379021

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • morcosqtya
    Ezzel lőjétek egymást inkább!
    VIPERATÁMADÁS VIZIPUSKA ODABASZ!

• morcosqtya
    Sajnos privátban ez nem olyan izgalmas, és nem jön annyi ihlet.. :))
  • jazzy
    Azért mert nem tart tükröt maga elé, hogy igazából ő az egy síkon mozgó amőba, aki bizony képes olvasni is, de te egész nap ezt nézed!!
  • Pryus
    Én úgy vagyok ezzel a vv-vel, hogy akit nem érdekel vagy nem szereti, az minek foglalkozik vele? Pláne miért oltja le azt aki szereti a vv-t ?? Mi köze van hozzá ?
    Én nézem, és jól szórakozom rajta, de senkinek nem tisztje megmondani, hogy én milyen ember vagyok.
  • Casillas
    mert szerinted aki nézi, az nem tud ugyanúgy olvasni meg kondiba járni mellette? nem 24 órás elfoglaltság ám az se, sőt még kevesebb idő mint a te "kockulásod"

Egyébként meg szerintem mindenki buzi. Akár nézi, akár nem, nincs kivétel. Igen, te is, aki épp ezt olvasod, kis köcsög. Úgyhogy most már tényleg be lehetne fejezni ezt a témát, úgyse győzitek meg egymást.
  • DRFlame
    Ezt a VV dolgot lehetne privátban, vagy a saját topicjában folytatni...
  • Dzsini
    ajánlom (ismét) az itteni "megmondóemberek" figyelmébe:
  • tigeroo
    tudni kell szelektálni az információk között és kész. énsem nézem a vv-t, de sok olyan ismerősöm van aki csak beül elé a nap végén és röhög rajtuk egy sort. comprende?
    Én bevállalom hogy kocka vok és az aktuális barátnőim is meg szokták érteni, hogy szoktam számítógép játékok elé oda fagyni ha éppen nincsenek ott. ÉS szoktam olvasni is, jó?????:D És képzeld, meló mellett még heti 3szor kondiban is edzek. Prrrrr ÉS nem vagyok gyerekes se:D
  • Magiszter
    Like
  • tigeroo
    jaj hagyjad már ezt a kurva dumát. valaki meg fikázná azt hogy battlefieldezel, tduzol, gridezel, éshogy omg de nolifer kocka vagy, miért nem olvasol inkább könyvet stb.

nekem semmi bajom perpé a vv-vel, csak azt utálom mikor úgy állítják be mintha nem lenne megrendezett, és ott rizsázzák előttem hogy szegén xy, meg köcsög xy.
  • Szabi84
    ezzel mindent leírtál
    A valóvilág és a hasonló szarfos műsorok igen is szánalmasak és mindenki kreténnek érezheti magát aki nézi. Én mindenkinek megmondom, hogy sztem egy sekélyes és ingerhiányos köcsög, ha ezzel szórakoztatja magát. Ebből jön, hogy a Győzike szintű kreténekből milliomos celebeket csinálunk. Am magával az rtl kulbbal és Tv2-vel nincs nagy baj, mert ugyanúgy megtalálható rajtuk a tudományos és vetélkedő műsor is, mint ezek a szemetek. Csak mivel a statisztikák azt mutatják, hogy az emberek igénytelenek saját magukkal szemben és ezeket a szarokat nézik, ezért ők is olyan műsorokat indítanak, amiből pénzt tudnak hozni.
    Ja és én is tudom, hogy ki az az alekosz, meg olivér, mert kibaszottul akármelyik topikba vagy honlapra felmegyek, ez a szemét folyik belőle, hogy alekosz legjobb pillanatai és alekosz elküldte a picsába ezt meg azt. Szóval attól hogy tudok róluk, az rohadtul nem azért van, mert én ezt nézem, meg érdekel, hanem azért, mert a sok hülye aki körülvesz, csak erről tud beszélni, hogy mi történt a szaró világba. Ez az életük értelme. Szánalmas...
  • HUmanHunter
  • Hegi90
  • morcosqtya

• morcosqtya
  • morcosqtya
  • morcosqtya
    :DD
  • Pio
    Aztak*rva... :D
  • tigeroo
    rosseb
  • Csirke4
    Minecraft
  • LasDen #247907
    mija faszom...
  • FalseHeLL
    Mindenki térít mindenkit.

• BenedekFeco
    Má'megin' mi van itt???

• Pio
    Dzsízüsz krájszt, SZÖRNYET TEREMTETTEM!!!! O_O

Ott a VV topik, szerintem lehet menni ott folytatni a dolgot, mert nagyon nem itt van a helye.

Aki pedig annyira intelligensnek hiszi magát, hogy csak na, az legyen már tényleg legalább annyira minimális szinten intelligens, hogy nem fikáz másokat azért, mert mások a szokásai, mint neki, mert ezzel magát égeti. Akinek nem inge...
  • FalseHeLL
  • FalseHeLL
    Nem azt mondom, hogy nem ér valakit annyi inger. Mert rendben, hogy persze mindenkit ér. De ha nem tartja "folyamatosan" éberen valaki az agyát az nem egy jó dolog. Nem egyszeri alkalomról beszélek, hanem előbb utóbb megszokássá válik és ellustul az egyén. Nem is lesz hajlandó megerőltetni a gondolkodását, hamarabb belenyugszik a dolgokba és elfogadja azt amit hall/mondanak neki ahelyett, hogy gondolkodjon. Nincs is bajom azzal aki egyszer-egyszer megnézi mert rendben kell mindenkinek pihenés. De ne rendszeres legyen mert az igenis következményekkel jár.
    Például itt egy tanulmány, hogy a patkányok addig választják az agyi stimulációt amíg éhen nem halnak. Ez igaz számítógépes dolgokra, mindenre. Szóval csak mértékkel.
  • jazzy
    Lehet, hogy én mint defektes vv néző attól vagyok különb, hogy nem nézek le senkit 1 (EGY) darab szokása miatt. Néha kicsit ezen el kéne gondolkozni, nekem x haverom, ismerősöm, barátom belefolyt ebbe a témába, fúj mindenkihülyeakieztnézi, aztán válaszoltam, hogy én nézem és fura módon elcsitult. Mert ismer és tudja, hogy ettől nem leszek homokos, antiszoc, alzheimeres meg a franc tudja még mi.. utálkozzatok, ha ez nektek jól esik, hajrá, részemről off vége.
  • BaliBoy
    Most aztán nagyon beszóltál. Ez igen.
    Egyébként nem fröcsögök. Teljesen nyugodt vagyok. Én ezen nem bosszantom magam.
    Egy biztos, mi teljesen máshogy látjuk a világot.
  • Prank
    Ezt is átugorhattuk volna...
  • sferrari
    Én se nézem le azokat akik VV-t néznek sőt néha én is belenézek aztán amikor sírnak nyivákolnak tovább nyomom :D :D DE! az már dühít hogy általam értelmesnek hitt embereknek ez tölti ki az életét :D Facebookon meg mindenhol ezt nyomatják! Komoly lelki törést okoz nekik ha az Olivér kiesik és rohadjon meg az Ertéelklub meg bunda volt, meg egymással komolyan összetudnak veszni ha a másik épp a Béécit kedveli :D Múltkor pl 10. ismerősöm nyögte be facebookra hogy Alekosz milyen király mert megmondta a Bécinek a magáét. :D Komolyan ez a példa? Ez a királyság? :D Addig nincs gond még ezt szart egy szórakoztató műsornak fogják fel, de amikor vérre megy és napokig azért szomorkodnak mert Alekosz oda fingott Évának az már gáz szerintem :D
  • Terensz
    Én úgy őszintén: ugyanolyan cigánynak tartok minden magyart aki hajlandó megnézni, mint azokat, akiknek készült.

Az egész rtlklubot úgy tokkal-vonóval földdel egyenlővé kellene tenni, mert elrontják szándékosan a társadalomnak azt a részét, amelyik a környezetéből vett ismereteket 100%-osan beépíti, mivel nincs normális mintája, hogy hogyan kell élni. Azokat a szülőket, akik gyerekkel együtt ülnek a TV elé vv-t meg bigbránert nézni, simán felkötném, az ilyennek ne legyen gyereke.
  • jazzy
    Te aki itt fröcsögsz nyilván értelmesebb vagy egy olyannál aki szart néz :) és még kukacot is tudsz írni, ügyes.
  • ronesz
    aki nem dobozolással meg takarítással keresi a kenyerét (oh wait....), azt éri annyi inger napközbe, hogy kelljen használni az eszét épp eleget, és ezután jólesik leülni akár egy vv elé is ha úgy tartja az ember kedve kikapcsolni
  • FalseHeLL
    Nem egy műsorról van szó ahelyett, hogy kiforgatnád a szavaimat gondolkodj picit. Általánosan a tv-ről beszélek. Nem csak a való világról, hanem brazil sorozatok, amerikai baromságok stb.

#247890 Én kb annyit tudok erről az egészről, hogy ha átmegyek anyumhoz és akkor látok belőle vmennyit illetve elmondja, hogy ez lett az x-factornak meg a megasztárnak a nyertese meg mittomén.
  • BaliBoy
    Én meg azt vettem észre, hogy azon személyek akik ilyen sz@rt néznek azt hiszik, hogy mások trendiségből nézik le őket. Pedig nem. Képzeld/képzeljétek vannak még olyanok akiknél az értelem dominál.

A munkahelyen a kollégákkal pont arról beszélgettünk a múltkoriban, hogy az emberek 80-90%-ánál vhogy így van beprogramozva a TV: 1-m1, 2-m2, 3-rtl/tv2, 4-rtl/tv2....
    Mégis sokan ezeket nézik a legkevesebbszer. :))
  • Freddycom
    Ja és tudom, te ezzel nem emelkedsz fel sehova, nem nagyképűen jelentetted ki. Ezt a hsz-edet ugorjuk át kérlek.
  • FalseHeLL
    Hmm igaz. Kár. :( Pedig annyira szeretnék király lenni :D
  • Freddycom
    Én viszont arra harapok, amikor vki nagyképűen kijelenti, mintha ezzel ő felülemelkedne a pórnépen h 'ja meg amúgy is x éve már nem is nézek tv-t/kidobtam a tv-t és/vagy csak dvd-t nézek, de azok közül is csak a a discoverys/nationales dokufilmeket. A kedvencem az volt amikor facebookon kiírta az egyik a falára, h 'amúgy én nem is szoktam nézni a való világot, de ez az alekosz hatalmas figura. :D XD'
    Na most akkor hogy is van ez?