Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
még kis lakást is építettem😄
1etlen hibája hogy nincs fûtés:\
*Posse*T.W.D*
Még belehány a masinámba...
😄DDD
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
amugy csinálunk vmikor 1 nagyobbat fehérváron, 100 fõs helyet találtunk nem drágán, már 1szer be is járattuk. szal ha lesz info majd lököm ide.
vagy tudjátok mit? kinek lenne kedve lanozni? 1 hétvége 100 fõs üzemi étkezdében stb stb
*Posse*T.W.D*
xDDDDD
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

*Posse*T.W.D*
Nem is tudtam.
Legközelebb szóljatok, lécci!
Már ha nem utáljátok a pofámat ezerrel.
*Posse*T.W.D*
😄DDDD

*Posse*T.W.D*
szóval lehetett volna akár több is a végén
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
😄DDDD
only Tibre.....
Erasmus: Muahahah igen Király vagyok.
Erasmus: Hahah okes.
Erasmus: mauahaha jóóó vaagyok, illetve vagyxDDDDDDD
Erasmus: tudom mauahah aggy egy pacsit. :|

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
sokat elárul az emberrõl.
Na persze kár, hogy hiányzik neki ehhez stílus, elokvencia, tartalom és a képesség, hogy a gondolatokat - ha vannak - megfogalmazza.
Az élet olyan, amilyenné tesszük! Egyébként pedig nekem úgyis 42...
Nem lehet mindenki Vodka király, mint ÉééééN xDDDDDDDDDD
Sisere penGe kaszi Nano kuss a vodkaról xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD, kint alig ittam :|
No tears, please. It\'s a waste of good suffering.
De komolyan.
Amit kitapintasz nyelvvel a lóén, az sem az, csak úgy tûnik...
😄DDDD
Írok valamit a fórumnak és azt hiszi, hozzászólok.
Ez bizonyára a nevében rejlõ állati anomáliája lehet.
És még az a kis leereszkedõ "barátom" is micsoda tévedés szegénykétõl.
Ahhoz sokat kellett volna fejlõdnie az emlõsök rangsorában, így nem nagyon megy a dolog :-)
Legalábbis nem tudtam, hogy valakirõl beszélni annyi, mint reagálni a mondandójára... ez stilisztikailag bizonyára nem fér bele a 'vágja' készletbe :-) :-):-)
mások pocskondiázását poénra venni. Evilflower nem hinném, hogy így képzelte a liberális emberideált, mint amit ez az ÁllatGörény bemutatni képes.
Neki úgysem írom meg, mert véresen komolyan mondtam azt is, hogy neki nem reagálok többet.
A kedvenc perverzióit pedig meghagyom saját szórakozására, olyan élethûen ecseteli, bizonyára jó lehet neki minden ilyen alkalom.