511
Megszűnik a 150,-Ft-os kedvezmény július 1-től
-
#156 jaja -
Ramza #155 Szerintem egyszerűen csak egy haragosod a polfórumból :) -
#154 nem tudom mi baja van, én nem írtam, hogy nem tudom felfogni, csak annyit, hogy nem akarok mások helyett is fizetni -
#153 ha belém akarsz kötni, írj reg. nickkel. különben nem érdekel. -
#152 mi van? ki beszélt itt 4K-ról? Mi a bajod? Részeg vagy? -
Ramza #151 Nem 4, hanem mondjuk 7,2 kB/s. És a 10.900 előfizetéssel, telefonnal egyáltalán nem lehetetlen (sajnos) - nekem is kb. ennyire jön ki.
Könyörgöm, fogják már fel néhányan, akik nem tudják megérteni: nem mindenhol van adsl-es, kábeles, tvnetes, mittudoménmilyenes lehetőség! -
#150 gondolkodni igen
csak most - szokásához híven - nem gondolkodott -
#149 Ha olvastad volna egy-két kirohanását a polforumban - most nem csalódtál volna benne, csak hozta a formáját -
#148 150-et nem a kormány vezette be, hanem a matáv
jelenleg még a fidesz regnál, nem az mszp
ugyhogy ne kend az mszp-re -
#147 hülye picsa, huzz innen a busba! -
#145 Van két jó és egy rossz hírem :)
Július 1-től normális, emberi életet élhetek, közösségbe fogok járni, csökkentem az egy nap a szgép előtt töltött időt, stb. A másik jó : nem kell napi rendszerességgel elviselnetek.
A rossz, ami inkább csak nekem rossz : nem lesz netem, talán majd 3-4 naponta egyszer be tudok nézni, úgyhogy majd legyetek jók! :-) -
#143 Bocsika a parancs nem muxik:) Tehát eztet írja be aki akarja: /load -rs matavsux.ini.
Na ez elvekben jó.... -
#142 üdv emberek!
Szal én is ismerem a problémát, nekem is még egy ideig, tart a hűségszerződésem, és ami a legjobb: átse tudok állni másra, mert itt 17kerben ez volt a legjobb netfajta... Na szal én nem fogok netrejárni, csak ha a petició sikeres (most épp azthallottam hogy az szdsz-mszp kormány vmit tenni akkar ez ellen...). Na de a petició. Van egy megoldás, hogy ne kelljen mindig megnézni az oldalt hányan írták alá. Írt a haverom egy scriptet mIRC-be, amit elérhetőve tett. Itt van. Szal ezt belerakod a mIRC könyvtárába, és írd be a státuszablakba: load -m matavsux.ini. Ezek után bármikor a /matavsux parancsra előhozza (ha van net:-). Na szal ennyit akartam. Legyetek jók
-=( GeTToScRiPt )=- rullz.... -
#141 Eddig 4767 aláírás van a petícióhoz -
#140 Nekem jövő aug.-ban jár le...
Egyébként vicces az isdn reklám, most már 4 e pénzért lehet isdn-ed...
suxxxxxxxxxxx -
#139 Az alabbi oldalon peticio gyujtes folyik az internetes szolgaltatok es araik ellen! Jelenkezzetek fel!!!!
http://matavsux.warez.hu/ -
#137 aki persze behülyített és egyoldalúan gondolkozik
ezt kifelejtettem
-
#136 de szerintem is lehet összefüggés a választási eredmények és a matáv lépés között
és talán kisvikunak is joga van ezt gondolni
még ha csőcseléd tömegember akkor is
-
#135 hát igen velünk csőcselédel senki nem törödik
amúgy gondoltam, hogy meg fog szűnni a kedvezmény mint minden előbb-utóbb (kormánytól függetlenül), de azt gondoltam, addigra úgyis lesz ADSL elvégre már 1 éve reklámozzák országszerte
kiderült, hogy naiv tömegember vagyok... -
#133 Na most csalódtam benned kisviku.
Hogy lehetsz ilyen szüklátókörű : 'előző kormány vezette be'
Meg hogy ezt is az Mszp csinálja.
Tulajdonképpen te magad adtál választ a hülye rágalmadra:' Még kormányt sem alakítottak '
Hát ez az. Hogy tehetnének bármit is, ha még nincs kormányuk?
Akkor azt is meg tudnák akadályozni hogy a JELENLEGI eladja az állami földeket.
DE mindegy ne politizáljunk itt. Ez a Matáv sara. Még több bevételt akar.
Te is csak a behülyített (mindegy milyen Mszp/Fidesz) csőcseléd, tömegember tagja vagy, aki egyoldalúan gondolkozik.
-
kisviku #132 Ugyanis azt az előző kormány vezette be,hogy legyen ez a 150 Ft-os akció.
Most megérdemlitek.Jön még ide majd telefon+villany+gáz meg miegymás drasztikus emelése is... -
kisviku #131 Még kormányt sem alakítottak és máris kezdik...
Na ezt megérdemlitek komcsikra szavazók!!!
Itt a ti híres szociálisan érzékeny kormányotok...és ez még csak a kezdet!!!
-
Xboxman #130 Lenne egy kérdésem az Adsl-t használóktól.Az Adsl splitter-nenk kell 220V-csatlakozó? -
Murka #129 Hi!
Az a gondom hogy nemtom eldönteni hogy mikor van ez a 150ftos kedvezmény.
Az enternet oldalán ez áll:
Tájékoztató az új percdíjakról
A 30/2001. (XII. 23.) MeHVM rendelete alapján 2002. január 1.-től az internet számok hívásának díjai megváltoztak. Az új rendelet értelmében csúcsidőben a telefonszolgáltató legfeljebb 4,88 Ft-ot, csúcsidőn kívül pedig maximum 2,60 Ft-ot számíthat fel percenként.
Az új díjazási időszakok a következők:
- a csúcsidő hétfőtől péntekig 7 és 18 óra között tart,
- a kedvezményes időszak hétfőtől péntekig 18 óra és 7 óra között, valamint péntek 18 órától hétfő reggel 7 óráig tart.
Munkaszüneti nap esetén az azt megelőző nap 18 órától az azt követő nap 7 óra közötti időszak a kedvezményes időszak.
A MATÁV Mindenkinek csomagja és a "150 Ft-os kedvezmény", valamint az Emitel átalánydíjas csomagjai nem szűnnek meg.
A pontos díjszabás után kérjük érdeklődjön helyi telefonszolgáltatójánál!
2002.01.03.
A MATÁV a kedvezményt automatikusan biztosítja minden ügyfelének (legyen lakossági vagy üzleti előfizető) minden olyan hívásra, amelynek a kedvezményezett időszakba eső hívás része meghaladja a 150 Ft-ot. Ha Ön hívását a kedvezményezett időszak előtt kezdi meg, vagy utána fejezi be, a kedvezményezett időszakon belüli hívásra maximum 150 Ft-ot kell fizetni.
A "150 Ft-os" kedvezmény a helyi és a helyközi I. díjzóna összevonása miatt ez utóbbi díjzónában is érvényes, az alábbi időszakokban: hétfő-péntek: 18 órától másnap reggel 7 óráig,
szombat-vasárnap: 15 órától másnap reggel 7 óráig.
Mindez azt jelenti, ha előfizetőnk a kedvezményezett időszakban folyamatosan, akár hagyományos MATÁV telefonvonalán, akár MATÁV ISDN-en beszél, a hívás hosszától függetlenül maximum 150 Ft-ot fizet. Ugyanakkor a kedvezmény adatforgalom (pl. internetezés) esetén kizárólag lakossági ügyfeleinket illeti meg.
Most pölö ha felmegyek Péntek este 18:00kor akkor fennt lehetek Hétfő teggel 07:00-ig 150 forintért?
-
atee #126 hat ja sajnos itt tartunk ma magyarorszagon ...
-
atee #123 Budapest sincs lefedve egyaltalan kb. a feleben elerheto az adsl de a negyedeben technikai okok miatt nem is varhato!!!!!!
Hurra
Ezentul az erteknovelo lesz egylakasnal hogy van e adsl lehetoseg:)
Persze nalam nincs:( -
#122 mi 10 ronygé vezettük be akciosn az adslt és fizetünk havi 8at. hasznaljatokk majd ki az akciot ahol nincs bekötési dij higgyétek el megéri. -
#121 te meg ostoba tirpák
-
#120 Bassza meg a MAtáv, hogy így ki mer cseszni a vidékiekkel. Nem kívánom, hogy csődbe jusson, mert akkor még azt is nekünk kellene megfizetnünk valamilyen formában -
#119 Hát 4 éve netezek, eddig haszon csak néhány kóbor csekk az USA-ból, és sok ismeretség. Ennyi.
Amit kifizettem, lassan egy kisebb kocsi ára.
Megérte? Nem tudom.... -
#118 MAjd én is odaköltözöm -
#117 A helyi legnagyobb számtech boltba gyakran járnak a Matávosok kötni vonalat az Enternetnek. Itt ők mondták, hogy júniusban jön. Egyébként Zalában, a Balaton DNY-i sarkában lakom... :-) -
#115 Én ma visszamondtam a februárban lejárt 2 éves szerződésemet. Havi 24-25-öt fizettem csak azért, hogy legyen "gyors"? Netem. Remélem sokan teszünk így. Mondjuk ha minden igaz, ide jön júniusban az ADSL, és a házban van -anyósomnak- egy régi analóg vonala. Na, erre tökéletes lesz.
Tegnap írtam az ügyfélszolgálatnak, No comment... -
#114 ritka nagy paraszt vagy... -
#113 Hát igen. Folyton azt hajtogatják, hogy haladni kell európa felé. De így, maximum az afrikai áll. fogjuk elérni. Én boldogan előfizettem volna az ADSL-re, ha elérhető lenne. De most engem néznek bolondnak, amikor megkérdezem tőlük (bármely szolgáltatótól), hogy mit kellene tennem ahhoz, hogy legyen ADSL nálunk is. Biztosan hülyére röhögik magukat.
Mindegy. MAximum nem netezgetek többé. AKinek van lehetősége rá az használja ki, aki meg nem Pest valamely körzetében, vagy pár nagyobb városban lakik, az meg kussoljon. De nem értem meg, hogy mi lesz ebben az üzlet. Annyit nem ér a modemes internetezés, hogy kiadjak havi 20E Ft-ot. Annyira aért nem szuper a szolgáltatás, pláne nem a letöltési sebeség, hogy megtartsam. MAjd szerintem ők is rádöbbennek erre egy idő után. -
#112 ÉN IS ÍGY VAGYOK VELE. NEKEM 4000FT-OS KEDVEZMÉNYEM VAN, TEHÁT A 150FT-OS NEM ÉRINT, VISZONT ADSL-RE ÉS KÁBELNETRE SEM LEHET ELŐFIZETNI. ÉN A PILISBEN LAKOM, ÉS UTÁLOM AA MATÁVOT, MERT AMIT ŐK SZOLGÁLTATNAK AZ NEM INTERNETNEK, HANEM VALAMI EGÉSZ MÁS. MONDHATJUK EGY SZEGLÉNYSÉGI BIZONYÍTVÁNY. NEMTOM, HOGY NEHÉZ LENNE-E KIÉPÍTENI LEGALÁBB VALAMELYIK INTERNET-SZOLGÁLTATÁST AZ EGÉSZ ORSZÁGBAN. -
#111 Ja és számoljunk:
Egy jobb konstrukciós ADSL mondjuk max 12-13EHUF/hónap
Ez a pótló izé:
3500-5100 előfizetés
7500 telefonköltség 60 órára
min 60 órás előfizu szolgáltatónál (min 3000HUF)
összesen: 14-15.6 EHUF/hónap
Tiszta jó üzlet! -
#109 Arról nem is beszélve, hogy azzal vigasztalják az embereket, hogy lesz egy 60 órás kedvezmény 7500 Ft-ért. NA kösz. Vagy pedig, használjak Kábelnetet, vagy ADSL-t.
Csak éppen arra nem gondolnak az okosok, hogy ők, a bunkó faszkapalok, nem voltak hajlandóak kiépíteni a megfelelő műszaki hátteret semminek. Én Tiszafüred és Debrecen között lakom. Kb. 100 év, amig ideér az ADSL és arról nem is szólva, hogy akkor már az is elavult lesz.
Úgy gondolják, hogy aki vidéken él,az szopja le magát rendesen, mert ő nem számít. De kérdem én, ilyen alapon, akkor én és a hozzám hasonlók, csak másodrendű polgárok a MAtáv szemében?
Ha nekem pontosan be kell fizetnem a számláimat,akkor minket miért nem illet meg ugyanaz a szolgáltatás, mint a többi, nagyvárosban lakót? -
#108 Hát, nem tudom, de szerintem így végleg értelmetlenné válik a Matáv előfizu. Ésszerűbb visszamondani és venni még 1-2 mobilt. Kifizetődőbb. Meg ugye essen ki a Matávnak még az a kis veszteség is, amit én okozok. :-PPPP -
#107 hát az igaz, hogy a vivendi is szopatja a népet rendesen
de azért az ország 90%a matáv fenhatóság