41382
***** Tesztek 1 *****
Tesztek 2 *****
Tesztek 3 *****
Tesztek 4 *****
Tesztek 5 *****
Tesztek 6 *****
-
Ovis #6317 Ok. 15K! Csakhogy nem elég, ha "löknek rá ATI-t", mert egy szar gyártótól is rámsózhatnak egyet, ha nem tudom, melyiktől nem szabad +venni.., ugyi.. -
#6316 hmmmmmmmmmm......... akkor irj be egy fix árat meddig lehet VGA ügyben elmenni:P
Majd löknek rá ATI-t. -
#6315 sajnos nem.nagykeres ismerősnek is megmutattam a problémát,ő is ezt mondta.vettem rájuk bordát,gépház oldala le volt véve mindíg is.everestben néha játék közben,után megnézem,45-46 fok körül szokott lenni a gpu és környezete. -
Ovis #6314 Banyapapa, most nem mondod komolyan, hogy minden gyártónál külön írjak be egy "konkrét kérdést"?! Csak kérdeztem, hogy melyik gyártók szarok és melyiek jók (normál árért) ezeknél a kártyáknál! -
#6313 elavult nagyon. -
#6312 elsőre azt mondom memória hiba próbálj erősebb hűtést rá/mellé rakni -
#6311 és a játékok 50%-ánál ilyen szépséges hibák vannak high grafikai beállításoknál.
3Dmark2005 is ilyen szép.. -
#6310 Ja,és ahogy nézem a képen passziv hülésü amit akartál ugyi:) -
#6309 kép1
kép2 -
Ovis #6308 A gyártókra?? Nekem nem tűnt fel, már bocsi... hányas beírások?? -
#6307 Na akkor:o
Valami ilyesmit tegyél fel kérdésnek:" szerintetek ez a VGA jo?connect3d radeon9600 "
Ez legalább konkrét lenne:) -
#6306 válaszoltak már páran..... -
Ovis #6305 Aham, szóval olvassak át vagy 50 oldalt a fórumból, hogy kihámozzam belőle a válaszokat a kérdésemre, mert neked nehezedre esik 5 szóval válaszolni rá... hmm..értem... -
#6304 connect3d azért még mindig nagyobb gyártó mint az inno. -
#6303 Ott irta le:P -
#6302 Milyen bajai vannak? -
#6301 én még nem láttam inno ATI kártyát :) -
#6300 Csak azért furcsállottam ezt, mert Connect3D -re közel sincs ennyi panasz, mint innóra...lehet tényleg nem igaz...
-
#6299 nekem az nem tetszik hogy egyre nagyobb hülyeségeket kérdezel, de visszaolvasni már nehezedre esik, pedig millió+1 info van a fórumon. -
Ovis #6298 jajah, gondolom, azért, mert igyekszem elkerülni az ilyen "vedd meg a legdrágábbat", meg "úgysem segítek, mert én ahhoz túl okos vagyok"-tipusú agyasokat, ez nem tetszik neked... -
jajj nemár:D
akkor azért vannak bajai a kártyának..csak nincs szívem visszaküldeni garanciálisan.. -
#6296 minden lehetséges, de nem valószínű. -
#6295 reménytelen eset vagy, neked még 1 papír lapot se adnék el, mer tutánna fesz tvisszajönnél hogy hogyan kell használni..... -
Ovis #6294 Narancs, elárulnád, mi neked a "gáz" egy Radeon 9500 (pro) v. 9550 stb. kártyában?? Én csak a gyártót kérdeztem, melyik a szar! -
Ovis #6293 Punker, köszi, gondolom, Te így kezdted, ezért jutottál el idáig...
Ha én ilyen nagy szakértő lennék, mint Te, nem okoskodnék az "übermensch"-et játszva a fórumban, hanem megpróbálnék használható infókat adni azoknak, akiknek nincs gyakorlati tapasztalatuk! Ha már gyis számtech. boltban melózol, legalább próbálj mán' meg rámsózni valami használhatatlan vacakot mondjuk 100K-ért!! -
#6292 Amúgy igaz, hogy Connect3D meg Inno3D ugyanazon futószalagokon készül? Csak épp az 1ik a cég nV -s márkája, a másik meg az ATi -s...én ezt most olvastam, de szívenütött... -
#6291 Ha már kinéztél egy kártyát amit meg akarsz venni, akkor írd le a típusát és megmondjuk jó-e. Mert ez így elég gáz amit akarsz... -
#6290 nem rossz szándékból, de tényelg vegyél inkább konzolt azt csak bekapcsolod és nem kell érteni hozzá :) -
Ovis #6289 Üdvök (remélem, Punker kipihente magát...)
Fel tudna valamelyikőtök sorolni egy Radeonokra(95xx-96xx-os sor.)vonatkozó referenciasorrendet gyártók tekintetében?? (gy.k.: melyek azok a gagyi gyártók, akiktől nem szabad megvenni és melyek azok, akik megbízhatóak, de még nem aranyárban??) Köszi! -
#6288 a VisionComputer engem is átbaszott..Néztem a lapjunkn RAM ot 1GB osat... 22K!
Mek oda 25K.. (nem mintha belehltam volna.. de utánna kell nézni mielött megvesszük) -
#6287 de annyira nem drága.. 5-10 el több :)
Én MSI NX6600GT-VTD128 AGP 8X 128MB DDR VIVO DVI HDTV veszek majd ha addigra nem lesz jobb) 58-SN-ben -
#6286 okéj kösz az infot -
#6285 az inno hulladék, MSI talán a legjobb és legdrágább -
#6284 Reggelt! A GF ek nél melyik gyárto a jo? (ATI ban vok jobban benne..) ASUS,MSI,INNO,CLUB3D (elöbbiböl nem láttam 6600GT-t) -
#6283 nem biztos, a texturakezeles miatt ajanlott -
#6282 Elég a 128MB, a több csak vakítás. VGA csere elött unistalláld az ATI drivert (catalyst uninstallerrel). -
Caponee #6281 Szerintetek video kari csere utan rakjam ujra az xp-t? Vagy elég az ha uninstalom a régi atit benyomom az uj GF és mehet rá a driver. -
Caponee #6280 Köszi srácok. Sokat segítettetek. Szóval veszek egy AGP-s 6600 GT-t 128 mb rammal ahogy kivettem, itt megoszlanak a vélemények a ram menyiségéröl de, ne legyek beszarva, mert ez is jó lesz. Úgy halottam hogy AGP 6600 GT 256 mb kártyát nem is készítenek. Igaz ez?
Egyébkent 1024x768-as felbontásban, szoktam nyomni, bár az lcd monitor miatt jobb lenne 1280x1024. Dehát hátha bírni fogja.
-
#6279 -
#6278 Ja, és mindíg ballonban fórumozom, szivarral a számban