Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
    A valóvilág és a hasonló szarfos műsorok igen is szánalmasak és mindenki kreténnek érezheti magát aki nézi. Én mindenkinek megmondom, hogy sztem egy sekélyes és ingerhiányos köcsög, ha ezzel szórakoztatja magát. Ebből jön, hogy a Győzike szintű kreténekből milliomos celebeket csinálunk. Am magával az rtl kulbbal és Tv2-vel nincs nagy baj, mert ugyanúgy megtalálható rajtuk a tudományos és vetélkedő műsor is, mint ezek a szemetek. Csak mivel a statisztikák azt mutatják, hogy az emberek igénytelenek saját magukkal szemben és ezeket a szarokat nézik, ezért ők is olyan műsorokat indítanak, amiből pénzt tudnak hozni.
    Ja és én is tudom, hogy ki az az alekosz, meg olivér, mert kibaszottul akármelyik topikba vagy honlapra felmegyek, ez a szemét folyik belőle, hogy alekosz legjobb pillanatai és alekosz elküldte a picsába ezt meg azt. Szóval attól hogy tudok róluk, az rohadtul nem azért van, mert én ezt nézem, meg érdekel, hanem azért, mert a sok hülye aki körülvesz, csak erről tud beszélni, hogy mi történt a szaró világba. Ez az életük értelme. Szánalmas...