511
Megszűnik a 150,-Ft-os kedvezmény július 1-től
  • A-Tom
    Azé ez má mindennek a teteje
    Idézek a Népszabadságból: "...a két általánydíjas szolgáltatás, amelett hogy évente több száz millió forint veszteséget jelent a cégnek, nem felel meg a többszereplős liberalizált piac követelményeinek."
    Még egy ilyen görény társaságot. Eddig etették a népet, most meg ráfogják hogy ők nem akarnak monopól helyzetet. Hát mennyenek a jó....
    Ésakkó most Pöstiek örüjjünk mi, mer nekünk van ADSL? Igen és ki fogja fizetni? A FreeStarttal meg milesz?
  • atee
    a matavnak havi tobb milliard bevetel az veszteseg!! ez rohej!!!!
  • ibrahim
    Na ja az ISDNS-ek jobban cumira szaladtak mint a modemesek 2 éves szerződés azért arra sok lesz hogy egy digitális vonal végén lógjon egy telefon.
    Miért ..................az anyjukat?
  • Shep
    Felmondok, kiszállok, kilépek stb
  • Shep
    1752
  • ibrahim
    Ja van ADSL pótlo szolgáltatás amit a MATÁV kinál.
    Na ja 60 ora 7500FT-ért + az Internet előfizetés és ketyeghet tovább a modem természetesen ADSL felhasználói árért........Ez nagyon fasza mi?
  • ibrahim
    Szopjanak le.Arra hivatkozva teszik ezt hogy éves szinten ez a hiány kb 150 mill. Ft.És a forgalom csökkenés után nem lesz ennyi bevétel hiány?Kérdem Én.Már az ilyen fajta jól szétszopatott ember mint én is aki csöves modemen ketyeg ADSL-ről még álmodni sem mer vidéken nem csak az Internet előfizetést mondja fel de még azt a ganyé vonalat is vissza baszom a kurva anyjukba.Aztán ha rajtam kivül lesz még egy "pár ember" akkor vakarózhatnak.
    Innentől kezdve az Internet szolgáltatók meg vannak lőve mivel a tel. költséget nem birja átvállalni és a netezök 60%-a(mert még a nagy többség modemmel avagy ISDN-nel ketyeg) ugy is felmondja a szerződését na és akkor.......?
    Szopjon lovat az összes ganyéj.........
  • Coine
    1644. voltam.
  • Dikkma
    Aláírtam, 1635-ik vagyok.
  • Mike
    remélem azért csak nem. akkor nem tudom mi lesz. emigrálok...
  • Morfi
    Haweromnak kb. 3-4 hétig szarvolt a kábelje mert a UPC sz@rt az egészre, és nem csak Ő reklamált. Szal akkor melyik telefon társaság (lesz) megbízható?!?!?! Velem is akart kötettni a mat* egy isdn szerződést 4 hete mikor megtudta hogy van netem és én mondtam hogy soha ;>>>> a nő meg csak halgatott 1 percig és elbúcsuzott(lette a kagylót)
  • Laalee
    mar csak az a nagy kerdes mi lesz az upc vel fel ev mulva, ha csődbemennek... :D
  • Laalee
    upc most optikai egeret vagy webcam et ad ajandekba, ha szerzödést kötsz velük.
  • Laalee
    szerzödésbontás a válalt idö lejárta elött 100K :D
    sok sikert a visszamondásban.
  • Ramza
    Bodoky ősliberális médiaarc, úgyhogy aligha Magyar Nemzet cikk :)
  • Mike
    Mi van, senki nem ír ide? Utálok monologizálni :(
  • Mike
    Nekem volt eszem, és beléptem a UPC-hez akkor amikor ingyen adták. Igaz ISDN-nem is ingyen lett :)

Haveromnak nem kellett a UPC, majd most szív
    bár a upc biztos csinál most vmi eksönt :(
  • Mike
    a paicgazdaság nem úgy működik, hogy mindenki annyit kér amennyit nem szégyell, hanem annyit kér amennyit a piac ad.
  • Mike
    Néztétek már a Vivendii árait? Vicc! 98-ban fizettem annyit.
    Na ennyit arról a reményről, milyen jó lesz majd minden a liberalizáció után. Meg hogy eltűnik a matáv
  • Mike
    Ez biztos Magyar Nemzet cikk.
    Pedig ez nem az MSZP műve.

Mindenesetre megjegyezném, hogy ez nema polfórum, tehát itt NE politizáljunk.
  • Mike
    Nézegetve a Matáv közleményét, az a sejtés ötlött fel bennem, hogy ők igazából a vállalati szfére és szolgáltatás nyújtása kisebb ctelefontársaságok irányába szertnének elhajlani, és nem érdekli őket a magánszféra. Övék a gerenchálózat, és ebben van az igazi pénz, nem a magánfelhasználókban, akik meglehetősen strapásak (nem fizetnek, rengeteg számlázási munka, rengeteg ügyfél stb) Tehát a matáv a tel.társaságok szolgáltatója akar lenni.
  • Mike
    "A Matávtól minden kitelik"

amikor bevezették a 150 Ft-os kedvezményt akkor csupán azt felejtették el elmondani, hogy az átnyúló hívásokra nem érvényes. csak a számlázáskor derült ki. (néztem is nagyokat)

Mondjuk szerintem akkor is megsértettek vmilyen jogszabályt
  • Mike
    épp reggel nyalatkozott egy szagértő a rádióban, hogy itthon a Ny-Európai szintnél is magasabbak a telefondijak (a sokkal lacsonyabb bérekről már nem is beszélve)

Ugyhogy ne legyünk birkák, TÖNTESSÜNK
  • Mike
    Egyébként én úgy látom, hogy megetették a jónépet az isdn-nel, kötettek velünk jó hosszan szerződést, és most (mielőtt az isdn lejárna) rá akarnak szorítani az adsl-re.

Hogyan lehet az isdn-t lemondani idő elött? Ki emlékszik, milyen retorziók várhatók ekkor?
  • Mike
    mikike ne légy buta, a matáv nem a kormány
  • Mike
    Az már kérdés, hogy elég etikátlan dolog azok részére akik aktív isdn előfizetéssel rendelkeznek. ezért mondjuk lehetne perelni.

Jó még a tiltakozás, tüntetés is, nem egy vad lépésétől rettent vissza a matáv a tiltakozások uán.
  • Morfi
    Laalee felénk idén kötötték be és a "kedves" Mat* ügyfélszolgalatán is mondták: "Hamarosan bővítik az ADSL hálózatot". Míg az internetszolgáltatóm szeint ne is álmodozzak legalább 1 évig >; Kábel az meg hát a távoli jövő >;
  • Mike
    nem jutnak csődbe. ezzel a húzással meg semmiképp
  • Mike
    Én havi 10900,- Ft. fizetek azért, hogy internetezhessek. Ezen felül nem akrok még, az adómmal sem, senkit támogatni. Mire föl?
  • Mike
    Én nem akarom mások internethozzáférést is fizetni.

Egyébként van egy olyan gyanum, hogyha a MATÁV megtartotta volna a kedvezményt, akkor beperelhető lett volna, hogy visszaél a piaci fölényével (már a többi szolgáltató kárára) mivel jóval piaci érték alatt nyújt szolgáltatást.

Egyébként ezt az egész dijmegosztó baromság az ő meg a fidesz műve, köszönjük meg neki, hogy ellehetetlenítették az ingyenes és a kis ISP-ket.

• Laalee
    legjobb az hogy hasznaljanak adslt vagy kabelt...

mintha lehetövé tették volna mindenki számára...
  • Dzsini
    ha csak dupla... lazább számítások alapján az átlag netaddikt kb +12-15000ben lesz... (lenne)
  • pilóta
    Azért mi itt szegeden még így a 150 Ft-os kedvezmény nélkül is úgy örülnénk a matávnak, mit a messiásnak. Itt a matáv áremelés után is 30-50%-al magasabban tartja a vivendi az internet tarifákat, a simát, az ISDN-t és az ADSL-t is, mint a Matáv.
  • :)
    gondoljatok bele, ha ezt a választások előtt csinálják, akkor tuti hogy az a párt nyert volna, amelyik net lehetőséget igér:)
    dehát ez van... köcsög matáv...
    Reméljuk a kormány kitalál valamit... nemhiszem hogy szónélkül hagyják a dolgokat.... valami történni fog.. azt nemtom elhinni hogy a netezők 50% kiszoritsák a netről...
    bunkó paraszt nyomorék matáv..... nem kell itt szépszavakkal illetni őket........ 4 éve netezem kb, és ezalatt sokmindent lenyeltem ettől a köcsög cégtől. A legjobb amit eddig tettek, az a mindeki csomag volt, és a 150 ft-s keedvezmény.... Ha ezt megszüntetik, akkor remélem csödbe mennek.... ÉN a 8. kerben lakok, de még itt nyoma sincs az ADSL-nek.. de még a UPCnek netnek sem......... ki ezt a határozatot hozta, annak a pöcsét levágnám......... szasztok
  • Hustler_hu
    Nekem az egeszhez csak annyi a hozzaszolnivalom : Ha EBBE belekeveritek a politikat akkor mar 2 tabort csinaltatok ... ugy meg nincs osszetartas tuntetes stb ... es OK pont erre szamitanak ... Oszd meg es uralkodj !
  • mikike
    idióta hülye
  • Frank99
    ADSL jólesz?
  • Frank99
    Vicc volt.
    Amit írtál, ott a lényeg.
    EZÉRT kapod az ISDN-t
    :-)