Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NaNoKuTyA
csííít😊

\':..:\'

NaNoKuTyA
ööö, akkor is😄

Allatgoreny
86900

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

Allatgoreny
Hihetetlen mennyire nem vagod, mirol van szo, ugyhogy sztm rakjal muphaszt a logodba😄D

Allatgoreny
Itt nem a jatekrol volt szo, gratulalok😄DD

Fulig Jimmy
Rossz az, aki rosszra gondol. Nekem nincs tartanivalóm a rendõröktõl, úgyhogy akár a Szigeten is ellenõrizhetnek, nálam úgysem találnak semmit. Az én egyetlen drogom a zene, az pedig ma még nem tilos.

Én a kenderlevelet a szépsége miatt tettem bele. Akár hiszed, akár nem. Még jó, hogy nem tulipánt, mert akkor megint kaptam volna a fejemre, hogy micsoda gyökérmagyar vagyok :-)

Az élet olyan, amilyenné tesszük! Egyébként pedig nekem úgyis 42...

Allatgoreny
Nem vagtad, hogy ertettem te buta zsirkutya😄DD

NaNoKuTyA
grat

NaNoKuTyA
Természetesen nem örülnék, ha ilyennel elkapnálak! A legközelebbi naggyûlésen akkor már csak 3.999.999 lennének, és az sok, de nem elég!😊

Az meg hogy a logodba azért teszel kenderlevelt, mert szép, elég habos, már bocs!

Fulig Jimmy
61484
második próbálkozásra :-)

Fulig Jimmy
Szeretem, hogy mind ennyi jót kívántok a többi embernek.
Azért, mert szép kenderlevéllel van kidíszítve a logóm, még nem vagyok köteles szívni, ember.
Vagy szerinted a mákos gubát kajálók mind ópiumnak termesztik a mákot? :-)
Mindegy, nem folytatom, mert tök fölösleges.
Szerintem ignoráljatok, az lesz a legjobb.
Állatgörény pedig igazolta, hogy nomen est omen.

NaNoKuTyA
egy kis vodka?😛

NaNoKuTyA
játék

61028

Erasmus
muahaha akkor képzeld magad az én helyembe, én már ugykezdtem a full-t hogy kedves Tirbe es Alpha baratunk mar az elso nap kikkelt az OBI-ról lOLOLOLOL

Erasmus
lal ...

lady morpheus
a minap is volt egy ilyen hogy felháborodva kérte az emberke hogy ugyan kapcsoljuk már ki a pb t mert ö igy nem tud játszani mert kidobja, és nem mükszik igy a csitje.

bumm a fejbe csak shoti van haver

lady morpheus
és a legidegesitöbb amikor cpecteled és látod hogy szinte koncentrálnia se kell mert ráránt a célra, és mikor rászolsz neki áll feljebb.

NaNoKuTyA
asszem megnyúzlak...

NaNoKuTyA
a #60804-re válaszoltam

NaNoKuTyA
a csabi nem a logója miatt van baszogatva (ha van egyáltalán), és egyébként is ki tud õ állni maga mellett!

Kívávom neked, hogy majd egy közelsem liberális kormány ideje alatt kapjon el egy zsaru mariskával a szádban! Nem vagyok rosszindulatú, de jó lecke lenne neked!

lady morpheus
nos én nem azt mondtam hogy mindenki aki jobb nálam csal. én azt mondom hogy hirtelen jön egy kis nevenincs fasz aki kb tiz perce nyomja és olyan statot nyom hogy néha még te se meg amadeusz se nyom olyat. vágod? én erröl beszélek

jujj tényleg kapok ajit? tökjóó...

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

te meg ilyenkis beszólós

Sáska
öö, nemtudom, majd vmikor😊

Sáska
" bárhol játszol látod hogy jobbak nálad de csak azért mert csalnak. annyira pancserek, hogy anélkül már nem is megy"

Szerintem ez abszolút nem így van... Abból, hogy valaki jobb nálad, nem következik egyáltalán az, hogy az illetõ csaló.
Egyébként is a skill csak egy része a játéknak.. Rengeteg más tényezõ van (pl. configbeállítás), ami növelheti a frag-ek számát. És ezekrõl a beállításokról a játékosok 60%-a sztem nem is tud..

Birk@
te ilyen szóismétlõs lehecc

Birkus Maximus

az egyik "használja" fölösleges... szóismétlés über... melóhely lefárszt...

SPAM PÓÓÓÓWAAA!

PAC nem a te gagyi LameBotodat használja, hanem az ÜberLameBot DeluxUltra edition 6.66-ot használja, amit mellesleg én fejlesztettem

Amúgy mikor gyüssz a kiskulcstartódért?

Amúgymeg így utólag is Boldogságosságos születésnaposságosságot Sásak! Mikor kapom meg az ajándékom a szülinapod alkalmából?

Te valamit nagyon félreértettél...

Fulig Jimmy
Jó, akkor maradjunk ennyiben. Én egyszerûbb vagyok, mint egy rajzszög. Igen. Ezért is szeretem a tiszta játékot.
Légy boldog a csíterekkel és élvezd a sunyi játékot.
Ennyi.
Tiszteltetlek: Fülig

lady morpheus
looool fülig jimmy vs állatgörény. látom jol elvagytok

Allatgoreny
Te tenyleg egyszerubb vagy mint egy RAJZSZOG.😄DDDD

Fulig Jimmy
Amúgy, ha szerinted azt kell leszólni, akit éppenséggel zavar, hogy más nem játszik tiszta lappal, vagyis csítel, akkor nem hinném, hogy az én értékrendem lenne a helytelen.
Tudod, megkötözött nyúlra shotgunnal lövöldözni 2 méterrõl bizonyosan nem nyerne fair play díjat vadászaton...

És ne rettegj, inkább gondolkodj, mielõtt bárkit megítélsz a véleménye miatt.

Fulig Jimmy
A toleranciát éppenséggel ti nem gyakoroltátok CSABI-val szemben, akit megvédtem és azóta engem is folyamatosan basztattok.
Fogalmad sincs, milyen ember vagyok, úgyhogy nem értem, hogy van ekkora mellényed, hogy akármilyen jelzõket rám aggass. (szõke, annyit érdemel hogy pofánbasszam - ami, meghjegyzem, semmivel sem nagyobb szókincsrõl tanúskodik, mint az én elõzõ reakcióm a szõkézésre).
De - kérdem én tõled tisztelettel: minek avatkozol bele? Ha pedig bunkóskodva belekötsz mások dolgaiba, akkor mit vagy felháborodva a válaszomon, hm?

Tisztelettel: Fülig Jimmy

lady morpheus
bocs hogy beleszolok, de elég gusztustalan dolog ha valaki csal.elcseszi a játék feelingjét. bárhol játszol látod hogy jobbak nálad de csak azért mert csalnak. annyira pancserek, hogy anélkül már nem is megy.és igy legyen kedved játszani, hogy az egész nem tiszta. és még bizonyitani se tudod mert a pb nem mutat semmit.ha ennyi vér nincs a pucájukban hogy tisztán játszanak mi a francnak játszanak egyáltalán.

Allatgoreny
Makkhabzsolastol szederjes szaju Fulig Jimmy!

Az On altal kozzetett primitiv hozzaszolasara (ami utal nagyfoku intelligenciajara es bo szokincsere), csak annyit valaszolnek, hogy az emberek irant toleranciat kell viseltetnunk, jollehet, az olyanok, mint TE, kb annyit erdemelnek meg, hogy pofanbasszam egy felteglaval. Az ilyen emberekrol ITT nem esik szo.

Oszinte rettenettel:
Goreny

Fulig Jimmy
Kapd be!

Allatgoreny
Te igy szoke vagy amugy?😄

Fulig Jimmy
Kösz, én tökéletesen tudom, hol a helyem, ahhoz nem kell fû.
Elég, ha tudod, mit akarsz az élettõl.
Ezen a fórumon persze elég, ha valaki beteszi a nemzeti színeke, hogy elkezdjék basztatni. Szerintem ez elég nagy szellemi szegénységet bizonyít.

Itt inkább koncentráljatok a SOF-ra.

Allatgoreny
Ah, ilyen "osregi" sofos szuperidiota arcok miatt kar lenne koptatni a billentyuzetet, eppen ezert te se tedd😉

Fulig Jimmy
Szerinted nem lehet tiszta lapokkal játszani?
Mi köze a csítelésnek a libernyákokhoz, hm?
Minek ezt megint elõszedni?

NaNoKuTyA
ideje lenne már kinyomni a bûzmirigyed!

NaNoKuTyA
😊)

NaNoKuTyA
szívjál sok füvet, azt majd helyretesz!

Allatgoreny
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Mr.Grent
VAZZ 😄

https://grentmedia.hu

ev1l FlOwEr
Biztos õk is genyó libernyákok, mert egy igazi keménytökû übermagyar kölyök sosem tenne ilyet...

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

ev1l FlOwEr
Nem LamaHack, hanem LameBot.
Ráadásul már a 4.17es verziót használom.

Bár tegnap amikor PacMan leugrott az ellenséges spawnnál a kis ház tetejérõl az ellenségek közé Jordan BackSide-on, és másodpercekig váltogatta a fegyvereket egy lövés nélkül, meg nekiszaladt (!!!) 2 ellenfélnek is, anélkül hogy bárkiben kárt okozott volna, akkor megalapozódott bennem a gynú, hogy használja más is az általam kifejlesztett technológiát.....

😄DDDD

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT