407
A LEgJobb Magyar OnLine Játék!
-
#367 hát egy ilyen karakterindítással esély sincs arra, hogy 2 szintre lépj ugyanis mindig meghalsz :P -
Kikoki #366 Azt tudom de Sg-ről -
Szid #365 Szerintem azért akad olyan ember még épp elég :oD -
Kikoki #364 Ezaz csak igy tovább végre valaki jáccik rajtunk kivül a Larkinorral! -
#363 köcce!
fú dá jó vatyok:) -
#362 http://larkinordb.index.hu/cgi-bin/karinfo.pl?melyik="KARAKTEREDNEVE"
Tiéd :) -
#361 Tomi betennéd ide az én karakterem , mert sehol sem találom:( -
#360 nah látom azért van még aki játszik :)
enyim: klikk -
Kikoki #359 Az nekem se de sajna ha megtámadnak ilyen kicsi sintüek és nem hagynak klánküldit csinálni meg amikor csabdázni akarok akkor jönnek oda lopkodni!Azért köszi -
#358 hehe, szépen haladsz :)
viszont ez nem tetszik: "Modora nem szalonképes!" :D -
Kikoki #357 ja és klánba vagyok.alvezér is:D Éppen küldit csinálunk amibe egyenlőre én állok a a legjobban -
Kikoki #356 És mindjárt megint szintet lépek:D -
Kikoki #355 Na Laky túl szárnyaltalak!Betartottam amiket mondtál és eléggé pofás kis kari lett belőlem:Dkari info regyula -
#354 A www.larkinor.hu oldalon lehet vele játszaniwww.larkinor.hu -
Kikoki #353 Bocsi hogy eddig nem válaszoltam de csak most láttam meg!Hát nem tom hogy hasonló e mint a Runespace,de szerintem naon jo játék!Ha érdekel akkor regisztrálj ingyenesen a a Larkinor főoldalán.Vann benne piac erőd ilyen szaki olyan szaki küldik...stb. Szerintem nézd meg -
Neoncsoves #352 Ez olyan játék mint a runescape? Hasonló? És hol lehet vele jatszani? Koszi a válaszokat előre is
-
Szid #351 Közben az ügyességre annyit kell rakni, hogy a fegyver szaki ne menyjen 100% fölé, (ezt karakterlapon tudjátok mindig nézni) mert akkor nem fejlődik az a tudomány.- ezt honnan veszed?
Baromség, fejlodik az %ban, csak nemtudsz szintetlépni a szakiban. szintlépéskor meg + ugyitol akár tobb szintet is léphetsz egymás után :oD -
Kikoki #350 Most is játszoil még vele?Kicsit alap de azért lehet valaki nem tudta!:D -
Kiado #349 Üdv!
Régebben sokat játszottam és gondoltam megosztom hogy lehet IGAZÁN jó karit csinálni.
Mivel a kitartás függvényében kapsz ugye életpontokat, tehát mindig próbálj úgy pakolni,hogy osztható legyen 3-al. Semmi másra ne rakj, csak kitartásra kb. 90-ig, hogyha hosszú távra tervezel, hogyha nem, akkor kevesebb elég is,de a vége is mindenképp osztható legyen 3-al. Közben az ügyességre annyit kell rakni, hogy a fegyver szaki ne menyjen 100% fölé, (ezt karakterlapon tudjátok mindig nézni) mert akkor nem fejlődik az a tudomány. Ha úgy gondoljátok elég a kitartás, rakhattok amire gondoltok szabadon. Természetesen ez a megoldás nem mágusra vonatkozik :)
És ami mindenképp fontos, hogy legyen egy ásó karitok, amivel !!!CSAK!!! a szerencsére raktok, még a küldikből is.
Bocs, hogyha ez már volt, vagy mindenki tudja, hisz olyan alap :) -
#348 Alapítottam egy klánt: Veres PoGo [VPG]
minden SG-st szeretettel várok, itt nincsenek hülye szabályok, ez egy fun klán
két feltétel azért van: 1; jókedv 2; azért egy héten egyszer-kétszer legalább larkinorozzunk :)
szóval gyertek -
#347 nem akartam / nem volt kedvem átfogalmazni a #279-es hsz-t, ezért akkora a hasonlóság :D -
#346 azért kell a legelején ezt a "kitartásosdit" megcsinálni, hogy minél életpontod legyen -
#345 gyorsan kezdj újat, még nincs késő :)
ha igazán jó mágust akarsz, akkor:
Erő: 1
Intelligencia: 6
Gyorsaság: 1
Ügyesség: 1
Szerencse: 1
Kitartás: 9
gyorsaságra majd, akkor tegyél, ha a kitartásod elérte a (minimum) 60-at...
a kitartásnak 3-mal oszthatónak kell lennie! ez arra jó, hogy minél több életpontod legyen...
szóval a kitartásra hármasával tegyél tulajdonságpontokat, tehát amikor szintet lépsz, azokat a t.pontokat szépen rápakolod!
közben csinálj küldetéseket (labirintus), és manógombáktól kapott tul.pontokat tegyed az IQ-ra!
mint mondtam, NE TEGYÉL SEMMIT A GYORSASÁGRA, mert azt kárpótolja a sok életpont!!!
a 60-as kitartás után már rakhatsz gyorsaságra...
nem tudom, hogy szeretsz e más karakterek ellen harcolni? :) mert akkor az alapján oszd be magadnak :)
még annyi, hogy a szörnyek duplázni fognak, tehát kétszer fognak sebezni, mert 1-esen van a gyorsaságod, de
AKKOR SE TEGYÉL A GYORSASÁGRA !!!!!!!!!!! :D
2. Mire jó az intelligencia tulajdonság?
> Az intelligencia elsõsorban a mágus beállítottságú karakterek jellemzõ tulajdonsága.
> Az intelligencia két pontonként növeli varázslataid sebzését eggyel.
> Mágia szakértelmed nem fejlõdhet intelligencia tulajdonságod 1,3-szorosánál nagyobbra.
> Minden intelligenciapont eggyel növeli a varázspont regenerációt. Magasabb szinten az intelligencia függvényében további bónusz jár a varázspont regenerációra. -
laliking #344 és mire rakjak hogy a legjobban nőjön az épetpontom? mert így 11. szintem 167 életpont nem túl sok :) -
Kikoki #343 A mágus karinak az IQ Kitartás és a gyorsaságot kell. -
laliking #342 szerinetetk mit fejlesszek a mágusomnak? -
laliking #341 enyim. kicsit még gagyi :) de fejődök :D
http://larkinordb.index.hu/cgi-bin/karinfo.pl?melyik=gogliii -
Kikoki #340 Jaja azt könnyű lesz nagyjából.Már 32 es szinten vagyok!:) -
#339 utána szerintem mehet az erőre, mivel minél több van, annál nagyobbat ütsz ;)
az ügyességgel 45-ös szintig nem lesz gondod... -
Kikoki #338 Ok és ha elértem a 40-es gyorsaságot akkor utána mire tegyek? -
#337 igen -
Kikoki #336 Valaki látogatja még a topikot?
-
Kikoki #335 Na elértem a 31 -es szintet és most csinálom a küldiket hogy ugyanugy álljunk Gyosrsaságba -
Kikoki #334 Na már fejlődök!Nem tud valaki 2 milliot?http://larkinordb.index.hu/cgi-bin/karinfo.pl?melyik=Regyula -
Kikoki #333 Ja igaz! -
#332 inkább mi a neve? :D -
Kikoki #331 Az nem rossr.Milyen kari vagy? -
#330 most 12 -
Kikoki #329 Hányas szintü vagy? -
Kikoki #328 Ugye szerintem is