287
Fight Club only exists between the hours of when fight club starts and when it ends..
  • Seth
    Pedig azasztán feltűnő :))
  • magus
    nekem ezek feltuntek, de a vegen a nagy bre nem:D
  • Bandew
    Bakker én ezeket már legelőször észrevettem. :-D
  • Seth
    ja ezeket én is észrevettem, de később elmaradnak...vagy csak nem figyeltem eléggé
  • cSuwwi
    ÁP.

Sokadik megnézés után is vannak még új dolgok számomra ebben a filmben.
    Ugye a végén mindenkinek leesik az a nagy bré, ami az utolsó kockákon van, de az egész film tele van hasonló 1 kockás bevágásokkal.
    Csak most vettem észre, eddig nem is tudom mit néztem

Csak az első 8 percben három is van:

• cSuwwi
    Van az a sörösüveges jelenet is, amikor az első bunyó után, ülnek a patkán, iszik Jack, majd átnyújtja az üveget Tylernek, közben mondja, hogy "Ilyet csináljuk máskor is".

Amikor a végefelé rájön, hogy ők ketten eggyek, akkor is felvillan ez a képsor, de amikor átadja az üveget, akkor leesik a földre és széttörik.
  • Davidus
    tolja magát a lábával
  • winnie
    mi azt látjuk, amit norton lát.
  • sigmavirus1
    Az is igaz d elehet hogy Tyler-ként megkérte őket hog yne szóljanak eg yszót se mindt ahogy azt a végén is tette mikor követte Tylert(magát)!
  • Mike at home
    es hogy huzza magat a hajanal fogva?
  • Seth
    Nem muszály ott lennie minden bunyónál. Bob még meg is kérdezi hogy találkozott e már tyler-el-tehát még nem is látta ill. nem tudja kicsoda
  • Waterhorse
    1-2 helyen! Az rendben van, hogy azt akarták végig elhitetni velünk, hogy 2 külön emberről van szó, de ez annak a rovására is ment, hogy a történetben a szereplők is azt hiszik, legalábbis úgy tesznek, erre néhol nem figyeltek eléggé oda. Majd megnézem vmikor és adok részletes és pontos leírást minden ilyen apró hibáról.

Pl asszem a dagadt haverja az egyik aki azt mondja, tagja ő is a klubnak. Emberkéink mind a ketten meglepődnek, pedig, ha Pitt és Edward ugyanaz a személy akkor ez lehetlen, mivel ugye Edward valójában a vezető is, legalábbis a fizimiskája ugyanaz a valóságban, hiszen csak az elméje bomlott.
  • sigmavirus1
    Én még csak 2-3-szor láttam kb. és nem tzaláltam hibát, hol nem illesztethjetők össze?
  • Waterhorse
    Én minét többször néztem annál több hibát fedeztem föl, a skizofrén voltát illetően, a két személyiség több helyen sem összeegyeztethető.
  • sigmavirus1
    Ha tetszett akko rúgyis megnéze dmégegyszer, ha nem is mostanában d előbb vagy utóbb kiváncsi leszel rá!:)
  • Mike
    nemtom, nekem túl nyomasztó volt a film, nemtom megakrom-e nézni mégegyszer
  • sigmavirus1
    De pont ezért marha jó, főleg az hogy többször megnézhető, egy rakkás apróság észrevehető minden egyes alkalommal!
  • Mike
    másrészt azt hiszem vagyok már annyira kispolgár, hogy azt gondoljam nem a rombolás és a pusztítás a válasz a globalizációra, és a fogyasztói társadalom problémáira
  • Mike
    Én most láttam előszőr. Szvsz totál skizoid, meg tök zavaros a történet :)
  • sigmavirus1
    Ja, tök sirály!:)
  • Seth
    Nameg az a nagy fasz a végén az oltári....
  • Seth
    Tyler többször is felvillan itt-ott...oltári ötlet szerintem.
  • Kolbasz
    Már tegnap is megkérdeztem volna, de lusta voltam előhozni a topicot, tudtam, hogy valaki majd megteszi helyettem. :-) Szóval: Nem tudom kinek tűnt föl, de vannak apró, pár képkockás bevágások a filmben. A végén egy nagy fasz van, az elején lévőket nem tudom. Tudja valaki?
  • CSOCSO
    s milyen erdekes hogy amerikaban is tegnap este volt !!!!! eeerdekes
  • sigmavirus1
    Ja, el is kezdtem nézni de késő vót, ma suli szal inkább ledöglöttem!:)
  • cSuwwi
    tegnap este megint volt a kettesen, (18) este 11-kor :)
  • Voltan
    Nem hinném. A Harcosok klubja egy Chuck Palahniuk regény alapján készült, kétlem, hogy az író beleegyezne egy folytatásba.
  • cSuwwi
    Nekem egy 660 megás DVDRipem van, csak wma audioval volt meg. Viszont találtam hozzá egy 380 megás magyar ac3 szinkront, azzal összelőve királyos :)
    Egyik kedvenc filmem.
  • Bucser
    Én eddig csak egy 525 megás VHS ripet láttam szerintem marhára érdemes megvenni DVD-n....
  • Narancs
    Nem tudjátok, hogy honnan lehetne letölteni? (DC-n kívül)
  • Bucser
    Hát ha csinálják is nem tudom minek:) Az a film úgy volt jó ahogy volt:) NEm fér bele a story-ba folytatás...
  • Blasta
    A szart...
  • hen-tes
    és hol van ? :))
  • Lteebee
    Már csinálják a 2. részt.
  • Dikkma
    Kész van már? :D
  • Lazarus
    Végén még összetűzésbe kerülök Stvel! Híres leszek, topikot nyitnak nekem és átflémeljük az éjszakát...
    Na megyek megcsinálom :)
  • Efreet
    Lazarus: pedig tényleg az lett volna a korrekt... :)
  • Lazarus
    Nem volt képem olyat csinálni, de király lenne Dikkmának (márcsak a változatosság kedvéér) :D
  • Laalee
    lazaé gyik soakig latszik :D
  • Laalee
    dikki akkora logot talatam kineked :D

beleszursz a mostaniba egy 0,1 mp hosszu futyis képet :D