63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• petesilver
    Flego! Engem ilyen képeknél mindíg az érdekelt, hogy a kövek elrendezése hogyan jött össze? textura bumpolva, vagy elkezdtél köveket lerakni egymás mellé? Nézem, de nem látok ismétlődő elemet benne.
  • pauly
    Aha,értem,kösz.
    Igazából nem nagyon akartam átállni másik renderre,amíg egyet nem ismerek meg igazán jól,de mostmár csak kipróbálom ezt a vray-t is.Meg mintha azt hallottam volna,hogy a brazilnak egyszerűbb a kezelése.
    Mégegyszer kösz.
  • szkoryon
    Persze Flego!
    Mondtam ,hogy nagyot dob majd rajta a lepel!!! És így lett!
    A shaderen még állítgass egy kicsit...tudod, hogy valódi bársony feelingje legyen! Bár eddig is jó!
    A pajzsnál a nagy gyűrődést nem értem :(
    Kicsit simisd le! Elvégre bársony és nem karton, de szvsz!
    Egyre szebb és szebb...várom a teljesen kész képet!!!
  • nenad
    vraynek belso tereknel baromira nagy elonye van. Az irradiance map miatt. Mig brazil brute force GI-t hasznal igaz ezt is undersamplingolni lehet de baromi zajos lesz. Vagy nagyon elmosott.
    photon map es imap. Legjobb egyenlore.

A fill light azt jelenti hogy belulre beteszel pl egy omni lightot ami mondjuk ambient only, es ez majd szepen feltolti a szobat mondjuk a szukseges feny 5-25 szazalekaval (tobbel nem erdemes mert nem lesz kontraszt)Szoval igy kisebb ertekekkel is jobb eredmenyt lehet elerni
  • Free
    na ez igen.

Ha elfogadsz egy tanácsot akkor a lepel kiszámolásába vedd bele a fegyvereket is mert az is sokat gyűr a szöveten. pl most a kard hegyét a szövet tartja amúgy nagyon nagyon süti a szinvilág meg a hangulat meg minden ... nagyon Zsír a kép :)
  • fle go
    Bocs ha esetleg untatlak benneteket a kepeimmel de en minden percet elvezem ennek a munkanak, probalkoztam a lepellel, szerintem allati nagyot dob a kepen, nem?
  • pauly
    Aham,ok,kösz próbálgatom.
    Mi az a fill light?
    Egyébként a vray annyival gyorsabb belső tereknél?Még nem próbáltam,de akkor lehet hogy kipróbálom,ha tényleg sokkal gyorsabb.
    Mert hát lehet hogy nem a legjobban állítom be,de szerintem még rosszabb minőségnél is eléggé lassúcska ez a brazil.
  • nenad
    valts vrayre, egyebkent vagy tobb fotont losz ki, es/vagy search distance novelese vagy tobb foton es csokentese (fenyviszonyoktol fugg) vagy regather novelese. Masik megoldas amivel valoszinu jelentosen tudsz gyorsitani az az hogy beteszem egy fill lightot.
    egyebkent csak idopazarlas brazillal belso tereket renderelgetni.
  • pauly
    Üdv

Úgy tudokm már volt róla szó,de nem találtam meg.
    Szóval brazilban photon map-et használok,és a szobában a sarkok eléggé sötétek.Mit kellene állítani,hogy ott is világosabb legyen?
    Így is sokáig renderel,és nincs kedvem 20-szor lerenderelni,hogy rájöjjek.
    Valaki ha tudja,mondja már meg,hogy mit állítgassak inkább,mert ha jol tudom,akkor ez már másnak is okozott gondot.
    Előre is kösz!
  • fle go
    KOszonom a biztatast es orulok hogy tobbeknek bejon a kep hangulata!!!!! Dolgozom rajta minel jobb legyen!
  • Boba
    Flego a sityak materialja nagyon jól eltalált, a képről kapásból a diabló2 ACT2 beli tárnák jutnak eszembe, nagyon hangulatos ! :thumbsup:
  • oryon
    Fúúúú. De klafa lett!
    A kisak és a pajzs túl sötét :(
    Elvész a munka sötétségben :((((
    A többi (kard+balta+talaj) egy kicsit túlvilágított...
    De szvsz!
    Mindenesetre tetszik az erős kontraszt a fekete pajzs+sisak és a fehér balta és kard között...ez adja nagyon magát + a hangulatot! :)
    Gratu. Folytasd! :)
  • Penatesz
    Flego szerintem a padlo nagyon jol sikerult ezzel a "macskakoszeru" felulettel,de a szinek kicsit szerencsetlenek.Ez a jelenlegi szinvilag engem inkabb a teglara vagy cserepre emlekeztet,sem mint olyan kovekre,amilyen kovekbol az ilyen disztermek jarolapjait letettek.Talan egy kicsit sotetebb arnyalat...
    Viszont azt meg kell hagyni,baromi jo hangulata van a kepednek,gratula
  • fle go
    Egy kis update...a lenyeg a padlo, a sisak meg a pazs textura csak kiserletezes.
  • fle go
    Orulok hogy tetszik egyebkent Shrek 2 nem is lattam.
  • petesilver
    Felkerült az apach oldalára letölthető formában az előadás képanyaga. Érdemes letölteni, egy kis számítógépes grafikatörténelem évszámokkal.
    előadás képekben
  • Beniboy
    Akit érdekel a 3Ds Max 7itt letudja tölteni!
  • Beniboy
    Mindegy má megvan
  • Culram #13493
    Flego: A pajzs iszoonyat jó lett. Teccik. Olyan mintha a Shrek 2 nagyfaternak a mellvértjéhez lenne, az annyira teccet nekem.
  • nenad
    www.discreet.com
    legtutibb
  • Beniboy
    Nem tudja valaki hogy honnan lehet leszedni a 3D STUDIO MAX 7-et?
    PLÍZ
  • fle go
    okes javitok a dolgokon, koszi
  • Azmodan
    köszönöm SZAKI!
  • Aldaryn
    ...valakinek biztos van, de nagyon gonosz, és nem adja oda senkinek se. :o)
  • nenad
    nagyok a cellek tenyleg. Leminitaurazalja a fegyverek meretet.

1.45.70-hez senkinek nincsen krakkje.
  • Free
    Flegos meghajlok nagyságod elött és ezsem ágában sincs megbántani de nekem ez a padló nagyon nem tetszik.valahogy nagyok rajta a jukak
    Gyönyörűek a fegyverek a csarnok minden.
    Az oszlopok köből nagyon jók. az alja nem tudom miből van de kicsit olyan mintha homokkő lenne. azt ki lehetne csarélni valami márványosra.AQmúgy nagyon király lesz a kép
  • szaki
    tudnátok segíteni a "vRay 1.45.70.zip" -hez egy reg-et vagy bármit, hogy működjön? előre is köszi, de ha másnak volna az is super lenne
  • petesilver
    gyönyörű! már csak kosz kéne egy kevés a kövezetre, és a fény kicsit éget egyenlőre középen szerintem.
  • fle go
    Eddig jutottam, egyenlore, a bevilagitas a nenad fele tutor alapjan keszult, nem volt egyszeru a beallitasokat, meghatarozni mert ez egy jo nagy csarnok, de asszem sikerult, koszi nenadnak az oktato tutorert, varom mindenki velemenyet, persze meg hianyzik jo nehany textura, de azert johetnek a kritikak!
  • Free
    Probáljátok akkor a Simcloth plugint az van MAX 5 höz is és ingyenes is ráadásul
    Azzal is lehet ugyan ilyen szép anyagot lehet hogy még szebbet is
  • fle go
    hat az gaz:((
  • petesilver
    Baj van, ez max6-al van. Néztem a max5 reactorát, de nem találtam olyan opciókat, amivel ezt csináltam:(
  • petesilver
    Huhh F1-ezek, de a második link végre működik.
  • fle go
    Pete koszi a faradozasod, ha mar nem megy es nem sokboltart leirnad a lepeseket? Koszonom!!!
  • petesilver
    hagyjuk. nem értem miért nem műkszik, anno nyár elején nem volt ilyen gondom:(
  • petesilver
    ehh sehogy sem jó. Akkor felraktam jpg-ként, leszedés után nevezd át zipre, és úgy jó.
    clotch harmadszor
  • szkoryon
    Múzeum??? :))))

Tényleg jó lesz...az a bársony sokat dobhatna majd rajta, jó lenne megcsinálni!
  • petesilver
    khm. Úgy látszik a tar nem szereti az avit. nézzük zip-el:
    clotch on the box.zip
  • petesilver
    Flego!
    Kipróbáltam gyorsan, hogy műkszik-e, és műkszik. alap box, alap plane, úgy nézd, de szerintem kis állítgatás után szépen meg lehet csinálni. Ha érdekel leírom ide a lépéseket, baromi egyszerű, kb 1 perc alatt megvan. Itt a plane 20*20cm, 20*20 segment.
    clotch on the box.avi
  • Free
    http://nenadesz.atw.hu/

Alapmű :o))
    Én is ezt gyakorlom de sosem jön össze valamit mindig elbbb....ok :o))