Vége a 150 Ft-os kedvezménynek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most megérdemlitek.Jön még ide majd telefon+villany+gáz meg miegymás drasztikus emelése is...
Na ezt megérdemlitek komcsikra szavazók!!!
Itt a ti híres szociálisan érzékeny kormányotok...és ez még csak a kezdet!!!

\"Life is around you and in you.\"
Az a gondom hogy nemtom eldönteni hogy mikor van ez a 150ftos kedvezmény.
Az enternet oldalán ez áll:
Tájékoztató az új percdíjakról
A 30/2001. (XII. 23.) MeHVM rendelete alapján 2002. január 1.-tõl az internet számok hívásának díjai megváltoztak. Az új rendelet értelmében csúcsidõben a telefonszolgáltató legfeljebb 4,88 Ft-ot, csúcsidõn kívül pedig maximum 2,60 Ft-ot számíthat fel percenként.
Az új díjazási idõszakok a következõk:
- a csúcsidõ hétfõtõl péntekig 7 és 18 óra között tart,
- a kedvezményes idõszak hétfõtõl péntekig 18 óra és 7 óra között, valamint péntek 18 órától hétfõ reggel 7 óráig tart.
Munkaszüneti nap esetén az azt megelõzõ nap 18 órától az azt követõ nap 7 óra közötti idõszak a kedvezményes idõszak.
A MATÁV Mindenkinek csomagja és a "150 Ft-os kedvezmény", valamint az Emitel átalánydíjas csomagjai nem szűnnek meg.
A pontos díjszabás után kérjük érdeklõdjön helyi telefonszolgáltatójánál!
2002.01.03.
A MATÁV a kedvezményt automatikusan biztosítja minden ügyfelének (legyen lakossági vagy üzleti előfizető😉 minden olyan hívásra, amelynek a kedvezményezett időszakba eső hívás része meghaladja a 150 Ft-ot. Ha Ön hívását a kedvezményezett időszak előtt kezdi meg, vagy utána fejezi be, a kedvezményezett időszakon belüli hívásra maximum 150 Ft-ot kell fizetni.
A "150 Ft-os" kedvezmény a helyi és a helyközi I. díjzóna összevonása miatt ez utóbbi díjzónában is érvényes, az alábbi időszakokban: hétfő-péntek: 18 órától másnap reggel 7 óráig,
szombat-vasárnap: 15 órától másnap reggel 7 óráig.
Mindez azt jelenti, ha előfizetőnk a kedvezményezett időszakban folyamatosan, akár hagyományos MATÁV telefonvonalán, akár MATÁV ISDN-en beszél, a hívás hosszától függetlenül maximum 150 Ft-ot fizet. Ugyanakkor a kedvezmény adatforgalom (pl. internetezés) esetén kizárólag lakossági ügyfeleinket illeti meg.
Most pölö ha felmegyek Péntek este 18:00kor akkor fennt lehetek Hétfő teggel 07:00-ig 150 forintért?
Hurra
Ezentul az erteknovelo lesz egylakasnal hogy van e adsl lehetoseg😊
Persze nalam nincs😞
Amit kifizettem, lassan egy kisebb kocsi ára.
Megérte? Nem tudom....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Tegnap írtam az ügyfélszolgálatnak, No comment...
Mindegy. MAximum nem netezgetek többé. AKinek van lehetősége rá az használja ki, aki meg nem Pest valamely körzetében, vagy pár nagyobb városban lakik, az meg kussoljon. De nem értem meg, hogy mi lesz ebben az üzlet. Annyit nem ér a modemes internetezés, hogy kiadjak havi 20E Ft-ot. Annyira aért nem szuper a szolgáltatás, pláne nem a letöltési sebeség, hogy megtartsam. MAjd szerintem ők is rádöbbennek erre egy idő után.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Egy jobb konstrukciós ADSL mondjuk max 12-13EHUF/hónap
Ez a pótló izé:
3500-5100 előfizetés
7500 telefonköltség 60 órára
min 60 órás előfizu szolgáltatónál (min 3000HUF)
összesen: 14-15.6 EHUF/hónap
Tiszta jó üzlet!
Csak éppen arra nem gondolnak az okosok, hogy ők, a bunkó faszkapalok, nem voltak hajlandóak kiépíteni a megfelelő műszaki hátteret semminek. Én Tiszafüred és Debrecen között lakom. Kb. 100 év, amig ideér az ADSL és arról nem is szólva, hogy akkor már az is elavult lesz.
Úgy gondolják, hogy aki vidéken él,az szopja le magát rendesen, mert ő nem számít. De kérdem én, ilyen alapon, akkor én és a hozzám hasonlók, csak másodrendű polgárok a MAtáv szemében?
Ha nekem pontosan be kell fizetnem a számláimat,akkor minket miért nem illet meg ugyanaz a szolgáltatás, mint a többi, nagyvárosban lakót?
de azért az ország 90%a matáv fenhatóság
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Idézek a Népszabadságból: "...a két általánydíjas szolgáltatás, amelett hogy évente több száz millió forint veszteséget jelent a cégnek, nem felel meg a többszereplős liberalizált piac követelményeinek."
Még egy ilyen görény társaságot. Eddig etették a népet, most meg ráfogják hogy ők nem akarnak monopól helyzetet. Hát mennyenek a jó....
Ésakkó most Pöstiek örüjjünk mi, mer nekünk van ADSL? Igen és ki fogja fizetni? A FreeStarttal meg milesz?
Miért ..................az anyjukat?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Na ja 60 ora 7500FT-ért + az Internet előfizetés és ketyeghet tovább a modem természetesen ADSL felhasználói árért........Ez nagyon fasza mi?
Innentől kezdve az Internet szolgáltatók meg vannak lőve mivel a tel. költséget nem birja átvállalni és a netezök 60%-a(mert még a nagy többség modemmel avagy ISDN-nel ketyeg) ugy is felmondja a szerződését na és akkor.......?
Szopjon lovat az összes ganyéj.........
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
sok sikert a visszamondásban.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Haveromnak nem kellett a UPC, majd most szív
bár a upc biztos csinál most vmi eksönt 😞
Na ennyit arról a reményről, milyen jó lesz majd minden a liberalizáció után. Meg hogy eltűnik a matáv
Pedig ez nem az MSZP műve.
Mindenesetre megjegyezném, hogy ez nema polfórum, tehát itt NE politizáljunk.
amikor bevezették a 150 Ft-os kedvezményt akkor csupán azt felejtették el elmondani, hogy az átnyúló hívásokra nem érvényes. csak a számlázáskor derült ki. (néztem is nagyokat)
Mondjuk szerintem akkor is megsértettek vmilyen jogszabályt
Ugyhogy ne legyünk birkák, TÖNTESSÜNK
Hogyan lehet az isdn-t lemondani idő elött? Ki emlékszik, milyen retorziók várhatók ekkor?
Jó még a tiltakozás, tüntetés is, nem egy vad lépésétől rettent vissza a matáv a tiltakozások uán.
Egyébként van egy olyan gyanum, hogyha a MATÁV megtartotta volna a kedvezményt, akkor beperelhető lett volna, hogy visszaél a piaci fölényével (már a többi szolgáltató kárára) mivel jóval piaci érték alatt nyújt szolgáltatást.
Egyébként ezt az egész dijmegosztó baromság az ő meg a fidesz műve, köszönjük meg neki, hogy ellehetetlenítették az ingyenes és a kis ISP-ket.