Larkinor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laky

vegyeskarik 😛PPPPPP

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Ams
AMS the Duke, tudsz ajánlani vmi klánt?

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
Épp egy szörnyet gyaptam volna le, mire párbalyban találtam magam... Végülis gyengus volt, a csákó, de akkor is érdekes....

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci
Asszem téged láttalak...
Valami ilyesmi a nicked, hogy:
AMS_???_??? (???=valami)

nem?

Ams
up

PLaci

Disno
baze te se jáccol :-D
7.5k lépésem van, elnyomom ám õket keményen

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Pascalesp
Hahó! Valaki írjon már mert mingyárt hüppögésre fakadok...hüpp...hüpp...brhühühühübrühühü...hüpp..hüpp...
Pascalesp
larkinorost=larkinorosnak :-) Bocsesz, de már fáradok.
Pascalesp
Affene! Aszittem könnyebb lesz 4240 lépést elfogyasztani! most tartok 3000-nél és mivel reggel 6-kor volt ébresztés, hogy 7-kor már indulhassak, ezért asszem majd holnap folytatom a lépésminuszolást, és ma alszom egyet. Jóéjtszakát minden a napokban erre tévedõ larkinorost.
Pascalesp
Huhh! beléptem a Larkinorba, lépésszám:4240/424.
Mintha már rég nem jáccottam volna.
De ma akkor is itt fogok ülni a gép elõtt amíg el nem fogy az összes lépésem! MWHAHAHAHAHA!
Pascalesp
Halihó, mindenki! visszatértem igaz csak pár napra, mert már elvonási tüneteim voltak. Mánfa=istenhátamögött(Pécstõl 9km-re)= Nuku internet. Így nézek ki napok óta:
Disno
De régen voltam ebbe a topicban :-D

Látjátok? Nincs itt Pascale, én se játszok, máris kihalt a fórum :-(

Az emberi hülyeségnek csak alsó határa van! Nokia - Connecting People / Hackers - Disconnecting People

Polin
Ennyit írtatok 1 hét alatt! Ejjjj!
Disno
»»»Ramza:
Hát igen, hatalmas összegeket perkáltam le :-(((
Viszont amíg nem lesz rubin csatacsillagom addig rá vagyok kényszerítve :-D

Tegnap azt hiszem a legolcsóbb 5900 ezüstbe került a piacon.
Az alapanyagait összevásárolva meg kijöttem 3000-bõl, és ebben talán a varászlótorony használata is benne volt 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Hát ezen ne nyissunk vitát, megvannak az elõnyei és a hátrányai is, de szerintem nem éri meg. Nekem biztosan nem.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Pedig nálam megy. Csak idõm nincs rá 😞

szerintem érdemes megtartani mert fejleszthetö,pl. 16-os szinten az arany csatacsillag a legjobb ütö/zúzó fegyver viszont qrva sokat kérnek érte a piacon
Disno
nekem ezüst van :-D
Hmm megnéztem a Kalandok földjét, de a http500as hibán kívül semmi mást nem látok :-(((

Ams
kell vki.-nek acél csatacsillag? rámragadt!!

Disno
»»»Ramza:
Kicsi a varázslatok sebzése???
Igaz, csak alacsonyabb szintû monstákat lehet vele rendesen irtani :-)
Bár a kavicselementál 1 lövés...

Ha valakinek van kedve hasonló játékot tesztelni, akkor ma elindult a próba:
www.kalandokfoldje.hu

Gondolkoztam én is rajta, de sok dolog szólt ellene:
- nem ilyen irányba kezdtem el fejleszteni, és nagyon alacsony az iq-m
- a varázspontköltséghez képest nevetségesen kicsi szvsz a varázslatok sebzése
- nincs vámpirizáló varázslat 😊

Biztosan ez is mûködõ taktika lehet hosszútávon, de nem nálam 😊

Ams
pajzs + fegyver + mágia! ez a tuti!

Huhh, fejbõl nem biztos, hogy fog menni, de kb:
erõ 18-19, gyorsaság 15-16, ügyesség 13-14 (azt hiszem más nem számít harcban, talán az ügyi sem?)
Ütõfegyver: 19, kézben arany csatacsillag és vámpírbumeráng (bár ez utóbbit ugye arénában nem használom mint kiderült), védettséget abszolút nem tudom fejbõl, de azt hiszem a szintnek megfeleõen fullos minden tárgy, kivéve persze a pajzsot, ami nincs.

Ron Ragm
Nem bírok veled😊
mennyi az erõd, meg a többi tul. pontod?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ron Ragm
ja, és csak azt írja hogy xy fegyverével sebzett rajtad ennyit és ennyit😊

Ron Ragm
na most csinálok magamnak új pánvélt, úgyhogy reszkess😊

Ron Ragm
Nehéz vagy... de csak azért, mert te ütsz elõször, miközben én rohanok feléd😊

Hát jól félreértettél. Nagyon jól tudom, hogy az ellenfél sebzett annyit.
Azért sebzett olyan keveset rajtad, mert a pajzsodnak köszönhetõen jó magas a védettséged. A többség nem pajzzsal, hanem lõfegyverrel járkál, így többet sebzõdik, de legalább az elsõ körben is tud osztani.
Így már oké?

Aréna: ez esetben tényleg pajzzsal érdemes bemenni. Jajj, hogy lesz erre is pénzem? 😊

Ron Ragm
de még mindig nem értem az elsõ mondatot, magyarázd el😊

Ron Ragm
tévedés: nem én sebeztem annyit, hanem az ellenfél😊
1ébként miköze ehhez a pajzsnak?
Ja, és mind1, mijen típúsú fegyvere van a kéónnak, a klón mindig üt az elsõ körben...

Ja, hát aki pajzzsal járkál, nem lõfegyverrel 😊
Lépjél szintet és gyere arénázni. Újítottam arany csatacsillagra, kocsmáztam, úgyhogy minden adott egy jó fight-hoz.
Ja, és megint elvihetsz 300 ezüstöt 😊

(ha bejössz, és harcolsz velem, akkor légyszi nézd meg, hogy elsõ körben lövök-e, mert ha nem, akkor inkább én is pajzzsal fogok arénázni)

Ron Ragm
Épphogy eltalált ellenfeled! 6 életpontot sebzõdtél!

És méág én f*stam a falusi bikától😊

Ron Ragm
Egy Démonnyúl mászkál a közelben! Megtámadod?!
Démonnyúl megijed tõled! Megpróbál elmenekülni...

Ez nekem új😊

Ron Ragm
Meg akartam nézni szegénynek a karilapját...véletéel félrekattintottam, szerencsétlen 12 szinttel volt gyengébb nálam...Én békén hagytam volna, õ kezdte a harcot...szerencsétlent 1 ütésbõl levertem😊

Ron Ragm
Arrrrrrgh😊

találkoztam a klónoddal Ron 😉
... 1800 tapasztalati pontot kapsz a gyõzelemért
enyém is ott van még 15-ös szinten,vigye akinek kell
Hát ilyen szinten azért már a hp-n kívül vannak azért más különbségek is a karakterek közt 😊
Bár ha jól vettem ki, akkor te a 15-ös szinten fullos vágó, én pedig a fullos ütõfegyverrel jöttem 😊
Mondjuk kiváncsi lennék a teljes csatára, mert azért olyan nagy különbségek reálisan nem lehettek.

Ron Ragm
csak azért mert a nagyobb hp számít😊

Azért teljesen hülyének nem kell nézni, a klónkõ természetesen megvolt 😊 Az italt viszont nem is tudtam, legalább most tanultam valamit 😊

Ron Ragm
figy, legközelebb vegyél klónkövet a mindenesboltban, és elõtte igyál egy pokoli divainót - hidd el, megéri, mert így magasabb hp-vel rendelkezik majd a klónod

Ron Ragm
igen, ha jól emléxem te voltál az😊

Azaz ezüst, nem arany, természetesen.

Uhh, akkor szerintem pont engem ütöttél le 😊
15-ik szint, Jingano, ma reggel 9-kor mentem be 300 aranyért 😊))

Ron Ragm
bazz ezzel a fegyverrel jó arténázni😊szereztem rajta 300 ezüstöt😊

Ron Ragm
MEGVAAAAAAAAAAAAAAAAN! YEEEEEEEEEEEEHAAAAAAAAAAW!
Igaz hogy az összes pénzem (12000) ráment de megérte!😊

Csoda, hogy áll még a kis görcs! skivei szablyával 91 életpontot sebeztél!

Ron Ragm
bazz nekem meg skivei szablya kéne de kurva drága csinálni meg nem tok mer a kithrill még drágább pedig nagyon kéne mer az a legerõsebb mágikus fegyver 15-ös szinten....
Nembaj, amíg meglesz, elleszek a mágikus fejszémmel😉