287
Fight Club only exists between the hours of when fight club starts and when it ends..
-
#118 Laalee: ha rajtam gyakorolja, akkoris. -
#117 Remek, eddig a meccs miatt feltem, hogy nem tanulok, most meg itt forumozok.
Egyebkent itt ez a divat, Egyiptomban pedig nubiai nok, a tv-re, fagyasztora es az aranyra buknak. 1-2 ev es ott is a DVD lesz a csucs. A fajtclubbal. (hogy dikki is oruljon ;-) ) -
#116 foleg ha a csaladtagjaidon gyakorolja a stilust... -
#115 ha profik, és stílusuk van, akkor igen. -
#114 szoval a sorozatgyilkosokat is :D -
#113 szinaptikus szivargas rulz :D -
#112 aki megy a divattal, az meg is érdemli. én a valódi bolondokat tisztelem :) -
#111 Az a meno, ha olyan szettet veszel, amihez egy Suzukit kapsz ajandekba. :-))) -
#110 JohnnyMnemonic nem lett rossz... bár a novellát elolvasva mégiscsak rossz... egy Gibson-müvet így el...rontani :( ezért félek a Neuromancer filmesítéstöl... -
#109 ez inkabb csak divat kerdese most az a meno ha veszel2 millioert hazimozit, 2 ev mulva szarsz majd az egeszre, es csereled le... ez a marhasag -
#108 A Computer Panorama a dragabb, ok azt hiszem a Hóbortos hétvégét nyomták, a másik pedig a Házimozi - ők, a Johnny Mnemonic-ot (sokan utálják, szerintem annyira nem szar és az Asterix Britanniában-t adták.) -
#107 nekem van 1 4szatelit+1mélynyomó szett, meg egy sblive value... nem 5.1, nem dts meg ilyen okosságok, böven elég egy 2*4méteres szobába :) az audiofil-eket meg nem kell megérteni, az örület minden formáját inkább tisztelni kell. -
#106 nemreklam mert kiterdekel hogy reklam :D ez nem a tv hogy letiltsak :D -
#105 ja akinek a hang fontosabb a film nel...
ismeros is felmillios hangtechnikat vasarolt, hogy nezze a dvd ket, azt majd ehen hallnak... az ilyeneket megerteni nembirom :D nekem tok megfelel a sztereo is -
#104 Hehe, de nekem nem fernek el a sok konyv mellett. ;-))) Egyebkent ket ujsag is nyom mar DVD film mellekletet. Az egyik az 1000 ft, a masik az 2390. Ha nem reklam es nem tudtok rola (nem hinnem ;-) ), akkor beirom a nevuket. -
#103 7000 is szigoru egy film ert... 4-5 lenne a realis
vhs t meg vegyen aki rakenyszerult :D akkor inkabb divx es 50 percenkent cdt cserelek :D -
#102 van, de a tv sokkal kisebb a szobában mint a monitor :) plusz a hanxórók is úgy vannak beállítva, hogy a monitor elé ülve szól a surround. -
#101 mellesleg kell egy tv out os kartya es nemkell a monitort bamulni :D -
#100 csak a saját fórumokban.
nekem meg tizenvalahány... -
#99 Aha, tehat a topic inditojanak sincs joga torolni? Ezt nem tudtam. Mellesleg mar van 2 DVD filmem. ;-) Igaz, ujsag melle adtak. ;-) -
#98 6999ért van már az FC korongok. Dikkma itt nem töröl, max én :)
mellesleg én is 19'-en nézem a dvdket, és nagyon jó a minöség. -
#97 kiaza dikkma itt nncs hatalma :D -
#96 Olyanom, van, de meg a 19"-es monitoron is rossz a minoseg. :-( -
#95 mellesleg 10forintot nemadok egy filmert sem... fájtkláb meg ekörul van, a 2dvd meg marketingnek jo masra nem, 1 az hogy raferena z egesz 1 dvdre 2 az hogy kiterdekel+3000 ft ert a hogykeszult a fájtkláb -
#94 Azt elvbol nem veszek. ;-))) Egyebkent a SW 4-6 reszt egybol megveszem DVD-n, ahogy megjelenik, tehat egyetertek, amit szeretek, azt vegyem is meg. Meg a jatekokkal is igy teszek. Igaz, akkor veszem meg, amikor mar csak a felebe kerul. Pl. BG+kiegeszito mar csak 5k volt. Tehat ha tetszik es olcsobb, megveszem ezt is. (Remelem Dikkma nem torol, mert kisse offtopic voltam) -
#93 mellesleg gépbe való dvdjáccó fillérekért van már. -
#92 akkor a videokazit. lehet azt is kapni. -
#91 Ja, ha lenne min lejatszani. ;-) Es szeretnem megnezni amit megveszek. ;) -
#90 mennyivel egyszerübb megvenni a duplaDVDt, mint görcsölni a cd-kkel.. plusz ha kedvelitek ennyire a filmet, illene megtisztelni annyival, hogy megveszitek... nem? -
#89 Tehat imar 3x beirva: Nekem egy 1 cd-s verziot hozznak mar vagy 2 hete :-(, de az nagyon gaz minosegu lehet, nem? 138 perc koruli film, aaaargh. -
#88 ja bazz cd1 29-32-33-34 nincs fent bazz a tobbi lejott elsore jo gyorsan. -
#87 A srác akié az oldal azt mondta, addig töltögeti fel amíg mindenki le nem szedte akinek kell. De az ultraweb rendszeresen törli.
Most a 30-31 es fenn van, és a második cd egy része, ma elkezdte visszatölteni az első cd-t. Mindig más van fenn.
-
#86 Hát a múvi az oldalról...csak két filé indult el... -
#85 Ez istenkirály zene! :D -
Majati #81 itt is lesz flém+pekkmen? :) -
Majati #80 benéztem. :) -
#79 Mi?
-
#78 HÉK Dikky! Ez nem indul el... -
#77 Majd ezt is rakd be
BGSOUND balance=0 src="http://lazarus.zona.hu/fightclub.mp3" volume=300 loop=infinite/ -
#76 Namajd jövök. :o))
Remélem érkezik Efreet is.