41382
***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
#5912 A több ramnak az élsimitás bekapcsolásakor és a nagyobb/több textúrák alkalmazásakor van jótékony hatása. Szvsz egy 6800GT-ből (vagy akár egy X800-asból) inkább a 256-osat érdemes... -
#5911 Háát inkább a 256megás...bár nemtom, hogy a barton ki tudja-e hajtani. -
#5910 na akkor az ATi -tol eltekintve...
ASUS V9999GT/TD GeForce 6800GT 128MB DDR, DVI, TV-out (brutto) 85.750HUF
erdemes vagy inkabb 256MB -osba erdemes invesztalni?! -
izb #5909 Szerintem abból simán vesz ha nem is újjonnan,de használtan valami jó kártyát!! -
#5908 na ez egy jo kerdes... 75.000-80.000HUF - idealis?! -
izb #5907 Mennyi lóvéja van rá?? -
#5906 X800/X800Pro -bol melyik erdemes venni? en nem irtam egy szoval sem hogy kozepkategorias kartyat keresnek neki -
#5905 eléggé -
#5904 6600GT...atinak nincs most AGP -s középkategóriás kártyája...szopó... -
#5903 havernak kene egy uj videokartya
proci - AMD Barton 2500+
ram - 1GB (400mhz dual ddr)
videokari - connect3d ati radeon 9600 128mb
valami ATi kene milyet erdemes most venni? (PCI-E kilove) :)
-
#5902 tessék -
NeOhu #5901 Gigabyte 6600GT-ről milyen a tapasztalatotok ? -
Cicero #5900 ok -
#5899 nem
ez az első lídtek 6600 sorozaton volt ilyen
dvi már régebb óta van -
Cicero #5898 Gondolom, ez az első DVI csatlakozós vid. kártyákon volt -
#5897 Rossz volt valoban, ugyanis elment a kep egy ido utan a DVI csatlakozokra direkt (nem atalakitoval) csatlakoztatott eszkozoktol, mert valoszinusithetoen az aramleadas a csatlakozon nem volt megfelelo.
Azota mar reg javitotta a gyarto a hibat. -
Cicero #5896 Úgy van ;))) -
Cicero #5895 Nemhinném, hogy hibásan adnának bármit is ki, hallottam róla, hogy szar a DVI csatlakozó, de nemhinném, hogy úgy adnak ki 2005-ben egy vid kártyát, hogy bármi hibás legyen rajta -
#5894 Nem hibas a Leadtek DVI csatija mar jo regota.
Az elso generacios kartyaiknak volt az a hibaja.
Azota mar a 3. revizios kartyaikat adjak ki. -
Inquisitor #5893 "MSI :DDD De jó a Chaintech, Gigabitye, PNY, Leadtek"
Ühüm. Nem a Leadtek-eknek hibás a DVI csatijuk?
(Tudom, tudom, kit érdekel? Most senkit, majd ha kellene a csati ...) -
#5892 -
Cicero #5891 ha ha ha... -
#5890 wc-n lefele
:Ð
viccet félretéve, tölts le ezt: RivaTuner 2.0 RC 15.6 -
rlph #5889 Hali!
Nem tudnátok megmondani, hogy a geforce 5700-t lehet-e húzni?
és ha igen hol? -
Cicero #5888 -
#5887 Ha rakott volna rá egy Zalmant, akkor még működhetett volna...
Megérdemelte!!!
-
Cicero #5886 Olyan ügyes emberek is vannak! :DD Hallod, jobb mint a vízhűtés! -
#5885 -
Cicero #5884 MSI :DDD De jó a Chaintech, Gigabitye, PNY, Leadtek -
Cicero #5883 "Egy óriási gondom van! Kaptam egy új GeForce vid.kártyát pár hónapja. A ventilátor hangja óriási volt, nagyon idegesített még zárt gépház mellet is. A boltban azt mondták, ez normális- Én leszedtem a gépházat, hogy jobban hűljön a gép, és odaállítottam egy szobai ventilátort közvetlenül a VGA-ra, max. sebességgel. Ezek után kihúztam a VGA ventilátorát, és így megszünt az az iszonyatos zaj. Feltettem egy progit, ami kiírja, hogy mennyite melegszik a kártya, azt írta, hogy normális. Ezért hagytam így az egészet. Tegnap felraktam a San Andreast, és kipróbáltam a Battlefield 2 demóját is. A gép leállt egy idő mulva, és most, ha nelapcsolom nincs képe és sípol. Visszakötöttem a VGA-ra a ventilátort, de akkor sem kapcsolt be."
:DDDDd -
#5882 inno-t nem -
NeOhu #5881 Egy Geforce 6600GT 128MB Inno3D 38000FT-ért újonan megéri?
Amúgy milyen márkájut lenne érdemes venni? -
#5880 Úgy van ahogy NeoMaN mondja, van 3-4 ember aki olyan mint egy bolt.
Van akinél nagykerbe szóló garipapírt kapsz, van akinél adásvételit írtok, és ha esetleg baj van a gariztatást ő intézi.
Sokkal kevesebb baj van náluk a gariztatással, mint egyes kiskereknél, mivel a PH! -sok nem tehetik meg, hogy szívóznak vkinel a gari miatt. Többet nem is venne tőle senki semmit, ekáshatná magát PH! -n...
Radásul itt az eladók értenek is a cucchoz amit árulnak, nem mint egyes kiskerekben.
Mivel PH -n nagyon fontos a jó hírnév, ezért ez a 3-4 ember mindíg 100% -ig korrekt.
Tehát összegezve: jobb szolgáltatást kapsz mint kiskerben, és 25-30% al olcsóbban. Sztem ez király! -
Cicero #5879 Én azért maradok a régi, bevállt módszernél, a boltnál :D Már az ókorban is használták! -
#5878 van 3-4 ember, akinél simán megy a gariztatás vagy a csere
Nem pistikétől kell megvenni a használt cuccát természetesen, ez nem aprónet. -
#5877 minimum 1 év garis cumók vs csak nem boltban veszed, hanem mondjuk csomagtartóból
És hogy fogod gariztatni? Megkeresed a csomagtartót? -
Cicero #5876 Jó Neked :DDD -
#5875 Jól van, akkor úgy tünik, hogy jól választottam. :) Egyébként igen, zsír új. Egy ismerős meg tudja szerezni nettó nagyker áron, bár amúgy sem egy dárga darab szerintem, valahol bruttó 55-ért látttam. -
#5874 47K -ért? Zsír újan? Ezt nem hagyd ki sztem... -
#5873 Amúgy amit mi itt csak PH -ként emlegetünk az a PH fórumán lévő hardverpiac...