31288
BARÁTOK KÖZT TOPIK
-
Orionk #4926 A barátok közt minden részében ugyanaz történik!! -
#4925 lol. hát ha elvileg egy szereplő meztelen, de nem zoomolnak rá arcára, akkor kiderül h nem meztelen (mert miért lenne?), nem? :) -
Daza500 #4924 Nekem most beugrott valami: amikor a szereplők meztelenek (elvileg), akkor hova rakják a mikrofont ? A hajukba ? De nem mindenkinek van olyan nagy, ami elrejtené...
Ámbár lehet, hogy ilyenkor azt a nagy tollseprűmikrofont használják, amit 2 kézzel kell tartani, annak állítólag nagy a hatóköre is.
Elvégre ezekben a jelenetekben olyan közelre zoomol a kamera, hogy mindig csak a fejeket mutatják, lehet, tényleg ki kell takarni pár dolgot a képből. :) -
#4923 Igazad van.Am. nem is értem minek nézed.Figyeljétek meg, annyi benne a vágás mint égen a csillag.1 részbe 6x láttam a földet(vágás volt) gg. -
Daza500 #4922 Vágási Feri nem feküdt le senkivel a nején kívül, de itt aztán mindenki dugik mindenkivel... -
#4921 Azért csak feltünik neki, hogy ez a kis husi újgazdag néni nem a zsófi :D -
#4920 Na igen... Ezen én is jót röhögtem. Egyébként láttátok a jövö heti bemutatót? Zsolti lefekszik Klaudiával, de a bemutató alapján nem biztos, hogy nem Zsófival akar és ez csak egy kis félreértés...
Mindenesetre érdekes lesz. -
#4919 Mondjuk ami a mai rész mellett szól:
Tilda: "Ha azt akarod ne beszéljen (Magdi anyus), menj gyorsan. Szerinted Géza miért hajt, mint a meszes?" :DDD -
Daza500 #4918 Na igen, egyre több a baromság és értelmetlenség a sorozatban...
#4915:
Én inkább azt kérdezném, hogy mi a f*sznak zoom-olt rá a kamera ? -
#4917 :DSA:D:AS:DAS:
De milyen elégedett és nyugodt tekintete volt utána Vandának.. 16osoknak téleg csak a fasságait kell megcsinálni, és elhisznek mindent o.o -
#4916 És ha ad nektek valaki egy "hűség csókot" az biztos szeret, ezt se felejtsétek. -
#4915 akkor én is felteszek egy költői kérdést: ha egy dobozból ruhákat hajtogattok és találtok egy törölközőt, ami már össze van hajtva, széthajtjátok, hogy újra összehajthassátok? -
#4914 Mondjátok csak, ha egy dobozban olyan szerszámokat találtok, amihez nincs mellékelve ÁFÁ-s számla, akkor szerintetek is csak lopott lehet? Vagy miből gondolta Tilda, hogy lopott? -
#4913 én meg 1000+-t xD de mostanába nézem^^ -
Daza500 #4912 Semmi. Csak ezt a Zsolt nem meri a fejéhez vágni. -
#4911 nyugi,olykor én sem értem miért is nézem már nemtom hány éve :\ miota megjelent,azota nézem,csak max 50 részt hagytam ki abbol a 3000+ részböl :\ -
#4910 ill. szappan opera féleség és sorozat féleség xD -
#4909 Hja, de mivel ez 1film -.-" -
#4908 nagy barátok ők ketten :| -
#4907 úúúúú.... Na ebből a sz*rból hogy keveri ki magát?
Egyébként a tegnapi részhez kapcsolódóan:
Nórának mi köze van ahhoz, hogy Zsolt honnan vette a fényképezőt? Abszurd. -
#4906 Kemény volt, tetszett amikor Zsolt + Botika 2feszítő vassal keménykedtek XD -
#4905 Miki mehet szerzetesnek.... ;)
BK promo - 2 -
#4904 dumált*
este van, htx :| -
#4903 sumált velük csak akkor épp nem volt ott a kamera -
#4902 A mai részben észrevettem egy érdekes dolgot:
Kinga leánybúcsújára meghívták a barátnőit. Mégsem beszélgetett senkivel, csak Tildáékkal... Le se sz*rta őket. -
Daza500 #4901 Novákék is szegények...nincs pénz fésűre Noéminek. -
#4900 Átkozott másííínááá, múúúkoodjjj!!! -
#4899 Hát ha lefagy, akkor nincs mit tenni, szervízbe kell vinni.
Te jó ég... :) nem csoda, hogy szegények a Vágási Feriék. :D -
#4898 te meg rabolhatnál nekem félmillát. kb ugyanaz lenne -
#4897 feltölthetné vki youtube-ra a mai részt,Magdi néni:Na de biztos úr:DDD -
#4896 Na majd egyszer meglephettek. :P -
#4895 he Te ez már ezer éves -
#4894 érted én is beöltözök rendőrnek, csaje! :) -
#4893 mondjad a címed leányom, beírlak a naptárba -
#4892 Ahhhh, megbüntethetne ez a rendőrbácsi. :D -
#4891 gyerekek, aki szidja a BK-t, itt a bizonyíték, van a BK alatt is színvonal:
Szomszédok - A gép lefagy -
#4890 atyaúristen legeslegjobb rész :DDDDDDDDd -
#4889 "biztos úr maga mit csinál?" -
#4888 Mi művel biztosúr!? :D -
#4887 De mit csinál itt biztos úr?