Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Es ezt szanalmasnak talalom. Elegge.
Ugyhogy menjel csak halott kisallatokat kotozni jokedvu busmanok fitymajara, vagy inkabb azt szeretned ha egy LO izmos peniszenek minden egyes centijevel megeroszakolna szuz anuszod?
No tears, please. It\'s a waste of good suffering.
Ha engem unsz, akkor minek kötsz belém?
A családfámat csak szeretnéd felsorolni, primitív kispöcs!
A legskizoidabb az egészben, hogy mindenen csak vigyorogni tudsz, amit beírsz...
A stílusod viszont teljesen összhangban van a neveddel.
De annyira gennyes a szád és a szöveged, hogy többet nem reagálok rá, akármit mondasz, magadra érted.
Az élet olyan, amilyenné tesszük! Egyébként pedig nekem úgyis 42...
Direkt olyanokat sóderolsz, nehogy be lehessen fejezni.
De most - veled ellentétben - mérséklem magam és nem mondom el a véleményemet.
\':..:\'

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
Köszike!
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
LOL te prick mars dolgozni! Méghogy dolgozol... 
Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

Mail to: [email protected]

ja és aki nem tudja,hogy vezesse le a feszültséget az hallgasson vmi zúzosat 😊
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Bár az anyázást nehezen nyelem le.
De most már mindegy.
Szegény Állatgörény-mama nem tehet róla, hogy utódja a torkában hordja a bûzmirigyét...

"Szeressuk egymast gyerekek" 😄DD
De tenyleg minek kell itt feszulni meg stresszelni
feles....
Goreny baratom te meg mennyé idd le magad😄DD
Az a baszott féreg... Kh@oSz
Sajnos dolgozom éppen, majd 5 után jövök.....
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
"Arrol en sem tehetek, hogy anyad csuzlival etetett, de tenyleg nincs ertelme ezen vitatkozni, ugyhogy zarjuk le a temat a kurva anyaddal😄DDD"
Köszönöm, köszönöm. A szavak téged minõsítenek.
Csak az a mázlid, hogy sokkal lámább vagyok annál, hogy ezt rendesen levezessem rajtad valamelyik játszmában. :-)
Tudod, anyukám bevonása ebbe a vitába cseppet sem volt illendõ, ámde a Te szintedtõl tulajdonképpen szinte elvárható. Ha nincs érv, marad az anyázás.
Mivel a téma lezárva, én erre nem replikázok, mert semmi szándékomban sincs bárki édesanyját megsérteni.
Sznájper!
Sznájper!
Sznájper!
Sznájper!
Sznájper!
Sznájper!
Sznájper!
Sznájper!
bumm a fejbe csak shoti van haver
Ezért nem térnék vissza arra a megjegyzésedre, hogy mit csinálnál velem a toleranciád jegyében, kedves Állatgörény.
Érdekes módon evilflower szemét ez cseppet sem csípte pl.
Amúgy kb 1 éve játszom SOFII-õn. Nem hiszem, hogy a témához ennek egyébként sok köze lenne.
Na, részemrõl a témát lezártam. Libernyákoktól elnézést a "buzi" jelzõért innentõl viszont szabadjon nekem is véleményt nyilvánítani minimális tisztelet igénye mellett.
Vágod? (nagyszerû, mert én meg értem... ez generációs különbség, amirõl egyikünk sem tehet)
Egyáltalán nem mindegy. Azért ezt is csak ésszel!
Itt fejezzük is be, majd megbeszéljük máshol, végül is ez sof2 fórum. Még úgyis lesz néhány replika, mire lecseng a dolog, meglesz a 61k.
Semmi közöm a szélsõjobbhoz és Rejtõ az egyik kedvencem.
Tolerancia: szubjektív fogalom, mindenkinek annyi van belõle, amennyit a másik fél (ez esetben a libernyák buzik) a viselkedésével kivív magának.
Jobboldal: mi közöm hozzá?
Baloldal: mi közöm hozzá?
Liberalizmus: mi közöm hozzá?
Kicsit Te is túllõsz a célon szerintem, másrészt Állatgörény beszólásaira válaszoltam.
>>>TeKnó + VodKa + Szivar + Csirkemell + Túrórudi Pówa <<<
És ezt megvitatom bárkivel xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
A valosagra pedig a forumot ertetted?
<..>
Király.
Megvédsz valakit, aki hungaristának vallja magát.
Háttérinformációnak annyit, hogy nicked kitalálóját - Rejtõ Jenõt -, a hungarizmus kitalálói, a nyilasok kergették a halálba munkaszolgálatosként. Biztos õk is a toleranciát gyakorolták.
Na és még egy, a jobboldal legnagyobb pártja úgy foglalt állást , hogy ilyen eszméknek nincs helye Magyarországon.
Vágni vágd te a témát. Én értem. Köszöntem.
A cuccost pedig inkább te told a magad által választott rendeltetési helyére.
Azt nem gondoltam, hogy akikkel egészen jól lehet játszani, a valóságban ekkora seggfejek...