287
Fight Club only exists between the hours of when fight club starts and when it ends..
-
#287 Eléggé. Van benne pár dolog ami tök más mint a film. Amúgy én a nagy alexandriában vettem, a nyugatinál. Le volt akciózva 600 forintra. Jeah! -
#286 Könyv és film között mekkora a szakadék? a film messze a legnagyobb favoritom, könyvet meg már hajtom egy ideje, de még sehol nem láttam. szóval film után mennyire lesz más a könyv? -
#285 Hát elég lassan csinálják ^^ -
Rudegirl #284 kurvára nem -
#283 nemtom valamennyire idetatozik de:
eladó Fight Club PS2 játék,jó állapotban, elég olcsón, ha valakinek kell akkor írjon
[email protected] -
knightbali #282 Az egyik kedvenc filmem. -
Breathe #281 Fú ,annyira király ez a film.Imááádoom...:) Micsoda?Létezik könyvben is?Nem mondjátok...?!?
-
zaultschy #280 Ha megnézitek a film végén a stáblist elején a narrátor cimmel illetik Edwardot -
Dougie #279 "A főszereplőt miért nevezik egyes leírások Jacknak?"
azok a leírások rosszak, ugyanis nem Jack a neve, mivel a neve nem derül ki
bár lehet akár Jack is, vagy Cornelius, vagy Rupert, vagy Travis vagy bármi más... -
Garga Pitic #278 Nem. Sose szólítják néven, max a terápiás csoportokban megadott álneveken. Sztem az Apu/Anyu testrészeiről szóló kis novellák lehetnek a félreértés okai. Az angolban Jack és Jill szerepel, a sok Apu vagyis Jack ökölbe szorult keze, mardosó féltékenysége stb lehet az ok. -
#277 Nem a főnöke szólította így az egyik jelenetben?? (régen láttam már) -
Garga Pitic #276 "Ennek a Marla Singer nevű pofátlan tyúknak nem volt hererákja. Hazudott nekünk."
:)
A főszereplőt miért nevezik egyes leírások Jacknak? Irodalomtanárom ilyenkor szokta kérdezni, "Pitic, olvasta a művet?". Az Edward Norton játszotta karakter minden rendes helyen Narrator-ként szerepel, az "igazi" neve se filmben, se a könyvben nem derül ki. -
#275 -
#274 körülnézek és egy csomó uj arcot látok!!!!ezexerint nem tartottátok be a 2.szabályt sem.............:))) -
hmajki #273 Ilyen internetes oldalakon mind néztem már, de sehol sincs... max előjegyezni lehet...
-
#272 Itt keress rá esetleg.. vagy valami hasonló helyen. -
hmajki #271 HI all! Nemtudna valaki sgíteni? a könyvet szeetném valahonnan megszerezni (akár használtan is, ha jó állapotban van)! aki akárhogyan tud segíteni dobjon eg mélt pls! címem: [email protected]
Májki -
#270 jaj ez tényleg az egyik legjobb (ha nem a legjobb) film amit valaha láttam, rohadt jó. Kurvajó poénok vannak benne, de nem eszetlen miszterbín, hanem igen fajsúlyos mondanivaloja van. Edward Norton kurvajol jáccik benne, Bredpittel sincs semmi bajom. És (szerintem) a szinkron is teljesen korrekt, pedig en eléggé utalom a szinkronos filmeket.
a farok a végén tényleg benne van, nekem elsőre feltűnt, de azért visszaneztem h nem csak kaprazott-e a szemem :D -
#269 kedvenc filmem -
#268 Benne van, de én egy év után fedeztem fel kb.. (fedeztem, de nagyképű.. mutatták:D:D) -
#267 igaz, az IMDBn a trivia részlegben benne van -
#266 állítólag a film utolsó képkockáai között fellelhető egy pillanatra egy férfi nemiszerv! Ez igaz, mert nem emléxek rá, vagy csak a haverom haluzta be magának.? -
#265 Hát, szerintem korrekt, hogy 18+-as. Nem a brutalitás , hanem a mondanivalója miatt. Ez az anarchista, önpusztító nihilista folozófia nem biztos, hogy a zsenge ifjúságnak való. Olvasta valaki a regényt amúgy? Kegyetlen jó az is. Palahniuk egy zseniális író. -
Ben C #264 isten. -
#263 Most lett vége. Tetszett tetszett :) -
winnie #262 jó nagy hülyeség lett volna egy rétegfilmet berakni 8-ra. az meg pláne hülyeség, hogy 18+-os a film. -
#261 Dejódejódejó:))) -
#260 Szombaton 10kor adják a viasaton -
#259 - Két hét után már nem is hiányzott a tévé........ -
#258 jó ez a film -
#257 Jól emlékeztem:PPP :DDD -
#256 ez egy isten film no para -
#255 pedig adtak már (sztem) durvább filmeket is korábban..
másrészt ennyi erővel tehették volna szombatra
namindegy:c -
#254 18+ miatt van olyan későn, de 23 óra előtt nem is lehetne -
#253 Lesz ma a tv2-n 0.25-kor.
Igazán tehették volna 8ra is pl... -
#252 Akkor megnyugodtam:D Már csak az izgat, h jól emlékeztem-e. Mer én is agylatam azon h első nézés után bizti nem tűnt fel, h vmit szövegileg elírtak a kettősség miatt.. de aztán meg úgy felvidultama kedvenc részleteimen, h elfelejtettem figyelni:D -
#251 belefér :] -
#250 Egy éves hsz-okra reagálok omg -
#249 De nem ugyanakkor járnak le a klubba, és ekkor derül ki, h nem csak akkor van, mikor a szervező lejár... (ha jól emlékszem). -
#248 Ja, mert az nem csak egy képkockára van bevágva, de a Pittesek igen.