407
A LEgJobb Magyar OnLine Játék!
-
#247 Affene! Aszittem könnyebb lesz 4240 lépést elfogyasztani! most tartok 3000-nél és mivel reggel 6-kor volt ébresztés, hogy 7-kor már indulhassak, ezért asszem majd holnap folytatom a lépésminuszolást, és ma alszom egyet. Jóéjtszakát minden a napokban erre tévedő larkinorost. -
#246 Huhh! beléptem a Larkinorba, lépésszám:4240/424.
Mintha már rég nem jáccottam volna.
De ma akkor is itt fogok ülni a gép előtt amíg el nem fogy az összes lépésem! MWHAHAHAHAHA! -
#245 Halihó, mindenki! visszatértem igaz csak pár napra, mert már elvonási tüneteim voltak. Mánfa=istenhátamögött(Pécstől 9km-re)= Nuku internet. Így nézek ki napok óta: -
#244 De régen voltam ebbe a topicban :-D
Látjátok? Nincs itt Pascale, én se játszok, máris kihalt a fórum :-( -
#243 Ennyit írtatok 1 hét alatt! Ejjjj! -
#242 »»»Ramza:
Hát igen, hatalmas összegeket perkáltam le :-(((
Viszont amíg nem lesz rubin csatacsillagom addig rá vagyok kényszerítve :-D -
Ramza #241 Tegnap azt hiszem a legolcsóbb 5900 ezüstbe került a piacon.
Az alapanyagait összevásárolva meg kijöttem 3000-ből, és ebben talán a varászlótorony használata is benne volt :) -
Ramza #240 Hát ezen ne nyissunk vitát, megvannak az előnyei és a hátrányai is, de szerintem nem éri meg. Nekem biztosan nem. -
Ramza #239 Pedig nálam megy. Csak időm nincs rá :( -
The Sign #238 szerintem érdemes megtartani mert fejleszthetö,pl. 16-os szinten az arany csatacsillag a legjobb ütö/zúzó fegyver viszont qrva sokat kérnek érte a piacon -
#237 nekem ezüst van :-D
Hmm megnéztem a Kalandok földjét, de a http500as hibán kívül semmi mást nem látok :-((( -
#236 kell vki.-nek acél csatacsillag? rámragadt!! -
#235 »»»Ramza:
Kicsi a varázslatok sebzése???
Igaz, csak alacsonyabb szintű monstákat lehet vele rendesen irtani :-)
Bár a kavicselementál 1 lövés... -
Ramza #234 Ha valakinek van kedve hasonló játékot tesztelni, akkor ma elindult a próba:
www.kalandokfoldje.hu -
Ramza #233 Gondolkoztam én is rajta, de sok dolog szólt ellene:
- nem ilyen irányba kezdtem el fejleszteni, és nagyon alacsony az iq-m
- a varázspontköltséghez képest nevetségesen kicsi szvsz a varázslatok sebzése
- nincs vámpirizáló varázslat :)
Biztosan ez is működő taktika lehet hosszútávon, de nem nálam :) -
#232 pajzs + fegyver + mágia! ez a tuti! -
Ramza #231 Huhh, fejből nem biztos, hogy fog menni, de kb:
erő 18-19, gyorsaság 15-16, ügyesség 13-14 (azt hiszem más nem számít harcban, talán az ügyi sem?)
Ütőfegyver: 19, kézben arany csatacsillag és vámpírbumeráng (bár ez utóbbit ugye arénában nem használom mint kiderült), védettséget abszolút nem tudom fejből, de azt hiszem a szintnek megfeleően fullos minden tárgy, kivéve persze a pajzsot, ami nincs. -
#230 Nem bírok veled:)
mennyi az erőd, meg a többi tul. pontod? -
#229 ja, és csak azt írja hogy xy fegyverével sebzett rajtad ennyit és ennyit:) -
#228 na most csinálok magamnak új pánvélt, úgyhogy reszkess:) -
#227 Nehéz vagy... de csak azért, mert te ütsz először, miközben én rohanok feléd:) -
Ramza #226 Hát jól félreértettél. Nagyon jól tudom, hogy az ellenfél sebzett annyit.
Azért sebzett olyan keveset rajtad, mert a pajzsodnak köszönhetően jó magas a védettséged. A többség nem pajzzsal, hanem lőfegyverrel járkál, így többet sebződik, de legalább az első körben is tud osztani.
Így már oké?
Aréna: ez esetben tényleg pajzzsal érdemes bemenni. Jajj, hogy lesz erre is pénzem? :) -
#225 de még mindig nem értem az első mondatot, magyarázd el:) -
#224 tévedés: nem én sebeztem annyit, hanem az ellenfél:)
1ébként miköze ehhez a pajzsnak?
Ja, és mind1, mijen típúsú fegyvere van a kéónnak, a klón mindig üt az első körben... -
Ramza #223 Ja, hát aki pajzzsal járkál, nem lőfegyverrel :)
Lépjél szintet és gyere arénázni. Újítottam arany csatacsillagra, kocsmáztam, úgyhogy minden adott egy jó fight-hoz.
Ja, és megint elvihetsz 300 ezüstöt :)
(ha bejössz, és harcolsz velem, akkor légyszi nézd meg, hogy első körben lövök-e, mert ha nem, akkor inkább én is pajzzsal fogok arénázni) -
#222 Épphogy eltalált ellenfeled! 6 életpontot sebzõdtél!
És méág én f*stam a falusi bikától:) -
#221 Egy Démonnyúl mászkál a közelben! Megtámadod?!
Démonnyúl megijed tõled! Megpróbál elmenekülni...
Ez nekem új:) -
#220 Meg akartam nézni szegénynek a karilapját...véletéel félrekattintottam, szerencsétlen 12 szinttel volt gyengébb nálam...Én békén hagytam volna, ő kezdte a harcot...szerencsétlent 1 ütésből levertem:) -
#219 Arrrrrrgh:) -
The Sign #218 találkoztam a klónoddal Ron ;)
... 1800 tapasztalati pontot kapsz a győzelemért
enyém is ott van még 15-ös szinten,vigye akinek kell -
Ramza #217 Hát ilyen szinten azért már a hp-n kívül vannak azért más különbségek is a karakterek közt :)
Bár ha jól vettem ki, akkor te a 15-ös szinten fullos vágó, én pedig a fullos ütőfegyverrel jöttem :)
Mondjuk kiváncsi lennék a teljes csatára, mert azért olyan nagy különbségek reálisan nem lehettek. -
#216 csak azért mert a nagyobb hp számít:) -
Ramza #215 Azért teljesen hülyének nem kell nézni, a klónkő természetesen megvolt :) Az italt viszont nem is tudtam, legalább most tanultam valamit :) -
#214 figy, legközelebb vegyél klónkövet a mindenesboltban, és előtte igyál egy pokoli divainót - hidd el, megéri, mert így magasabb hp-vel rendelkezik majd a klónod -
#213 igen, ha jól emléxem te voltál az:) -
Ramza #212 Azaz ezüst, nem arany, természetesen. -
Ramza #211 Uhh, akkor szerintem pont engem ütöttél le :)
15-ik szint, Jingano, ma reggel 9-kor mentem be 300 aranyért :))) -
#210 bazz ezzel a fegyverrel jó arténázni:)szereztem rajta 300 ezüstöt:) -
#209 MEGVAAAAAAAAAAAAAAAAN! YEEEEEEEEEEEEHAAAAAAAAAAW!
Igaz hogy az összes pénzem (12000) ráment de megérte!:)
Csoda, hogy áll még a kis görcs! skivei szablyával 91 életpontot sebeztél! -
#208 bazz nekem meg skivei szablya kéne de kurva drága csinálni meg nem tok mer a kithrill még drágább pedig nagyon kéne mer az a legerősebb mágikus fegyver 15-ös szinten....
Nembaj, amíg meglesz, elleszek a mágikus fejszémmel;)