138
Ki hasznalja mar, mire jutott vele, stb
-
#138 Hali.
Lehet hogy hülye a kérdés, de
ha felveszem a mozilla Firefox-ot még az internet explorer mellé az nem befolyásolja a le és feltöltési sebességet? Nem ütközik egymással a kettő?
elöre is köszi RobZ -
#137 köszike majd megnézem -
#136 1. A levelek felsorolásánál, kattints jobb gombbal a spam-knek itélt levélre és a megjelenő menüből válaszd a Mark/As Junk menüpontot. Ezek után törölheted a levelet.
Ennek a szűrőnek a beállítását megtalálod a Tools/Junk Mail Controls menüpont alatt. A Settings fülön válaszd a When I manually mark messages as Junk - Delete them opciót.
Így lesz egy tanítható spamszűrőd.
2. Tools/Message Filter menüpont, New gomb - itt meg megadhatsz tartalomra/tárgyra/e-mail címre reagáló spamszűrőt.
Én az 1. megoldást használom, remekül bevált. -
#135 Thunderbirdbe hogy állítom be, hogy ha kapok egy olyan levelet, amibe benne van a Valuable és a Company szó, akkor ezeket törölje de azonnal??? hiába állítom a szűrőt ugyanugy oott vannak és csak jönnek és jönnek... valamint az egiyk témájába kb igy néz ki hogy *****SPAM***** változó hosszúságú csillagokkal. ezt is megcsináltam hogy ***SPAM***-re törölje de mégis megkapom, lehet aza gond hogy az egyikbe több a csillag minta másikba. akkro hogy csináljuam meg hogy mégis ezeket ne kapjamn meg?:( -
#134 http://mozbackup.jasnapaka.com/ -
beerka666 #133 hali
hogy lehet a mozilla levelezős részéböl "kimenteni" az e-maileket?
hog azt aztán ujra vissza tudjam rakni.ha valaki tudna segíteni azt megköszönném -
#132 Mozilla van a gépekre telepítve. Azóta kiderült, hogy a fő gond az, hogy mentésnél nem érdeklődik a program, hogy ugyan milyen néven óhajtjuk megtenni. -
#131 Hmm, Mozillánál talán a Szerkesztés / Beállítások / Böngésző / Segédalkalmazásoknál lehet ezt kitörölni. (Júzer egészen biztosan Mozillát használ, nem keveri a Firefox-szal mondjuk?) -
#130 Okos júzer bebökte a letöltés ablakba, hogy "Mindig hajtsa végre ezt a műveletet ennél a fájltípusnál", innentől kezdve egy webes alkalmazásunkból a mentés legalábbis nem működik rendesen.
Hogyan lehetne ezt megszüntetni? -
#129 (Egyébként minek neked proxi, ha azt se tudod, mi az?) -
#128 Mozillában Szerkesztés / Beállítások / Haladó / Proxi. Firefoxban Eszközök / Beállítások / Általános / Kapcsolat. -
Hyper2005 #127 hello. valaki segítsen már hogy lehet a proxit átállítani (vagy mit)?:) -
Csaby89 #126 Hi All!
én csak most telepitettem fel a Mozillát mert azt hallotam hogy jo.
Ti hogy gondoljátok? Szerintetek is jo a Mozilla vagy cseréljem le?
(irjatok már 1-2 dolgot ami jobb mint a többi böngészöben)
elöre is kösz.
-
#125 Igen, cookies = sütik. De az 1.4 helyett tegyél fel egy újabb verziót, jobban jársz szerintem. Pl az 1.7.5-öt (vagy esetleg Firefoxot). -
#124 sziasztok!
Mondjátok legyetek szivesek hogy a Mozilla 1.4-ben a coccit hol tudom engedélyezni. szerkeztés/beálitások/adatvédelem/sütik lenne az? Mert ha igen én nem tudom itt engedélyezni.
Köszi a segitséget. -
#123 Nem. De az igaz, hogy van olyan amit letölt, de csak 1-2 honlapon. Az egyebkent lehet, hogy a firewall tehet rola? Mert az igaz, hogy nem reg resetelni kellet. -
#122 Az IE is? Hmm... És csak amikor le akarsz valamit tölteni, az oldalak bejönnek?
Nem használsz véletlenül Panda vírusirtót? -
#121 Sziasztok! Nekem az lenne a problemam, hogy amikor le akarok tölteni valamit bármelyik böngészőmmel (firefox, mozilla, iexplorer) mindig azt irja ki, hogy a dokumentum nem tartalmaz adatot. Ez mier lehet? -
#120 Ja, szóval Thunderbird, és címjegyzék, így már érthetőbb... Akkor keress olyan fájlokat a Mozilla profilodban, hogy abook.mab és history.mab (a Személyes címjegyzék és az Összegyűjtött címek), és ezeket másold át a Thunderbird-ös profilodba. Ha ezeken kívül van még más címjegyzékfájlod (.mab) is, azokat meg ki kell exportálnod LDIF formátumba, és úgy importálni. (Az abook.mab-ot és history.mab-ot elég csak átmásolni, azokat automatikusan fel kell, hogy ismerje a Thunderbird, amikor elindítod.) -
#119 hát ez a képbeszúrás csak nem akar összejönni:)
a képtáramnál légyszi nézd meg. -
#118 bocs, rosszul írtam. Mozillából Thunderbirdbe, a címjegyzéket
-
#117 A kép nem látszik, mi a hibaüzenet? Próbáltad már úgy, hogy simán a Firefoxban Fájl / Importálás? Vagy akár egyszerűen át is másolhatod a bookmarks.html fájlt a Mozilla profilodból a Firefoxéba szerintem (sőt, arra is van módszer, hogy ugyanazt a fájlt használják). -
#116 Sziasztok, Mozillából szeretném a címjegyzékemet átvinni Firefoxba, a telepítéskor valamiért a firefox( ez települt másodiknak)nem vette át a címjegyzéket.
A mozilla exportálásakor a köv üzenetet kapom?
-
#115 Hali, a Mozilla nem hozza be az SG chat-et.
Linux platformon.
Nem tudja valaki mi lehet a probléma?
-
#114 A Mozilla Alapítvány többféle programot is fejleszt. A böngészők közül pl a Mozilla, a Mozilla Firefox és a Camino tartozik hozzájuk, de van önálló levelezőprogramjuk is, a Mozilla Thunderbird. Meg pl van naptárprogramjuk is, a Mozilla Calendar / Sunbird. Ahogy látod, kicsit zavaró lehet, hogy a cég neve is Mozilla, használják "családnévként" is a programokhoz, és az egyik termék is Mozilla, úgyhogy jobb, ha a Firefoxot Firefoxnak hívod. (Mint ahogy pl a Macromedia Dreamweavert sem szokás Macromedia-ként emlegetni, meg a Microsoft Word-öt sem Microsoft-ként...) -
#113 franc....
akkor msot ez firefox, és nem is mozilla? bocsesz, csak ez az egész böngésző nagyon bekavar, de mégis nagyon jó, mert az explorerből elegem van -
#112 Ha Firefoxod van, miért a Mozilla topicban kérdezed? Vannak ugyan olyan dolgok, amik ugyanúgy működnek mindkettőben, meg pl egy csomó közös kiterjesztés is, de elég sok az eltérés. Szerintem jobban jársz, ha a megfelelő topicban kérdezel.
Egyébként igen, Firefoxban működik az SG RSS-e, persze. Még az autofelismerés is (látnod kell a narancssárga RSS-ikont a jobb alsó sarokban, az Állapotsorban), arra kattintva felveheted élő könyvjelzőnek. -
#111 nekem mozilla firefoxjavascript:szmajlik()
[szmájlik] 1.0 -
#110 Mármint RSS-t? Gondolom, Mozillához is vannak RSS-olvasó kiterjesztések, vagy ha másként nincs, akkor a Mozilla Mail-hez... (A Thunderbird pl ezt már alapból tudja, Mozillához valószínű kiterjesztés kell, vagy külső hírolvasó program.) De élő könyvjelzőket úgy tudom, Mozillában nem lehet használni, csak Firefoxban. -
#109 Ehhez az oldal üzemeltetőit kell zaklatni, hogy írják meg rendesen az oldalat, böngészőfüggetlenre. -
#108 Az sg RRS-eit lehet használni mozilával? -
#107 Köszi működik.
És azt hogyan lehet megcsinálni hogy ez normálisan működjön, és ne azt irja ki hogy:
A csevegőszoba betöltődése folyamatban... -
#106 Rakd fel a FlashGot kiterjesztést innen, működik Mozillával is, nemcsak Firefoxban. És persze szinte bármilyen letöltésvezérlővel együtt tud működni, nemcsak FlashGet-tel. -
#105 azt hogyan lehet beállítani, hogy ha mozzilában rámegyek egy fájlra, akor rákérdez hg ymit akarok vele, hogy lementem e vagy megnyitom. és láttam hogy van vhol olyan hogy Flashgettel letöltöm, de itt nincs olyan, és ugy sinc smint e xplolerben, help -
#104 hogy mész a chatre??? -
gagaga #103 halihó.nekem is mozillám van.mikor c6-re akartam menni automatikusan felajánlotta a javát letöltésre.le is szedtem.azóta megy. -
flashX #102 Most hogy nézem nekem sem hozza be a chatet.
de vót má oan hogy behozta -
flashX #101 naon ott vagy!
:DDDD -
#100 ték :P -
#99 Valószínűleg valami olyan kódot használnak a chathez, ami csak IE-ben működik, ezért rejtik el a chatablakot a többi böngésző elől. Ha a User Agent Switcher-rel meghamisítja az ember a useragent-et IE-re, akkor látszani fog a chatablak kerete, viszont így sem jön be maga a tartalma.