287
Fight Club only exists between the hours of when fight club starts and when it ends..
-
galocza #206 villámgyors logikai pengeváltásokk -
#205 viszont te sem engem, szal igazam van :-( -
galocza #204 úgyse jár ide már senki, de
mymovies.uw.hu
cím kiegészült eXistenZ-szel. tron jön. -
#203 nem ismersz te engem -
galocza #202 ja, €D -
galocza #201 elbaxtam a linkelést, bocsika. de hiszen - mint tán olvastaátok is - az az oldal azért van, hogy gyakoroljam. tehát ne töltsetek le! -
galocza #200 dark city is van. fincher pihen. eXistenZ jön. szappan. -
Gabo #199 http://www.buf.fr/FILM_INDEX/
Ha valakit érdekel, hogyan is készült néhány jelenet. -
#198 szinkron hozzá: szinkron.uw.hu -
#197 mymovies.uw.hu
Coine szerintem NE nézd meg, ha csak fele olyan elborult vagy, mint én.
ja és :D -
galocza #195 na mi van felébredtetek?
elaludtatok? tényleg elaludtatok?
én álmodlak titeket vagy ti álmodtok engem? 8) -
#194 talan meg ebben a topicban is le van rva a letoltesi hely, en onnan szedtem le ilyen jo minosegben...
de azert dikki
HLP! PLS! :D -
#193 könyörgök félisten Dikkus maximus help plz !! ;) -
#192 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaargh.
hlp! pls?
A masodik cd-rol nem jott le 3 file. Es nincs fent. Kellene a 31,32,33. -
#191 Megsugom, ha ugy kered, hogy: hlp! pls?, akkor arany szivu Dikki biztos segit. :D -
#190 Dikk, kéne help, nem láttam még a filmet, tudsz letöltőhelyet adni, v. megvan neked CD-n ?
hány CD ? -
#189 nézem a filmet :o))
örüljetek velem együtt -
galocza #188 igazad van... törlöm is.
jön helyette a húgom, nem húgom c. színes, feliratos angolul beszélő filmvígjáték (hirtelen nem jut rosszabb film eszembe, pedig láttam a gladiátort is). -
#187 epp ezert senki se nezze a filmet :D -
#186 nem tudom mi az az apátia... és nem is érdekel. -
galocza #185 mindenki depressziós...
tanultuk, hogy a depressziónak van vagy 10 jele. ilyenek hogy: álmatlanság, aluszékonyság, súlyvesztés, hízás, nyugtalanság, apátia... mindenkire igaz vagy 5-6 ergo mindenki depi 8). -
#184 Amúgy! Az én fejemet is verték már szét, és rohadt jó volt. Két napig örömmámorban úsztam.
Valaki mondta, asszem Lazarus.. depressziósoknak szigorúan ellenjavalt a film.. namost nekem nem szabadna néznem :-/ -
#183 Ma ledobtam az esőben a földre az esernyőm, széttrancsíroztam, és utána egész hazafelé úton azon gondolkoztam miközben sz*rrá áztam, hogy a szó nomád értelmében nekünk nincs is szükségünk az esernyőre a túléléshez. -
#182 Nagyon nagy!
Amúgy lennék én itt, csak munka van meg gebasz. -
galocza #181 apu lerohadt mája vagyok 8(. ha tényleg hepatitisem van, apu mérges lesz. -
#180 takony :D -
#178 apu kizart kulcsa vagyok :D -
galocza #177 mindenki elment?
dikkma elhagyott. laalee elhagyott.
apu összetört szíve vagyok. €D
-
galocza #176 na, haldoklik a topic, a bevezető kérdéshez senki sem írt semmit úgyhogy leírom nekem miért is lett ez kedvenc filmem:
1. amikor cca. 2 éve megnéztem a chip cdn levő előzetest, éppen a felrepedt szemhéjamat probáltam ráncba szedni. az előzetesben pedig szerepelt: kössetek bele egy idegenbe és veszítsetek... nem én kötekedtem, de elkövettem azt a hibát, hogy először ütöttem. házifeladat előre letudva 8)
2. tyler atrocitása lou-val: egyszer elkalapáltak szigeten. ütöttek, gurultam, felraktam a szemüvegemet, röhögtem, ütöttek újra és így tovább.
3. marla: 1-2 hónappal a film előtt exem hasonlóan búcsúzott tőlem, mint amit "ed" kapott a fejéhez marlától. az "életem legrosszabb élménye vagy" pl szerepelt 8(
4. akkoriban egy elég lepusztított lakásban laktam. amikor odaköltöztem, minden működött, a film idejére viszont be volt rúgva a fürdőajtó, leszakadt a mosdó és az ágy közepe, bedöglött a mosógép és a bojler/kazán. gáztűzhelyen melegítettem fürdővizet (2 órás meló) és egy kenyérpirítóval fűtöttem télen.
+ tyler világnézete meglehetősen egyezik az enyémmel.
amikor egy kedves pajtásnőmmel először láttuk moziban, a végén egymásra néztünk és azt monduk: nézzük meg még egyszer (szintén idióta). később, amikor rátettem a kezemet egy magyar vhs-ripre kultikus fc-néző köröket alkottunk: cca. 8 "vetítést" rendeztem otthon összesen 20-25 embernek. a söradag be volt lőve: 4 sör/alkalom.
2 alkalommal pedig megrendezésre került valamiféle fight club light jate klub után hajnalban a régi híd alatt. senki sem sérült meg komolyan (mázli!), de mind3an erősen sántikálva és összetörve vettük haza az irányt.
összefoglalva: amikor megnéztem a filmet, rengeteg hasonlóságot fedeztem fel saját világnézetemmel, és akkori életemmel kapcsolatban (a mostani sokkal nyugisabb - túlságosan is, tele fűszerrel de semmi kaja). na ez fogott meg benne. -
galocza #175 paulson a könyvben, paulsen a filmben 8)
nem tudjátok, mi van az uwvel? már egyik ftp se működik...
azt se tudom, fent van-e még a cucc. így nem lesz se pótlás, se új film, se egyéb (megtaláltam és ki akartam tenni a könyvet és pár borítót is...) -
#174 Az ő neve Robert Polsen. -
#173 Tyler test nélkülnem vesz át semmit :) -
#172 De ha "ed" nem hal meg, akkor Tyler sem. És mi van, ha csak "ed" hal meg, és Tyler átveszi az uralmat?
Meg kéne kérdezni az írót, vagy majd úgyis jön Efreet :) -
galocza #171 egyébként az angelheart című filmet tetszettek látni? az alapötlet erősen hasonlít, de a sztori a 40/50es évek fordulóján játszódó detektívtörténet+misztikum. elég beteg. mickey rourke+robert de niro. ja, rendezte: alan parker...
égen-földön keresem, mindhiába... 8( -
galocza #170 fogalmam sincs. az én értelmezésemben "ed" demonstrálja a pisztolylövéssel, hogy már nincs szüksége tylerre, és az "meghal". afféle jelképes gesztus 8). -
#168 :D -
#167 Ez persze számatalan lehetőséget kínál... :D
pl. amikor az első tekercs végén és a második elején összetalálkozik a bátor kutyus és az ügyes cica, lehet bele képkockákat rakni :D -
#166 Elájult, azér nem válaszol -
#165 meg mindig? -
#164 Apu ökölbeszorult keze vagyok :))
Ütöm magam mindjá