407
A LEgJobb Magyar OnLine Játék!
  • Klaresz
    Sziasztok! Valaki tudja, hogy a 30-as küldetésben hogyan lehet legyőzni a kozmopolit elementált? Köszi
  • Mr_no_NaMe
    Sziasztok! Én is most néztem rá...nagyon úgy tűnik, hogy feladták, és ennyi volt :( 2-3 ember játszik összesen a két szerveren :(

Valaki van még aki ezzel foglalkozik / játszana? :(
  • Laky
    Elvileg: http://iceht.eu/ :)
  • Plata
    Mi a szösz,van még Larkinor?Vagy 10 éve hogy játszottam rajta,és elég sokat.Asszem még sms-el is fizettem larkinori valamiért.
  • Laky
    Több infó: https://hu-hu.facebook.com/pages/Larkinor/136455603098122
    Fórum (support): http://larkinordb.index.hu/cgi-bin/forum_main.pl
  • Laky
    Állítólag egy biztonsági rést kihasználva feltörték az index szerverét és elkezdték bomlasztani DDoS-al, ezért lekapcsolták a játékszervereket.
    Lord Phoenix mér egyeztetett az Index-szel, és azt írta, hogy van esély a szerverek visszaállítására, amennyiben sikerül kiküszöbölni a biztonsági rést.
  • KopaszIsten
    Nem találom a magyar larkinort! :|
  • Barnabyka
    na mizu?:D
  • Laky
    ?
  • Barnabyka
    Valaki???
  • Laky
    up :D
  • 4004F
    http://lcb.fw.hu/
  • Szid
    nem kevés a varázspontod?
    Kulonben meg az erodben kell kovácsolni vagy a Mágustoronyban
  • Magic Boy
    A Vámpírkalapácsot és a Skivei Íjat, hogy és hol kell elkészíteni (a receptjüket tudom, de namakarja létrehozni. :(
  • Kikoki
    A Gyémántásot most nem tudsz szerezni mert azt azok kaptak akik 7500 feltöltéspontot szereztek szigettöltéskor(pl én:D)Ezüst pajszert meg nem tudom lehet már nem leehet de eddig az arénánál ha raboltál akkor ott kaphattál(változo valaki 1000 kattbol kapott valaki meg 100 bol)
  • Cht
    mákom volt a kaszinóban 200k-ból összeszedtem 1 hajóra valót meg is vettem azóta nem is nyertem .:) de hajóm van
  • Cht
    hi
  • Laky
    Ma megvettem életem első hajóját!
    Nagyon jó hely ez az új sziget (Thord-Artin)...
    Be is gyűjtöttem néhány varázsrögöt, és ~2 millió ezüstöt kerestem velük a mai napon :D
  • Mr_no_NaMe
    És az is érdekelne, hogy ezt az ezüstpajszert honnan lehet szerválni?
    Rabló karim örülne neki :)
  • Mr_no_NaMe
    Azt csinálom akkor :)
    De ezt a gyémántásót hogy is lehet szerezni?
  • Kikoki
    Tényleg jol beszél Laky hallgas csak rá Nekem is neki lett egy full erős harcosom az elején nehéz a 18 as szintig de aztán nagyon jo Karaktereim:Regyula,Regyula1,Regyula2,Regyula3,Kimihogyan Azé Kimihogyan Topkari Regyula harcos a többi az még gyengés bár az ásomnak lesz gyémántásoja
  • Laky
    Hm, anno, amikor még játszottam nem volt, vagy legalábbis nem tartottam nehéznek ezzel a pontelosztással a szintlépést, és tulajdonképpen nem is volt vele problémám.
    Elementálos küldiig megcsináltam mindent, majd szereztem egy mágikus fegyvert (+ sok hp :) és elvertem azokat is :>
  • Mr_no_NaMe
    Na és mi a gyors szintlépegetés titka? Elég gáz hogy 9 szinten már órákig kéne öldökölni :S
  • Laky
    Bezony :)
    Bírd ki, az elején kicsit szenvedni kell, de utána nagyon könnyű lesz minden :)
    Gondolok itt mindenre: küldik, szörnyek, másik játékosok ;)
  • Mr_no_NaMe
    hát ez a fejlődés, hogy 60 kitartásig semmire nem kell tenni...elég hülyeség már így 8 szint környékén...duplázik a rohadt elementál és ugye 3 kör és meghalok. 160 Hp-m van 8 szintesen és 1 kurva elementált nem birok megölni. Biztos jó ötlet, hogy ha fullos warrior akarok lenni akkor 60 kitartás alatt semmire ne tegyek?
  • Laky
    Hehe. Érdemes reggel, vagy estefelé (ha van időd rá) játszani vele, olyankor nincs sok "clicker" :)
  • Mr_no_NaMe
    Köszi.
    Most akkor 3 karakterem lett...a 16 szintes lett a rabló, és indítottam egy ásót, és egy full harcost.
    Egész délután larkinoroztam meg sztem este is azt fogom csak már annyira fárasztó a rohadt oldalbetöltögetés ingadozást elviselni...
  • Laky
    Ha nagyon tápos harcost akarsz, akkor az elején érdemes egy kicsit megszenvdeni érte :)
    Olvasd el a #279-es hsz-t, ott mindent leírtam, elejétől a végéig :)
    GL
  • Mr_no_NaMe
    Akkor sztem indítok külön rablókarit...Csak ez a napi kattintásszám arra sem elég, hogy 1 küldit megcsináljak :S
    És a harcosnál mit kell fejleszteni az elején? Szóval milyen sorrendben fejlesszek dolgokat, és meddig? Tudom hogy tökmind1, de az elején azér számít ha valamit máshogy csinálok :S
  • Laky
    Harcos: #279

Rabláshoz lényeges a vegyes pontelosztás, mivel minden csapda más tulajdonság ellen véd:

* hurokzár - iq
    * pengegép - ügyesség
    * zuhanórács - erő
    * zombibéklyó - kitartás
    * tüskeköpő - gyorsaság
    * manadémon - szerencse

Persze ez nem azt jelenti, hogy harcossal nem lehet rabolni, csak ha véletlenül egy olyan csapdát fogsz ki, ami az éppen 1-esen lévő tulajdonságodat támadja, akkor ahoz nagy mázli kell :D
  • Kikoki
    persze én még mindig játszok vele nem is rosszul !Karaktereim
    Regyula,Kimihogyan,Regyula1 és Regyula2
  • Kikoki
    a piacon felrakod az ásoval 50%on és megveszed a hacossal és ha pénz kell és van egy drága cuccod akkor azt a harcossal fel 2500%on és megveszed az ásoval
  • Mr_no_NaMe
    Ja és mégvalami.
    Ha netán két karakterem lenne, akkor hogyan létesítek kapcsolatot a kettő között? Pl van 1 ásó karim és sok jó dolgot ások vele, akkor hogyan adom oda a fő karimnak a cuccokat vagy a pénzt?
  • Mr_no_NaMe
    Játszotok még vele? Én tegnap megint elkezdtem, és folytatom a 16 szintű karakteremet :)
    Az lenne a kérdésem, hogy harcos vagyok igazából, de a rablás szakmát is űzöm (elég jó megélhetést nyújtott eddig :))
    Szóval erős harcos akarok lenni, de a rablásban is jó akarok lenni.
    Milyen pontelosztogatást tanácsoltok? Ez a tevékenység sosem volt az erősségem :S
    A karakterem neve: Darfe
  • Kikoki
    Hát én momentán klánvezér vagyok de nem tudom nem olyan jok a klánok.Valaki mindig lemarad ésakkor az szivás viszot lehet plszuusz dolgokat szerezni
  • Laky
    Anno nem láttam értelmét, de már régen játszottam, nem tudom mennyit változtak a dolgok :)
  • Kmarha
    és a klánokkal mi a tapasztalat?
  • Laky
    Én is inkább a harcost tartom "használhatóbbnak", bár a néhány mágusnak sikerül elvernie PvP-ben (elég gyakran) :))
  • Kmarha
    hát kiprobáltam az álltalad ajánlottad.. rengetekszer elvérzek.. még acél fegyverrel úgy ahogy elvagyok, de a mágikus tudás azzal egyeltalán nem fejlödik. Ha csak az alap tüz mágiát hazsnálom még a léggyel is nehezen bánnok el, nem hogy egy varázsló tanoccal vagy egy örült törpével. :S örülök hogy neked bejött, én kihagyom. Ahogy a vegyes karit is

Rámásztam egy igazi barbár karira. Rohadt nagy erő, elég sok (3mal osztható) kitartás, és egy kevéske ügyesség. A többi 1-es értékeken áll.

Ezzel már elvagyok, bár így is sikerült a rohadt zombitól kikapnom a palotás 3. küldetésnél. Sebaj, nekiugrok mégegyszer, csak 270 ezüstöm veszett oda :P

Mivel lényegében a játék élvezete szempontjából teljesen mindegy hogy mágus vagy vagy harcos (így az elején legalábbis) maradok a harcosnál, mert ezzel alacsony szinten is tudok játszani.

Aztán majd meglátjtuk mennyire köt le. Vagy 3-4 évig Thrillionos voltam, így a forumos szerepjáték kicsit hiányzik, de majd kiprobálom valamelyik klánt, hátha.

De ez csak kikapcsolodás lesz. Ha igazán szórakozni akarok, marad az asztali szerepjáték vagy a live :)
  • Laky
    Ez alapján csináltam a harcosomat, meg a mágusomat, 20-as szint felett nem találtam ellenfelet.
    Kb. 1 óra alatt meg van 14-15-ös szint. Nem halok meg olyan gyakran, mint ahogy te azt gondolod. Minden kezdet nehéz :)
    Ha vegyeskarit akarsz, én nem tartalak vissza, majd rájössz mekkora ... :)