Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CHETAER vagy NEM CHEATER? 😊
Egy mostanában felröppent hírhez szeretnék hozzászólni. Van egy barátom, aki kb. másfél éve játszik a SOF-al. Persze ez nem az elsõ FPS, amiben próbára teszi játéktudását. Mivel sokat voltunk együtt végig követtem azt a nem rövid utat, amit az FPS-eken keresztül végig járt. Ez a fejlõdés a játéktudásában a SOF2-ben teljesedett ki. Amikor nézem ahogyan játszik néha elképesztõ dolgokat csinál, BRUTÁLIS Headshotokat láttam már tõle, amilyenekre tényleg csak a legjobbak képesek. Az egyre újabb játékokhoz egyre jobb gép kellett, és õ nem kevés pénzt ölt bele, hogy mindig jó gépe legyen, a mostani is egy kisebb erõmû. Adva van tehát egy srác, adva van a jó HARDWARE + egy gyors net, és persze az elmaradhatatlan TEHETTSÉG, ami nem mindenkinek adatik meg. Ja és a sok gyakorlás Nagyjából ennyi kell egy „ PRO PLAYER”-hez. Nos a haverom az. Ez nyilvánvaló, hiszen minden nap játszik, és egy kiváló magyar klán tagja, akikkel sokat WARozik. Amikor játszik és találkozik egy gyengébb képességû játékossal, és lelövi , (NANÁ hogy lelövi, bár õt is lelehet ), akkor a FASZLÁMA tehetetlen SOF- majom gyorsan le-CHEATERezi ! Mi mást tehetne egy gyengébb játékos, hogy szintbe hozza játékát a PRO-kal? Hát gyakorol! De nem !!! Az a nehezebb így hát marad a jól bevált divat, mint a nevetséges és szánalmas : LOLozás , POWA, és a CHEATER! És egyéb jelzõk. Szóval állandóan leCHEATER-ezik, bár gondolom van még jó pár PRO srác aki hasonló cipõben jár. Mivel ADMIN is így néha megpróbálja kiszûrni az IGAZI CHEATER-eket, amit úgy is lehet, hogy WH-val megnézi a DEMÓját, mert így jól látszik mikor is vette észre az ellenséget a játékos. Persze ahhoz, hogy WH-val tudjunk megnézni egy demó-t, ahhoz a WH-nak a gépen kell lennie. ( MILYEN érdekes !!! ) Egy CHEAT figyelõ progi kiszútra a WH-t a gépén, és emiatt BANN-olták a szerverekrõl. Nos ha valaki egy futóversenyre doppingszert visz, akkor doppingolt? EH ! Nevetséges. A CHEATER NEM AZ akinek a gépén van, hanem az aki használja. Szóval ha valakinek nem lenne egyértelmû : A srác nem CHEATER , de ezt bizonyítja a DEMÓ is. Igaz a WH a gépén volt, DE!!! NEM!!! használta game alatt sohasem. A CHEAT a bénáknak készül , de õ PRO, így neki nincs szüksége rá! Ezért igazságtalannak érzem CD kulcsának KIBANNolását a szerverekrõl. Hát milyen törvényszék ez? (Aki ítél : Katalin bírónõ? ) Csak azt kell elítélni aki bûnös! Akinek még nem nyilvánvaló : Pengérõl beszéltem…
NECHB3T
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

Lehet nyomni a savat!😄DD
-FDI-Brutal-Hooligan

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Ja, jöhet bárki!
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Majd máskor bepótolom. Bár kimaradok a tömegverekedésbõl. Francba... 
10 perces havazás...

Amúgy csendben megjegyzem, hogy a rublika az rubrika.... ;-)
Mé' mi a baj a 21.-ével ???
Sofos sörözés évente van, úgyhogy simán megértem, hogy a nõt nem bírod lepasszolni egy estére....
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

persze csak ha kemperek is mehetnek inni
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
21-ei ivászat???Jelenkezzetek!
Persze ha az újvárosi különitmény is feljön sem lenne baj!
SPIGI!!!!!!!!TE JÖSSZ NEM??!!!!!!!Ha nem jössz neked hugyoztak!

-FDI-Brutal-Hooligan
Én thx voltadminok!
Ide kérem a savat!😊)
-FDI-Brutal-Hooligan
01110000 01110010 00110000
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

10 perces havazás...
*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

-vagy nincs se kezed se lábad, mégis itt esz a fene!