138
Ki hasznalja mar, mire jutott vele, stb
-
#98 Nekem is ilyen problémám van... -
#97 nem tud valaki segíteni? mit hol állítsak be? -
flashX #96 háááát
érdekes -
Vegas #95 jah nekemis... -
#94 remélem ez jó lesz -
#93 -
flashX #92 régi logód jobb volt.
de hogy jön be?
egyáltalán behozza?
Ki ír valamit? -
#91 valaki tudna segíteni, hogy az SG-s chat ablak látható legyen Moziullaban? nekem kéne és mivel nincs ezért nem örülök -
horko #90 Na szal fölraktam az Agent User Switchert még 1x. A kontext menüben az IE 6 mellett a pötty, Java-t is azt tettem föl, amit ideraktál (különben köszi), mégis... : " A csevegöszoba betöltése folyamatban..." ez aztán így marad. Lehet nincs ennek semmi jelentöség mégis zavar. Ha IE-vel probálom azonnal bejön, userekkel minden. Szal erre már nemtudok gombot varni. Nem is fontos tképpen ez a chat cucc, csak azt szerettem volna ha a Fox mindent megcsinál amit az IE...szal. Ez van na. Lehet a Norton tüzfala vagy SP2 nemtom, valami nem engedi betölteni.
Mindenesetre köszi szápen! -
#89 Na most külön a te kedvedért fölraktam, és kipróbáltam. ;-) Szóval: fölrak, Firefoxot újraindít a telepítéshez, szokás szerint. Utána az Eszközök menüben lesz egy olyan, hogy User Agent Switcher. És ott bejelölöd az IE 6-ot. Ha meg már nincs rá szükséged, vissza default-ra. A chatet ugyan nem próbáltam ki vele (az itteni chatet nem ismerem), de a firefox.hu-n pl simán IE-nek lát így, szóval műxik. Ha nem megy a chat neked így átállítva se, nézd meg, van-e Java a gépeden (a Vezérlőpulton látszik-e a Java konzol), mert nyilván az is kell hozzá. (Java-ból a legújabbat, az 1.5.0-t tedd fel, )innen. -
horko #88 Szia SIL!
Szoval: föltettem ezt a useragentet. A kiterjesztésekben meg is található. Állítgattam is már (lehet nem jól) a lényeg az: nem akarja IE-nek felísmerni a Foxomat. A faxom ki van (elnézést).
Ha kicsikét még 1 mondat erejéig: hogyan is van ez az át-visszaállitás?
Köszönöm a türelmed! -
#87 Nem, a leírás alapján a useragent-et kell meghamisítani,nézd meg a 77-es hozzászólást. Eszerint akkor enged be az SG chat, ha IE-nek látja a böngészőt. Az Avant Browsert simán IE-ként azonosítja, mert az IE alapú böngésző, a Firefoxnál, Mozillánál, stb viszont át kell állítani ahhoz, hogy annak lássa (utána meg visszaállítani az eredetit). Ezt a kiterjesztést rakd fel hozzá (az alsó linkről, hogy kompatibilis legyen az 1.0-val), ezzel lehet váltogatni. -
horko #86 Kösz még 1x Sil!
Ez bejött ezerrel flashGot 0.5.2 volt tényleg a megoldás. Nagyon tetszik ez a Firefox 1.0 de 1,2 dolog még nem tiszta. Pl. pontosan az mint amit LCK írt a 72-es hozzászólásában azzal a külömbséggel, hogy nekem az Awant Browserrel bejön az SG chat, de a Firefoxal nem. Szal nemtom mi lehet, valami javás cucc kell neki esetleg?
Ha van hozzávaló mütyür esetleg ...
Elöre is köszönöm! -
horko #85 Kössz a gyors reagállást!
Igazad van ezt a megoldást még nem probáltam. De most azonnal. -
#84 Uninstalláld a FlashGot-ot (a 0.5.0. volt az, gondolom), és próbáld meg felrakni ezt: FlashGot 0.5.2.
(Lemented a gépre, utána kinyitod a Kiterjesztések panelt, és ráhúzod az egérrel a fájlt.) -
horko #83 Sziasztok!
Gond a következö: a FlashGot kiterjesztést probálom már 1 napja sikertelenül hozzácsapni a Firefox 1.0-hoz. Minden alkalommal ha újraindítom a Foxt alul kb 4 cm vastag szürke csík jelenik meg, benne valami HTML szerü szöveg. Nem tudom mitévö legyek. Ha valakinek valami ötlete van légyszi segitsetek. -
flashX #82 már régen
de inkább operával nyomom
meg firefoxal amikó az opera szarakodik -
#81 Remélem Firefox 1.0-t már mindenki leszedte !!!!! -
#80 Ez milyen karakterkódolás? Állítsd be közép-európaira (ISO-8859-2).
Egyébként hogyhogy nem kapcsoltad ki a reklámokat? Szerintem ez az egyik leghasznosabb funkciója a Firefoxnak... (Az AdBlock kiterjesztés kell hozzá.) -
#79 sziasztok
erre mi a megoldás? (nemcsak az indexen, jópár másik oldalon és előfordul, sg-n soha)
-
#78 Na, akkor ezekszerint a Useragent-et kell meghamisítani, azt meg lehet Mozilla és Firefox alatt is... -
#77 Opera alatt megy a chatablak, ha az "Identify az MSIE6.0" be van állítva . -
#76 SG-től kell kérdezni. -
tomo #75 biztos nem javas, mert nalam fenn van java firefoxhoz, es nem latszik akkor sem, ellenben chat.hu vagy bami mas javas cucc megy -
#74 Szerintem tedd fel a FlashGot kiterjesztést, azzal bármilyen külső letöltésvezérlőt lehet használni Firefox alól... -
#73 Mi az, hogy nem megy? Ha Java alapú, akkor csak telepíteni kell hozzá a Java-t... (A Mozilla és a Firefox nem használja a Microsoft réges-régi, elavult Virtual Machine-jét - aminek a támogatását mellesleg a Microsoft már pár éve megszüntette, de a gépeken még általában fent van alapból, és az IE működik is vele...) -
#72 A SG chat nem megy sem Mozillával sem Firefoxal sem Operával. Mondjuk tényleg nem hiányzik. -
#71 örülj neki :) -
skristof #70 használtam=használok -
skristof #69 hi
én firefox-ot használtam
pl a chat.hu-ra belépéshez szükséges a java letöltése.... -
skristof #68 jah, h csak mozilla miatt nincs?
aszittem beszüntették végre
mind1, legalább nem látom azt a sok hümmögést -
#67 helo, vaalki segíystsne, mert ha ezt használom nincs a sgn chat :( -
fanatifo #66 csá!Hogyan lehet a mozillával chat oldalra felmenni mert nemtdom sajnos!pls help
-
OPM #65 eddig 1.5-öt használtam és az volt a problémám, hogy egy bizonyos idő (kb 2 óra) után szétestek az oldalak mozillán keresztül. Ilyenkor újra kellett indítanom a gépet ha nem akartam explorert használni. Most tettem fel az 1.7-et, kiváncsi vagyok ebben is megvan-e ez a hiba... -
OPM #64 használtok valami Theme -t a Mozillához?
én most tettem egy ilyen pinballt, szerintem elég jól néz ki
innen lehet is egyből installálni -
#63 Opera -
Ettele #62 Szerintetek melyik a legjobb alternatív böngésző, amire érdemes lecserélni az ie-t? -
#61 Az fenn van nekem, de semmire se jó :P -
#60 Flashget Opera Plugin. -
Torry #59 :))
És azt megmondanád, hogy hogyan?