Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

CHETAER vagy NEM CHEATER? 😊

Egy mostanában felröppent hírhez szeretnék hozzászólni. Van egy barátom, aki kb. másfél éve játszik a SOF-al. Persze ez nem az elsõ FPS, amiben próbára teszi játéktudását. Mivel sokat voltunk együtt végig követtem azt a nem rövid utat, amit az FPS-eken keresztül végig járt. Ez a fejlõdés a játéktudásában a SOF2-ben teljesedett ki. Amikor nézem ahogyan játszik néha elképesztõ dolgokat csinál, BRUTÁLIS Headshotokat láttam már tõle, amilyenekre tényleg csak a legjobbak képesek. Az egyre újabb játékokhoz egyre jobb gép kellett, és õ nem kevés pénzt ölt bele, hogy mindig jó gépe legyen, a mostani is egy kisebb erõmû. Adva van tehát egy srác, adva van a jó HARDWARE + egy gyors net, és persze az elmaradhatatlan TEHETTSÉG, ami nem mindenkinek adatik meg. Ja és a sok gyakorlás Nagyjából ennyi kell egy „ PRO PLAYER”-hez. Nos a haverom az. Ez nyilvánvaló, hiszen minden nap játszik, és egy kiváló magyar klán tagja, akikkel sokat WARozik. Amikor játszik és találkozik egy gyengébb képességû játékossal, és lelövi , (NANÁ hogy lelövi, bár õt is lelehet ), akkor a FASZLÁMA tehetetlen SOF- majom gyorsan le-CHEATERezi ! Mi mást tehetne egy gyengébb játékos, hogy szintbe hozza játékát a PRO-kal? Hát gyakorol! De nem !!! Az a nehezebb így hát marad a jól bevált divat, mint a nevetséges és szánalmas : LOLozás , POWA, és a CHEATER! És egyéb jelzõk. Szóval állandóan leCHEATER-ezik, bár gondolom van még jó pár PRO srác aki hasonló cipõben jár. Mivel ADMIN is így néha megpróbálja kiszûrni az IGAZI CHEATER-eket, amit úgy is lehet, hogy WH-val megnézi a DEMÓját, mert így jól látszik mikor is vette észre az ellenséget a játékos. Persze ahhoz, hogy WH-val tudjunk megnézni egy demó-t, ahhoz a WH-nak a gépen kell lennie. ( MILYEN érdekes !!! ) Egy CHEAT figyelõ progi kiszútra a WH-t a gépén, és emiatt BANN-olták a szerverekrõl. Nos ha valaki egy futóversenyre doppingszert visz, akkor doppingolt? EH ! Nevetséges. A CHEATER NEM AZ akinek a gépén van, hanem az aki használja. Szóval ha valakinek nem lenne egyértelmû : A srác nem CHEATER , de ezt bizonyítja a DEMÓ is. Igaz a WH a gépén volt, DE!!! NEM!!! használta game alatt sohasem. A CHEAT a bénáknak készül , de õ PRO, így neki nincs szüksége rá! Ezért igazságtalannak érzem CD kulcsának KIBANNolását a szerverekrõl. Hát milyen törvényszék ez? (Aki ítél : Katalin bírónõ? ) Csak azt kell elítélni aki bûnös! Akinek még nem nyilvánvaló : Pengérõl beszéltem…

NECHB3T
Mr.Grent
Tehát holnap este, teszt jöttök? 😄

https://grentmedia.hu

Dud [OBI]
Nem. Majd csak késõbb este.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Pano
fel tudsz pattani ventrire?

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Szerintem szeretne mindenkit agyonverni sörözésnél

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

Dud [OBI]
Ezzel mit akarsz elérni?

fdi-brutal
Na a kutya beugatott!!Mennyit gondolkodtál ezen a nem túl nagykiterjedelmü és igen választékosan megfogalmazott mondaton? Inlább szúrogasd továbbra is a smile-kat,akkor okosabb maradsz!Meghogy szánalmas....te meg egy iqlight!

Lehet nyomni a savat!😄DD

-FDI-Brutal-Hooligan

Ígyvan brádá bárkit szívesen várunk egy jókis ass-spankre! Phantom te meg ne különcködjél, görény látványa megéri, hogy visszamondd a síelést!

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

Phanta
Pedig Sáskáék már úgy értik

10 perces havazás...

ev1l FlOwEr
Nem, nem úgy értem.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Phanta
Úgy érted holnap este 8-kor?

10 perces havazás...

ev1l FlOwEr
Gyere este. 10óra Moszkva tér, meki elõtt. Akuma-C (muhahaha) ott lesz.

Ja, jöhet bárki!

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Phanta
Sielek prick! Persze nem körülöttem forog a világ Majd máskor bepótolom. Bár kimaradok a tömegverekedésbõl. Francba...

10 perces havazás...

ev1l FlOwEr
A vidéki skacok is jöjjenek bátran, ott maradunk a krimóban az elsõ vonatokig.

ev1l FlOwEr
Jaja, a niggák igen elfoglaltak, sok emberre küldtem rá õket.
Amúgy csendben megjegyzem, hogy a rublika az rubrika.... ;-)

ev1l FlOwEr
Ne husztizzé', amúgy is általában GYENGE vagy !!!
Mé' mi a baj a 21.-ével ???
Sofos sörözés évente van, úgyhogy simán megértem, hogy a nõt nem bírod lepasszolni egy estére....

Pano
azért mert flowa nigger stricinek csak az az egy rublika szabad a naptárjában, nomeg a niggazoknak 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Phanta
Picsáért 21-én kell menni összsörözésre... Megint kimaradok

10 perces havazás...

Sáska
jó a lógód Kim😊

Sáska
Te ne viccelõdj hanem dolgozz te noob kankerlámer.

rohadtgec
csak vicc volt

rohadtgec
köszönjük volt adminok!
Köszönjük volt csíterek, hogy volt dolguk is...

LSC
mellesleg én örülök hogy valakinek nem csak az jutott az eszébe az adminságról hogy de jó neki van slot-ja meg tud villámozni.

LSC
Sokan azt hiszik hogy az adminság valami hú de marha jó dolog. Abból a szempontból igen hogy van egy reserved slot-ja de a játék idejének egy része shotolással és even teams-el megy el meg avval hogy figyeli ez arcokat. Én pl nem azért voltam admin hogy legyen reserved slot-om hanem azért hogy tudjak tenni valamit a kics köcsögök ellen akik tönkre basszák a játékunkat. NEM CSAK AZ ENYÉMET, HANEM A MIÉNKET és aki ezt nem becsüli/becsülte meg annak

Kim Basinger
kettesben? velem?
persze csak ha kemperek is mehetnek inni

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

NaNoKuTyA
hát szánalmas is vagy! Gerjezd még a dolgot kicsit!

\':..:\'

Grave Digger
én mennék nagyon szívesen, majd megnézem a naptáramat, hogy szabad-e az a napom😄DDDD

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

fdi-brutal
Grent,Dark, és pesti Ti.E-sek!!!
21-ei ivászat???Jelenkezzetek!
Persze ha az újvárosi különitmény is feljön sem lenne baj!
SPIGI!!!!!!!!TE JÖSSZ NEM??!!!!!!!Ha nem jössz neked hugyoztak!

-FDI-Brutal-Hooligan

fdi-brutal
De azért köszönjük szépen azoknak az adminoknak akik az OBI-serveren csinálták a dolgaikat és próbálták tisztitani a scene-t a cheaterektõl /hogy rohadnának meg!!/, és most annyit sem mondtak nekik, hogy huzzátok meg a faszt!
Én thx voltadminok!
Ide kérem a savat!😊)

-FDI-Brutal-Hooligan

NaNoKuTyA

\':..:\'

Pupcika
ez lol bae 😄DDDDDDDDDDDDDD

LSC
Ráadásul olyan hülyék hogy se németül se angolul nem tudnak. Pff

rohadtgec
már nagyon érik egypár arcbakönyök pár potentának...

GAthersw
Ezzel most azt akarod mondani, hogy bocs mindenki (fQleg Cyrus), hogy paraszt voltam, hogy leakartam égetni valkit, és ezennel kiszállok a sof2-bQl???

01110000 01110010 00110000

csabawarchief
ne hogy parázz má nekik

Grave Digger
sir yes, sir😄DDDD

LSC
valaki tudna fordítani egy kicsit nekem franciára?

csabawarchief
háhháh!😄 megyünk németre akkor

Tibre
én egyáltalán nem vitázni akartam ezzel,csak megemlítettem, egyébként meg sztem a NEM volt többségben de végülis kurva mindegy

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

[HUN]PAStheLoD
aham :]]

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
re

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

LSC
LOL játszok külföldön RD szerveren írtom a lámákat meg a klánt akié a szerver erre BUMM banned. Ezeket a fasszopó franciákat.

Phanta
Jobb lenne LAN helyett valami Fight Club-os picés összejövetelt szervezni nem ? Legalább lehiggadnának az indulatok kicsit.

10 perces havazás...

msnen átküldöm de asszem csak egy részét adta oda dead factory

*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666

Dud [OBI]
Szerintem ezt most fejezd be... Tudom hogy viccnek szántad, de már kibaszottul unom az agyatlan csíterezõs vicceket!

Grave Digger
már nem tudtátok használni a csíteket?

SGP
Figyu, min fél éve az OBI a SOF2 felé se szagolt. Én már legalább 1. Eddig is ugyanaezek az adminok irányították tulajdonképpen. Tehát erre ne hivatkozz!
Gugger
-vagy nincs se kezed se lábad, mégis itt esz a fene!

Grave Digger
te mit szólsz bele? nem is sofozol😄DDDDDDD

KulacsKa
Jo reggeleket.

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)