31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
#4806 András mért ne tudna gyereket csinálni? -
cocobanana #4805 jaj annyira egyértelmű berényi pappától lesz a gyerek aztán majd megmagyarázzák csoda történt mert tud gyereket csinálni -
#4804 A Botond lesz... -
#4803 mekkora egy k.... -
piamania #4802 új szereplő lesz!!
Az életben és a sorozatban is babát vár a Barátok közt Júliája. A valóságban természetesen tudjuk, ki a kisbaba papája, a sorozatban azonban még homály fedi ezt a kérdést - mondta Mérai Katalin az RTL Klub Reggelijében. -
adsa #4801 a tegnapi rész nagyon nagy volt:D ahogy Miki becsípett s azzal a fakanállal, nagyon ott volt:) -
#4800 olvassál már vissza, és megtudod! -
#4799 Hellosztok valki nem tudja hol forgatjak azt a udvart ahol van az a rózsa kávéház?? nagyon fontos lenne !! -
#4798 lol. -
#4797 mert kurvázott és tele van szifilisszel, éccel etc. -
dzsagon #4796 fasznak vesz kotont egy steril ember? -
Daza500 #4795 Szerintem az Orsi kinnt maradt Írországban.
Ez egy android. -
#4794 Uramisten, ez a kotonos jelenet!! [fetrengve röhög] -
#4793 Háde tényleg, mi lelte az Orsit? A Zsolti nője, meg tényleg egy kicsit fura kurva:S. -
#4792 Hát ez a rész nagyon gáz volt...
Észrevettétek, hogy Klaudia mennyire elhízott? Biztos a botox.
A lányok tényleg ilyenek? Azt mondta az új Noémi, hogy "inkább menjünk fel hozzánk és próbáljuk ki azt az új alapozót..." (aztakurva...)
Orsi betörési trükkje gyengeelmére utal, biztos elkapta valamelyik betegétől.
Zsolt nője olyan! Tudjátok, egy ribanc. Ez mekkora faszság, szerintem semmi gáz nem volt a csajjal. -
#4791 #4772 nincsmit -
piamania #4790 hi!
A héten sajna nem láttam BK-t.Valaki lenne olyan kedves és összefoglalná a hét főbb történéseit?köszi szépen. -
#4789 anno miklós ment le a balatonra a történet szerint, vagy jónéhány hónapig nem láthattuk aztán egyszer csak visszatrt, és csak másnap volt tele a sajtó meg kókusz vele -
#4788 Hó van Kinga?
AMúgy mit aggódtok érte, egyik újság em írta, hogy távozna, pedig a BK-nál mindig "elspoilerezik".. -
#4787 egész éjjel tudtál aludni az aggodalom miatt, igaz? -
#4786 De tényleg hova tünhetett? Kezdek aggódni én is:S. -
#4785 csak a Reflektor forgatott, biztosan utazott valahova.. :P -
#4784 akkor miért forgattak vele vasutállomáson? -
#4783 Állítólag elfelejtette, hogy a Gézával ment ki a vidámparkba és unatkozott egyedül, végül a Dunába ugrott. -
#4782 tényleg, vajon mi történt vele? Remélem jó magyarázata lesz rá.. :) -
#4781 kingaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa -
#4780 azt irták a myvip profilja :D:D Ez -
#4779 TomiG a qva anyád xD -
#4778 Nem az mama2 fanclub :) -
#4777 Ez még a barátok közt fórum? -
#4776 -
#4775 -
#4774 Itt van minden videója: http://napiszar.oldal.info/?s=mama2 XD -
#4773 Mama2 no.1
Mama2 no.2
csak mer ide is be szokott nézni XD -
#4772 www.baratok.hu -
#4771 Valaki eltudná küldeni nekem egy linket, ahol le klehet tölteni a tegnapi részt? Lemaradtam, mert focit néztem. Vagy az is jó ha valaki leírja mi volt(részletesen). HTX! -
#4770 minden csaj ezt mondja nekem :(
akkor találj ki valamit:D -
#4769 Az már uncsi. :(
-
#4768 mert te is akarod -
#4767 A kakiszex hogy jön ide? :DDDDDDD