Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rohadtgec
Nos eddig nem szóltam hozzá, de most megteszem.
1.Szerintem egyike vagyunk azon klánoknak, akik igenis komolyan gondoljáka soffot....tehát fontos nekünk is hogy megfelelõ és MEGFELELÕ SZÁMÚ admin legyen a szervereken.
2.Eléggé idétlen, hogy minden második ember admin, de egyébként meg már így is többen vagyunk, mint amennyi alapvetõen 2 szerverre kell...
3.Azért mert mi így döntöttünk. Ez nem végleges. Lehet hogy 2 hét múlva teljesen mások lesznek, az is lehet, hogy mindenkitõl vissavonjuk. Minden attól függ, hogy melyik tesz jobbat a scene-nek.
4.A KÜLFÖLDIEK: azért kellenek, mert szeretnénk, ha azok a régi sof2motorosok, akik anno itt játszottak nap, mint nap visszajöjjenek ide játszani. Qrvára nem ártana egy kis vérfrissítés és sztem izgalmasabb nekünk(magyar sof2 scene) új, jó playerek ellen játszani. A külföldi admin megválasztása egy lépés ennek érdekében. Plussz: csipázzuk a fislikert. Ennyi.

LSC
lekicsinyítettem, így jobb😊.

Grave Digger
lol, megvan az új háttérképem😄DDDDD

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

LSC
PB is ellenõrzi a gyári file-kat. De ez biztos jobb.

LSC
kicsit nagy SRY.

LSC
Na ki találja meg Sanyi bácsit? Aki ismeri annak nem ér.

Mr.Grent
Nem. Ez, figyeli a fájlokat amiket módosítva könnyebben játszhatsz. És ha ezek nem eggyeznek meg az eredetivel, akkor pápá. 😄 Imádom. Végre. Fél éve ezt szajkózom ha elelnõrizve van a konyvtár és a sof2mp.exe, akkor egy kicsit nehezebb lessz, csalni.

https://grentmedia.hu

LSC
lent írta valaki hogy megnézték a kliens szolgáltatóját. Ny.háza/chello mint rylander.

LSC
Inkább egy külföldi magyar helyett? Vicc. Azért némi indokot írnátok ha megkérlek hogy miben különbözik pl Flowa vagy Spigi és fish licker a többi admintól? Persze nem kötelezõ.

Kaszi46
és az már tutko hogy nyiregyházárol van?

*Posse*T.W.D*

LSC
Érdekes mert ha gyári file nem egyezik akkor a PB is kidob invalid pk3 reference-vel. Ennek nem akkor kéne mûködni ha plussz nem gyári file van?

Kim Basinger
"... 3 magyar klan a top 5ben ezt ha megtartjuk akkor kismenôség lenne! << ezzel kene torodni, nem azzal, ki a csiter es ki nem :}..."

ezt nem ertem, akkor hol marad az eselyegyenloseg?

persze rajlinder eseteben errol eleve nem is beszelhetunk

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

LSC
nos annak hogy véletlen egybeesés hogy nem rylander volt hanem valaki nyíregyházáról és csellóval 1500(városok száma{tipp😊}:1)*(5:1) durván . GYK: 1500 város/faluból pont ott, és kb 5 szolgáltatóból pont chello bár lehet nincs 5 szolg. ott. Szerintem igen kicsi az esélye hogy nem õ volt. Szerintem neki ha tényleg chello-ja van nyíregyházáról és a "trükkös"-nek is.

Grave Digger
lol az lesz az elsõ dolgom, hogy szétégetem a görényt, ma is kéccer meggyújtott😄DDD

Tibre

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Pano
Holnap kerssétek meg sáskát, pac-t vagy engem.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
Döntöttünk, akik megmaradnak adminnak:
- Spigi
- Flowa

1 új külföldi admin lesz:
Fish Licker

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Tibre

Mr.Grent
Nem büszkeség. Csak jól néz ki. Mégis csak magyar zászló fityeg ott.

Tibre
ez nem vészmadárkodás,ez tény,ha én érnék el ilyen teljesítményt én nem verném a mellem,hogy ott vagyok a top 5-be a 10-bõl,ez lehet,hogy a pesszimista világnézetembõl adódik nem tudom,ha ti meg erre vagytok büszkék az a ti bajotok

Mr.Grent
Tehát mûködik az MD5tool!!

[HUN]PAStheLoD
a bannolt ip már nem online.. majd holnap megtudunk többet .. mára jó 8 ;]

a SOFosok Közt mai részének vége :]]

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
tibre HIVATALOS .. professzionális .. .fõállású balph@sz

[HUN]PAStheLoD
fórszwár nem is megy sof2 vel .. legalábbis 52 16 nem ment valami jól .. gef 4 ti 42-n

Mr.Grent
Tibre neked mi a bizonyíték, . Öreg abból a 1o klánból is kiált valaki nem? És legyözetett. Tehát attól van ott ahol van. De végre látnám hogy nem vészmadárkodsz hanem alkotsz is valamit.

[HUN]PAStheLoD
na és ? ha 4 lenne akkor is 3 magyar ..

Mr.Grent
Evenbalance-on fentvan hogy a forceware-s detonator utódok is javítva vannak? Englishem még mindig bad.

[HUN]PAStheLoD
ja és állat a legrendesebb szenny mindközül ugyhogy leszállni róla

[HUN]PAStheLoD
ha a train marketre gondolsz azt én mondtam neki .. és szerintem tényleg jó map (a spiginek is teccett! :]])

Tibre
én arra a top 5-re nem lennék olyan büszke úgyhogy összvissz van 10 klán abban a ladderben,
a többivel egyetértek leszámítva még azt,hogy magyarán azt mondod bárki csináljon amit akar mocskolja be a másiknak a nevét,ha akarja használjon csítet úgyse lesz következménye?

Mr.Grent
Te ne írogass hanem gyere lõni, és hol a logód?

vasquez
Hooligan valahol irta, hogy milyen erdekes, h itt vlk amikor volt a cyrus kihalgatta Posset eset akkor oket persze elsore mindenki megvedte, de mindenestre mivel obisokat bevontak a temaba ezert estig mindenki csendben maradt es hallgattuk, majd kb tobbseg elfogadta, h najo legyen tenyleg csak szopatas volt.

mostmeg amikor "kiderul" egy ilyen kapasbol megy forumra es bannoljuk cyrust ... minden elozetes utana jaras nelkul.
meg igazabol barki lehetett, de szerintem nem rylander volt es nem is cyrus.

valaki jol kifejtette - jaa:cyrus tesojanak klantarsa - hogy ez egyikukse olyan huje hogy: kibannoltassa magat a klantarsai szeme lattara - ennek me'g ertelme sincs; felmenjen a sajat nevevel, h aztan atirja, h kibannoltassa magat - elotte atirna mielott felmenne a nevevel.

ugyhogy ez kb megint olyan hogy barki hihet amit akar, mert semmire sincs bizonyitek... es ha lenne is ra bizonyitek akkor se lenne ertelme bizonyitani, mert - tegnap irta valaki - jatszani kellene es nem flamelni.

figyelmetekbe ajanlom a clanbase rd inf ligat ... 3 magyar klan a top 5ben ezt ha megtartjuk akkor kismenôség lenne! << ezzel kene torodni, nem azzal, ki a csiter es ki nem :}

aztan lehet rosszul latom igy 2111kor a dolgokat es torlik a kommentem =)

peace.love.respect

Kim Basinger
legalabb Peramos neven jaccott volna (mar megfordult a fejemben nekem is a dolog, csakhogy nincs semmim ami miatt kibaszatna pb)

Grave Digger
Hát Kaszi egyelõre nagyon úgy néz ki, hogy a Rylander be akarta mocskolni a Cyrust, csak visszafelé sült el a dolog. Sztm sürgõsen beszélnetek kéne vele.....

csabawarchief
jó ötlet ha igaz a 51795ös verzió

Kaszi46
mivanmááár megint????

*Posse*T.W.D*

Tibre
nem kéne tán banolni?

GAthersw
Érdekes. Felettébb érdekes...

01110000 01110010 00110000

LSC
lehet hogy a kiscsávó nagynehezen talált egy ezeréves csítet azt gondolta ha nem müxik ráfogja Cyrus-ra akit köztudottan szeret.

LSC
erõs véletlen egybeesés...

LSC
akkor azt írja connect-nél.

LSC
ilyet láttam már külföldön írtam is itt.

Mr.Grent
ÉS ha nincs bent semmi, de a base-ban van akkor ???

GAthersw
Lol, ez egy chello-s, nyíregyházi IP!!!!
Rylander is Chellos és nyíregyházi!!!!

01110000 01110010 00110000

Mr.Grent
Pano. Egy kis segítség részemrõl. Én most feltúrtam az evenbalance- honlapot. Leltem egy aliasfindert, és ugye ha mindenigaz akkor az md5tool is müxik már. Mindkettõ fut a Ti.e serveren. Az elsõt frissítettem a pbhonlapon található banlistával. Majd amikor jönnek a putták játszani pl a PACman (utálom ) és játszik majd legközelebb feljön hogy GBS mogul akkor szépen kiírja hogy helo PACman alias GBS mogul, stb stb. Tehát amennyi neve van azt mind kiírja. Persze ip, Guid, minden bejátszik. De ha pl az illetõ lebukik és legközelebb bejön ilyen néven akkor kiírja hogy warning cheater stb. JAhh és bannolja mindezt banlistába adatbázisba stb.

Az mdtool progit viszont tesztelni kellene. Ha mindenigaz akkor fut már nállunk, de hmm valaki érti??? Nemmondanám ki ha lehet. 😄 😄

Kim Basinger
all:

Nagyon kiváncsi voltam, hogy van e élet az OBI után!

De van, de van...!

Halleluja

LSC
connect-nál az ASE-ba írt nevet írja alul.

Grave Digger
lol😄DDD

Pano
Sorry mindenkitõl, hogy a görény csak úgy elváltotta mapot :\

Kim Basinger
jaj ne, jaj ne...

inkabb gyere at eccer csak ugy direkt.....

mert aki át jön jöjjön bét is