79689
sof2.jpg
  • ChMx
    Sajnos úgy néz ki, hogy nem tudjuk tovább finanszírozni a KurvaBazmeg OBI portot, ha valaki úgy érzi hogy beszállna anyagilag akkor szóljon és akkor együtt fizetve tovább is mehet az inf obi gyilkolászás.
  • Clint EastWooD
    Nem írtam, hoyg te voltál
  • ChMx
    Én soha nem rúgtalak ki szerverről.
  • PuLZeN
    király, pénteken 15:00 tól bármikor jó az INF.Tőletek függ ;)
  • Kaszi46
    jertek infelni mserv.3obi

• RIZLA
    GG wasd!! GG csiguszok!

Állat....thc a beugrásért.
    Sry a tegnapi war alatti elötti, és utáni LAG-ért(sacc/kb 800-as pingel nem volt tul rozsás)
    köszi még egyszer, hogy nem lettem bannolva :DD

és ujra csak sry sry sry:(

Kaszi....... vazzeg, tuti +hekkelted a csapatomat Penge révén xDDD ezért még számolunk!! :DDD
    Pene..... köszi a részvétet ujfent :/

és köszönjuk a sportszerü hozzáállást wasd! Moooo respect!!
  •  eX
    Nem vitatom izgalmas és pörgős meccs volt! :)
  • Pigo
    ...
  • LES FORZA INTER
    NEM te NEM lehecc okosabb: biológiailag lehetetlen, bizonyított tény:
  • LES FORZA INTER
    pl. ma este vki nem ér rá infelni?
    A cseréket sztem lehetne úgy megoldani, hogy fixek, előre lebeszélve, mindenkinek bemutatva, hogy kik azok. A cserék pedig váltott rendszerben lennének, a lényeg, hogy összesen ugyanannyi meccset jáccanak, VAGY nincsenek, és minden csapat 1el több emberrel létezik, és 6-ból 5 vagy 5ből 4 bizti tud jáccani.
  • Lest4t
    tényleg gg volt, sztem annak kéne örülni h egyáltalán sikerült cserét szerválni..
  • Birk@
    Egyébként nem kell félteni az ilyen Görényeket, elég sokat kibírnak azért Szerintem csak annyi a gond, hogy kereken annyi playa volt mint amennyien jáccottak, ennyi. Nem jó a soksok admin se, ezzel nem volt baj, mindig mindenhol ottvoltak, ha bevállalják, haddcsinálják, nekem teccett a dolog. Leaderek dolga, hogy eldöntse ki jáccon max és ki nem aznap, de legtöbbször ugyse lenne mindenki ott :)
    Szal 7 fős csapat simán elférne szvsz.

Az meg hogy ennyi az üzenet csak hab a torkán :p Egyébként ha már igy belejöttünk, lehetne többet találkozni inf-re :)
  • Pigo
    Én is csak hálálkodni tudok!Igaz utolsók vagyunk a csoportban,de azért én nagyon élvezem az egész CUP-ot.

Mint minden első próbálkozásnál itt is akadnak problémák(nincsmegateames,meccsriportírásos,bilikiborulós,balhésos),de majd a jövőben okosabbak leszünk minden tekintetben(feltéve ha nem issza el mindki az agyát,meg tép be mint ZiZi).

CLint: SZVSZ a két ünnep között azért volt CUP,milve az emberek 90%-a szabadágon és otthon van!!!(Pont ellentek játszottuk azt a wart,és 4v4-be nyomtuk le szolidalitásból[NAGYMENŰ RULZ[#nezze]])

A riport íráshoz meg annyit még,hogy a 2db ladder is ugyan úgy (közösen) megtudja írni a riportot(gondlom én),és átküldi Állatnak vagy Chemo-nak!
  • czazsi
    Szerintem is sokat vállaltatok Chem ill Görény! A következő kupára több admin, több cikkíró kell! Úgy minden gördülékenyebb lesz! Talán ez a kupa az egyik legjobb ami a SOFon történhet... Minden elismerésem skacok! Jah, illetve a WASD csapat többi tagjának köszi-puszi!!! WASD POWAA!
  • Sáska
    Én is megköszönném a szervezőknek, hogy biztosították a kupát és a szervereket, valamint hogy idejüket áldoztánk a game-re, s ránk.

A legfőbb célját szerintem elérte a liga: újra pörög a fórum, s összehozta a magyar playereket.

gj*
  • Clint EastWooD
    Nekem semmi bajom nem volt a kupával, sőt örültem a kezdeményezésnek.

Dolgozom, elég sokat, és melette főiskolára járok levelezőn, Safi volt a megbízott időpont egyezetetésre. Minden waron ott voltam időben, ha kellett du. 5 kor, vagy este 11 kor is (Csak nehogy a fejemhez vágja valaki, hogy rajtam múlott). Sajnos a mai napig nem tudom megérteni, hogy miért volt kötelező két ünnep között is warozni, mindegy nem akarok feszültséget szítani.

Első megmérettetésünkön már kiderült, hogy nem vagyunk 5-en. Nano eltűnt mint a kámfor, majd csak napokkal az első második forduló környékén került elő újra. Az első csatározásom itt volt chmx-el a játékoscsere körül. RSM jött volna, leszavaz-(ta)(ták), jött Dragon. Ez rendben mert talán tényleg erősek lettünk volna, de! Azt azért elvártam volna a csapattól, hogy egy mikrofont beszerezzenek a játékok idejére (nemsok tényleg 1000 HUF talán), kivétel Safi és Kriisz26-27, akiknek ezúton is köszönöm a jó játékot és segítséget!!!

Végszóként annyit szeretnék csak mondani, hogy nagyon jó ötlet volt a liga, mert tényleg összeszedett volna játékosokat, de SZVSZ az adminok túl sokat vállaltak be, sok csapat, sok játékos, riport írás, etc... nyilván ezért borult ki a bili többeknél is.

Nem személyemmel szembeni utálatodnak fogom fel azokat a szavakat amiket hozzámvágtál Chmx, hanem annak, hogy túl sokat vállaltál be és nálam szakadt el a cérna. Ettől függetlenül a random "kick"-elést nagyon nehez tolerálom public port-on, anonim adminoktól.

További jó játékot mindenkinek.
  • ChMx
    Srácok köszönünk minden elismerést, tényleg igazán sok munka van mögötte a részünkről. Amikor kitaláltuk ez a kupát Görénnyel meg sem fordult a fejünkben hogy 12 csapat lesz, az hogy ez így összejött hogy csak magyarok szerintem óriási dolog. Gondoljatok bele milyen kevesen vagyunk és mégis összehoztunk 12 csapatot. Mivel ez az első kupa amit szerveztünk, számos dologra nem gondoltunk, de szerintem egy nagyjából egyformán érint minden klánt vagy így vagy úgy. Soha ne felejtsétek el hogy a lényeg hogy FUN legyen.

A jövőre nézve rengeteg dolgot átgondoltunk, pl a csapatlétszámot is ami lehetne csapatonként 5 vagy 6 játékos, ami persze rögtön felveti a problémát hogy ha megvagytok 7en egy meccsen akkor ki nem játszik.

Úgy gondoltuk azért 5fős a csapat mert 1 hét alatt van legalább 1 időpont amikor mindkét csapat ráér. A probléma az, hogy egyes emberek kiestek a kupából, vagy nem érdekli őket vagy egyéb okoból nem tudnak megjelenni a meccseken. Ezen emberek helyére tartalékjátékosokat állandósítottunk, így lassanként elfogytak a cserejátékosok.

Erre tényleg nem számítottunk. Most ott tartunk hogy kénytelenek vagyunk olyan cserejátékosokat megkérni, akiket azelőtt soha nem láttunk játszani lásd: csoki.

És végül azt se felejtsük el, hogy egymásért és a jó társaságért játszunk, ahol Görény játszott kupawaron valamelyik csapatnál, az a meccs már előre eldőlt (3v5) de a lényeg hogy játszunk!

Szerintem majdnem mindenki gazdagabb lett egy vagy több élménnyel mióta tart ez a kupa, Görény és Én továbbra is azon leszünk hogy jól érezzétek magatokat, és tovább erősítsük a magyar játékosok közötti összetartást.

Problémák meg mindig lesznek (sise klimax, stb) have fun.

•  eX
    Hmm....

Nem rajtatok akattam ki!
    Imádom a SoF-ot ha nyerek ha vesztek! Nem mondom, hogy mindegy a véeredmény! De nem gyulladok tőle iszonyatos haragra és nem lesz bennem inger, hogy széjjelkapjam a klaviatúrámat!

Egyszerüen csak az esik szarul amit Birka is írt

És a hozzászólásomban még a szándék sem volt meg, hogy hibáztatni vagy felelőségre akarok vonni!

És télleg minden elismerésem a Kupa alkotóinak! Köszi a lehetőséget a warokra... (csak egy picikét kiakadtunk a srácokkal)

• Shadi
    én is akarok warozni
  • LES FORZA INTER
    ja ui péntek infre bérelek 1 helyet. Mikó' lesz?
  • LES FORZA INTER
    Nem szeretek ilyen véleményezésbe beszállni, de most kivételt teszek.
    A kupa megszervezésénél már sejteni lehetett/kellett volna/, hogy mivel ez az első kupa, lesznek nagyobb gondok. Ez itt most ki is bukott a cseréknél, és Chemo Clint félreértésénél. DE sztem ezt a kupát így be kell fejezni, ahogy elkezdtük, senkinek nem kel megsértődni, kiszállni, hanem öszegyűjteni a hibákat, félreértéseket amik voltak, közszemlére tenni, a következő kupa INDULÁSA ELŐTT bejelenteni, tisztázni mit hogyan kellene módosítani az élvezhetőség és fair play kedvéért. A hiányzások másik oldala sztem, legalábbis sztem (magamat látva: félévi anatómiavizsga előtt 1 nappal kupamecsen jáccani:)) most a vizsgaidőszakban és a félévlezárásokban keresendő, ami a köv kupánál elvileg nem fog előfordulni, januárral be is fejeződik ez, onnantól már főleg a dolgozókhoz kellessz igazítani, ami kevesebb időpontütközést eredményez majd.
    szal a LÉNYEG: HAVE FUN(ha másként nem megy : HAVE AN ABSINTHE), a következő jobb lessz, és semmi sértődés, peace!
    bakke'mennyit írtam, sry, és ha vki elolvassa köcc.
  • Sáska
    nekem jónak tűnik az inf péntek este. Pontosítsunk, hogy mikor
  • PuLZeN
    Kalóz meg csery mindig végig ott voltak! pedig a team magukra hagyta őket:) sise vannak még hősök ;)
  • PuLZeN
    Kaszi egy HK1 et kéne tolni valamikor:D
    Visznya akarom adni amit tegnap kaptunk:D:D:D:D
  • PuLZeN
    Hi all!

Ex, nézd mi 3 an voltunk amikor beállt Állat ígyis 4 vs 5 volt és győztetek 11 ponttal. Nem mindegy mennyivel győztök?:D

WASD-nek pedig köszönjük hogy igyekeztek egyenlő esélyeket biztosítani nekünk:)
    Vállaltuk volna máshogy is:D de ez szép volt tőletek kösz!
    GG volt!

Nem gondolom hogy Kalóz, Csery vagy én hibáztathatóak vagyunk.
    Valaki nem jött el?talán mert baszik rá:) hát nemtom mennyi közöm van hozzá hogy dönt.Legfeljebb szívok miatta. anyázzak? ennyire nem érdekel..
    Eddig még sosem voltunk meg rendesen:D és mikor sírtunk emiatt? eccer se.

A következő kupán megleszünk mi is remélem:) és akkor végetek putták :D

INF parti pénteken?:o kinek jó és mikor?
  • Hybrid v2
    Teljesen egyetértek azzal, hogy az emberpótlást meg kell oldani, ha lesz következő kupa (remélem lesz ). Elvben a mostani is jó, de tényleg gyengébb beállók kellenek, mert tény, hogy most megéri "nem meglenni... Ilyen Zidaneokkal, meg Ronaldinhokkal van tele a kispad.

Mi meg szoktunk lenni, de valószínűleg a következő meccsünk INF részére négyen el se megyünk, Kaszi úgyis megnyeri nélkülünk is...

WASD powaaaa!
  • Birk@
    Egyébként a lényeget kihagytam; mivel látom, hogy ezzel együtt mennyi munka fexik benne az egészben az adminok részéről, szeretnék egyben gratulálni nekik a szervezésért, és a war-kommentek formájában érkező tudósításokért :p szar tx
  • Sáska
    Hiába, nincsenek már hősök...
  • Birk@
    Homár Wins :) GG hozzá tényleg izgalmas meccs volt, pár dologtól nem tudok csak elvonatkoztatni, de azt majd inkább alant írom le, hogy ne keveredjen össze a meccs objektív értékelésétől :DDD Szóval gg HoMaR!
    -------
    Okulásra szeretném leírni az utolsó 4 meccsünket:
    (adalék:Mivel 3C-nek gondja van zresttel (vagy valamivel)vmi, max 5 percenkent kivagja a szerver, szal összes inf 40%an 4en vagyunk, tudom ez a mi gondunk)

első meccs: Ottvoltunk 5en, ellenfél 3an... Szinte már poén szinten, Görény beállt, a végén nyertünk. jót röhögtünk, de ladder meccsnek 0 volt.

2.vagy 3. meccs: WASD, nagyon jók voltak, simán kikaptunk.

2.vagy 3. meccs: Ellenfél megint 4en, mi pedig nyertünk (bár megkaptuk hogy miért vagyunk bunkók és nem 4v4ezünk).

4. meccs ellenfél 4en, mi 5en, csere beáll hogy 5v5 legyen, mezőnyben élen Lestattal messze túlteljesítette a csapattársait. (Azt hiszem Bandi helyett jött a csere, ő nem tudom hogy lő).

Konklúzió. Mi midíg ott voltunk az összes meccsen, (a csoportunkban ezek szerint egyedülállóan... Kaszi azt hiszem Ti megvoltatok) de egyedül 1 volt nevezhető annak... (wasd) Az utolsón meg ugy kerültünk a végén emberhátrányba, hogy mi voltunk többen... Szal meg kell hogy mondjam, warozni bármikor szívesen nyomulok bármilyen csapattal, de így az egész ladder értelmét veszítni, ráadásul mivel az alap kiosztás nagyon jól el volt találva, az ilyen változtatásokkal (csere, kevesebb ember) pont az értelmét veszti el az egész... :S

Na mind1, csak kicsit már beleuntam, hogy mi folyton megvagyunk és emiatt vagy álljunk ki, vagy nyakunkba kapunk egy 3x/1x-es fragaránnyal végző embert... :p megmondva az őszintét, 100x jobb élvezetet nyújtanak a néha összejövő random inf-ezések, mert ott nincs ez, és lehet szimplán a sof öröméért lőni. Szar érzés, hogy mi itt küzdünk és dolgozunk abból amink van (én vagyok a leader, szal gondolhatjátok mennyink van... :DDD) tudásunkkal, más meg szarik lőni jönni mert úgyis lesz valaki aki beáll (vagy másért). Ez így már nem ugyanaz. Ha valami vakot ültetnének az adminok cserének, talán nem lenne ennyi létszámhiány :))). Na mindegy, kicsit elment a kedvem a dologtól, perpill remélem nem jutunk tovább :S Pedig egénsz megkedveltem az NMH-t nagyon jó az összetartás a csapatban
  •  eX
    Hát srácok most lett vége a warnak! Szép volt jó volt köszönöm ennyi...
    Na jó én nem akarom befejezni mert szeretek játszani és akarok is meg jó arcokat ismertem meg a clanba akivel vagyok!

De van egy dolog amin nem csak én hanem a NMH tagjai kiakadtak!
    Nem tudom hanyadik warunkon vagyunk túl... Talán a 4.-en! De egy war sem volt, hogy meglett volna rendesen az ellenfél a kiírt tagokkal! Mindíg jött valaki valhonnan! És általába aki jött az volt a TOPon!
    MOst pl Csoki jött! Nem tudom ki ismeri ki nem mi csak néztünk mint a Rozi a moziban!

Eddig eliveseltem okés egyszer kétszer belefér! De most kiborult a bili!
    Szóval valamit kellene csinálni mert akkor a csoportoknak nicsen semmi értelme ha ez így megy tovább!

Szóval valkik ott fenn SoF istenek hallgassátok meg imámat és tegyetek valamit ami jó a népnek! Mert ez így nem állapot!

eX voltam.... Ennyi
  • Alkohol sveda
  • czazsi
    Tom&Jerry
  • Pigo
    Ez egy szívszorító történet ami Hepienddel végződött!!!
  • X P A
    LOL
  • Sáska
    Csemó megoldotta

ChMx says:
    egyebkent nezz mar meg neke mvalami
    ChMx says:
    vezerlopult internetbeallitasok kapcsolatok
    Isti- Breda says:
    várj, mert most a gép van bekötve
    ChMx says:
    az nem baj
    Isti- Breda says:
    rákötöm az asztalit a routerre
    Isti- Breda says:
    és a notebookról bejelentkezek
    ChMx says:
    nezd meg elobb
    Isti- Breda says:
    az ingyenes wlannal
    Isti- Breda says:
    ok
    Isti- Breda says:
    ninics ott semmi
    ChMx says:
    van alul olyan hogy lan settings
    Isti- Breda says:
    igen
    ChMx says:
    klikk
    ChMx says:
    mi van kipipalva
    Isti- Breda says:
    semmi
    ChMx says:
    zsiir
    ChMx says:
    akkor most ugyanezt nezd mar meg akkor ha routeren keresztul tolod
    Isti- Breda says:

Isti- Breda says:
    akkor brb
    ChMx says:
    egyebkent a masik ami lehet
    Isti- Breda says:
    mert meg fogok szakadni
    ChMx says:
    ami fele az internetert a gnh32
    ChMx says:
    ja ok majd dfolytatom
    Isti- Breda says:
    k
    Isti- Breda says:
    lol
    Isti- Breda says:
    nem csináltam semmit
    ChMx says:
    lol
    ChMx says:
    :D
    Isti- Breda says:
    csak átdugtam a routerbe a kábelt
    Isti- Breda says:
    és van net
    ChMx says:
    :D:D
    ChMx says:
    latod milyen jo hogy radszoltam wazze
    Isti- Breda says:
    Isti- Breda says:
    szenk jú
    ChMx says:
    :)) ne tudd meg milyen nehez volt
    ChMx says:
    ChMx says:
    na orulok hogy megy fasza minden
  • Sáska
    igen, ezt csináltam, innen lehet futtatni a router varázslóját:)
  • sanyiszeged
    persze
    [email protected]
  • Pano
    megadod az msn címed, akkor tudok egy jó drivert küldeni ehhez a karihoz
  • sanyiszeged
    voltam én is az oldalon, de nemtaláltam ehhez a kártyához drivert...
  • Clint EastWooD
    Nvida.com