34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#5755 nekem winrar kicsomizta.
én azt hittem 1 vid az egész. -
#5754 Köszi,sikerült :)
Hű de rövidek :S
De nagyon jók :) -
#5753 totcom? -
#5752 Ezt szedd le, ezzel ki tudod bontani -
#5751 :)
B@szik megnyitni a winrar -
#5750 itt kellett volna legelőször megnézni.
:) -
#5749 Onnan jön
Meredek,hogy pont a kedvenc oldalamon nem néztem
Köszi -
#5748 és innen?
download menüpont, legelső link. -
#5747 hmm..egy próbát megér -
#5746 :(
írd be gúglíba --> stalker rgd 2005 -
#5745 Vártam 10 percet,de ez is ftp-s
Na mind1 :) -
Köszi.
Meglátjuk mi lesz belőle,...fura egy oldal :O -
#5743 itt várni kell kb 10 percet.
sztem nem ftp. -
#5742 :)
Rendi vagy,de nekem ftp-s nem jó :)
Bár gondolatolvasó sem vagy,szal... :) -
#5741 de -
#5740 Nincs egy normális link ahhoz a videóhoz? -
#5739 ez van a vidben? -
#5738 Pofás bizony! Végre lehet majd gyönyörködni lövés közben a ravaszon és mikor puszta kézzel a vak kutyába döfjük késünket, láthatjuk az izzadságcseppeket a stalkerünk kezén... Hudevárom már. -
#5737 Pont ezaz!:) Akkor milyen lesz a DX9??:) Ez is igen pofás volt! -
#5736 csak mert bizonyos régebbi képeken elég degenerált keze volt. -
#5735 Hát nem.Nekem nagyon életszagú volt.
És ha ez a video is csak DX8-as volt akkor meg -
#5734 a kéz már nem "csökevény" kinezéteű? -
#5733 Én is.:) Nem zavar.:) -
#5732 Én az olyan célkeresztet szeretem,ami ponty. -
#5731 Csak lehet lesz majd állítani, remélhetőleg pár variáns, olyan is ami szinte nem is látszik.:) -
#5730 Csak az a kur*a célkereszt... -
#5729 Láttam az a 3 moviet ami a 7zip-be volt.
Nagyon realisztikusnak tünt nekem.Az ember keze a fegyver full élethű.
-
#5728 Jó lenne az a két dátum de istenigazából,de amik elhangoztak azok melett kétlem :( -
#5727 má láttam -
#5726 no comment -
#5725 Ebből karácsony lesz,vagy 2006 :S -
#5724 Vagy nagyon féltik azt a DX9-es rendszert vagy nagyon nincs készen. -
Zsoldos #5723 Mondjuk nem nagy melo be copy paste-lni par dx9-es shadert a regiek helyere. Vagy visszatartjak, vagy lusta dogok. -
#5722 STALKER: finomságok
Sogun, 17:01 - PC - Játék: Akció
(Oblivion Lost) Véget ért az orosz játékfejlesztői konferencia, melynek során a GSC bemutatta a Cossacks 2.-t. Mellesleg elvitték a Stalkert is, de megszegték korábbi ígéretüket, hogy DX9 képeket fognak bemutatni. Míg szép a grafika, játékhangulatot illetően már megoszlanak a vélemények. Friss infók kerültek napvilágra, miszerint lesz mélyebb guggolva nyomulás, ami már majdnem kúszás. Árnyékunkat láthatjuk, de ez a videóban harmatgyenge volt. Létramászás közben nincs lövöldözés. Sétálás és futás közben lehet lőni, de sprinteléskor nem. Magasról érdemes nagy és sűrű bokorra leugrani, mert akkor nem törik el a lábunk. Lángoló hordók megégetnek. Golyók meglepően jól pattognak a falakról! Kritikusan sebzett ellenfelet magára lehet hagyni, ekkor lassan elvérzik és feldobja a pacskert. Állóképesség mérőn látni, mennyi szuflánk van még. Ha túlerőltetjük magunkat, nem tudunk ugrani és csak vánszoroghatunk. Gravitációs anomália beszív és széttép. Elektromos villám anomálián pedig célszerű átsprintelni, elkerülvén a súlyos áramütést. Itt látható a három ízelítő videó: " 2005 Videos" részre keressetek. Többi is elérhető lesz idővel. Mostaniak a grafikát eltekintve elég nyugodtak.
info: Hardwired -
GrimReaper78 #5721 Mármint nem mutogatták... Az nem feltétlenül jelenti azt, hogy nincs kész. -
#5720 oho, akkor nézz el hardwiredre... DX9 még mindig sehol... -
GrimReaper78 #5719 Minderről itt olvashattok -
GrimReaper78 #5718 Jövő hét végén lesz vmi gamma konferencia Kievben, oda elviszik mutogatni, sőt, állítólag multis tournament is lesz. Szóval azt követően számíthatunk vmire. A bétateszt fázis pedig - szintén állítólag - már nincs is olyan messze. -
#5717 Addig is idegességlevezetőnek worms armageddonozzatok, mindennél jobb. -
Realtibi #5716 ja történhetne valami
kiadhatnák