Harcosok Klubja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
eladó Fight Club PS2 játék,jó állapotban, elég olcsón, ha valakinek kell akkor írjon
[email protected]
azok a leírások rosszak, ugyanis nem Jack a neve, mivel a neve nem derül ki
bár lehet akár Jack is, vagy Cornelius, vagy Rupert, vagy Travis vagy bármi más...
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
:)
A fõszereplõt miért nevezik egyes leírások Jacknak? Irodalomtanárom ilyenkor szokta kérdezni, "Pitic, olvasta a mûvet?". Az Edward Norton játszotta karakter minden rendes helyen Narrator-ként szerepel, az "igazi" neve se filmben, se a könyvben nem derül ki.
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Májki
a farok a végén tényleg benne van, nekem elsõre feltûnt, de azért visszaneztem h nem csak kaprazott-e a szemem :D
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
>>Nem tudok gépelni, de szeretek:)
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
másrészt ennyi erõvel tehették volna szombatra
namindegy:c
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
PSN ID.: Beegabor
Sokadik megnézés után is vannak még új dolgok számomra ebben a filmben.
Ugye a végén mindenkinek leesik az a nagy bré, ami az utolsó kockákon van, de az egész film tele van hasonló 1 kockás bevágásokkal.
Csak most vettem észre, eddig nem is tudom mit néztem <#idiota>#idiota>
Csak az elsõ 8 percben három is van:
shit happens
Amikor a végefelé rájön, hogy õk ketten eggyek, akkor is felvillan ez a képsor, de amikor átadja az üveget, akkor leesik a földre és széttörik.
shit happens
Viva La Virus1!!!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]