Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pupcika
megkéred a többieket 😄

RaSTaBaNDiTa
nah akkor valoszinu tudunk adni servert ha kell majd megkerdezem ha akarod ... (ping kb 50)

Gugger
a legjobb az ha valakinek egyiket sem csinálnija 😄DD

Sáska
akkor hogy kell azt, hogy a köv. körben mindenkinél csak kés legyen?😄

Sáska
Minnél többet tanulsz, annál kevesebbet kell dolgozzál. Ha sokat tanulsz, akkor nem feltétlen kemény a munka😄DD

Tata exVermedve

Pl. MS Painttel.
Annyi elõnye biztos lenne, hogy az legalább nem tud animált gif-et.

LSC
nem vágom annyira csak majdnem fél évet voltam admin😊

RaSTaBaNDiTa
jaja csak még nemtom mivel lehet jobbat csinálni ...

Grave Digger
Ki a faszt érdekel a tanulás? Kurva egyszerû, csak seggelni kell. A meló gyerekek, egy családot eltartani, az ám a kemény. Ez a való világ bakker, nem amit a retken láttok😄
Nahhh, csááá és okuljatok😄DD

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

GAthersw
bazze, borzasztó

01110000 01110010 00110000

RaSTaBaNDiTa
aki már behányt a logomtól szoljón csak bátran gyorsíthatok még rajta

RaSTaBaNDiTa
Alpha ha vágod az admin paracsokat akkor lehet, mert ma estétõl él a <<PE>> server

Pano
Apropó, valakit itt buktattak meg már 2.2-es átlaggal évvégén matekból? 😊 Hát bassza meg az a ....

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
De jó volt ezeket kiírni magamból, már is jobb kedvem lett 😄DDDD

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
Idén érettségiztem volna, ha nem vagyok gerenda a matek tanárom szemében és nem húz meg matek pótvizsgán

Pano
Szerintem gimiben csak a 3. évfolyamot kell valahogy túlélni, mert az a legnehezebb.

Pano
Így van, ha kezdesz felnõni és tanulgatsz tovább akkor egyre nehezebb és nehezebb. Általánosnál ezerszer nehezebb a gimi, az egyetem vagy a fõiskola meg sokkal nehezebb mint a gimi 😊

Pano
Akkor nem járhatsz valami nagy gimibe. Nálunk eléggé meg kell pusztulni egy 4-esért vagy egy 5-ösért 😞. Én már 3 hete semmi mást nem csinálok csak pedálozok és épphogy megvannak a 4-es jegyeim a dolgozatokra. Most azon a ponton vagyok, hogy kibaszottul tele a tököm, ezt a két napot még valahogy ki tudom húzni, de akkor egy egész hétre totál kiégek szellemileg. Levonva a következtetés, nem bírtam volna egész évben ezt csinálni.

Poén az egészben, hogy az általánost 4.8-as átlaggal végeztem és a város egyik legerõsebb általánosába jártam. Most meg, meg kell pusztulni ha jobb jegyet akarsz. Bár, ezek a nehézségek akkor jöttek, amikor behozták ezt a kibaszott kétszintû érettségit és a tanárok egy év alatt akarják behozatni a 3 év lemaradást, mert az új rendszer rámegy olyan dolgokra is amikre a régi rendszer nem, így nem is tanították egyáltalán vagy olyan részletesen a tantárgyak bizonyos témaköreit ami már kell. De ezért nem a tanárokat hibáztatom, hanem a kibaszott Oktatási Minisztériumot, mert ezt a szart a mostani elsõsökön kellett volna tesztelni, mert õk már az új rendszer szerint tanulnak, ahogy a történelem tanárom mondaná "Hát figyeljenek hölgyeim és uraim. Ezt nem Önökön, -akik eddig régi rendszerben tanultak- kéne bevezetni. Ez az egész arra megy ki, hogy a 2005-ben érettségizõk 90%-a megbukjon az érettségin és elmondhasák, hogy milyen rossz az oktatás és meg tudják reformálni"

Szerintem mond valamit.

Clint EastWooD
LOL!

Nah épp ezért mondom hogy régi szép idõk

Én a Pázmány Jogi karára jártam 2 évet 😊 nem birtam tovább, menekültem.

Elmondom nagyjából hogy néz ki egy év vége, baráti szigorlatokkal karöltve.
3 szigorlati tárgy:
Római jogtörténrlem: 120 tétel (666 oldalas könyv (nem vicc! 😊)) --> jah ennek a 80% latinul
Magyar jogtörténet: 2 × 80 tétel 2×310 oldalas könyv 2 félév
Egyetemes jogtörténet: 100 tétel 420 oldalas könyv
3 közepesen kemény tárgy:
Jogelmélet: 65 tétel 200 odlalas könyv
Közgazdaságtan: 40 tétel 120 v 130 oldalas könyv
Jogászi etika: 48 tétel 80-100 oldalas könyv
Levezetõ tantárgyak:
Kánon jog: 20 tétel 30-40 oldalas füzet
Statisztika: Nemtudom mi mennyi elõtte olvastam át egy jegyzetet és sikerült 😄
és a barátunk:
Logika: 200 oldalas könyv 40 tétel, ÉRTELME? SEMMI!
szal 2 év után mikor megláttam hogy nem 3 hanem már 4 szigorlat lenne vettem a nyullábat és áthuztam egy másik egyetemre.

Szal én még mindig azt mondom Középsuli PÓWA!
Tök részeg hétvégék soha nem tanulás eszement csajozások 😊
ahhhhhh kis nosztalgia

a Winows lefagyott fagyás közben...

GAthersw
kérem kapcsolja ki 😊))

01110000 01110010 00110000

Pano
Ha már végeztél, akkor igen 😊. Mindig a szép emlékek maradnak meg az emberben. Ami a jó bulikat és a poénokat illeti, persze azok felejthetetlenek és van belõlük elég, még most is😊.

Ha visszagondolok, akkor ki nem bírtam volna eddig napi ökörködés és poénkodás nélkül. Ez egy olyan plusz ami nélkül nem gimnázium a gimnázium 😊. Mint mindennek, a giminek is van sok hátránya, de szerencsére a jókedv általában feledteti vagy könnyebbé teszi ezek elviselését 😊

csabawarchief
höh, pörög a fórum

Mi PAStheLoD barátommal egy osztályba járunk, és 8osztályos a gimi (felvételik alapján országban a 20-25. helyen áll). Nem nagyon tanulunk, takarékosságbú, sõt õ soha (bocs hogy elmondtam😊). Igy 4,0 és 4,8 közötti átlagokat hozunk össze év végére. Aki meg 5ös akar lenni, az se nagy dolog, ahhoz egy dolog kell: akarat! Aki akar az meg nem panaszkodik. Sõt én azt hallottam hogy okos ember mindig csöndes. Más téma, junius van, szépen el lehet felejteni az iskolát aki már eltudja (áltános, középsulisok). Fõsulisosoknak, egyetemistáknak nagy kalap szerencsét kivánok a további vizsgáikban! Mi is idén lenyomtunk már 2 záróvizsgát, kémiából meg földrajzból 4 ill 5 év anyagából de nem is akartam mondani, mert ténleg emlitésre nem méltó, meg kit érdekel a suli ha a gép elõtt ül. A középiskolában egyébként ténleg vannak jó poénok, csak sajnos a mi iskolánk egyre több a bunkó és kimondottan utálatos ember, aki a közösséghez nemigen tud csatlakozni, abba talán nem is való. Én személy szerint viszont várom a felsõoktatást, legyen az egyetem vagy fõiskola, hiszek benne hogy ott komolyabb emberekkel találkozom, és kollégiumi vagy albérleti szülöktõl megszabadult, felszabadult élet boldoggá fog tenni.

semmit többet nem tudok mondani

LSC
re all. Tudna esetleg valaki szombat 21-re egy portot biztosítani war céljából? THX.

Pano
Én azt szoktam mondani minden olyan 8.-as embernek akit megismerek, hogy ha 8.-ba nem bírod a hajtást és szar jegyeid vannak, akkor készülj fel arra, hogy gimibe vért fogsz izzadni és neked rohadt nehéz lesz.

NaNoKuTyA
háát, gratula!

\':..:\'

Pupcika
túl vagyok a napi vizsgáimon 😊
lapátolásból egy talicska snittet tételt húztam
malterkeverésbõl elmélet volt hál istennek (mennyi vizet kell még hozzá önteni ránézésre hogy ne álljon össze olyan hmar a malter tételt).

NaNoKuTyA
😊)))

NaNoKuTyA
szorzótáblát???

NaNoKuTyA
néha nyugi van a melóban, hát alkotok!😊)

ev1l FlOwEr
A fogadást megnyerted, tényleg nem vizsgáztan 8. végén.

A kis mimóza lelked meg remélem nem szorul komolyabb ápolásra egy ilyen szintû "beszólás" után.

Amit írtam vicc volt.

Jó lenne, ha mindenki számára világossá válna, hogy ez egy fórum. Ha véleményem van, leírom bele, azért van mindkettõ.
Nem szólok be senkinek, legfeljebb incselkedem vele. Ha visszaírtál volna valami humorosat, ahelyett, hogy hisztizni kezdtél, tök jó fej is lehettél volna.

Amúgy így visszatekintve szerintem a fórumozók többsége az általános iskola tananyagát vizsgáztatással együtt mosolygásra késztetõnek tartja. Azért drukkolok neked.

Ja, és mutogatni, ráadásul ilyen csúnyákat, illetlenség.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

eX
Grent ,hogy érted ,hogy Középsulik a legnagyobb bulik egyike??

!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!

eX
Hát azért nem ojan egyszerû amikor IRodalomból van 28 tételed A és B tételell és a MAtekból meg 33. Tétel van!! ÉS azokat kidolgozni meg megtanulni huzós!!

Sáska
Nem értem mit kell sírni, szvsz az általános iskola nevetségesen 1xû.

eX
Na szerintetek melyik tételt ,húztam Matekból?
Várom a tippeket!

eX
Ne szorakozz banyek lefogadom ,hogy te nem vizsgáztál nyolcadik végén!! SZóval jobb ha nem szolsz be!

Pupcika
köszi a jótippet.
de hallottam hogy a lapátolás vizsgán keményen megizzasztanak majd...
ezért egész nap tanulok

Gugger
napról napra szebb a logo-d !!!

NaNoKuTyA
a malterkeverésre tanulj! húzós a vizsga!!!

Mr.Grent
JAJA Középsuli. Legnagyobb bulik eggyike.
Emlékszem, elsõsként vártunk a matek tanárra, majd az ajtó nyílik, beront egy vén szipirtyó, és elordítja magát " MINDNEKIT MEGBUKTATOK, JAhh ez nem az én osztályom." és elhúzott. Ez volt az eggyik legjobb poén és ez már az elején, és még mik jöttek ezután. Keresztbe széttépett irodalom könyv (kb 300 lapos) ÉS hajánál kivágott srác. Hmm istenem de szép is volt.

https://grentmedia.hu

Clint EastWooD
Egyébként srácok!
Középsuli Pówa én azt mondom 😄
áááhhh istenem be szép is volt az 😊

Jah PANO: Én Babitsból érettségiztem 😄

Egyetem, Fõsuli sux 😊

Clint EastWooD
HAHahAHaHAHAHhAhAHa
HÜLE FAX 😄😄😄😄😄

ev1l FlOwEr
Még vannak, de én gyõzök a végén, ez már látszik.
Asszem aug. elején fogok államvizsgázni.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

amúgy nigga, hogy állsz a vizsgáiddal? gyûröd õket?
Nekem már csak 4 szóbelim lesz... holnap meg pénteken meg jövõhéten... már most elegem vót az egészbû...

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

remélem nem sértettelek meg...

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

Pano
Hehe, ezek nem "írjál a jobb jegyért" meg "bukásra állsz felelj egész évesbõl" dolgozatok, ezek minden évben jönnek, akárhányasra állsz 😊

Holland
Egész évben nem pihenni kellett volna és akkor most nem lennél ekkora szarban...

Kim Basinger
peramos liv foreva

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

Pupcika
én a kettesre hajtok (most végzem a szakmunkás képzõben a segédmunkás szakot) és remélem nem csúszik...

csabawarchief
hátha nem 5ösre mész akkor ezektõl megkiméled a szervezeted

Pano
a fizikát kihagytam, jah és ez vár rám péntekig