Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Allatgoreny
Jah mert en poenra veszem, te meg veresen komolyra.
Es ezt szanalmasnak talalom. Elegge.

Ugyhogy menjel csak halott kisallatokat kotozni jokedvu busmanok fitymajara, vagy inkabb azt szeretned ha egy LO izmos peniszenek minden egyes centijevel megeroszakolna szuz anuszod?

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

Fulig Jimmy
Ha olyan BASZOTTUNALMAS, akkor minek fórumozol?
Ha engem unsz, akkor minek kötsz belém?
A családfámat csak szeretnéd felsorolni, primitív kispöcs!
A legskizoidabb az egészben, hogy mindenen csak vigyorogni tudsz, amit beírsz...
A stílusod viszont teljesen összhangban van a neveddel.
De annyira gennyes a szád és a szöveged, hogy többet nem reagálok rá, akármit mondasz, magadra érted.

Az élet olyan, amilyenné tesszük! Egyébként pedig nekem úgyis 42...

Allatgoreny
Inkabb raboljon ki egy italdiszkont-ot.

Allatgoreny
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Allatgoreny
Figyelj, itt nem arrol van szo, hogy nincs erv, olyan dolgokrol nem vitazok veled, aminek nincs ertelme. Az hogy ugy nyilvanultam meg, ahogy, annak csak annyi az oka, hogy BASZOTTUNALMAS ez az egesz teged is beleertve, de ha akarod, felsorolom a csaladfadat is bazmeg😄

Fulig Jimmy
Ez a megjegyzésed pl szerinted mi a fenére volt jó?
Direkt olyanokat sóderolsz, nehogy be lehessen fejezni.
De most - veled ellentétben - mérséklem magam és nem mondom el a véleményemet.

NaNoKuTyA
amúgy tényleg hagyja mindenki abba, majd decemberben belökünk valakit a zajló Dunába! csabi?😄

\':..:\'

NaNoKuTyA
jaja fejezd be, fogj egy puskát és szerezd vissza erdélyt!😊

NaNoKuTyA
te fasz 😄DDDDDD

RaSTaBaNDiTa
köszi Grent a megoldást ...

Pupcika
bazze, 1 nap pihi és 209 hozzászólás.
miért kellene elolvasnom?

Nincsmit brádá! HF!

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

ev1l FlOwEr
Haver, ez a Nickelback nagyon POWA !!!!!

Köszike!

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

LOL te prick mars dolgozni! Méghogy dolgozol...

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

lol!Nagyon ügyes vagy!!!!!!!!!

ATS: Peelova
Váááááááááááááháááááá cirka 2 év alatt, de kitoltam a single playert. romulus, prometheus és a gonosz nachrade többé nem fenyegetik a világot. hála nekem
Tibre
muha megjavult a sof

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Tibre
tibre vaze tibre,egyébként igen egy mocskos csíter vagy
ja és aki nem tudja,hogy vezesse le a feszültséget az hallgasson vmi zúzosat 😊

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Fulig Jimmy
Igazad van, felesleges stresszelni.
Bár az anyázást nehezen nyelem le.

De most már mindegy.
Szegény Állatgörény-mama nem tehet róla, hogy utódja a torkában hordja a bûzmirigyét...

Shogun
mivan cslama sofozol?😄

Az a baszott féreg... Kh@oSz

csabawarchief
Na örülök neki hogy viccel és nem barátságtalansággal ért véget ez a vita 😊

Shogun
faszom ebbe a veszekedesekbe ma

"Szeressuk egymast gyerekek" 😄DD

De tenyleg minek kell itt feszulni meg stresszelni
feles....

Goreny baratom te meg mennyé idd le magad😄DD

ev1l FlOwEr
😄DDDDDDDD

Sajnos dolgozom éppen, majd 5 után jövök.....

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Shogun
68500 elsore

Erasmus
phaszom gyertek má inkább jaccani olyan egyedul erzem magam az obin má minden dobozt szet lottem xDDDDD

Fulig Jimmy
A mûveltség és tolerancia, amit Állatgörény annyira hiányolt, amikor visszavágtam neki egy Kapd be! felkiáltással arra, hogy leszõkézett... itt nyilvánul meg a saját szép szavaival, melyért Magyar Bálint a liberális oktatás nagy prominense nyilván az ékesszólás bajnoka címet adná neki:

"Arrol en sem tehetek, hogy anyad csuzlival etetett, de tenyleg nincs ertelme ezen vitatkozni, ugyhogy zarjuk le a temat a kurva anyaddal😄DDD"

Köszönöm, köszönöm. A szavak téged minõsítenek.
Csak az a mázlid, hogy sokkal lámább vagyok annál, hogy ezt rendesen levezessem rajtad valamelyik játszmában. :-)

Tudod, anyukám bevonása ebbe a vitába cseppet sem volt illendõ, ámde a Te szintedtõl tulajdonképpen szinte elvárható. Ha nincs érv, marad az anyázás.

Mivel a téma lezárva, én erre nem replikázok, mert semmi szándékomban sincs bárki édesanyját megsérteni.

ev1l FlOwEr
Akkor, ha majd odajutsz, érvelj a következõ módon:

Sznájper!
Sznájper!
Sznájper!
Sznájper!
Sznájper!
Sznájper!
Sznájper!
Sznájper!

lady morpheus
látom itt még mindig nem tiszta a kép egyesek számára. én nem a régi játékosokrol beszélek hogy ök csitelnek. hanem a hirtelen betoppant elsöre tul jol nyomo játékosokrol. de látom káár volt megemliteni, mert mindenkinek elhalad a szeme elött és nem törödik vele.na mindegy. fojjon tovább a csiit powa nyomják ezerrel. kit érdekel?

bumm a fejbe csak shoti van haver

csabawarchief
Nekem a SuperGamez néven futó fórumjelenségen való szavalás, fogalmazás és érvelés is szerencsét kovácsolhat, ugyanis a 2005-ben bevezetésre kerülõ kétszintû érettségi kötelezõ irodalmi részének szóbeli felén , vagy akár a kötelezõ történelmi részének értékelési részét képezi az érvelési készség, a fogalmazás, a hangsúlyozás. 😉

Allatgoreny
Arrol en sem tehetek, hogy anyad csuzlival etetett, de tenyleg nincs ertelme ezen vitatkozni, ugyhogy zarjuk le a temat a kurva anyaddal😄DDD

Erasmus
A faszom ne fogalmazzatok má ilyen szépen tiszta primitívnek érzem magam xDDDDDDDDDDDDDDD

csabawarchief
Bizonyos fogalmak jelentése változik az idõk folyása során, a laikus szó sem azt jelentette négyszáz évvel ezeleõtt, mint most. Emellett szerintem egy fogalmat is több oldalról lehet nézni. No de akkor maradjunk patrióták, ha a politikai fogalomtór szigorú meghatározásához ragaszkadunk.

Fulig Jimmy
Jó, igazad van, a fórum egy kibervalóság, de a véleményem és a tiéd gondolom nem puszta képmutatás.
Ezért nem térnék vissza arra a megjegyzésedre, hogy mit csinálnál velem a toleranciád jegyében, kedves Állatgörény.
Érdekes módon evilflower szemét ez cseppet sem csípte pl.
Amúgy kb 1 éve játszom SOFII-õn. Nem hiszem, hogy a témához ennek egyébként sok köze lenne.
Na, részemrõl a témát lezártam. Libernyákoktól elnézést a "buzi" jelzõért innentõl viszont szabadjon nekem is véleményt nyilvánítani minimális tisztelet igénye mellett.
Vágod? (nagyszerû, mert én meg értem... ez generációs különbség, amirõl egyikünk sem tehet)

csabawarchief
Ebben egyetértek habár sose voltam configolós, natúrba minden, ez a hozzáállás nem csak a játékban több dologban is igy szokott velem lenni. Hogyha vki olyan serverre kerül ahol nála rosszabb játékosok vannak, akkor ennek következményeként a belépett játékos a legjobb, ettõl még nem csiter. Ebbe a fórumba máig is irogato emberek egyikérõl sem feltételezném hogy csal, mert legtöbbjükkel 1,5 éve is játszottam. És õket is láttam már csiterezve lenni servereken és jómagamat is még régen. Ennyi.

ev1l FlOwEr
Ebben az esetben inkább a patrióta a helyes kifejezés.
Egyáltalán nem mindegy. Azért ezt is csak ésszel!

Itt fejezzük is be, majd megbeszéljük máshol, végül is ez sof2 fórum. Még úgyis lesz néhány replika, mire lecseng a dolog, meglesz a 61k.

Fulig Jimmy
Bocsi: megvédtem valakit, akirõl semmit sem tudok, csak azt láttam, hogy a magyar kokárda és címer miatt elkezdik szapulni.
Semmi közöm a szélsõjobbhoz és Rejtõ az egyik kedvencem.
Tolerancia: szubjektív fogalom, mindenkinek annyi van belõle, amennyit a másik fél (ez esetben a libernyák buzik) a viselkedésével kivív magának.
Jobboldal: mi közöm hozzá?
Baloldal: mi közöm hozzá?
Liberalizmus: mi közöm hozzá?

Kicsit Te is túllõsz a célon szerintem, másrészt Állatgörény beszólásaira válaszoltam.

Erasmus
Jah igen Grent, m6o néluk pls xDDDDDDDDDD

>>>TeKnó + VodKa + Szivar + Csirkemell + Túrórudi Pówa <<<

És ezt megvitatom bárkivel xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

csabawarchief
Az én részemrõl annyiról van szó, az összes többi jelzõt (pl. hungarista) mások mondták rám, hogy minden esetben, legyen szó termékekrõl, emberekrõl, vagy bármirõl én a Magyarországról származót támogatom.

GAthersw
hmmm, pörög a fórum 😄

01110000 01110010 00110000

csabawarchief
Igen itt annyi félreértés történt, hogy én a hungarizmus szó jelentését nem történelemkönyvbõl vettem, igy lehet hogy nem is vagyok az. Nyilasok és a II. világháború még teljes egészében az én iskolámban tartott történelem óráimon nem szerepelt.

ev1l FlOwEr
Szerintem inkább fejezzük be. Legalább itt.

csabawarchief
Majd mondd el, hogy miért voltam szivesen megvitatok bármit.

csabawarchief
Noh akkor kezdjük ...

Allatgoreny

Allatgoreny
Hat nem ez latszott pedig, egyebkent miota is sofolsz?
A valosagra pedig a forumot ertetted?
<..>

ev1l FlOwEr
Ájkilljá, tekknóbajnok!

ev1l FlOwEr
A tolerancia gyakorlása a következõ: "buzi libernyák".

Király.

Megvédsz valakit, aki hungaristának vallja magát.
Háttérinformációnak annyit, hogy nicked kitalálóját - Rejtõ Jenõt -, a hungarizmus kitalálói, a nyilasok kergették a halálba munkaszolgálatosként. Biztos õk is a toleranciát gyakorolták.

Na és még egy, a jobboldal legnagyobb pártja úgy foglalt állást , hogy ilyen eszméknek nincs helye Magyarországon.

Erasmus
GrenT papa OBI-t visszalõhetnéd INF-re

NaNoKuTyA
62396!

Fulig Jimmy
Álatgörény, csitulj már!
Vágni vágd te a témát. Én értem. Köszöntem.
A cuccost pedig inkább te told a magad által választott rendeltetési helyére.
Azt nem gondoltam, hogy akikkel egészen jól lehet játszani, a valóságban ekkora seggfejek...