138
Ki hasznalja mar, mire jutott vele, stb
-
_MINDEN_ működik vele! király!
chat.hu -ra azt hittem, hoyg emiatt lassú de nem.
a gépem meg amúgy is haldoklik, a fagyások már egy hete jönnek, szal nem ez teszi instabillá... igaz még nem fagyta mióta fenn van, de nem is emiatt fogok. -
Na. Fél órája raktam fel, és király. Most is alóla írok. Régóta vártam egy böngészőt, ami felválthatja az IE-t a gépemen, sajnos az Opera a javás dolgokkal hadilábon áll.
Ennek most töltöm a java pluginjét, ha műxik pl. 777sms.hu akkor marad. -
tomcs #16 talan inkabb vard meg a rendeset.. nem tom, ilyen dolgokban nem bizom a betakban, bar ami igazan gaz az a directx beta -
Én is letöltöttem, ez marha jó !!!
Van valami program az Explorer uninstallálására ? -
Elkovettem egy hibat.
Eppen ide az SG forumba irtam be valamit veszettul gyorsan, es egy szamomra ismeretlen billentyukombinaciora felugrott egy ablak, de mivel a kezem ezerrel irt, igy nem alltam le rogton, es egy kovetkezo leutestre eltunt az ablak. Na azota nem jelennek meg az oldalak rendesen, szinte semmi kep nem jon le es nincsenek stilusok sem (minden Times New Roman-ban van). Nem minden oldalnal csinalja ezt.
A Preferencesben mar mindent atneztem, de nem jottem ra, hogy mit allithattam el. Ha valaki tudja, arulja el nekem, koszi! -
tomcs #11 1 picivel hatekonyabban kezeli a cache-t maris ott az a picike elony amitol gyorsabbnak hat meg nem tudom. le7 nem gyorsabb tenyleg csak ugy erzi az ember, akar 1 kis belemagyarazas is le7. viszont az teny hogy nem akad ki a gumiszobas dolgoktol es mindent pontosan ugy csinal ahogy gondolom es ez marhara bejon. -
Borg #10 Már hogy érted hogy gyorsabb, vettél mellé gyorsabb netet is?:) -
tomcs #9 hmmmmmmmmm
fel napos eroteljes nyuzas (igen, elofordult hogy 80 lap volt megnyitva, stb) utan toroltem a quick launch-rol az ie ikont, ha kijon vegre a sp akkor a progi is takarodik vele
es ami a legjobb benne nem jatssza le a flash-eket :)) a plugint meg nem toltom le es kesz -
Bocs, igazad van, tenyleg hulyeseget irtam. Nem is ertem, hogy eppen mire gondoltam, amikor irtam, mert nagy marhasag. -
Borg #6 Ez mind szép és jó, de az 5. pontot nemértem, miazhogy egyszerre tölti le őket?
Én mindig is OEt használtam, és soha nem jöttek egyszerre a levelek.. mindig egyesével rakosgatja le öket.. amig egyik jön addig za elözöt már lehet nézni.. -
IE6-ot meg nem hasznaltam, de amiket nagyon szeretek a Netscape 7.0-ban:
1. egy ablakon beluli Tab-ok (fulek) hasznalata
2. kozepso egergombra a cel uj fulben megnyitasa
3. kijelolt szora jobb gombnal kereses (beallithatod, hogy melyik kereso induljon el uj ablakban)
4. szebb felulet
5. Levelezoprogramnal a levelek egyesevel jonnek, es nem kell megvarni, mint az Outlook Expressz letolti az osszeset. Ez szamit, ha modemes vagyok, es van naponta 30 levelem osszesen 4-6 MB mennyisegben.
Most ennyi jutott eszembe. -
Borg #4 És mégis miben jobb mint az IE6 pl? -
Nekem is hasonlo kellemes tapasztalataim vannak.
Az uj verzio nincs meg, az utolso beta van fent, ha jol tudom, de erre epul a Netscape 7.0 is. Annak a Netscape 7.0 Preview Release 1-et hasznalom, es marha jo, nalam mar teljesen atvette az IE helyet.
Az uj Netscape felulete egyszeruen gyonyoru, a levelezoprogija is jol sikerult, nalam biztos befuto. -
tomcs #2 uff.. paran megkerdeztek.. hogy mi az a mozilla.. 5letek :letoltesvezerlo, jatek, film :)
szal ez 1 bongeszo, de inkabb nezzetek meg
mozilla honlap -
tomcs #1 Latom meg nincs ilyen topik, hat csinaltam. szal van ez a mozilla 1.0 vegleges kiadas, azt mondjak mar a rc verziok is eleg stabilak voltak, ugyhogy nekiestem. nagyon szimpatikus, par napig hasznalom meg, hogy nem fagy-e, stb aztan meg lehet nekiallok es ki is takaritom ie-t a gepbol.. szal nekem igy par ora hasznalat utan tokeletes