Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SOF PÓWA, SÖR PÓWA, PUNCI PÓWA

Amúgy kellemetes munkásjónapot!

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Megkérdeztem, hogy nextmap, és a 3 válaszból 2 azt mondta hogy IGEN, meg én is, az 4-bõl 3 úgyhogy szerintem hagyd abba a hisztit, mert nemígyvolt. Legközelebb talán olvasd végig a logot mielõtt ideírsz... Ott volt Kaszi is, tanusíthatja... de hogy már egy ilyenbõl is flame-et csináltok, áht ez LOL.
Egyáltalán mi a faszért baj hogy nem ugyanazok az adminok mint voltak? most komolyan, alacsonyabb rendû valaki azért mert nemadmin? pfff-ek vagytok páran igazán. én lassan 2 éve játszottam úgy hogy nemvoltamaz; ésakkor mivan? A Szerveren legyen rendben minden, azt kész. Szóval lehet abbahagyni a savazásokat, mert qrvára idegesítõ
Birkus Maximus
Létszám eddig:
1., Állatsörény
2., Dud
3., Hooligan
4., Akuma-Dí
5., V1rág bácsi
6., pacMAN a dávidszobortestûfélisten😉
Ez eddig elég harmatos, de tudom, hogy sokkal többen leszünk. Egészítsétek ki a listát légyszi, mint a kerek számok versenyének esetében.
Létszám eddig:
1., Állatsörény
2., Dud
3., Hooligan
4., Akuma-Dí
5., V1rág bácsi
6., pacMAN a dávidszobortetûfélisten£😉
Ez eddig elég harmatos, de tudom, hogy sokkal többen leszünk. Egészítsétek ki a listát légyszi, mint a kerek számok versenyének esetében.

Ismételten szólok, hogy 21.én sörözés POWA !!!!
Létszám eddig:
1., Állatsörény
2., Dud
3., Hooligan
4., Akuma-Dí
5., V1rág bácsi

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
/re:niggaz/
Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

[email protected] itt megtaláltok..
pesszimista a vilagnezetem, de masok eredmenyeire nem fogom raverni
abban viszont igazad van, h "ez" nem nagy kuntsz egy olyan ligaban ahol van ossz: 10klan
peace.love.respect

*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666
https://grentmedia.hu

\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.
Akor ennyi erövel <<SWAT>> DELTA vagy kicsoda (Boccs de nem jutt eszembe a neved 😊 õ miért nem lehettne ADMIN?????
De nekem mindegy amedig nem basztad engem adig OK.
Csak elmondtam a véleményemet mert ugyebár a TI SERVERETEK a TI DÖNTÉSETEK.
U.I: Csak leirtam amit gondoltam jah es *HAJRA LUJZA VÁROS és K...G BÉLA VÁROS!
U.I2:NEM ERTEM!!!!!😊
\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.