Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaszi46
totál kész vagyok attól ahogy fogalmazol kedves Csaba a Magyar Köztársaság fiatal és hányattatott sorsú mintapolgára

*Posse*T.W.D*

csabawarchief
Jogos, de igaztalan.

Sáska
" Innentõl fogva nem is fogok válaszolni arra amit írsz, "
ROFL
<#zavart2>

csabawarchief
Hát a gép téma az jó. Jelenleg szervízbe van a monitorom, úgyhogy egy 60Hz-en pöfögõ cseremonitoron ásztatom a szemem. Ami nem baj, mert végülis csak este ülök ide 1-2 órára, de lényeg ami lényeg, hogy ha akarnék akkor se nagyon tudnék játszani, meg már fennt sincs a game.

Kaszi46
<#kuss><#idiota>

*Posse*T.W.D*

Mr.Grent
KASZI MI A HIR A LANPARTY-RÓL? Szerintetek meghalja?

https://grentmedia.hu

Mr.Grent
Jaj ne is mert akkor egy világ dõl itt össze mindenkiben. Jaj haggyál már ezzel a frázisoktól fröcsögõ baromsággal. Csináld meg a géped és menj toljál két kört a jor1-en és lehiggadsz. A snipert meg kerüld el messzire.

Eldurran az agyam a baromságokon....

csabawarchief
Lehet vitázni, lehet érvelni. Lehet az is, hogy csak az egyik, vagy csak a másik félnek van igaza, még ha az adott odal nem is ismeri el azt. Azonban, ha átmegy a dolog a másik rágalmazásába, akkor annak onnantól nincs értelme.

csabawarchief
Te a #64606os hozzászólásra válaszoltál, ami válasz volt a #64604es hozzászólásra (Te egy beteg vagy csabi, vagy elvakult). Lehet tépni az idegeket, belõlem nem tudod kihozni, hogy rosszat mondjak rád, ennél azért kicsit erkölcsösebb, és békés vita-pártibb vagyok.

Mr.Grent
Jah minõsít. Miért is? Mert én szóltam hogy plz tegye máshol közzé mindenki a magából jövõ szó áradatot ami nem kötõdik a sof2 fórumhoz vagy a scene-hez.

Mr.Grent
Az van 😄

csabawarchief
Rendben. Én tiszteletben tartom a te véleményed is, de azt azért biztos tudod, hogy ez valahol téged minõsít.

Pano
Vélemény: pff, lol

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Mr.Grent
Te egy beteg vagy csabi, vagy elvakult, de legalább értelmezd már a mondataid.

csabawarchief
Szerintem ezen az oldalon, ami körülbelül 70 hozzászólást tartalmaz, egyetlen egy politikai témájú hozzászólásom van, egy nem általam belinkelt képre reagáltam.

A véleményedet meg nyomdafestéket nem tûrõ módon nagyon jól le tudod írni, ezért le a kalappal. Ilyen stílusú hozzászólásra nem is érdemes reagálni. Ha valaki a másikra bármilyen negatív kritikát ír, akkor megy a 'peace'-ezés, a te hozzászólásod pedig virágzik a másik szidásában. Azt hiszem erre szokás azt mondani, hogy kétszínû. Utolsó szó jogán ennyit tudtam hozzátenni, a moderátorként minõsíthetetlen hozzászólásodhoz. Innentõl fogva nem is fogok válaszolni arra amit írsz, mert egy nem nyíltsisakos vitának nem látom értelmét. Hisz, mivel a lehetõség megvan, a másik véleményét töröljük ki és ennyi. Jó munkát a törölgetésekhez!

Mr.Grent
Na figyelj kiscsirke, nem azért törlöm mert megtehetem, mert hiddel megtehetné más is, ha õ lenne a házigazda, vagy rájárna a moderátorok nyakára. Hanem azért mert nem csak az én szemem csípi, hanem másét is. Eddig sem voltam róllad túl nagy véleménnyel, azon kívül hogy tisztellek olyanért amit magadról hiszel, de te régen is ilyen voltál, és ilyen is maradsz, tehát fejezd be és húzzá a politik fórumba, vagy keresd meg emilben az említetteket, a SOF2 topicot meg nagyívben kerüld el. Annyira elragadott már a dolog hogy mindenki kiröhög amiért nem veszed magad észre. Te igy látod, más úgy. DE NE BESZÉLD BE a másiknak.

Kaszi46
<#eljen><#worship><#taps><#worship><#eljen>

*Posse*T.W.D*

csabawarchief
Törölj csak, hisz megteheted.

"A küzdelembõl fõként azok kerülnek ki gyõztesen, akik jobban szeretik a küzdelmet a sikernél." (Lucian Blaga)

Mr.Grent
Na ma azthiszem betelt az a bizonyos pohár! Ez itt egy közösség ez itt egy fórum, vannak elviselhetõ dolgok és vannak amik nem, egy két offtopic, belefér, sõt többségében már csak az folyik, vagy scene egymás mulattatása, de felhívnám mindenki figylemét, hogy fogom és minden olyan dolgot ami csak kicsit is úgyérzem hogy nem ide tartozik, gondolok itt a politikáról, az egymás életszemléletét letahózó megjegyzésekrõl stb.. sorolhatnám azt törlöm, esténként arra 2 percre bekapcsolom a gépem még a melóhelyemrõl is.

Aki úgyérzi hogy mekkora magyar az húzzon a pilitika fórumba. Ha nemtucc értelmesen hozzászólni a fórumdolgaihoz akkor ne tedd. Nemirnám le a közhelyes poént a segglukról.. Kéretik befejezni.

Sáska
lehet, hogy számodra nem az, de magasabb körökben ez kizárólag politika...jobb, ha ezt belátod..

Skiper
Minõsítelek, mert nem vagyok az öcséd, semmi közöm nincs hozzád, és ez nem politika, fogd már fel! Buta vagy, nincs mit tenni, haljál meg

gyuri http://gyur6.uw.hu

csabawarchief
Nincs értelme ...

RIZLA
Colin McRea Rally 2...és nincs tovább.....😄

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Clint EastWooD
kiccsalád, min it csücsûnek.
Há mijaza khét év?mji?
A tjaládjáéü ül! NemMáté!!

A jizé Mityulás bátyi hotta

a Winows lefagyott fagyás közben...

Kaszi46
inkább ezzel offoljunk mint azon amocskos politikan veszekedjünk!😄 mer jön egy jobbos kap egy balost, jön egy balos kap egy jobbost<#boxer><#gun><#violent><#boxer>

*Posse*T.W.D*

Clint EastWooD
Hitetlenek kedvéért berakok még egy uccsót de már csak linkelve mert még szó éri a házat, hogy offolok, pedig csak a fültõl fülig ér az arcom 😄😄😄

Ugy nézhetek ki mint egy jóllakott napközis 😄😄😄😄

DC + csello

Kaszi46
van gyereked?😄DD

*Posse*T.W.D*

Clint EastWooD
Elõször csinál ilyet a csellóm...
Most az a durva hogy azt hittem majd szépen lelassul, de ez baszik 😊))))
Most megint 317 el jön és nem akar lelassulni...
és 2,81 Gb nál tart a teljes...

ÁRKÁD überbefosáslámatrágyaszardomb viszetõs segglyuk hintõporos játék meg nem nekem kell 😄😄😄😄

Ugyhogy buktad barátom <#idiota><#idiota><#idiota>
Csak már egy fél éve nyaggat a gyerek hogy szedjem le,és má kicsit unom 😊

Amugy tegnap leszedtem a
Colin Mcrea rallly 4-et / 5 óra
feltelepiettem /fél óra
kipróbáltam /5 perc
Uninstall /20 perc

<#levele><#levele><#levele><#nevetes2><#banplz>

Kaszi46
már megint azokat a rohadt arcade fostaligákat töltöd?? ugylátom multkor nem használt a szentbeszéd😄Dd

amugy nekem multkor dc-rõl adsl el kapcsolattal 8 perc alatt jött le az 1cd-s film!!!!! igaz lejátszani nem tudom, sztem nem codec hiba miatt. valószinüleg hibásan szedte le, de letöltési sebességnek 1.35MB\secet irt vagy mit. be is raktam a gyereket kedvencnek(t1es kapcsolat volt feltüntetve nála). sajna szkrínshotot nem nyomattam ugyhogy vagy elhiszitek vagy nem😄 a neve amugy caesar

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
há tudom bázdmeg😄DDD

*Posse*T.W.D*

Clint EastWooD
Már lassulok <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Clint EastWooD
Nem akarom én kikapcsolni!

Reggel számolgattamhogy kb 6 óra altt töltöm le a 4.1Gb erre tessék Másfél óra mulva kész, oszt töltöm 3 órája 😄

Ramada
persze. nekem mindig 0,00002-vel döcög a letöltés,hátralévõ idõ 325millió év...<#beka3>

RIZLA
nagy piros gombot már próbáltad...<#nyes>

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Ramada

Clint EastWooD
Nah Bazzeg Csello-m lefagyott/ujraindult azóta nem tudom lelõni!!!

Reggel még minden rendben volt és 180 K val töltött... Mióta ujraindult a modemem 300-400 K val töltök...

Most perpill 424 <#pardon1>
És nem a DC++ bug...Mozilla is 400 on tölt :|

Ahol változik a zöld csik szine ott szakadt meg a cselló...azóta meg van vadulva

Míg ezt megirtam ennyi jött le

<#help><#help><#help><#help><#idiota><#szeret><#nezze><#kuss><#email><#hehe><#nyes><#mf2><#mf2>

RIZLA

Sáska
ö Rád csak az 1. sor vonatkozott<#zavart2>

Okok, megyek már! <#gonosz3>
<#idiota>

(hogy értsétek is, miért írtam: vezetéknevem Orosz) <#alien2>

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

Kaszi46
kösz BAZDMEG még rüszülök rajta egy keveset

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
neked nem volt egy évig neted ugyhogy te nézted a tv-t nem mi\én.😄
a másik meg nem arrol beszélsz amirõl én te jobbos balos😄DD

*Posse*T.W.D*

Sáska
Nagyonsok- kevés. Pontosan nem emléxem. A 2. mapon hk2-n már olyan idegesek voltak, hogy az egyik gyerek kilépett spect-be, s nézett minket😊, de nem szóltunk, mert nem osztott/szorzott. Aztán meg az egyik szó nélkül kilépett, túl nagy volt a nyomás Nyihaha<#integet2><#hehe><#hehe>

Sáska
najsz lógó<#eljen>
Amúgy meg én is ideírnám a véleményem, mert lenne mit hozzászólni, de nem akarom szétoffolni a topicot😊 Nehéz kibírni<#hehe>

Clint EastWooD
Világ proletárjai egyesüljetek!

NaNoKuTyA
igaz, én se szeretek ilyen témákba belemenni, de néha nem bírom ki! legyen béke😊

\':..:\'

Clint EastWooD
Ruszkik haza!

Hooligan
Ha lenne olyan téma ami nem a jobb ill. a bal oldalról szólna , akkor nem lenne népszavazás.
Mellesleg azért nem kifejteni véleményt mert az netán egyezne egyik vagy másik oldal véleményével....BAROMSÁG.
Azért ne legyen saját véleményem mert netán az épp egyezik egyik vagy másikéval???pfffff no comment
Sok TV-t néztek, ahelyett, hogy.....
off téma.

AMD64 3200+venice@2600MHz,Zalman 7700, DFI NF4U-D, 2x512 SuperTalent DDR/466@520Mhz, Gigabyte 6600GT,Samsung 160GB SATA, Pio108,Sir-tech 410W

Kaszi46
1 vmi kimaradt. sokan sajnos azert nem mentek el mert megint jobb és bal oldalnak lett beállitva az egész. szoval az a baj ha szavazunk vmire akkor az mindig egy olyan mellékízzel történik, hogy valamelyik párt mellett foglasz állást.

*Posse*T.W.D*

HRS Tboy
hát igen. ha bocsánatot kell kérnie valakinek, akkor azoknak akik vagy nemmel szavaztak vagy nem mentek el szavazni. aki úgy gondolta, hogy minden magyar nemzetiségû embernek joga van magyar állampolgárnak lenni az igennel szavazott, aki önzõ módon az anyagiakat vette figyelembe az pedig nemmel. az nem ment el szavazni akinek nincs véleménye, döntésképtelen vagy úgy van vele, hogy nekem aztán tök mindegy mi lesz, az a lényeg, hogy én magyar állampolgár maradok, a többi magyar meg le van sz*rva. akkor most ki is a birka?

csak a sof... Aki viszkető seggel fekszik az büdös ujjakkal kel.

Shogun
:FFF háttte készvagy😊)

amugy meg sztem kell egy kis vita ide is barmilyen tmában
az teny hogy nemkene tulzasba vinni de igy van elet a topicba😊

de egymast tenyleg ne sertegessuk az felesleges
en azert nem is mondom el a velemenyem errol a valasztasol mert nemnagyon latom at a tmat de sztem aki igenre szavazott az a szívére hallgatott aki nemre az meg az eszere<#rolleyes>

Az a baszott féreg... Kh@oSz