Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#mf2>#mf2>Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
<#kuss>#kuss>
"Benned lakozik az Isten országa, és körülötted... Nem paloták fájában és kövében." -> A paloták nem körülötted vannak? Másrészrõl, bennem ne lakozzon senki!Kérjen letelepedési engedélyt.;P
"Nem épületek fájában és köveiben. HAsíts szét egy darab fát, sott vagyok." -> Ha nem a "halott" anyagban leledzik aza bizonyos isten, tehát pl az épületek fájában, akkor ezekszerint ahhoz, hogy megtaláld, el kell, hogy pusztíts egy élõ fát azzal, hogy széthasítod... Ez mekkora kegyetlenségmár?😄 Másrészrõl pedig, ha isten teremtett mindent, élõ és élettelen anyagot, akkor miért nem található meg mindenben az õ nagyságos esszenciája? Szal cseppet paradox dolog ez, nemvéletlenül vagyok ateista. <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#buck>#buck>
Nem kell engem komolyan venni, csak unatkozom. 😄 Telefonügyelet pówa!
http://tatbaratiklub.uw.hu
Vagyis:
"Benned lakozik az Isten országa, és körülötted... Nem paloták fájában és kövében. Benned lakozik Isten országa, és körülötted. Nem épületek fájában és köveiben. HAsíts szét egy darab fát, sott vagyok.
De, ez most, hogy jött ide? 😊 Nemtom, csak hamár felmerült én is beleszóltam 😛
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Písz meg Mir<#banplz>#banplz>
Yo tanulást.<#vigyor3>#vigyor3><#nezze>#nezze><#nevetes2>#nevetes2><#nyes>#nyes><#hehe>#hehe>
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
https://grentmedia.hu
Ha egy tanár, olyanokba szól bele, hogy miért merek elmenni a nagyszüleim temetésére. Miárt van nõm, meg sértegeti a nõmet, az apámat? Te akkor befognád ay pofád??