287
Fight Club only exists between the hours of when fight club starts and when it ends..
-
#163 apu hulye fia vagy :D -
#162 Húb@sszameg tényleg másik topic volt :D
Bocsi :P -
#161 aki nagyon kozelit a mélypont hoz :D -
#160 dikkmara gondoltam -
#159 nem sértödök... szimplán nem értem, hogy mi közöm van hozzá :) sértödéshez több kell. rosszkedvem meg van amúgyis. -
#158 Semmi. -
#157 megint besertodik, figyeld :D -
#156 és? -
#155 Tegnap este volt még itt beszélgetésem Lazával, de ki lett szedve. Amikor kezdtük, megállapodtunk hogy moderátor másik moderátort nem töröl na mind1. -
#154 az masik topic volt te bena, es meg ott van :D -
#153 a mit a honnan és miért? -
#152 Még fogsz egy szinkront, és akkor tényleg full extra :o))
És 300 ft-ba került.. -
#151 MIért kell szünetet tartani? Felmásolod, és PowerDVD-be berakod a queuébe mindkét avit. Észre sem fogod venni a váltást.
Na jó, lehet! :)
Kieszedted az aybabtu -mat Lazarus hozzászólásából? -
#150 a francnak nem lenne kedve a film közepén kényszerszünetet tartani... tisztára olyan, mint a tvben a reklám... azt is rühellem. -
#149 nagyon baro ez a 2cds rip az egesz dvd le van szedve az összes sub bal extrava szal penge a cucc -
#148 ja, FC dvd angol hang, magyar felirat (felesleges, csak elvonja a tekintetet) -
#147 cd-r azert kellett hogy hazavigyem, alt cim kép pedig ide a topic ra vonatkozott, volt egy kep legfolul, de mar nincs :D
sot a topic cimet is atirtak :D -
#146 Dikkma: mindenki tévedésben él. kérdés csak az, hogy mikor milyen témában. -
galocza #145 WWW.ABSOLUTECOVER.COM -
galocza #144 cd-r? tán nem akarod megtartani?!? elmegyünk hozzád golyóellenőrzésre. az egyik megy a new york times-nak a másik a la times-nak... 8)
ha borítóra gondolsz, nézd meg a
www.absolutecocer.com
címet. 3 borító, sajna 2 francia... -
#142 Ígyen jobb lesz án. -
#141 Olyan bután nézett ki. Pedig kirah. -
#140 me nincsen alt cim kép? :D pedig olyan szep volt:D -
#139 most formaralom a cd-r t :D aztan kirom :D -
#138 Hogy a topic miről szól azt nemtom; csak érdekel, hogy egy számomra csak fél éve ismerttévált filmnek miért és hogyan lett ekkore kultusza. Lépten-nyomom belebotlik az ember az apu ...e vagyok szövegekbe, utalásokba. -
#137 galocza király vagy :D jó a feliratod, de nem toom látta-e a címzett :)) -
#135 neha szapant is fozunk :D -
#134 OKs... :) thx -
#132 Ez a TOPIC most végülis miről szól? :) -
#131 mi fájt? -
Majati #130 fájt. -
#129 ejha jo ez az uj roman proxy :D 180K azt idaig volt uw re 180byte om :D -
#128 remelem delutan is fent lesz :D
-
#127 Fent vannak a file-ok. Kb. 2 perce kezdtem el tolteni a .30 es .31-t. -
#124 Nemtook, de csávó rakja majd fel őket.
Én modemmel inkább kihagyom az élményt, innét meg nem took. -
#123 jovan akkor toljal fel nehany filet valahova az elso cd vegerol :D 29 tol -
#122 Muhaha. szinkron.uw.hu !
Ezt felírom. -
#121 Öcsém!
Belenéztem az említett oldalról letöltött filmbe.
Full extrás, önkicsomagoló exe, autorunnal, bsplayerrel, coverrel, kb. 10 felirattal.
Tükör minőség. Sajnos nem szinkronos, pedig az kéne nekem... Efreet tiéden van szinkron? -
Ramza #120 Ezt kérdezd Csocso-tól :))) -
#119 Hehe
Efreet, tévedésben élsz amúgy :P
Majd küldök szkrínsotot.
A kérdés: miért van ez a topic? Miért lesz (lett) kultusz ez a film?