511
Megszűnik a 150,-Ft-os kedvezmény július 1-től
-
#106 Azé ez má mindennek a teteje
Idézek a Népszabadságból: "...a két általánydíjas szolgáltatás, amelett hogy évente több száz millió forint veszteséget jelent a cégnek, nem felel meg a többszereplős liberalizált piac követelményeinek."
Még egy ilyen görény társaságot. Eddig etették a népet, most meg ráfogják hogy ők nem akarnak monopól helyzetet. Hát mennyenek a jó....
Ésakkó most Pöstiek örüjjünk mi, mer nekünk van ADSL? Igen és ki fogja fizetni? A FreeStarttal meg milesz? -
atee #102 a matavnak havi tobb milliard bevetel az veszteseg!! ez rohej!!!! -
#101 Na ja az ISDNS-ek jobban cumira szaladtak mint a modemesek 2 éves szerződés azért arra sok lesz hogy egy digitális vonal végén lógjon egy telefon.
Miért ..................az anyjukat? -
#99 Felmondok, kiszállok, kilépek stb -
#98 1752 -
#97 Ja van ADSL pótlo szolgáltatás amit a MATÁV kinál.
Na ja 60 ora 7500FT-ért + az Internet előfizetés és ketyeghet tovább a modem természetesen ADSL felhasználói árért........Ez nagyon fasza mi? -
#96 Szopjanak le.Arra hivatkozva teszik ezt hogy éves szinten ez a hiány kb 150 mill. Ft.És a forgalom csökkenés után nem lesz ennyi bevétel hiány?Kérdem Én.Már az ilyen fajta jól szétszopatott ember mint én is aki csöves modemen ketyeg ADSL-ről még álmodni sem mer vidéken nem csak az Internet előfizetést mondja fel de még azt a ganyé vonalat is vissza baszom a kurva anyjukba.Aztán ha rajtam kivül lesz még egy "pár ember" akkor vakarózhatnak.
Innentől kezdve az Internet szolgáltatók meg vannak lőve mivel a tel. költséget nem birja átvállalni és a netezök 60%-a(mert még a nagy többség modemmel avagy ISDN-nel ketyeg) ugy is felmondja a szerződését na és akkor.......?
Szopjon lovat az összes ganyéj......... -
#93 1644. voltam. -
#92 Aláírtam, 1635-ik vagyok. -
#91 remélem azért csak nem. akkor nem tudom mi lesz. emigrálok... -
#89 Haweromnak kb. 3-4 hétig szarvolt a kábelje mert a UPC sz@rt az egészre, és nem csak Ő reklamált. Szal akkor melyik telefon társaság (lesz) megbízható?!?!?! Velem is akart kötettni a mat* egy isdn szerződést 4 hete mikor megtudta hogy van netem és én mondtam hogy soha ;>>>> a nő meg csak halgatott 1 percig és elbúcsuzott(lette a kagylót) -
#88 mar csak az a nagy kerdes mi lesz az upc vel fel ev mulva, ha csődbemennek... :D -
#87 upc most optikai egeret vagy webcam et ad ajandekba, ha szerzödést kötsz velük. -
#86 szerzödésbontás a válalt idö lejárta elött 100K :D
sok sikert a visszamondásban. -
Ramza #85 Bodoky ősliberális médiaarc, úgyhogy aligha Magyar Nemzet cikk :) -
#84 Mi van, senki nem ír ide? Utálok monologizálni :( -
#83 Nekem volt eszem, és beléptem a UPC-hez akkor amikor ingyen adták. Igaz ISDN-nem is ingyen lett :)
Haveromnak nem kellett a UPC, majd most szív
bár a upc biztos csinál most vmi eksönt :( -
#82 a paicgazdaság nem úgy működik, hogy mindenki annyit kér amennyit nem szégyell, hanem annyit kér amennyit a piac ad. -
#81 Néztétek már a Vivendii árait? Vicc! 98-ban fizettem annyit.
Na ennyit arról a reményről, milyen jó lesz majd minden a liberalizáció után. Meg hogy eltűnik a matáv -
#80 Ez biztos Magyar Nemzet cikk.
Pedig ez nem az MSZP műve.
Mindenesetre megjegyezném, hogy ez nema polfórum, tehát itt NE politizáljunk. -
#79 Nézegetve a Matáv közleményét, az a sejtés ötlött fel bennem, hogy ők igazából a vállalati szfére és szolgáltatás nyújtása kisebb ctelefontársaságok irányába szertnének elhajlani, és nem érdekli őket a magánszféra. Övék a gerenchálózat, és ebben van az igazi pénz, nem a magánfelhasználókban, akik meglehetősen strapásak (nem fizetnek, rengeteg számlázási munka, rengeteg ügyfél stb) Tehát a matáv a tel.társaságok szolgáltatója akar lenni. -
#78 "A Matávtól minden kitelik"
amikor bevezették a 150 Ft-os kedvezményt akkor csupán azt felejtették el elmondani, hogy az átnyúló hívásokra nem érvényes. csak a számlázáskor derült ki. (néztem is nagyokat)
Mondjuk szerintem akkor is megsértettek vmilyen jogszabályt -
#77 épp reggel nyalatkozott egy szagértő a rádióban, hogy itthon a Ny-Európai szintnél is magasabbak a telefondijak (a sokkal lacsonyabb bérekről már nem is beszélve)
Ugyhogy ne legyünk birkák, TÖNTESSÜNK -
#76 Egyébként én úgy látom, hogy megetették a jónépet az isdn-nel, kötettek velünk jó hosszan szerződést, és most (mielőtt az isdn lejárna) rá akarnak szorítani az adsl-re.
Hogyan lehet az isdn-t lemondani idő elött? Ki emlékszik, milyen retorziók várhatók ekkor? -
#75 mikike ne légy buta, a matáv nem a kormány -
#74 Az már kérdés, hogy elég etikátlan dolog azok részére akik aktív isdn előfizetéssel rendelkeznek. ezért mondjuk lehetne perelni.
Jó még a tiltakozás, tüntetés is, nem egy vad lépésétől rettent vissza a matáv a tiltakozások uán. -
#73 Laalee felénk idén kötötték be és a "kedves" Mat* ügyfélszolgalatán is mondták: "Hamarosan bővítik az ADSL hálózatot". Míg az internetszolgáltatóm szeint ne is álmodozzak legalább 1 évig >; Kábel az meg hát a távoli jövő >; -
#72 nem jutnak csődbe. ezzel a húzással meg semmiképp -
#71 Én havi 10900,- Ft. fizetek azért, hogy internetezhessek. Ezen felül nem akrok még, az adómmal sem, senkit támogatni. Mire föl? -
#70 Én nem akarom mások internethozzáférést is fizetni.
Egyébként van egy olyan gyanum, hogyha a MATÁV megtartotta volna a kedvezményt, akkor beperelhető lett volna, hogy visszaél a piaci fölényével (már a többi szolgáltató kárára) mivel jóval piaci érték alatt nyújt szolgáltatást.
Egyébként ezt az egész dijmegosztó baromság az ő meg a fidesz műve, köszönjük meg neki, hogy ellehetetlenítették az ingyenes és a kis ISP-ket.
-
#69 legjobb az hogy hasznaljanak adslt vagy kabelt...
mintha lehetövé tették volna mindenki számára... -
#68 ha csak dupla... lazább számítások alapján az átlag netaddikt kb +12-15000ben lesz... (lenne) -
#66 Azért mi itt szegeden még így a 150 Ft-os kedvezmény nélkül is úgy örülnénk a matávnak, mit a messiásnak. Itt a matáv áremelés után is 30-50%-al magasabban tartja a vivendi az internet tarifákat, a simát, az ISDN-t és az ADSL-t is, mint a Matáv. -
:) #65 gondoljatok bele, ha ezt a választások előtt csinálják, akkor tuti hogy az a párt nyert volna, amelyik net lehetőséget igér:)
dehát ez van... köcsög matáv... -
:) #64 Reméljuk a kormány kitalál valamit... nemhiszem hogy szónélkül hagyják a dolgokat.... valami történni fog.. azt nemtom elhinni hogy a netezők 50% kiszoritsák a netről... -
:) #62 bunkó paraszt nyomorék matáv..... nem kell itt szépszavakkal illetni őket........ 4 éve netezem kb, és ezalatt sokmindent lenyeltem ettől a köcsög cégtől. A legjobb amit eddig tettek, az a mindeki csomag volt, és a 150 ft-s keedvezmény.... Ha ezt megszüntetik, akkor remélem csödbe mennek.... ÉN a 8. kerben lakok, de még itt nyoma sincs az ADSL-nek.. de még a UPCnek netnek sem......... ki ezt a határozatot hozta, annak a pöcsét levágnám......... szasztok -
#60 Nekem az egeszhez csak annyi a hozzaszolnivalom : Ha EBBE belekeveritek a politikat akkor mar 2 tabort csinaltatok ... ugy meg nincs osszetartas tuntetes stb ... es OK pont erre szamitanak ... Oszd meg es uralkodj ! -
#57 idióta hülye
-
#55 ADSL jólesz? -
#53 Vicc volt.
Amit írtál, ott a lényeg.
EZÉRT kapod az ISDN-t
:-)