Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgymeg a hajléktalanos hozzászólásodra:
<#mf2>

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

Sáska
Amúgy meg az elõbbi sok hozzászólásra:

Sáska
szeeeegény hajléktalantól szépszentképettessék<#integet2>

Kaszi46
(várom rá a aválaszt természetesen)

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
jéééézus sze-e-eret tééééged!

(üzenet azoknak akik tudják mirõl van szó😄)

*Posse*T.W.D*

Gugger
loál Panó ! megint befordúltál?!

menj el vért adni! <#mf2>

Pano, te meg nyomassál már be magadról egy képet, hátha belédzúgok! 😄D

Oh, Akuma, az univerzum minden tudása itt csillog szemeidben, te bölcsesség lótuszvirága,te!

<#kuss>

és te jársz? 😛

Namármost!
"Benned lakozik az Isten országa, és körülötted... Nem paloták fájában és kövében." -> A paloták nem körülötted vannak? Másrészrõl, bennem ne lakozzon senki!Kérjen letelepedési engedélyt.;P
"Nem épületek fájában és köveiben. HAsíts szét egy darab fát, sott vagyok." -> Ha nem a "halott" anyagban leledzik aza bizonyos isten, tehát pl az épületek fájában, akkor ezekszerint ahhoz, hogy megtaláld, el kell, hogy pusztíts egy élõ fát azzal, hogy széthasítod... Ez mekkora kegyetlenségmár?😄 Másrészrõl pedig, ha isten teremtett mindent, élõ és élettelen anyagot, akkor miért nem található meg mindenben az õ nagyságos esszenciája? Szal cseppet paradox dolog ez, nemvéletlenül vagyok ateista. <#idiota><#idiota><#idiota><#buck>

Nem kell engem komolyan venni, csak unatkozom. 😄 Telefonügyelet pówa!

sc morpheus
részvétem musa így jártunk <#nevetes1><#nevetes1>

http://tatbaratiklub.uw.hu

Pano
Én az élõ Jézus titkos szólásaiban hiszek, abban amit 1945-ben találtak és Szent Tamás evangéliuma.

Vagyis:

"Benned lakozik az Isten országa, és körülötted... Nem paloták fájában és kövében. Benned lakozik Isten országa, és körülötted. Nem épületek fájában és köveiben. HAsíts szét egy darab fát, sott vagyok.

De, ez most, hogy jött ide? 😊 Nemtom, csak hamár felmerült én is beleszóltam 😛

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

csabawarchief
Nem.

ev1l FlOwEr
Te jársz templomba?

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Pano
szerezz nõt.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

csabawarchief
Hát ezt a karácsonyhoz kötött vizsgaidõszakot el tudom hinni, hogy nagyon szar. Nem azért mert tanulni kell, hanem azért, mert már a karácsony se szent. Nálunk meg már a Mikulás se. Azért Boldog Mikulásnapot Mindenkinek 😉

Ramada
lehet helyeselni. <#beka3><#puszis><#wave>

csabawarchief
<#wink>

RIZLA
Igaz...

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

RIZLA
Nem az egész, csak a kemény mag...<#circling><#crazya><#vigyor2>

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Ramada
normális vagyok..csak nehezen tudom kimutatni. <#zavart1>

andriska
Wanadoonak semmi baja.
Legalábbis a fórum mûködik...

Csõ!A wanadoo nektek is szarakodik?

andriska
Annak ellenére,hogy folyamatosan basztatsz,elég normálisnak tûnsz.
Písz meg Mir<#banplz>

andriska
Most mit csináljak,ha állandóan áll??? 😄D

Ramada
ideviharzott az egész hrs?

Athletic  Bilbo
hello. 😊
Yo tanulást.<#vigyor3><#nezze><#nevetes2><#nyes><#hehe>

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Ramada
örüljél.

RIZLA
<#crazya>

Ramada
nekem a rángatózásról annyit bírt mondani,hogy azért van,mert veri a farkát.úgyhogy ennyit errõl.nem érdekel.mostmár úgysem lesz idõm játszani.jön a vizsgaidõszak.<#falbav>

Ramada
te is megérkeztél?

RIZLA
Pedig Predi már Mlitetted, mi is az a "rángatózás"... 😄DDDD

csabawarchief
Hasonló jellegû gondok miatt fontolgattam, és fontolgatom ma is (bár most már késõ) az iskolaváltást...

csabawarchief
Nah, PAStheLoD legyen a tanum, hogy itt nem egy ilyen tanár van. S hogy miért nem lázadok legtöbb esetben, miért nem szólok vissza? Mert amíg nem nyiltsisakos a vita, addig nincs értelme. Úgyis neki van igaza, ezt megírtad te is, de meg nem értetted.

Mr.Grent
hömm talán azt hogy nemérzékeli jól a pb-t, nemhelyesen lett telepítve, vagy csak szimplán sux a pb. Pl nemkapott meg egy fájlcsomagot, pockettloss miatt stb stb.. Akármi.

https://grentmedia.hu

Pano
ELolvastad jól, azt amit írtam? Tanultam, mint állat. De ezt egy olyan diák, aki nem került iylen helyzetbe az sose fogja azt átérezni, hogy hiába tanulsz 1000L, baszhatod.

Ha egy tanár, olyanokba szól bele, hogy miért merek elmenni a nagyszüleim temetésére. Miárt van nõm, meg sértegeti a nõmet, az apámat? Te akkor befognád ay pofád??

eX
Van bene valami! 😄

!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!

csabawarchief
Tanulni kellett volna, meg nem visszapofázni.

Pano
Meg mindig a tanárnak hisznek, szal' én hiába mondom, hogy ez meg ez volt.

Pano
Mi mást tehettem volna? Ombucman? (vagy hogy a rákba híjják 😄 ).HA a nyakukba uszítok egy iylen "problémát", akkor soha nem végzem el a gimit. Arról nem is beszélve, ha csak bemennék pisálni a wc-be tuti kapnám az igazgatóit, hogy "cigiztem" 😊. Aztán 3 után ki is basznak.

andriska
<#banplz>

Ramada
<#zavart2>

andriska
mindegy. legalább a falon nem lövök át 😄

andriska
ez az hogy akkor is rángatom,szal nincs kire ráálni.akkor mi itt a baj?

RaSTaBaNDiTa
mert az sv_cheat.log ban van a lebukott csalásokkal (aimbot, multihack) együtt<#pardon1>

RaSTaBaNDiTa
pb guruk ez mit jelent? :<10.05.2004 14:38:06> VIOLATION (PB INTEGRITY) #10006: **játekosnév** (slot #2) Technical Violation: Failed PunkBuster Integrity Check

Lest4t
ezzel nem értek 1et.....

RaSTaBaNDiTa
ha predi aimbotol akkor nagyon rosszul csinálja mert nemlátszik meg a játékán

Lest4t
Az miért van, hogy MINDIG rángatod a célkeresztet, még akkor is, ha nem látni ellenséget?