Mozilla

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia SIL!
Szoval: föltettem ezt a useragentet. A kiterjesztésekben meg is található. Állítgattam is már (lehet nem jól) a lényeg az: nem akarja IE-nek felísmerni a Foxomat. A faxom ki van (elnézést).
Ha kicsikét még 1 mondat erejéig: hogyan is van ez az át-visszaállitás?
Köszönöm a türelmed!<#vigyor2>
Sil78
Nem, a leírás alapján a useragent-et kell meghamisítani,nézd meg a 77-es hozzászólást. Eszerint akkor enged be az SG chat, ha IE-nek látja a böngészõt. Az Avant Browsert simán IE-ként azonosítja, mert az IE alapú böngészõ, a Firefoxnál, Mozillánál, stb viszont át kell állítani ahhoz, hogy annak lássa (utána meg visszaállítani az eredetit). Ezt a kiterjesztést rakd fel hozzá (az alsó linkrõl, hogy kompatibilis legyen az 1.0-val), ezzel lehet váltogatni.

These are my friends, see how they glisten...

Kösz még 1x Sil!
Ez bejött ezerrel flashGot 0.5.2 volt tényleg a megoldás. Nagyon tetszik ez a Firefox 1.0 de 1,2 dolog még nem tiszta. Pl. pontosan az mint amit LCK írt a 72-es hozzászólásában azzal a külömbséggel, hogy nekem az Awant Browserrel bejön az SG chat, de a Firefoxal nem. Szal nemtom mi lehet, valami javás cucc kell neki esetleg?
Ha van hozzávaló mütyür esetleg ...
Elöre is köszönöm!<#integet2>
Kössz a gyors reagállást!
Igazad van ezt a megoldást még nem probáltam. De most azonnal.
Sil78
Uninstalláld a FlashGot-ot (a 0.5.0. volt az, gondolom), és próbáld meg felrakni ezt: FlashGot 0.5.2.
(Lemented a gépre, utána kinyitod a Kiterjesztések panelt, és ráhúzod az egérrel a fájlt.)

Sziasztok!
Gond a következö: a FlashGot kiterjesztést probálom már 1 napja sikertelenül hozzácsapni a Firefox 1.0-hoz. Minden alkalommal ha újraindítom a Foxt alul kb 4 cm vastag szürke csík jelenik meg, benne valami HTML szerü szöveg. Nem tudom mitévö legyek. Ha valakinek valami ötlete van légyszi segitsetek.
már régen
de inkább operával nyomom<#idiota>
meg firefoxal amikó az opera szarakodik

lck
Remélem Firefox 1.0-t már mindenki leszedte !!!!!
Sil78
Ez milyen karakterkódolás? Állítsd be közép-európaira (ISO-8859-2).

Egyébként hogyhogy nem kapcsoltad ki a reklámokat? Szerintem ez az egyik leghasznosabb funkciója a Firefoxnak... (Az AdBlock kiterjesztés kell hozzá.)

fluga
sziasztok
erre mi a megoldás? (nemcsak az indexen, jópár másik oldalon és elõfordul, sg-n soha)

Sil78
Na, akkor ezekszerint a Useragent-et kell meghamisítani, azt meg lehet Mozilla és Firefox alatt is...

Tuvok
Opera alatt megy a chatablak, ha az "Identify az MSIE6.0" be van állítva .

lck
SG-tõl kell kérdezni.
biztos nem javas, mert nalam fenn van java firefoxhoz, es nem latszik akkor sem, ellenben chat.hu vagy bami mas javas cucc megy

Sil78
Szerintem tedd fel a FlashGot kiterjesztést, azzal bármilyen külsõ letöltésvezérlõt lehet használni Firefox alól...

Sil78
Mi az, hogy nem megy? Ha Java alapú, akkor csak telepíteni kell hozzá a Java-t... (A Mozilla és a Firefox nem használja a Microsoft réges-régi, elavult Virtual Machine-jét - aminek a támogatását mellesleg a Microsoft már pár éve megszüntette, de a gépeken még általában fent van alapból, és az IE mûködik is vele...)

lck
A SG chat nem megy sem Mozillával sem Firefoxal sem Operával. Mondjuk tényleg nem hiányzik.
Tikal
örülj neki 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

használtam=használok

football without ultras is nothing

hi
én firefox-ot használtam
pl a chat.hu-ra belépéshez szükséges a java letöltése....

jah, h csak mozilla miatt nincs?
aszittem beszüntették végre
mind1, legalább nem látom azt a sok hümmögést <#ravasz1>

akyyy
helo, vaalki segíystsne, mert ha ezt használom nincs a sgn chat 😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

csá!Hogyan lehet a mozillával chat oldalra felmenni mert nemtdom sajnos!pls help
eddig 1.5-öt használtam és az volt a problémám, hogy egy bizonyos idõ (kb 2 óra) után szétestek az oldalak mozillán keresztül. Ilyenkor újra kellett indítanom a gépet ha nem akartam explorert használni. Most tettem fel az 1.7-et, kiváncsi vagyok ebben is megvan-e ez a hiba...

használtok valami Theme -t a Mozillához?
én most tettem egy ilyen pinballt, szerintem elég jól néz ki

innen lehet is egybõl installálni

Tuvok
Opera

Szerintetek melyik a legjobb alternatív böngészõ, amire érdemes lecserélni az ie-t?

Tuvok
Az fenn van nekem, de semmire se jó 😛

lck
Flashget Opera Plugin.
😊)

És azt megmondanád, hogy hogyan?

igen

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Hi all!

Legújabb Mozilla-t rá lehet bírni arra, hogy a Flashget legyen az alapértelmezett letöltõprogi?

Tuvok
oprára, de még kérdéses marad-e ez is 😊

joebacsi
nagyon gagyiii??
legalább ugye nem ie-re tértél vissza?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Tuvok
Jáj, köszi, de már megszabadultam tõle, naon gagyi volt 😉

joebacsi
1. firefoxot még nem néztem meg, nekem az alap mozilla(1.7)+sun java mindent normálisan jelenít meg. Sztem nálad a java-val lehet valami gond. Szedd le és tedd fel az 1.4.2-es sun félét
2. ez azért van mert a mozillához a flashplayer nem a legtökéletesebb, csak akkor hajlandó lejátszani ha le van töltve az egész mozi (csak .swf kiterjesztésnél, ha htmlbe van beleépítve akkor semmi gond). Viszont alapból nem társítja magát az .swf kiterjesztésû fájlokhoz, ha ezt megteszed kézzel, akkor ezután letölti a tempbe, és megnyitja a saját ablakában
3. Document and Settings\'FelhasznaloNeved'\Application Data\Mozilla\Profiles\default
nincs rá opció hogy törölje automatikusan (nekem fél év után kb 32 megás, sztem nem olyan vészes), az elõzményeket pedig a Szerkesztés > Beállítások > Böngészõ > Elõzményeknél tudod kordában tartani

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
http://mozilla.fsf.hu/enigmail.html
bár én nem próbáltam ki, de szerintem ez megoldja a problémádat

Tuvok
hi
/me kezdõ mozilla firefox user
0.9.3-am van, és lenne pár probléma, plz help 😞
1. a javas menük (mint pl a topiklist itt SG-n) félkövér betûs, ami rendkívül undorító, és nem találtam a beállítások közt erre vonatkozó opciót
2. a flasheket külön felugró IE-s ablakban nyitja meg, hogyan lehetne megcsinálni, hogy ott legyen a helyén firefoxban ?
3. hova menti a cache-t, és hogyan lehet automatikusan kitöröltetni vele ?

blassius theomo
Hali Mindenkinek!
Közel két hónapja használom az Outlook Express helyett a Mozilla Thunderbird levelezõjét. Nagyon szuper, csoda jól használható, egyet kivéve, nem tudok rájönni, hogy hogyan lehet aláírást a levél végére beilleszteni? Úgy mint az Outlooknál. A vcard-dal nem akarok tökölni. Képtelen vagyok rájönni.

én nem szoktam ilyet használni
de annyira megeröltetõ az az F9? 😊

fájl-új-böngészõalap

Kaszi46
jaigen és olvastam hogy más böngészõknél lhet 1 lapon több oldalt nézni. ez mozillánál is igy van?

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
köszi sikerált!
még1kérdés: az oldalsáv nak lehet valami gombot eszkábálni a felsõ menüsorban? csk hogy ne f9 el klljn elõcsalni

*Posse*T.W.D*

könyvjelzõk néven van

Kaszi46
hi
most ismerkedem a progival,és nemtlálom a kedvenceket!
nincs benne vagy csak én ulok?

*Posse*T.W.D*

opm: nekem ugrál az az opm balra-jobbra 8)
Tikal: próbáld meg a fresh dowloadert. nem fullextrás, de ált. használatra ok. és ingyenes.

ja, a gondom megoldódott, nem tudom mi volt, de egy dolog változott: audiodriver. ezeket cserélgettem, mert a büdös alaplapi alc650hez nem nagyon van olyan driver ami mindenre jó: mp3 lejátszásnál fagyik VAGY cs közben VAGY xar a hang VAGY filmeknek nincs hangja. minden drivernél más. a 3.44gyel mûködik minden, az aktuális 3.58. LOL.
gyanítom, vmelyik hírdetés akart csilingelni az sgn, és az okozta a gondot. sose találtam volna ki...

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Tikal
😊
nekem a tûzfal blokkolta.

tudtok vmi integrálhato letoltésvezérlõt mozillához? reget deluxe elméletileg jo, de nekem mégsem használja.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

újratettem a windowst+mozillát és mostmár nekem sem mennek a gif-ek 😞

tenshin
le

http://www.zoobies.net

Tikal
nektek lejátsza a logok animácioját?