Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pano
csak tipp, megkövezni nem kell: szerintem nem tudja lecsekkolni azokat a cvar parancsokat amelyeknek megszabott max értéke van.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Amadeus
hát ezt neked kéne tudni nem?😊

csabawarchief

NaNoKuTyA

\':..:\'

mosoporr
grent ez mit jelent???

Mr.Grent
<05.13.2004 19:48:30> VIOLATION (PB INTEGRITY) #10006: mosopor (slot #7) Technical Violation: Failed PunkBuster Integrity Check

Ez a kérdésem lenne, hogy ez mi? Fõként a tulajdonostól kérdeném.

https://grentmedia.hu

Mr.Grent
Feltenném a kérdést esetleg új map a szerverre?

Clint EastWooD
Jaja..
Ugyanabban a cipõben jártam mint grent most.
A néha 20-30 fps rõl jó esetben 40 rõl váltottam a stabil 125 re és hát igen szal ujra meg kell tanulni a dolgokat.

a Winows lefagyott fagyás közben...

Pupcika
Jako leszel ma?
lol

GSXR

eX
Devo Devo!!
Ezek a poénok!!

!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!

Mr.Grent
Nem attól negativ hogy stabil. Attól hogy eddig nekem kissebb volt. Tehát át kell állni és attól hogy még nem szoktam meg ezért vagyok bénább. Mint a sokéves átlag.

LOL!!!!!!!!!!

Szia Grent!
Megmondanád miben befolyásolja az fps szám a találati értéket?
Csak azért mert nekem is 125 fps stabilan a sof , és nem tudtam hogy ez negatív eredmény , sõt inkább azt, hogy annál biztosabb a találat minél magasabb az fps értéke.

Devo
Szevasztok!!!

Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...

NaNoKuTyA
vász mákogsz?!😊

Clint EastWooD
Srácok igérem mindent ki fogunk próbálni, csak semmi idõm sincs.
Pl most reggelizem, pedig 6 óta fent vagyok
Ha Erasmus végre visszatér elindit és beállit egy pár szervert. Neki is van hozzáférése igy lehet majd õt is nyagattni 1000el 😄:😄😄 ugyse lesz semmi dolga 😄😄

a Winows lefagyott fagyás közben...

MarcelinO
ugyan már kérem
keine Problem, aber "Geschwindigkeit ist über alles", deshalb vergesse ich zeitweisse das Grammatik

\"Reggel arra ébredtem, hogy a takarítónő a szomszéd szobában az őrület határát súrolja.\"

Tata exVermedve
Pedig ez jó lenne, szívesen játszanék mindenféle egyéb pályákon. Amúgy mikor kezdtem októberben, az OBI-ra betett custom mapeken ugyanúgy volt pörgés, mint az eredetieken, nem is tudtam sokáig, hogy van ilyen megkülönböztetés. Nem tudom, a mapcycle-t mennyire nehéz vagy könnyû állítani, lehet hogy egyszerre 6-8 mapnek kellene benne lennie és nagyon gyakran változtatni (egyedül talán a jor1-nek lenne bérelt helye ). Azt sem tudom, hogy a vote-nál a szavazási arányt lehet-e állítani, funkciókat letiltani lehet belõle ( Dali szerint), lehet hogy az is elég. (Pl. ha csak map-cycle-en kívüli map-re lehetne szavazni... )

Ezek csak ötletek, bár azt komolyan gondolom most is, hogy aki nem szeret custom mapeken játszani, az menjen az LW-re (vagy más hasonló RD szerverre), ott van 8 állandó map, nem kell aggódnia, hogy jön valami ismeretlen.

Persze az is gond, hogy mostmár az OBI ezt csak hobbiból biztosítja (amíg nem kell másra), így sokat várni tõlük érthetõen nem lehet, ill. a mapcycle összeállítására és frissítésére komolyabb szavazgatást szervezni, lehet hogy nincs értelme.

NaNoKuTyA
ööö! én kérni elnézést

MarcelinO
szerinted nem használnék helyesírási cheat

\"Reggel arra ébredtem, hogy a takarítónő a szomszéd szobában az őrület határát súrolja.\"

NaNoKuTyA
a nyelvtan tanárod biztos mondaná: OMG

Pupcika

Pupcika
poénnak nem lenne rossz megnézni

Mr.Grent
De pl. A MOD-ok is ide kerülnek. Én pl egy LAST MAN STANIDNGET megnéznék, vagy a labdás gámát.

Mr.Grent
A baj az hogy sajnos más multy-s platformokhoz hasonlítva. Sof2ben nemnagyon kultiválják a nem eredeti mapokat. Nehezen szokják meg. És inkább sirva rohannak vissza az 1.03-as mapok-ig. Gyanítom ez azért van mert vagy kulák a mapok, vagy akkor mikor még örület volt, nem voltak új maptesztek, és nem kereste õket senki. Pl cs.-ben minden szerdán mapteszt megy, a LAMAs szerveren. 3 map egész este, és tömve van. Nállunk bejön egy új map. És kihal a szerver. Ez van.

MarcelinO
úgy nézz ki kicsit ráscuklóztam az egérre

MarcelinO
doga elõtt: gl&hf all
utána pedig thx 4 game

MarcelinO
utána pedig thx 4

MarcelinO

Pupcika
vagy azt mondja hogy láma kemper mert soha nem aktivizálod magad az órán...
és a gyerek menyög egy ilyet erre: mf
és óra végén a tanár elköszön
bb all

NaNoKuTyA

NaNoKuTyA
jaja! feletetéskor ha hülyeséget mond a diák akkor: "lol, te núb"! 😊)

LOOOOHOHOHOHOHOOOL

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

MarcelinO
ahh
azt tudtam eddig is, hogy sok kattant tanárember van, de ez azért már a véglet
sajnálom a csókát

Gugger

Gugger
loál loál, ismerõs a téma az én faterom is nagy játékos! Meg is írtam a csávónak, mi ebben az esetben az egyetlen jó megoldás!!!

Tata exVermedve
OK, köszi.

Egy elõnye lehetett volna az egésznek: olyan mapeket, amik nincsenek a map-cycle-ben, idõnként beszavazni. (Pl. valamikor az elmúlt hetekben volt a szimetrikus, alagutas kamchatkai pálya, nekem pedig hiányzik a Mansion Attack.)

NaNoKuTyA

Mr.Grent
Szóval mint sokan tudjátok, VGA-t cseréltem. Egy Gef4ti4200/64MB-volt a régi kártyám. Devil, és Dark barátom közremûködésével, hozzájutottam egy Ati9800SE-hez.
Ez az a kártya ami a R9500 után(ügyes moddolással 9700prót is lehetett csinálni belõlle)megint csak moddolható. Gépbe berak, és új install, dolgok fel, és teszt csak tegnap este jött el. 3dmark2001se alatt 13500 körüli érték jött ki. Majd 3dmark2003 legutolsó verzióval 3700 körüli érték jött ki. Egy kicsit gyanusnak véltem a dolgot. Ugyanis harczos R9600XT-je kb ennyit ment(R9600 teljesítménye kb R9800SE). Vagyis a kártyám még nem R9800-as széria szerint futott. Tehát olvasgattam, és eljutottam az omegadriverekhez. Ami ugye pont arra van kitalálva hogy a 9800SE-bõl jobbik esetben 9800prót varázsoljon. Uccuneki régi driver le, majd új fel. ÉS ujjabb teszt. A Trollos csajszinál már tudtam hogy 4000 felett leszek értékben. De teszt végén 5600 körüli pontom lett. Megnéztem a proci/memória értéket ez 380/680 MHz ami ugye megfelel a Radeon 9800Pro-énak. Tehát eme driver felszabadítja a 256Mbit-es busznak kijáró másik 4 futószalagot, igy kb 40 ropiból hozzájutottam egy majdnem 2x enyit érõ kártyához.

Ami röhely, és az eggyik szemem sír a másik nevet pont emiatt. Mivel a kártya cserével stabil 125 FPS körüli sof2-m lett, abszolút nemtalálok el senkit. Egy tár AK-töltényt eresztek rá valakire, és gyanítom csak azért találom el, mert az ürge beleugrik. Eddig én kb egy jó lövéssorozatnál ez 3 töltényt jelent, lelõhettem valakit.

Most közvetlen közelrõl szétlövök mindent de nem a célt. Úgyhogy új config és kezdem elölrõl, a tanulást. Arra a pár hónapra míg ki nem jön a HL2.

Mr.Grent
OK. Este beszélek a Pilu-val, és Port hozzáféréssel megoldom.

Pupcika
jogos
vote le

ja szerintem is le kéne szedni a votét mert valaki lehív egy szavazást a többség megszavazza mert ugye 51% kell a votéhoz aszem, a köv mapon ugyanez, ha véletlen nem sikerül a vote egymás után próbálgatják és idegesítõ. bár ugyan nem játszom túl sokat mostanság soffal de kurva idegesítõ...

*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666

Tata exVermedve
Le kellene szedni ezt a qrva votingot az OBI-ról, vagy szigorítani, tiszta nevetséges már ami folyik.

Végigjátszottam nyugodtan olyan pályákat, amiket nem kedvelek (Sonora, Airport), erre elnyomkodják, amiken szívesen játszom (col1, Alora).

A tököm tele van.

Kim Basinger
szivembol szoltal Spigi Tomi

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

Pupcika
jövõhéttõl pedig AER és BPS készüljetek mert velünk még nem warrtatok. 😊))
PPC ellen még van egy meccsünk amit még a héten bepótolunk. monjuk holnapután 😊))
lol

Pupcika
ma sajna nem jó de a holnapot megkérdezem
Holnap AMJ mehet egy war 20,00tól???
Kaszi holnap este egy war 20,00tól.
lol

eX
Pupci mikor érünk majd rá, hogy lerendezni egy-két wart??
MErt most már én is rá fogok érni mert már ba**ok tanulni (csak ha nagyon muszály) mert a vizsgák megvoltak.

!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!

LSC
ez milyen vonalin van ez a szerver?

LSC
légyszi kérdezd meg.