Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudjátok, a vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
Hagyjátok abba legyetek olyan drágák!
<#law>#law>Písz.
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
\':..:\'
Én egy egyszerû magyar diák vagyok. Az állampolgárságommal pedig nem csak jogaim, hanem kötelezettségeim is vannak.
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
*Posse*T.W.D*
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
tudna nekem valaki írni egy "értelmes" demofelvevõ/lejátszó/avibamentõ configfile részletet? akár egy scriptet. a demot még felveszem, de mikor lejátszanám, mielõtt betölti, kilép valami hibaüzenettel...
thnks
Amúgy akuma: a fa és egyéb a templomokra utal. Következtetés => nincs szükség a templomokhoz ahhoz, hogy meglegyen a kapcsolat Isten, Jézus és közted. Ezért nem hajlandó az egyház elismerni a tekercset. De, téma off 😊
Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?