Harcosok Klubja

Oldal 1 / 6Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Panzerfaust
Eléggé. Van benne pár dolog ami tök más mint a film. Amúgy én a nagy alexandriában vettem, a nyugatinál. Le volt akciózva 600 forintra. Jeah!

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

Tyler1
Könyv és film között mekkora a szakadék? a film messze a legnagyobb favoritom, könyvet meg már hajtom egy ideje, de még sehol nem láttam. szóval film után mennyire lesz más a könyv?

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

cSuwwi
Hát elég lassan csinálják ^^

shit happens

kurvára nem

Kazuma92
nemtom valamennyire idetatozik de:
eladó Fight Club PS2 játék,jó állapotban, elég olcsón, ha valakinek kell akkor írjon
[email protected]

Az egyik kedvenc filmem.

Fú ,annyira király ez a film.Imááádoom...:) Micsoda?Létezik könyvben is?Nem mondjátok...?!?
Ha megnézitek a film végén a stáblist elején a narrátor cimmel illetik Edwardot
"A fõszereplõt miért nevezik egyes leírások Jacknak?"
azok a leírások rosszak, ugyanis nem Jack a neve, mivel a neve nem derül ki
bár lehet akár Jack is, vagy Cornelius, vagy Rupert, vagy Travis vagy bármi más...

Nem. Sose szólítják néven, max a terápiás csoportokban megadott álneveken. Sztem az Apu/Anyu testrészeirõl szóló kis novellák lehetnek a félreértés okai. Az angolban Jack és Jill szerepel, a sok Apu vagyis Jack ökölbe szorult keze, mardosó féltékenysége stb lehet az ok.

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

Seth
Nem a fõnöke szólította így az egyik jelenetben?? (régen láttam már)

PSN ID.: Beegabor

"Ennek a Marla Singer nevû pofátlan tyúknak nem volt hererákja. Hazudott nekünk."
:)

A fõszereplõt miért nevezik egyes leírások Jacknak? Irodalomtanárom ilyenkor szokta kérdezni, "Pitic, olvasta a mûvet?". Az Edward Norton játszotta karakter minden rendes helyen Narrator-ként szerepel, az "igazi" neve se filmben, se a könyvben nem derül ki.

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

osho
<#ejnye1>

De sok önkéntes van, lépj te is közéjük !

Ryleh
körülnézek és egy csomó uj arcot látok!!!!ezexerint nem tartottátok be a 2.szabályt sem.............:)))

Ilyen internetes oldalakon mind néztem már, de sehol sincs... max elõjegyezni lehet...
Zúzmara
Itt keress rá esetleg.. vagy valami hasonló helyen.

>>Nem tudok gépelni, de szeretek:)

HI all! Nemtudna valaki sgíteni? a könyvet szeetném valahonnan megszerezni (akár használtan is, ha jó állapotban van)! aki akárhogyan tud segíteni dobjon eg mélt pls! címem: [email protected]

Májki
quack
jaj ez tényleg az egyik legjobb (ha nem a legjobb) film amit valaha láttam, rohadt jó. Kurvajó poénok vannak benne, de nem eszetlen miszterbín, hanem igen fajsúlyos mondanivaloja van. Edward Norton kurvajol jáccik benne, Bredpittel sincs semmi bajom. És (szerintem) a szinkron is teljesen korrekt, pedig en eléggé utalom a szinkronos filmeket.
a farok a végén tényleg benne van, nekem elsõre feltûnt, de azért visszaneztem h nem csak kaprazott-e a szemem :D

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

osho
kedvenc filmem

De sok önkéntes van, lépj te is közéjük !

Zúzmara
Benne van, de én egy év után fedeztem fel kb.. (fedeztem, de nagyképû.. mutatták:D:D)

Iori
igaz, az IMDBn a trivia részlegben benne van

I love this game!

Sil3nt
állítólag a film utolsó képkockáai között fellelhetõ egy pillanatra egy férfi nemiszerv! Ez igaz, mert nem emléxek rá, vagy csak a haverom haluzta be magának.?

Voltan
Hát, szerintem korrekt, hogy 18+-as. Nem a brutalitás , hanem a mondanivalója miatt. Ez az anarchista, önpusztító nihilista folozófia nem biztos, hogy a zsenge ifjúságnak való. Olvasta valaki a regényt amúgy? Kegyetlen jó az is. Palahniuk egy zseniális író.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

isten.

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Adam5
Most lett vége. Tetszett tetszett :)

jó nagy hülyeség lett volna egy rétegfilmet berakni 8-ra. az meg pláne hülyeség, hogy 18+-os a film.
Zúzmara
Dejódejódejó:)))

Panzerfaust
Szombaton 10kor adják a viasaton

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

LittleL
- Két hét után már nem is hiányzott a tévé........

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

LittleL
jó ez a film

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Zúzmara
Jól emlékeztem:PPP :DDD

ÁjjLe BoBBi
ez egy isten film no para <#wink>

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

aeris
pedig adtak már (sztem) durvább filmeket is korábban..
másrészt ennyi erõvel tehették volna szombatra
namindegy:c

cSuwwi
18+ miatt van olyan késõn, de 23 óra elõtt nem is lehetne

shit happens

aeris
Lesz ma a tv2-n 0.25-kor.
Igazán tehették volna 8ra is pl...

Zúzmara
Akkor megnyugodtam:D Már csak az izgat, h jól emlékeztem-e. Mer én is agylatam azon h elsõ nézés után bizti nem tûnt fel, h vmit szövegileg elírtak a kettõsség miatt.. de aztán meg úgy felvidultama kedvenc részleteimen, h elfelejtettem figyelni:D

cSuwwi
belefér :]

shit happens

Zúzmara
Egy éves hsz-okra reagálok omg<#idiota>

Zúzmara
De nem ugyanakkor járnak le a klubba, és ekkor derül ki, h nem csak akkor van, mikor a szervezõ lejár... (ha jól emlékszem).

Bandew
Ja, mert az nem csak egy képkockára van bevágva, de a Pittesek igen.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Seth
Pedig azasztán feltûnõ :))

magus
nekem ezek feltuntek, de a vegen a nagy bre nem:D

Bandew
Bakker én ezeket már legelõször észrevettem. :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Seth
ja ezeket én is észrevettem, de késõbb elmaradnak...vagy csak nem figyeltem eléggé

cSuwwi
ÁP.

Sokadik megnézés után is vannak még új dolgok számomra ebben a filmben.
Ugye a végén mindenkinek leesik az a nagy bré, ami az utolsó kockákon van, de az egész film tele van hasonló 1 kockás bevágásokkal.
Csak most vettem észre, eddig nem is tudom mit néztem <#idiota>

Csak az elsõ 8 percben három is van:

shit happens

cSuwwi
Van az a sörösüveges jelenet is, amikor az elsõ bunyó után, ülnek a patkán, iszik Jack, majd átnyújtja az üveget Tylernek, közben mondja, hogy "Ilyet csináljuk máskor is".

Amikor a végefelé rájön, hogy õk ketten eggyek, akkor is felvillan ez a képsor, de amikor átadja az üveget, akkor leesik a földre és széttörik.

shit happens

Davidus
tolja magát a lábával

V9ykn8_TZL0

mi azt látjuk, amit norton lát.
sigmavirus1
Az is igaz d elehet hogy Tyler-ként megkérte õket hog yne szóljanak eg yszót se mindt ahogy azt a végén is tette mikor követte Tylert(magát)!

Viva La Virus1!!!

Mike at home
es hogy huzza magat a hajanal fogva?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Oldal 1 / 6Következő →