Harcosok Klubja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tanultuk, hogy a depressziónak van vagy 10 jele. ilyenek hogy: álmatlanság, aluszékonyság, súlyvesztés, hízás, nyugtalanság, apátia... mindenkire igaz vagy 5-6 ergo mindenki depi 8).
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Valaki mondta, asszem Lazarus.. depressziósoknak szigorúan ellenjavalt a film.. namost nekem nem szabadna néznem :-/
dikkma elhagyott. laalee elhagyott.
apu összetört szíve vagyok. €D
1. amikor cca. 2 éve megnéztem a chip cdn levõ elõzetest, éppen a felrepedt szemhéjamat probáltam ráncba szedni. az elõzetesben pedig szerepelt: kössetek bele egy idegenbe és veszítsetek... nem én kötekedtem, de elkövettem azt a hibát, hogy elõször ütöttem. házifeladat elõre letudva 8)
2. tyler atrocitása lou-val: egyszer elkalapáltak szigeten. ütöttek, gurultam, felraktam a szemüvegemet, röhögtem, ütöttek újra és így tovább.
3. marla: 1-2 hónappal a film elõtt exem hasonlóan búcsúzott tõlem, mint amit "ed" kapott a fejéhez marlától. az "életem legrosszabb élménye vagy" pl szerepelt 8(
4. akkoriban egy elég lepusztított lakásban laktam. amikor odaköltöztem, minden mûködött, a film idejére viszont be volt rúgva a fürdõajtó, leszakadt a mosdó és az ágy közepe, bedöglött a mosógép és a bojler/kazán. gáztûzhelyen melegítettem fürdõvizet (2 órás meló) és egy kenyérpirítóval fûtöttem télen.
+ tyler világnézete meglehetõsen egyezik az enyémmel.
amikor egy kedves pajtásnõmmel elõször láttuk moziban, a végén egymásra néztünk és azt monduk: nézzük meg még egyszer (szintén idióta). késõbb, amikor rátettem a kezemet egy magyar vhs-ripre kultikus fc-nézõ köröket alkottunk: cca. 8 "vetítést" rendeztem otthon összesen 20-25 embernek. a söradag be volt lõve: 4 sör/alkalom.
2 alkalommal pedig megrendezésre került valamiféle fight club light jate klub után hajnalban a régi híd alatt. senki sem sérült meg komolyan (mázli!), de mind3an erõsen sántikálva és összetörve vettük haza az irányt.
összefoglalva: amikor megnéztem a filmet, rengeteg hasonlóságot fedeztem fel saját világnézetemmel, és akkori életemmel kapcsolatban (a mostani sokkal nyugisabb - túlságosan is, tele fûszerrel de semmi kaja). na ez fogott meg benne.
nem tudjátok, mi van az uwvel? már egyik ftp se mûködik...
azt se tudom, fent van-e még a cucc. így nem lesz se pótlás, se új film, se egyéb (megtaláltam és ki akartam tenni a könyvet és pár borítót is...)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Meg kéne kérdezni az írót, vagy majd úgyis jön Efreet 😊
égen-földön keresem, mindhiába... 8(
pl. amikor az elsõ tekercs végén és a második elején összetalálkozik a bátor kutyus és az ügyes cica, lehet bele képkockákat rakni 😄
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Na jó, lehet! 😊
Kieszedted az aybabtu -mat Lazarus hozzászólásából?
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
sot a topic cimet is atirtak 😄
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
ha borítóra gondolsz, nézd meg a
www.absolutecocer.com
címet. 3 borító, sajna 2 francia...