Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No tears, please. It\'s a waste of good suffering.
Én a kenderlevelet a szépsége miatt tettem bele. Akár hiszed, akár nem. Még jó, hogy nem tulipánt, mert akkor megint kaptam volna a fejemre, hogy micsoda gyökérmagyar vagyok :-)
Az élet olyan, amilyenné tesszük! Egyébként pedig nekem úgyis 42...
Az meg hogy a logodba azért teszel kenderlevelt, mert szép, elég habos, már bocs!
\':..:\'
második próbálkozásra :-)
Azért, mert szép kenderlevéllel van kidíszítve a logóm, még nem vagyok köteles szívni, ember.
Vagy szerinted a mákos gubát kajálók mind ópiumnak termesztik a mákot? :-)
Mindegy, nem folytatom, mert tök fölösleges.
Szerintem ignoráljatok, az lesz a legjobb.
Állatgörény pedig igazolta, hogy nomen est omen.
bumm a fejbe csak shoti van haver
Kívávom neked, hogy majd egy közelsem liberális kormány ideje alatt kapjon el egy zsaru mariskával a szádban! Nem vagyok rosszindulatú, de jó lecke lenne neked!

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

Szerintem ez abszolút nem így van... Abból, hogy valaki jobb nálad, nem következik egyáltalán az, hogy az illetõ csaló.
Egyébként is a skill csak egy része a játéknak.. Rengeteg más tényezõ van (pl. configbeállítás), ami növelheti a frag-ek számát. És ezekrõl a beállításokról a játékosok 60%-a sztem nem is tud..

Amúgy mikor gyüssz a kiskulcstartódért?

Légy boldog a csíterekkel és élvezd a sunyi játékot.
Ennyi.
Tiszteltetlek: Fülig
Tudod, megkötözött nyúlra shotgunnal lövöldözni 2 méterrõl bizonyosan nem nyerne fair play díjat vadászaton...
És ne rettegj, inkább gondolkodj, mielõtt bárkit megítélsz a véleménye miatt.
Fogalmad sincs, milyen ember vagyok, úgyhogy nem értem, hogy van ekkora mellényed, hogy akármilyen jelzõket rám aggass. (szõke, annyit érdemel hogy pofánbasszam - ami, meghjegyzem, semmivel sem nagyobb szókincsrõl tanúskodik, mint az én elõzõ reakcióm a szõkézésre).
De - kérdem én tõled tisztelettel: minek avatkozol bele? Ha pedig bunkóskodva belekötsz mások dolgaiba, akkor mit vagy felháborodva a válaszomon, hm?
Tisztelettel: Fülig Jimmy

Az On altal kozzetett primitiv hozzaszolasara (ami utal nagyfoku intelligenciajara es bo szokincsere), csak annyit valaszolnek, hogy az emberek irant toleranciat kell viseltetnunk, jollehet, az olyanok, mint TE, kb annyit erdemelnek meg, hogy pofanbasszam egy felteglaval. Az ilyen emberekrol ITT nem esik szo.
Oszinte rettenettel:
Goreny
Elég, ha tudod, mit akarsz az élettõl.
Ezen a fórumon persze elég, ha valaki beteszi a nemzeti színeke, hogy elkezdjék basztatni. Szerintem ez elég nagy szellemi szegénységet bizonyít.
Itt inkább koncentráljatok a SOF-ra.
Mi köze a csítelésnek a libernyákokhoz, hm?
Minek ezt megint elõszedni?

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Ráadásul már a 4.17es verziót használom.
Bár tegnap amikor PacMan leugrott az ellenséges spawnnál a kis ház tetejérõl az ellenségek közé Jordan BackSide-on, és másodpercekig váltogatta a fegyvereket egy lövés nélkül, meg nekiszaladt (!!!) 2 ellenfélnek is, anélkül hogy bárkiben kárt okozott volna, akkor megalapozódott bennem a gynú, hogy használja más is az általam kifejlesztett technológiát.....
😄DDDD
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT