31288

BARÁTOK KÖZT TOPIK

• Daza500
    Az én egyik haverom anyukája meg a Menszátor Magdolna.
  • autoszimulator
  • bubu13
    kössz hogy megosztottad
  • mama2
    Képzeljétek. Az egyik haverom(Szegedi), Ismeri az Eriket:D. Meg Gálvölgyi Jánost:D.
  • akyyy
    amugy szerencsétlen pali élőbe se valami
  • rcstuning
    Imi akkora egy balek, de nem tudom sajnálni...
    Nem is tudom, Zsófi miért kezdett vele megint. Szerencsére azért időben dobbantott...
  • Doomista
    közöd e hozzá ?
  • Szolnokboy1
    lol, veled ellentétben nem nézek egész nap tv-t, főleg nem reklámokat és ajánlót...
  • Daza500
  • akyyy
    Menj már a Kijelentkezésre, htx!
  • mama2
    AtakurvaxD. De mitörtént?
  • Doomista
    hát jobb késön mint soha...már tegnap mutatták a TV-ben,de azért köszi...
  • Szolnokboy1
    LOOOOOOOL :DDDDD
  • cocobanana
    tiszta szánalom imi meg zsófi megint szakítottak... ezek az írók annyira no fantázia azt hiszik hogy jaj megint szakítottunk az olyan nagy hatással lesz a nézőkre.. inkább csak unalom meg szánalmat tükrözik...
  • Hymtozis
    Jah, jól állt a bokavillantós naci.
  • Daza500
    Valaki adjon már ennek a Noémit alakító szegény lánynak egy kib*szott fésűt...
  • rcstuning
    Csak tudnám Imi miért vett fel háromnegyedes halásznadrágot a zakóhoz :D
  • rcstuning
    Szerintem is te biztosan jobban csinálnád... :)
  • akyyy
    melyik szappanopera más?
  • theodor
    omfg!!! ez a barátok közt egy ultra sablon dumából álló szánalmas szar. lehet látni, ahogy annyira jól előakarják adni a 200000000000 x elismételt szövegüket, hogy egy hangsújtalan, élettelen, szar, semmitmondó, hablaty lesz belőle...
  • dragon11
    Nope!néha megnézem xd

bocsi mama, szar napom volt ^^
  • Marci0115
    haggyad ö már biztos bk fan:)
  • mama2
    Mostanában nem is kérdeztem. Mit kötözködsz?
  • dragon11
    Te sose látod, elég már belőled.Töltsd le.
  • Marci0115
    miki-nora csók
    zsolt adott egy öklöst a botondnak
  • mama2
    Miki- Nóra? Ezt hogy érted. Tán csók?
    És Zsolt tán megverte Botit?:D
  • N o N a m e
    Miki - Nóra
    Zsolt - Botond

Ennyi a lényeg.
  • mama2
    Tegnapi részben mi volt?
  • N o N a m e
    zannya elvitte, de Dömi vissza akar jönni.. valamivel el kell tartsa a családot :)
  • Szolnokboy1
    hová tűnt Dömécske?
  • ugot2know
    engem csak az érdekelne,hogy bandika töm-e vmilyen libát,és hogy kit?
  • piamania
    Egy hetet kihagytam.Hova lett patrik?Mi történt vele?
  • bubu13
    köszi
  • rcstuning
    ha holnap nézed a visszatekintőt akkor mindent tudni fogsz, de akár heteket is kihagysz. Egyébként meg:
    Botond levarrta az ingatlanos csajt. Zsoltnak megszületett Anditól a gyereke, de Andi hallani sem akar Zsolt látogatásáról és képet sem küld. Zsolt maga alatt van, András kezdi megsajnálni. Vanda kezdi gyanítani Botond hűtlenségét. Vili bá továbbra is csökönyösen egymaga akar boldogulni. Magdi néni, Géza tanácsára beveti főzőtudományát, hogy kibéküljön férjével, aki nem békül ezek után sem sőt, elutasítja az ételt. Zsófi kölcsönveszi Tilda tanácsára Klaudia legkedvesebb fülbevalóját, amit még néhai férjétől kapott. Mivel Géza is eltölt egy kis időt Klaudiánál, ezért az asszony őt gyanusítja a lopással és ezt megosztja Kingával.Nóránál beszarik a csap ezért Lacihoz fordul, aki szerelőt hív. Miki azonban megkéri, hogy mondja vissza, majd Nóra segítségére siet és megjavítja a csapot. Közben megérkezik a szerelő, mert Laci nem érte el, csak Nórával hitette el, hogy nem fog jönni a szerelő. Miki vallomást tesz, hogy ő tervelte ki, mert villogni akart vele, hogy mennyire ért a csapokhoz. Nóra kiakad, mert ugyan jó a csap, de ő is be lett csapva. Tilda megkapja Eriktől a konditermi recepciós állás telefonszámát. Érdeklődik és szeretettel várják. Megköszöni Eriknek, aki flegmán viselkedik, de legbelül érzi, még levarrja ezt a nőt az elkövetkező részekben.
    A sorrend nem egészen ez...
  • bubu13
    na ebből most sokat megtudtam:D
  • dzsagon
    Miért? Fel akarod robbantani?
  • rcstuning
    Nagyon gáz volt, de tetszett. Tilda és Zsófi kijöttek a Tildától amikor Erik és Kristóf a lépcsőházból. Ekkor Tilda elbúcsúzott Zsófitól és azon merengtem valyon Erikék után szalad? De nem... sokkal ötletesebben oldották meg. Erik megállt cipőfűzőt kötni (ezt nem hiszem el...)
  • bubu13
    mi volt a mai részben?
  • mama2
    Henyje bazdmeg, ez a sorozat olyan geci:@.
  • akyyy
    nem lehet gyreke, ráadásul écces, mert anno kurvázott:)