shag Hair-ben hittem, de azt mondták a Studio21-ben, hogy az nem fog együttdolgozni a MR-jel. Most épp várom a csodát, hogy az ölembe hulljon egy haj Shader... Valaki tud valami biztatób megoldást? -
6-os verzióhoz tud valai ascii importot? -
nenad #9355 kamera targy tavolsagtol fuggo tesselation. tehat ha kozel mesz a targyhoz a renderer automatikusan finomabb mesht hoz letre. Persze mindezt "on the "bucket" fly"(hmmm ez tok jol hangzik Copyright nenadesz! :) szoval mintha nurbs lenne.
-
Nagyon ígéretesnek tűnik, főleg, azért, mert ahogy látom, teljesen együttműködik a környezettel, mintha lemodellezted volna. Ez nagyon baba funkció lesz. :)
Bár az is igaz,. ha valakinek egyszer meglesz már végre egy tört Shave n Haircut MAX-hoz, akkor az mindent lenyomhat. Persze, sebességben biztos hasítani fog a VRay "fű"...
Mellesleg Dub-Pixel displacement? Azzmegmi? Komolyan. El nem tudom képzelni. Mármint: Eddig az MTD minde további nélkül tudott "pixelnél kisebb" háromszögekből építkezni. Akkor ez most más? VAgy adaptíven igazítja a kis háromszögek méretét? (Amolyan voxel módra?) -
nenad #9353 meg egy aprosag, lesz, vagyis mar van subpixel displacement vrayben :) -
nenad #9352 csekk, ujabb kepek a furrol :)
http://vray.info/assets/egz/furmaja09.jpg
http://vray.info/assets/egz/furmaja08.jpg