A LEgJobb Magyar OnLine Játék!
  • Kmarha
    hát kiprobáltam az álltalad ajánlottad.. rengetekszer elvérzek.. még acél fegyverrel úgy ahogy elvagyok, de a mágikus tudás azzal egyeltalán nem fejlödik. Ha csak az alap tüz mágiát hazsnálom még a léggyel is nehezen bánnok el, nem hogy egy varázsló tanoccal vagy egy örült törpével. :S örülök hogy neked bejött, én kihagyom. Ahogy a vegyes karit is

Rámásztam egy igazi barbár karira. Rohadt nagy erő, elég sok (3mal osztható) kitartás, és egy kevéske ügyesség. A többi 1-es értékeken áll.

Ezzel már elvagyok, bár így is sikerült a rohadt zombitól kikapnom a palotás 3. küldetésnél. Sebaj, nekiugrok mégegyszer, csak 270 ezüstöm veszett oda :P

Mivel lényegében a játék élvezete szempontjából teljesen mindegy hogy mágus vagy vagy harcos (így az elején legalábbis) maradok a harcosnál, mert ezzel alacsony szinten is tudok játszani.

Aztán majd meglátjtuk mennyire köt le. Vagy 3-4 évig Thrillionos voltam, így a forumos szerepjáték kicsit hiányzik, de majd kiprobálom valamelyik klánt, hátha.

De ez csak kikapcsolodás lesz. Ha igazán szórakozni akarok, marad az asztali szerepjáték vagy a live :)