287
Fight Club only exists between the hours of when fight club starts and when it ends..
-
#247 Pedig azasztán feltűnő :)) -
#246 nekem ezek feltuntek, de a vegen a nagy bre nem:D -
#245 Bakker én ezeket már legelőször észrevettem. :-D -
#244 ja ezeket én is észrevettem, de később elmaradnak...vagy csak nem figyeltem eléggé -
#243 ÁP.
Sokadik megnézés után is vannak még új dolgok számomra ebben a filmben.
Ugye a végén mindenkinek leesik az a nagy bré, ami az utolsó kockákon van, de az egész film tele van hasonló 1 kockás bevágásokkal.
Csak most vettem észre, eddig nem is tudom mit néztem
Csak az első 8 percben három is van:
-
#242 Van az a sörösüveges jelenet is, amikor az első bunyó után, ülnek a patkán, iszik Jack, majd átnyújtja az üveget Tylernek, közben mondja, hogy "Ilyet csináljuk máskor is".
Amikor a végefelé rájön, hogy ők ketten eggyek, akkor is felvillan ez a képsor, de amikor átadja az üveget, akkor leesik a földre és széttörik. -
#241 tolja magát a lábával -
winnie #240 mi azt látjuk, amit norton lát. -
#239 Az is igaz d elehet hogy Tyler-ként megkérte őket hog yne szóljanak eg yszót se mindt ahogy azt a végén is tette mikor követte Tylert(magát)! -
#238 es hogy huzza magat a hajanal fogva? -
#237 Nem muszály ott lennie minden bunyónál. Bob még meg is kérdezi hogy találkozott e már tyler-el-tehát még nem is látta ill. nem tudja kicsoda -
#236 1-2 helyen! Az rendben van, hogy azt akarták végig elhitetni velünk, hogy 2 külön emberről van szó, de ez annak a rovására is ment, hogy a történetben a szereplők is azt hiszik, legalábbis úgy tesznek, erre néhol nem figyeltek eléggé oda. Majd megnézem vmikor és adok részletes és pontos leírást minden ilyen apró hibáról.
Pl asszem a dagadt haverja az egyik aki azt mondja, tagja ő is a klubnak. Emberkéink mind a ketten meglepődnek, pedig, ha Pitt és Edward ugyanaz a személy akkor ez lehetlen, mivel ugye Edward valójában a vezető is, legalábbis a fizimiskája ugyanaz a valóságban, hiszen csak az elméje bomlott. -
#235 Én még csak 2-3-szor láttam kb. és nem tzaláltam hibát, hol nem illesztethjetők össze? -
#234 Én minét többször néztem annál több hibát fedeztem föl, a skizofrén voltát illetően, a két személyiség több helyen sem összeegyeztethető. -
#233 Ha tetszett akko rúgyis megnéze dmégegyszer, ha nem is mostanában d előbb vagy utóbb kiváncsi leszel rá!:) -
#232 nemtom, nekem túl nyomasztó volt a film, nemtom megakrom-e nézni mégegyszer -
#231 De pont ezért marha jó, főleg az hogy többször megnézhető, egy rakkás apróság észrevehető minden egyes alkalommal! -
#230 másrészt azt hiszem vagyok már annyira kispolgár, hogy azt gondoljam nem a rombolás és a pusztítás a válasz a globalizációra, és a fogyasztói társadalom problémáira -
#229 Én most láttam előszőr. Szvsz totál skizoid, meg tök zavaros a történet :) -
#228 Ja, tök sirály!:) -
#227 Nameg az a nagy fasz a végén az oltári.... -
#226 Tyler többször is felvillan itt-ott...oltári ötlet szerintem.
-
Kolbasz #225 Már tegnap is megkérdeztem volna, de lusta voltam előhozni a topicot, tudtam, hogy valaki majd megteszi helyettem. :-) Szóval: Nem tudom kinek tűnt föl, de vannak apró, pár képkockás bevágások a filmben. A végén egy nagy fasz van, az elején lévőket nem tudom. Tudja valaki? -
#224 s milyen erdekes hogy amerikaban is tegnap este volt !!!!! eeerdekes -
#223 Ja, el is kezdtem nézni de késő vót, ma suli szal inkább ledöglöttem!:) -
#222 tegnap este megint volt a kettesen, (18) este 11-kor :) -
#221 Nem hinném. A Harcosok klubja egy Chuck Palahniuk regény alapján készült, kétlem, hogy az író beleegyezne egy folytatásba. -
#220 Nekem egy 660 megás DVDRipem van, csak wma audioval volt meg. Viszont találtam hozzá egy 380 megás magyar ac3 szinkront, azzal összelőve királyos :)
Egyik kedvenc filmem. -
#219 Én eddig csak egy 525 megás VHS ripet láttam szerintem marhára érdemes megvenni DVD-n.... -
#218 Nem tudjátok, hogy honnan lehetne letölteni? (DC-n kívül) -
#217 Hát ha csinálják is nem tudom minek:) Az a film úgy volt jó ahogy volt:) NEm fér bele a story-ba folytatás... -
#216 A szart... -
#215 és hol van ? :)) -
#214 Már csinálják a 2. részt. -
#213 Kész van már? :D -
#212 Végén még összetűzésbe kerülök Stvel! Híres leszek, topikot nyitnak nekem és átflémeljük az éjszakát...
Na megyek megcsinálom :) -
#211 Lazarus: pedig tényleg az lett volna a korrekt... :) -
#210 Nem volt képem olyat csinálni, de király lenne Dikkmának (márcsak a változatosság kedvéér) :D -
#209 lazaé gyik soakig latszik :D -
#207 dikki akkora logot talatam kineked :D
beleszursz a mostaniba egy 0,1 mp hosszu futyis képet :D