Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De mellette itt az utolsó 2 heti hajtás. Már most ki vagyok annyi tantárgyra kell kib***ott sokat tanulni: nyelvtan egész éves anyag, angol 32 oldalnyi szó (A4) és 3 éves anyag teszt, biológia témazáró, matematika (logaritmus egyenletek és egyenlet rendszerek), német, Babits élete és költészete... bahh.
Inkább felejtsük, elegem van 😊
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
és kaptam a tétel füzetre egy 5 öst a másik két jegy pedig 4-4 lett!!

!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
és akkor már nem nagyon múlik máson....

\"Reggel arra ébredtem, hogy a takarítónő a szomszéd szobában az őrület határát súrolja.\"
have a nice holiday

\"Reggel arra ébredtem, hogy a takarítónő a szomszéd szobában az őrület határát súrolja.\"

1-2 idõpontot legalább adjatok meg, aztán megprószálunk mi is összeállni addigra
KML crew

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
vsizont vasárnap este találkoztam valami LDx klántaggal.
Akkora volt az arca hogy nem fért bele a felbontásomba.
Volt 11/10 e és azt hitte hogy õ szarta a Sofot.
Igaz én se birtam sokáig egy két fikázós beszólása után eldurrant az agyam és visszatessékeltem az anyukájába 😄
a Winows lefagyott fagyás közben...
https://grentmedia.hu
CSak meg akarom kérdezni mióta van ujra sofos obi server?
csak mert nem tudtam róla azt ahogy nézegettem egy két fórumot gondoltam megnézem azt ott van!
\"Biztosan tudni hogy meghalunk sokkal rosszabb mint maga a Halál!\"

!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
1,Colin mekré #652
2,SGP #714
3, kaszi #770
4, Dud #774
5, Pano #917

Mail to: [email protected]
Biztos eljomjott a bjingája.
😄DDDD
de miféle Shermann-ba egy TANK ba ? abba jó sok gallon kell 😊
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Hogy a bánatban lehet benzint szerezni a Shermannba?
OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom
Mail to: [email protected]