Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nahhh, csááá és okuljatok😄DD
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Poén az egészben, hogy az általánost 4.8-as átlaggal végeztem
és a város egyik legerõsebb általánosába jártam. Most meg, meg kell pusztulni ha jobb jegyet akarsz. Bár, ezek a nehézségek akkor jöttek, amikor behozták ezt a kibaszott kétszintû érettségit és a tanárok egy év alatt akarják behozatni a 3 év lemaradást, mert az új rendszer rámegy olyan dolgokra is amikre a régi rendszer nem, így nem is tanították egyáltalán vagy olyan részletesen a tantárgyak bizonyos témaköreit ami már kell. De ezért nem a tanárokat hibáztatom, hanem a kibaszott Oktatási Minisztériumot, mert ezt a szart a mostani elsõsökön kellett volna tesztelni, mert õk már az új rendszer szerint tanulnak, ahogy a történelem tanárom mondaná "Hát figyeljenek hölgyeim és uraim. Ezt nem Önökön, -akik eddig régi rendszerben tanultak- kéne bevezetni. Ez az egész arra megy ki, hogy a 2005-ben érettségizõk 90%-a megbukjon az érettségin és elmondhasák, hogy milyen rossz az oktatás és meg tudják reformálni"
Szerintem mond valamit.
Nah épp ezért mondom hogy régi szép idõk
Én a Pázmány Jogi karára jártam 2 évet 😊 nem birtam tovább, menekültem.
Elmondom nagyjából hogy néz ki egy év vége, baráti szigorlatokkal karöltve.
3 szigorlati tárgy:
Római jogtörténrlem: 120 tétel (666 oldalas könyv (nem vicc! 😊)) --> jah ennek a 80% latinul
Magyar jogtörténet: 2 × 80 tétel 2×310 oldalas könyv 2 félév
Egyetemes jogtörténet: 100 tétel 420 oldalas könyv
3 közepesen kemény tárgy:
Jogelmélet: 65 tétel 200 odlalas könyv
Közgazdaságtan: 40 tétel 120 v 130 oldalas könyv
Jogászi etika: 48 tétel 80-100 oldalas könyv
Levezetõ tantárgyak:
Kánon jog: 20 tétel 30-40 oldalas füzet
Statisztika: Nemtudom mi mennyi elõtte olvastam át egy jegyzetet és sikerült 😄
és a barátunk:
Logika: 200 oldalas könyv 40 tétel, ÉRTELME? SEMMI!
szal 2 év után mikor megláttam hogy nem 3 hanem már 4 szigorlat lenne vettem a nyullábat és áthuztam egy másik egyetemre.
Szal én még mindig azt mondom Középsuli PÓWA!
Tök részeg hétvégék soha nem tanulás eszement csajozások 😊
ahhhhhh kis nosztalgia

a Winows lefagyott fagyás közben...
Ha visszagondolok, akkor ki nem bírtam volna eddig napi ökörködés és poénkodás nélkül. Ez egy olyan plusz ami nélkül nem gimnázium a gimnázium 😊. Mint mindennek, a giminek is van sok hátránya, de szerencsére a jókedv általában feledteti vagy könnyebbé teszi ezek elviselését 😊
Mi PAStheLoD barátommal egy osztályba járunk, és 8osztályos a gimi (felvételik alapján országban a 20-25. helyen áll). Nem nagyon tanulunk, takarékosságbú, sõt õ soha (bocs hogy elmondtam😊). Igy 4,0 és 4,8 közötti átlagokat hozunk össze év végére. Aki meg 5ös akar lenni, az se nagy dolog, ahhoz egy dolog kell: akarat! Aki akar az meg nem panaszkodik. Sõt én azt hallottam hogy okos ember mindig csöndes. Más téma, junius van, szépen el lehet felejteni az iskolát aki már eltudja (áltános, középsulisok). Fõsulisosoknak, egyetemistáknak nagy kalap szerencsét kivánok a további vizsgáikban! Mi is idén lenyomtunk már 2 záróvizsgát, kémiából meg földrajzból 4 ill 5 év anyagából de nem is akartam mondani, mert ténleg emlitésre nem méltó, meg kit érdekel a suli ha a gép elõtt ül. A középiskolában egyébként ténleg vannak jó poénok, csak sajnos a mi iskolánk egyre több a bunkó és kimondottan utálatos ember, aki a közösséghez nemigen tud csatlakozni, abba talán nem is való. Én személy szerint viszont várom a felsõoktatást, legyen az egyetem vagy fõiskola, hiszek benne hogy ott komolyabb emberekkel találkozom, és kollégiumi vagy albérleti szülöktõl megszabadult, felszabadult élet boldoggá fog tenni.
semmit többet nem tudok mondani
lapátolásból egy talicska snittet tételt húztam
malterkeverésbõl elmélet volt hál istennek (mennyi vizet kell még hozzá önteni ránézésre hogy ne álljon össze olyan hmar a malter tételt).
A kis mimóza lelked meg remélem nem szorul komolyabb ápolásra egy ilyen szintû "beszólás" után.
Amit írtam vicc volt.
Jó lenne, ha mindenki számára világossá válna, hogy ez egy fórum. Ha véleményem van, leírom bele, azért van mindkettõ.
Nem szólok be senkinek, legfeljebb incselkedem vele. Ha visszaírtál volna valami humorosat, ahelyett, hogy hisztizni kezdtél, tök jó fej is lehettél volna.
Amúgy így visszatekintve szerintem a fórumozók többsége az általános iskola tananyagát vizsgáztatással együtt mosolygásra késztetõnek tartja. Azért drukkolok neked.
Ja, és mutogatni, ráadásul ilyen csúnyákat, illetlenség.
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
Várom a tippeket!

de hallottam hogy a lapátolás vizsgán keményen megizzasztanak majd...
ezért egész nap tanulok
Emlékszem, elsõsként vártunk a matek tanárra, majd az ajtó nyílik, beront egy vén szipirtyó, és elordítja magát " MINDNEKIT MEGBUKTATOK, JAhh ez nem az én osztályom." és elhúzott. Ez volt az eggyik legjobb poén és ez már az elején, és még mik jöttek ezután. Keresztbe széttépett irodalom könyv (kb 300 lapos) ÉS hajánál kivágott srác. Hmm istenem de szép is volt.
https://grentmedia.hu
Középsuli Pówa én azt mondom 😄
áááhhh istenem be szép is volt az 😊
Jah PANO: Én Babitsból érettségiztem 😄
Egyetem, Fõsuli sux 😊
a Winows lefagyott fagyás közben...
Asszem aug. elején fogok államvizsgázni.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Nekem már csak 4 szóbelim lesz... holnap meg pénteken meg jövõhéten...
már most elegem vót az egészbû... Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?