31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#2644 Hát szebb is mint az Ibolya -
kisdaru #2643 Akkor jó,így biztosan nem békül ki az Andrással.Kíváncsi vagyok kivel jön össze. Én a Klaudia lányára tippelek. -
#2642 hú véletlenül mgejelent egykét részben és már terjed a pletyka.
kiszálni kiszált, de nem ugy mint ahoffermisi hogy átment a tv2hőz, hanem scak szinházkodik. viszont néha bebe látogat frogatásra, szerepelni egy kicsit, így a történet is sokkal élethűbb. multkor a nóra volt bene,egy telefonhívás erejéig. -
kisdaru #2641 Ez most hogy van, nem arról volt szó, hogy a Zsuzsa kiszáll a sorozatból? De most valami olyasmit hallottam, hogy mégsem száll ki. Ez igaz? -
#2640 Tilda majdnem szajtozott egyett abban a piros magassarkú cipőben xD -
#2639 Pont ezt akartam beírni...:D
Ha ezt a Klaudia meglátja!!:DDD -
#2638 lol a berényi ákos joban rosszban :DDDDD -
#2637 olvasd el h hova írsz és megtudod h "...mijezza totyik..." (te sületlen ) -
#2636 ááá mijezza totyik -
#2635 Hája az a Tóni h lehet olyan girhes nem értem!?
Nem bírnám ki gyúrnék nem 2-szer 1 héten, hanem 8-szor! -
#2634 Egyetértek! :D És ha ki kell emelnem valamit a kis hülyék közül, akkor Noémi a leggázabb!! :D Hogy tud már felöltözni?
De Tóni is nagyon ott van az izmos testével, meg Emma a sz*rkavarásával és a titkárnőfílinggel. -
#2633 Pasz -
#2632 lackó hát az sem rossz, de a legjobb arc az nálam egyértelműen a Barta Zsolt! mondjuk mostanában nem nagyon csinál jó kis üzleteket. de ezzel a tanár megzsarolással megint megmutatta... -
kisdaru #2631 Szerintem is, Laci a legjobb fej! Szerinted? -
#2630 nekem semmi sem...
amúgy a fiatalokat mármint a Tóni és a társai közül egyiket sem bírom mind tírpák. -
kisdaru #2629 Miért, mi bajod van velem? -
#2628 és hamarosan elszabadulnak az indulatok...:D ez az! -
#2627 énmeg téged nem csíplek ! -
kisdaru #2626 Már alig várom, nem csípem a kissrácot! -
viizo #2625 tényleg kiszáll a sorozatból, nyilatkozott nemrég ez az izomgéza hogy a BK helyett a színházakra helyezi át a hangsúlyt :)
-
kisdaru #2624 Ez az Andrea egy buta liba, már nagyon idegesít a hiszékenysége. -
#2623 Hova gondolsz? A Barátok köztben minden tökéletes, gyönyörű és csodálatos az élet.
Maximum rehabra fog elmenni. -
kisdaru #2622 Gondolom ti is hallottátok, hogy Tóni kiszáll a sorozatból, nem hallottátok, hogy hogyan? Szerintem jó ötlet lenne, ha túladagolná a drogot és abban meghalna! Mit szóltok hozzá? -
#2621 De teccik neki ! -
kisdaru #2620 Köszi szépen. A Gézának nem tetszik a Kinga öltözködése? Milyen biznisz? -
#2619 És a Tónit kivizsgálta az Orsi ^-^ -
#2618 andrea fenyegette mikit hogy szakít vele ha megint így ráüvölt.
zsófi vmiért megutálta kingát, tilda meg egyből ment ezt mondani gézának. ( nem tetszik az öltözködse)
tóni átment noémihez, laci ezt megorrolta a noémivel.
Miki szolt gézának hogy ma jön majd vmi csávóka, a bnizniszük naitt
többre nem emléksze.:)
jah a magdi meg várta abotondot és probálja visszacsávitani a vizsgájárol -
kisdaru #2617 Valaki le tudná írni nagyvonalakban, hogy mi volt tegnap a Barátok Köztben? A vihar miatt nem láttam, elment az áram. -
#2616 lol xD wtf XD omg xD omgf XD -
#2615 majd ha kinő az agyad
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!soha -
#2614 Mior lesz Barátok Közt poén szinkton 18???? -
#2613 látom az agyaddal má megtette -
#2612 de a hoffer miska visszajön és szétkurja claudia t -
#2611 nem fog visszajönni. mint ahogy a hofferék sem. -
Ugy tom visszajön a sorozatba a Claudia If a Ákos mint zombi -
#2609 Mior lesz Barátok Közt poén szinkton 18???? -
#2608 :) te már sosem változol... -
#2607 nah,beis vallottad :) -
#2606 valószinű:D -