31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#2564 mértnem szép ? inkább a ruhák nem szépek ... -
#2563 sztem így is jó ez! nem kell válogatni! -
Daza500 #2562 A Ricsibohóc eltűnésével együtt Emma szépségének is nyomaveszett. -
#2561 meg a rengeteg smink -.-
meg a kétszínüség -.-
meg a cselszövés -.-
LEVELE -
#2560 emma,és az a kék nyakkendő...minek ilyen hülye tanárba öltöztetni öt ? neki valami discos ruha kell,a farmer az faja :D -
#2559 láccik hogy zsolti papa a börtönben nem logikát tanult -.- -
#2558 mert a tanár mindenképpen , ha jól tanul, modelleket visz fel hozzá -
#2557 lemaradtam gyerekek, miért is akarja Zsolti bácsi meghúzni a Zsófikát?! Na de az a rossz aki rosszra gondol, mert a meghúzás alatt itt arra gondolok h miért akarja megbukatani! -
#2556 helyes
és bk rulzz,hogy ne lgyen off xD -
#2555 iken -
#2554 mint te ? -
#2553 mer te má lesüllyedtél :C -
#2552 engem meg soha sem mutatnak -
#2551 szegény tónit már nem is mutatják, csak lövi magát az ágyban :(
noémi sem figyel már rá.. ezért jó a BK.. azt közvetíti amit az élet :D -
#2550 ja
ja
-
#2549 két teljes napig nem irt senki ide...nem semmi:D -
#2548 Laci az apád?
Imi-e vagy? -
#2547 apám cégéhez is jött tegnap -
Daza500 #2546 Jön az APEH Lacihoz... -
#2545 mérnem előbb kezdtél el álmodni, hogy pakolod a szöszit -
#2544 lol,azt álmodtam,hogy énvoltam botond,és mikor ugye volt az a géza vs botond jelenet,mikor géza öklözte botond pofikáját,nah szal ezt álmodtam,és én voltam a botond :S azért azt megkell mondjam,hogy fájt :D -
#2543 lol,ezt most egyenlöre még nemtudom elhinni,mivel nekem meg azt mondták,hogy szakorvosok ajánlják az activiát a bélpanaszok ellen... -
#2542 OFF
Már perelték a Danone-t, amiért úgy adják el az Acitivát, mintha gyógyhatású készítmény lenne, közben meg lósz*rt. Azóta is úgy reklámozzák, hogy "milyen jót tesz a bélflórának". :D
Jah, az eperjoghurtba meg steril dinszószőrt tettek, emiatt is ment a pereskedés. Ha ezt a dolgot is olyan komolyan veszik, mint az Activiásat, akkor még most is fincsi disznószőrrel etetik a népet. :S
ON -
#2541 most ettem activiat,azt a joghurt féle kinézetű izét...nem tul finom,de pezseg benne gondolom a vitamin (?) -
Daza500 #2540 Áthívták Joghurtot az Űrgolyhókból. -
#2539 Tééényleg! :D Arra emléxem, mert mert vagy 10 percig szakadtam a röhögéstől. :D -
#2538 jugo bella -
#2537 uristen t enem emléxel rá h tóni üzletelt a joghurttal drogér? te jó ég... h mersz még ide feljönni egyáltalán.......... -
#2536 Én láttam, de már utána 5 perccel sem tudtam, hogy mi történt, annyira lekötött. -
#2535 te viccelsz ? SOSEM OLVASOM !!
csak hokizom tilda képére... xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#2534 nevicceljél, ez a kezdőlapom! -
#2533 Itt senki sem ismeri a www.baratok.hu oldalt?? ott levan irva mindig az előző részről egy normális leírás. -
#2532 Nem láttam a bk-t....Röviden mondja el nekem valaki.köszi. -
#2531 ráadásul minden hétköznap 19.00-tól.... -
Daza500 #2530 Az egy f*s, a BK kenterbe veri. -
#2529 Jaj, Szeress most! -
#2528 "Csak azért jöttem, hogy megmondjam, mennyire szánalmas vagy!!" Looooool. :D -
#2527 de az éreccségi lókaki :DD operációs rendszerek meg szellemi alkotások joga powaaaaaaaaaa -
#2526 lol, ugyanmár,csak kb 100 van,az alap,én 300 oldalt tanultam meg tegnap,meg még elöbbbiekben kb 600 :D -
#2525 :DDDD
nekem meg tul sok tételem van,szóval azér kezdek el drogozni, hogy párat nelássak :D